PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cross almayı düşünüyorum.Yardım

Sayfa : 1 [2]

ßora
22 Ekim 2011, 14:20
:flower:Ktm 250 exc al daglarda hop hop zıpla :) veya cross motor kirala eger trafige ckıslı istiorsan klx 250:flower::cat:

cygnus-x1
21 Aralık 2011, 16:03
Ramzey'in temizlerinden bulabilirsen iyidir. Ramzey motoru suzuki fabrikasından alınmıştır(Suzuki dr200) Sen bakma çinli diye damgalandığına, çinli değil. Türk firması,Tuzla montajlı ve japon motorlu artık adına ne denirse. Ramzey 11.5 KW (15.3 BG) motor gücüne, 14.5 NM torka sahip. Parçası bol ve ucuzdur. Fabrika tuzladadır ama parekende satmazlar, bayiler vasıtası ile yedekparça siparişi veriliyor. KLE 500 üm de vardı iki motor fazla oldugu ve araziye taktığım için onu sattım 3 yıldır kullanıyorum bariz bir şikayetim yok (en azından düştügümde yaralarıma ilaveten cüzdanım sızlamıyor-kle500 sağ manet :125 tl+KDV). Ramzey parasını fazlasıyla haketmiştir bence. Honda xl iyi makinadır ancak 6000 tl ye varan fiyatlarını görüyorum, yani MKE ihalesinden bir tane defender bile alabilirsin o fiyata. Eğer japon olmayacaksa enduro cross sınıfında kesinlikle Ramzey derim. Yok eğer, "$€" sorun değil dersen (veya en kısa sürede o konuma gelirsen) endurocross sıralaması bence şöyledir; Kawa klx250- Yamaha wr250r olabilir. "$€" daha da sorun değil dersen de tabii ki KTM 690 Enduro R.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

İki zamanlı motorlar hafif ve performanslı makinelerdir bence daha çok profesyonellere hitap eder. Kullanım saatlerine göre bakımı yapılır. Bakım derken ne ki o? 2 zamanlı motorlarda motor yağı yoktur, yağ benzine karışır. Eeee yağ yoksa, yağ filtreside yoktur o zaman, bakım nedir derseniz, "Pistonun değişmesi", dişli kutusu yağı değişimi. Yani 100 saatlik kullanımdan sonra piston değiştireceniz. Bu arada benzine yağ koymayı unutur veya az miktarda ilave edersen de motorun yatak sarar.

yavuz_54
13 Nisan 2012, 19:16
arkadaşım 3000 liraya 1500 daha kat.al bi tane yamaha xt 600 bak keyfine.2, el ama sıfır çin malı almaktan çok çok iyidir.çin malı cross kullanan arkadaşlar hiç memnun deyil.her yeri ayrı titriyo.ben öyle tercih yapardım.ama para sorun deyil diyosan yamaha xt660r al yada.kavasaki klx 250