PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egsoz'dan susturucu çıkartmak..

_halil_
22 Ağustos 2011, 00:54
Selam arkadaşlar motorun egsozundan bir tane susturucu çıkartmak istiyorum motora herhangi bir zararı olur mu ?

Blackeagletr
22 Ağustos 2011, 01:59
Apaçilerin düşmanı orjinal egzoz ve aynalar..
Sıkıştırma düşeceğinden düşük devirlerde çekiş düşer. Yakıt sarfiyatı artar. Egzoz subaplarına zarar verebilir. Bunlar motora zararı;
Polis peşinde dolanır, insanları rahatsız edersin küfür yersin. Kimse senin tek silindirli motoruna bakıp ooo motora bak demez söverler. Muayeneden geçemezsin.
Tek + yönü trafikte görünürlüğün artar onu da güçlü bir kornayla halledersin.

_halil_
22 Ağustos 2011, 02:23
Sıkıştırma düşeceğinden düşük devirlerde çekiş düşer. Yakıt sarfiyatı artar. Egzoz subaplarına zarar verebilir. Bunlar motora zararı;
Polis peşinde dolanır, insanları rahatsız edersin küfür yersin. Kimse senin tek silindirli motoruna bakıp ooo motora bak demez söverler. Muayeneden geçemezsin.

Apaçi nedir ya :) neden cup kullananlara filen apaçi diyorsunuz ki ? motorun hacmi düşük diyemi ? biri bana apaçiliğin tanımını yapsın gerçekten çok merak ediyorum..

orjinal egsozda motorun çalıştığını bile anlamıyorum motor titremese (: sadece çıkan sesin biraz daha kalınlaşmasını istiyorum okadar ve bence bu çevredekileri okadar rahatsız etmez..

ertanos
22 Ağustos 2011, 02:27

:cat:

Apaçi nedir ya :) neden cup kullananlara filen apaçi diyorsunuz ki ? motorun hacmi düşük diyemi ? biri bana apaçiliğin tanımını yapsın gerçekten çok merak ediyorum..

orjinal egsozda motorun çalıştığını bile anlamıyorum motor titremese (: sadece çıkan sesin biraz daha kalınlaşmasını istiyorum okadar ve bence bu çevredekileri okadar rahatsız etmez..

flütten borazan sesi çıkarabilirmisin? neyse sen yine bildiğini okuycaksın tabi kafana koymuşsun. bilen biri yardımcı olur belki.

ozgurakman
22 Ağustos 2011, 02:47
boşver arkadaşım uğraşmana değmez. ses istiyorsan açık hava filtresi tak ama kutunun içine olacak şekilde. ve kutunun deliklerini büyüt. hem filtresiz motorunun ömrü uzar hem de gönlün olur.

ixeywent
22 Ağustos 2011, 04:13
ewt filtre yaparsan gerçekten hoş bi ses çıkıyo ve moto bölümünden geldiği için daha da hoş oluyo:P egzozla hiç uğraşma bende sıfır cup almıştım egzozu açmadan canavar gibi gidiyodu rampaya egzozu açtık içinde 1 tane bile petek bırakmadım bomboş du yada en sonda bi tane var gibiydi görünmüyodu görünse onuda alacaktık =)=)=) sonra motor 2 aya kalmadı ne rampaya gitti ne düzde gitti 70 i zor görüyodu. boşver uğraşma orjinali gerçekten çok güzel. arkadaş demiş hava filtresi die seni tatmin eder. eski günler aklıma geldi motoru aldıgım gün (sıfır değilse) direk egzozunu açardık hemde nasıl açardık. şimdi aynalarım bile var kaskımda =)=)=) egzoz orjinal =) motorun üstündeki yazıları duruyo =)=) en iyisi bu çünkü. bi zamanlar bende apaçiydim o zaman:silent::P

serimotorcu
23 Ağustos 2011, 06:18
"Mühendisler nasıl yapsak nasıl etsek sesi azaltsak diye uğraşıyorlar siz nasıl yapsakta egzozu bağırttırsak diye düşünüyosunuz"

Demişti polis memuru bir arkadaşı motorunu yakalatmıştı onu almaya gittiğimizde. Ehliyetli biri gerekiyordu o zaman gittigimde duymustum.

Ne dersin haklı değil mi sence de polis ?