PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seçim

QM50
17 Temmuz 2011, 14:33
Merhbalar arkadaşlar bu aralar biraz fazla topic acıyorum özür dilerim ama çok büyük 2 lemde kaldım uzunca bi düşünmeden sonra şu 2 model arasınd kaldım ve sonucu sizin tavsiyeleriniz belirleyecek

1) Apachi 150 (offroad) Atv
2) Mondial 150 Vulcan-x Atv (offroad)
Kanuniyede baktım ama fiyatlar ucuk geldi o yuzden şu 2 si arasında nasıl bi tercih yapmalıyım birde Apachi markasını çok az duydum servis yedek parça sı nasıl motorları güzelmi parça sıkıntısı çekermiyim gibi sorular da var aklımda bilgilendirirsenız sevinirim:rendeer:

kral recep
17 Temmuz 2011, 16:10
evet arkadaşlar yardım edelimm

QM50
18 Temmuz 2011, 01:03
Güncel. Yokmu bi bılgısı olan arkadaslar kafayı yıcem dusunmekten

syn022
18 Temmuz 2011, 01:14
Benden tavsiye. Motordan aldığın hazzı bu atv'lerden alamazsın. Benim kaanatimce bunlara vericeğin parayla iyi bir CBF 150 almalısın. Evladiyelik olur sana. Bunlara para bağlama.

gti_king
18 Temmuz 2011, 01:26
Benden tavsiye. Motordan aldığın hazzı bu atv'lerden alamazsın. Benim kaanatimce bunlara vericeğin parayla iyi bir CBF 150 almalısın. Evladiyelik olur sana. Bunlara para bağlama.

Çoğunluk aynı şeyi söylüyor fakat arkadaş halen atvde ısrar ediyor :)

F54
18 Temmuz 2011, 01:26
bırak bu çin malı atv leri bence beş para etmez hiç biri eğer bi yamaha atv alamıyorsan oda sana tat zevk vermez benden söylemesi normal 2 tekeri milletin başını yedi 4 tekeri ne yapar gerisini sen düşün

QM50
18 Temmuz 2011, 03:19
Arkadşlar benim sorunum şu motor almayı bende istiyorum heleki honda ama gel gelim babam ı ikna edemiyorum Ehliyetin yok dah diyıp duruyo gel yazdır dıyorum çalış al dıyo benım ehlıyetı almm nerden baksanız 1 yıl anca par bırıkır bbmı ATv almaya anca ıkna etım ama zorlıcam baklım ne dicek korkum şu ki atvdende vazgeçerse 50 cc devam vız vız vız:S