Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkamda oturan eşimin bacağına elleyip geçen motorlular...
Zippo's
11 Temmuz 2011, 16:14
Başlığı görünce delirdim,hiç anlamam şimdi forum kuralı falan filan bunları gördüğün yerde ecdadını yedi ceddini ..........
Soykan67
11 Temmuz 2011, 16:15
tüm geçmiş olsun dilekleri için tüm dostlara teşekkür ederim. dün sinirden ve eşimi ve kendimi savunamadığım düşüncesinden hırslandığım için gece uyku girmedi gözüme. ama şimdi sakinleştim. dediğim gibi Allah'a havale ettim. inşallah tez zamanda belalarını bulurlar. ama kimsenin elinde kalıpta adam yerine konmalarını da istemem. kendi başlarını yerler inşallah... bu etikmi bilmiyorum ama, topluca beddua edelim..
herkese iyi günler..
Eşinizi sakinliğinizi koruyarak zaten korudunuz kanımca.Hiçbir insanın ölmesini istemem ama bunlar ahlaki seviyeleri ile herşey yapabilirler.Derslerini acı bir şekilde alırlar umarım.
tosbağa
11 Temmuz 2011, 18:13
tüm geçmiş olsun dilekleri için tüm dostlara teşekkür ederim. dün sinirden ve eşimi ve kendimi savunamadığım düşüncesinden hırslandığım için gece uyku girmedi gözüme. ama şimdi sakinleştim. dediğim gibi Allah'a havale ettim. inşallah tez zamanda belalarını bulurlar. ama kimsenin elinde kalıpta adam yerine konmalarını da istemem. kendi başlarını yerler inşallah... bu etikmi bilmiyorum ama, topluca beddua edelim..
herkese iyi günler..
Hocam kesinlikle savcılığa bildirmelisiniz. Tamam Allahından bulsunlar eyvallah ama yinede şikayetçi olmadığınız için cesaret alıp bunu başkalarınada yapabilirler. Siz sesinizi çıkarmazsanız başkası sesini çıkarmazsa ne olacak bizim halimiz...
c3nk
11 Temmuz 2011, 18:26
allah belalarını versin pislik herifler, hayvan oğlu hayvanlar.
adranelin
11 Temmuz 2011, 18:31
ne dıyecegımı suan bılemıyorum.esınızı tebrık edıyorum tacız korku ve sızı sakınlestırmek ıcın kendınde olabılme tebrık edıyorum bole bır ese sahıpsınız yapılan karsısında ne olursa olsun soguk kanlı olamnız cok hos sınır anında peslerınden gıtseydınız sonuclarını dusunemıyorum gazetlerden okurduk sanırım.yapılan unutulmamalıdırkı,baska bır yerde baska bır sekılde cıkacaktır umut edıyorum cok gecmıs olsun lutfen gıdıp sıkayetcı olunuz kı bır basksına da yapılamsın lutfen.
anaconda84
11 Temmuz 2011, 18:49
böyle haysiyet şeref fukaralarına söylenecek tek şey herhangi bir koruması olmadan yüksek bir hızla bir kamyonun altına girsinler. böyelerine başka bişey denmez Allah belalarını versin. sizede çok geçmiş olsun çok üzücü ve sinir edici bir durum.birde sayın hocam bencede şikayette bulunun mobeselerden tespit edilebilir diye düşünüyorum.
EnDuRoCu_
11 Temmuz 2011, 18:50
Motorun arkasına bağlar dağ bayır sürüklerim ben o o.ç ''nı.Asabım bozuldu...
innovacı
11 Temmuz 2011, 18:59
arkadaşım büyük geçmiş olsun,rezil insan rezildir sen kendine yakışanı yapmışsın,yaptıklarını onlara kar kalmaz.
kanucan
11 Temmuz 2011, 19:00
İnşallah en kısa zamanda o iki p.ç in ölüm haberini alırız.
BBelt
11 Temmuz 2011, 19:10
İnşallah en kısa zamanda o iki p.ç in ölüm haberini alırız.
Offf... Bu ağır olmuş be birader.
seckin_
11 Temmuz 2011, 19:23
Offf... Bu ağır olmuş be birader.
Seninki hafif mi? Tam benim egzozları tarif etmişsin, herifleri bulma imkanımız olsa ne güzel işe yararlar...
BBelt
11 Temmuz 2011, 19:27
Seninki hafif mi? Tam benim egzozları tarif etmişsin, herifleri bulma imkanımız olsa ne güzel işe yararlar...
Bu danalar aslında başlarına gelecek herşeyi hak ediyorlar da... İşte, bir insanın ölümünü dilemek bana ağır geliyor yine de :(
Egzoz konusuna gelince; Seninkiler kesmezse büyük zevkle benimkileri de hibe edebilirim, o ayrı :)
stubborn
11 Temmuz 2011, 19:37
Geçmiş olsun..
bunlar ezik kardeşler Allah bin türlü belalarını versin diyeceğim ama zaten yaptıkları terbiyesizlik ne konumda olduklarını fazlasıyla açıklamaya yetiyor:salut:
tosbağa
11 Temmuz 2011, 19:39
Bu danalar aslında başlarına gelecek herşeyi hak ediyorlar da... İşte, bir insanın ölümünü dilemek bana ağır geliyor yine de :(
Egzoz konusuna gelince; Seninkiler kesmezse büyük zevkle benimkileri de hibe edebilirim, o ayrı :)
buda olur :pl:
http://i52.tinypic.com/ae73br.jpg
anaconda84
11 Temmuz 2011, 19:44
hahahhhahhahahaayyy abi koptum yaa süper bir yöntem :D harika harikulade mükemmel enfes :D Allah iyiliğini versin hocam yaa bu nerden aklına geldi yaa ama hakediyor reziller
extrem_015
11 Temmuz 2011, 19:53
lalet olsun ulan o sinirle orada olcaksın kafasına taş vurup patlatacaksın şerefsizlerin.....kanıyla gargara yapacaksın o zaman için soğur belki.... ::angry2::
sedici
11 Temmuz 2011, 19:58
okurken gerildim cinlerim tepeme geldi, rahat yorum yapamıyorum zira bu sefer 3gün ban'la yırtamam,
Allah bildiği gibi yapsın
Ulem adamlarin yaptigini okuyunca dehsete düstüm.
Ama forum üyelerimizin nezih yorumlarini okuyunca daha büyük dehsete kapildim.
Masallah valla ne potansiyel varmis sizde yahu!!!
Toplu cinnet böyle bisey oluyor herhalde.:)
adranelin
11 Temmuz 2011, 21:47
Ulem adamlarin yaptigini okuyunca dehsete düstüm.
Ama forum üyelerimizin nezih yorumlarini okuyunca daha büyük dehsete kapildim.
Masallah valla ne potansiyel varmis sizde yahu!!!
Toplu cinnet böyle bisey oluyor herhalde.:)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
gti_king
11 Temmuz 2011, 22:01
Sabrınıza hayran kaldım açıkçası, en doğrusunu yapmışsınız. Sürekli olarak eşimle seyahat ederim, başıma gelseydi kesinlikle kan dökülürdü. Ya onlar beni ya ben onları deşmiş olurdum. Büyük sabır göstermişsiniz, en doğrusunu da yapmışsınız.
İhtiyaç duyulursa benim XL'in egsoz borusunu da boğazla beraber komple yollayabilirim, bi tuzum olsun.
muhammedkaya
11 Temmuz 2011, 23:17
Arabalarda taşınan haydarlardan artık motosikletin bir köşesine sıkıştırma vakti geldi!
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
piston kolunu kafaya bi indircen :pl: yada bi tarafına ...
askon
12 Temmuz 2011, 00:14
eeeee dünya gıt gıde değişiyor ülkemızde bundan nasıbını alıyor malesef bıze dıyorlarkı .Maca gıdeceksen eşini cocuğunu getırme ve hafta sonu olabıldiğince pislık ol öyle hafta sonu akşamları eşinizle sokağa çıkmayın hele hele motosıklete bınmeyın eğer bınecek olursanız tek başınıza serserı serserı bının trafıkte adam gıbı değil it gıbı kullanın yanı arkadaşlar bu kadar senedır motosıklete bınıyorum ne terbıyesızlıkler duydum ve bızzat gördüm bunuda duydum pes artık arkadaşım gecmış olsun yazım bıtınce aklıma gelen butun küfürlerı sayacağım
Carbondioxid
12 Temmuz 2011, 00:23
İnşallah en kısa zamanda o iki p.ç in ölüm haberini alırız. 10 numero, Bilmukabele ( Kast ettiğim, altlarında bulunan motorun azizliğine uğrayarak olması, kesinlikle olgunluk etmişsiniz, bizimkisi beddua.)
__bakteri__
12 Temmuz 2011, 00:40
birde bana kızıyorlar neden yanında bıçak taşıyorsun diye. bilmem anlatabildim mi?
acemi60
12 Temmuz 2011, 00:46
Eşinize ve size geçmiş olsun. Fakat sizin yerinizde olsaydım tek söz etmeden eşimi hemen indirip o adamlara yetişip yakalanmalarını sağlardım. Çünkü, Kaddafi'nin sözüyle söylersek bunlar haplanmış olabilirler. Mutlaka birine zarar verecek potansiyele sahiptirler. Hiç bir değere sahip olmayan bu zavallı yaratıkları masum insanlara zarar vermeden toplumdan ayıklamak gerek. Olayın olduğu yakın çevrede birkaç gün dolaşın mutlaka tekrar ortaya çıkacaklardır. Ayrıca polise de olayı kayıt ettirin.
Olayın şokuyla hareketsiz kalmanız, eşinizin yanında kalıp onu teskin etmeniz çok normal. Tekrar geçmiş olsun.
MrT ilhan
12 Temmuz 2011, 00:48
abi çok geçmiş olsun...dıyecek bişey bulamıyorum böyle bı konuda denecek seyler bellı ama malum burada dıyemıyoruz.inşallah bi gün öyle yaparken canlarıyla öderler bedelını.kesınlıkle şikayetde bulunmalısın..asla ihmal etme..sonucta gezdıklerı yerler standart degısmez bu ş..lerın..illaki bulunur kesınlıkle ihmal etme.inşallah sonuc alırsın ve bızımle paylasırsın
eby78
12 Temmuz 2011, 00:51
çok geçmiş olsun bilirim o sinir harbini ve stresi...insanın gözü dönüyor bir anda..buna benzer bir olayı Antalya da yasadığım 3 sene içerisinde bende yaşamıştım..akdeniz üniversitesinin önünden aldım nişanlımı migros a dogru ilerliyorum..göbeğe gelirken yavaşladım önümde bir araç var ışıklarda durdu,tabii bende arkasındayım,hiç unutmam biri honda cbr 125 biri de kymco süper 8 renkli bir scooter dı..aynı tacizi yapma gafletinde bulundu yanımdaki renkli scooterdakı apaçiler..saçlar uçak kanadı gibi 1 kg jöle ile sabitlenmiş soytarılar..o an elimin altında birşey yok,o sinirle bulamadım da herhangi birşey..bu arada altımda z750 var,kaçmak gibi bir aptallık yapamazlar :) yapmamam gerekirdi belki ama nişanlımın bağırdığını duyunca elimi debrıyajdan çektim yanına geldiğim gibi arka kuyruğuna tekmeyi atıverdim..arkama bile dönüp bakmamıştım ne oldu,arabamı ezdi,biryere kafalarını mı vurdular..tek gördüğüm scooter ın yerde olduğu idi..onun bunun çocukları ellemeklede kalmamış nasıl çimdikledilerse o ara mosmor yapmışlar bacağını..tek korkum plakam kuyruk altındaydı biri polise ihbar eder diye oldu..düştklerinde biri ölebilirdi de..Antalya mı? sadece günü birlik gezmek için giderim belki...tekrar geçmiş olsun..başlığı okuyunca flashback yaptım bir an..
groteks
12 Temmuz 2011, 01:06
belki çözüm olmaz ama belkide olabilir, böyle bi durumda aynı sinirle bu insanımsıların kullandığı aracın renk plaka model vs aklınızda ne kaldıysa 155 i aramak ve ve ardından saat ve yer belirterek savcılığa bi dilekçe vermek belki işe yarar. her yerde mobese var. bi şekilde belki bir şeyler bulunur ve kanunlar bu insanımsılara ufak bi ceza keser ama bu insanımsıların kim olduklarını bi şekilde öğrenip tüm platformlarda yaymayı başarırsak en büyük cezayı biz keseriz.
Allah belalarını verir inşallah ,nedir bu böyle ya ,gerçekten insan boşuna katil olmuyor işde apaaçık örneği bu..
remzi_39
12 Temmuz 2011, 04:30
Acilan topige bakiyorum..
Yapilan tek kelime ile igrenc.. :pale:
Yazilanlara bakiyorum yorum yapamiyorum.. :pr:
Yorumlarin bazilari yapilan olaydan daha igrenc... :pr:
Nasildi o..
Dise dis, göze göz ve herkez kör olucak sonunda..
McWarnaly
12 Temmuz 2011, 08:52
Assagilik pislikler .Ah be kardesim keske plakasini alabilseydin......
MaxiBoost
12 Temmuz 2011, 09:29
şu başlığı her görüşümde tepem atıyor
şöyle odunla girip temiz bir sopa atasım geliyor bu öküzlere
neden bunların nesilleri tükenmiyor acaba
o kadar hayvan nesli tükendi
bunlar direniyor, çünkü sayıları çok
birde kalıtımsal
bakıyorsun dede aynı, bakıyorsun baba aynı, bakıyorsun çocuk daha 6 yaşında o da onlara benzemiş bildiğin ayı
barış manço bile bunlara özel şarkı yazdı be, ayıı ayııı
Acil112
12 Temmuz 2011, 09:36
birde bana kızıyorlar neden yanında bıçak taşıyorsun diye. bilmem anlatabildim mi?
Vakaya bakınca "iyi ki yanımda bıçak yokmuş" denebilir!..
Vakaya bakınca "iyi ki yanımda bıçak yokmuş" denebilir!..
Bıçak taşımayın , altarnatif seçeneklere yönelmek lazım
Muşta var mesela jop olabilir, yerli yerinde enfes yapılmış en azından her cuma günü secdeye varılarak parlatılmış alınla atılan kafada makul.
Attalos
12 Temmuz 2011, 11:36
selam arkadaşlar..
ailelerimizde şikayette bulunmamızı önerdiler. ama biz faydası olacağını düşünmüyoruz, bununla geçmiş olsun diyoruz, gerçi bulunsalar bile hiç birşey olmayacağı tecrübeyle sabit...
değerli vaktinizden çalıyorum ama bu konudaki eski bir tecrübemi paylaşmak istiyorum;
2004 yılının nisan ayında düğünümüzün üzerinden henüz 1,5 ay geçmişken annemlerde kaldığımız bir gecenin ertesi günü eve gittiğimizde 1. kat olan evimizin balkon kapısının açık olduğunu gördük. eve girdiğimizde hırsız girdiğini anladık. eşya olarak sadece bilgisayarın kasasını almışlar. onun dışında evdeki benim ve eşimin tüm elbiselerini ayakkabılarını, banyoda kulladığım bornoza kadar almışlar. hatta düğün resimlerimiz ve video çekimleri bile gitmiş. sadece üzerimizdeki elbiselerle kaldık. tabi olay yeri parmak izi falan derken konu kapandı gitti. aradan 7 ay sonra kapıda bir haber kağıdı gördüm, muhtarda evrağınız var diye. almaya gittiğimde muhtarın yanında çalışan kız zarfı elime verirken manalı manalı yüzüme bakıyor. arkadaşlar aramızda hukukçu olan dostlar vardır belki. zarfın üzerinde aynen şu yazıyor. "müşteki" yanında ismim, altında suç: hırsızlık...
o zamana kadar hiç böyle birşey başıma gelmediği için müştekinin mağdur anlamına geldiğini bilmiyordum. sanırım kızda bilmiyor ve ne çaldın der gibi yüzüme bakıyor.
hırsız başka bir evi soyarken suç üstü yakalanmış. parmak izinden bizim evin olayıyla bağlantılandırılmış. ayrıca 4 tane daha evi soyduğu anlaşılmış toplam 6 mağdur mahkemeye davet edildik.
koridorda davanın başlamasını beklerken iki jandarma arasında şerefsiz hırsızı getirdiler. genç bir çocuk "ayağında benim damatlık ayakkabılarım" var. herif sırıtıyor yüzümüze. o esnada 2 tane mafya bozuntusu ayı geldi mahkeme kapısında bekleyen biz 6 mağdura şikayetlerini geri alın hepinizin evini biliyoruz yoksa yine görüşürüz dediler. biz tepki gösterince birkaç polis geldi adamları götürdüler. şimdi düğün balayı vs resimlerimizde çalındığı için eşim çok tedirgindi, belaya bulaşmamak için şikayetimi geri aldım ve aynı hafta o evden taşındım.
çok uzattım arkadaşlar kusura bakmayın ama içimi döktüm. yani arkadaşlar sözün özü hırsızlık olayında olduğu gibi bunuda Allah'a havale ettim. O herşeyi görendir...
fat280
12 Temmuz 2011, 11:45
selam arkadaşlar..
ailelerimizde şikayette bulunmamızı önerdiler. ama biz faydası olacağını düşünmüyoruz, bununla geçmiş olsun diyoruz, gerçi bulunsalar bile hiç birşey olmayacağı tecrübeyle sabit...
değerli vaktinizden çalıyorum ama bu konudaki eski bir tecrübemi paylaşmak istiyorum;
2004 yılının nisan ayında düğünümüzün üzerinden henüz 1,5 ay geçmişken annemlerde kaldığımız bir gecenin ertesi günü eve gittiğimizde 1. kat olan evimizin balkon kapısının açık olduğunu gördük. eve girdiğimizde hırsız girdiğini anladık. eşya olarak sadece bilgisayarın kasasını almışlar. onun dışında evdeki benim ve eşimin tüm elbiselerini ayakkabılarını, banyoda kulladığım bornoza kadar almışlar. hatta düğün resimlerimiz ve video çekimleri bile gitmiş. sadece üzerimizdeki elbiselerle kaldık. tabi olay yeri parmak izi falan derken konu kapandı gitti. aradan 7 ay sonra kapıda bir haber kağıdı gördüm, muhtarda evrağınız var diye. almaya gittiğimde muhtarın yanında çalışan kız zarfı elime verirken manalı manalı yüzüme bakıyor. arkadaşlar aramızda hukukçu olan dostlar vardır belki. zarfın üzerinde aynen şu yazıyor. "müşteki" yanında ismim, altında suç: hırsızlık...
o zamana kadar hiç böyle birşey başıma gelmediği için müştekinin mağdur anlamına geldiğini bilmiyordum. sanırım kızda bilmiyor ve ne çaldın der gibi yüzüme bakıyor.
hırsız başka bir evi soyarken suç üstü yakalanmış. parmak izinden bizim evin olayıyla bağlantılandırılmış. ayrıca 4 tane daha evi soyduğu anlaşılmış toplam 6 mağdur mahkemeye davet edildik.
koridorda davanın başlamasını beklerken iki jandarma arasında şerefsiz hırsızı getirdiler. genç bir çocuk "ayağında benim damatlık ayakkabılarım" var. herif sırıtıyor yüzümüze. o esnada 2 tane mafya bozuntusu ayı geldi mahkeme kapısında bekleyen biz 6 mağdura şikayetlerini geri alın hepinizin evini biliyoruz yoksa yine görüşürüz dediler. biz tepki gösterince birkaç polis geldi adamları götürdüler. şimdi düğün balayı vs resimlerimizde çalındığı için eşim çok tedirgindi, belaya bulaşmamak için şikayetimi geri aldım ve aynı hafta o evden taşındım.
çok uzattım arkadaşlar kusura bakmayın ama içimi döktüm. yani arkadaşlar sözün özü hırsızlık olayında olduğu gibi bunuda Allah'a havale ettim. O herşeyi görendir...
abi şu dünyada adalet kalmamış herkes menfaat düşkünü olmuş haklıyken bile haksız duruma düşebiliyorsun onun için en iyisini yapıp Allah a havale atmek o icabına bakar birgün mutlaka tekrar geçmiş olsun
tosbağa
12 Temmuz 2011, 11:58
selam arkadaşlar..
Hocam bak İsmet İnönü'nün ne güzel bir sözü var
"Arkadaşlar, bir ülkede namus sahipleri, en az şer ehli kadar cesur olmadıkça, o memleket mutlaka batar!"
O durumda tehdit edildiğinizi savcılığa bildirmeniz gerekirdi.
Hemde bu yaşadığınız durum tacizdir ve inanin bu duruma polisde savcıda hırsızlık durumundan daha ilgili olacaktır.
Sepetçioğlu
12 Temmuz 2011, 12:36
Freud amcanın da dediği gibi insanları kontrol eden iki dürtü var, saldırganlık ve cinsellik, Herhalde Freud amca böyle hayvanlar üzerinde deney yaptığı için bu sonuçlara varmış olmalı, bu insanlar kişilik gelişiminde en alt seviyede olanlar, zaten bunlar ömür boyu hiç üst seviyelere çıkamayanlar. Söylenecek söz yok bunlara.
oz.07
12 Temmuz 2011, 12:51
Hocam bak İsmet İnönü'nün ne güzel bir sözü var
"Arkadaşlar, bir ülkede namus sahipleri, en az şer ehli kadar cesur olmadıkça, o memleket mutlaka batar!"
Yukarıları okurken ilk aklıma gelen söz bu oldu, yazacaktım ki, siz benden önce davranmışsınız. Ama işin içine eş, sevgili, yaren, aile girince, insan sinirlerine hakim olmak, içine atıp, geceleri uykusuz kalmak zorunda kalıyor.
Sizi çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun. 2004 yılında Antalya'ya taşındığımdan beri o kadar çok böyle ipsiz sapsızla uğraştımki.. Dediğiniz gibi, polisten birşey çıkmayabilir. Zira, 45 yaşındaki annemi, hergün defalarca ankesörlü telefondan arayıp rahatsız eden şerefsizi şikayet edip, ifade için savcının karşısına çıktığında anneme savcının söylediği cümleyi iletiyorum: "Ben her telefonun başına polis mi dikicem sapık seni arıyor diye? Genç delikanlı oğlun varmış işte, aradığında randevu ver, gitsin bildirsin haddini."
Sonucu hepiniz tahmin ediyorsunuzdur tabiiki :pl: :cherry:
Bu arada, keşke plaka olsaydı elinizde, el yordamıyla mutlaka bulurduk. Antalya küçük yer, mutlaka çıkardı bi yerde karşıma.. Tekrar geçmiş olsun.
cbr1100 xx
12 Temmuz 2011, 13:25
Şimdi ne diyeyim bilemiyorum kardeşim çok geçmiş olsun ,onun bunun peydahladığı tipler bunlar ve çoğu zaman bunların yerini yurdunu poliste biliyor devlette...Peki neden bunları yıldıramıyorlar peki.Arkadaşlar maalesef kanunlar suçlunun alacağı cezanın en aza indirgenmesi amacıyla yazılmışlardır unutmayalım.Allaha emanet oluın.Vallah Amerikada adam izinsiz evinin bahçesine girsin indirmek serbest özel mülkiyete saldırı....Bizim gibi ülkelerde adam giriyor evi soyuyor kadınlara kızlara tecavüz ediyor sonrası adamı öldürsen ceza alıyorsun yuk artık yuh be...
DİVERadero
12 Temmuz 2011, 17:56
Belli ki bu çocuklar rahatsız. Bir hastalıkları var. Bu tür hastalar için bir tedavi var aslında.
2 saat kadar 1. viteste, sıkışık trafikte kalmış 1.500cc, hava soğutmalı cruiser egzozunu fitil olarak kullandırıyorsunuz... Şıp diye geçer, hiçbir şeycikleri kalmaz...
öcelikle geçmiş olsun arkadaşımıza. asıl şöyle bir ceza daha makbul olmazmı.? ikisini yakalayıp şişe çevirmece oynayıp (ikisi arasında). sonra şişeyi müsait yere sokma aşaması geliyor, ve daha sonra o şişeler müsait yerdeyken bezbol sopası ile parçalama faslına geçilecek'ki anca tedavi olurlar. akabinde o müsait yrlerinin verdiği rahatsızlıktan ötürü, o müsait yerlerini motosikletin selesine koyamayıp, böylece bu keyif aracından onları diskalifiye etmiş oluruz olmazmı :pr:
grognard
12 Temmuz 2011, 18:01
öcelikle geçmiş olsun arkadaşımıza. asıl şöyle bir ceza daha makbul olmazmı.? ikisini yakalayıp şişe çevirmece oynayıp (ikisi arasında). sonra şişeyi müsait yere sokma aşaması geliyor, ve daha sonra o şişeler müsait yerdeyken bezbol sopası ile parçalama faslına geçilecek'ki anca tedavi olurlar. akabinde o müsait yrlerinin verdiği rahatsızlıktan ötürü, o müsait yerlerini motosikletin selesine koyamayıp, böylece bu keyif aracından onları diskalifiye etmiş oluruz olmazmı :pr:
değişik fantezi ama tuttum...
DİVERadero
12 Temmuz 2011, 18:10
değişik fantezi ama tuttum...
abicim böylelerine bu az bile. bu yazdıklarım aperatif önden. eğer iyileşmezse başka planlarım var elbette. şeytanlaşmış insanlar. allah uzak etsin cümlemizden. 20 yaşında prlanta gibi teyze oğlumu bu gibi bir olayda kaybettik. allah sabır versin.
grognard
12 Temmuz 2011, 18:13
Attalos hocam kendisini tutarak büyük olgunluk sergilemiş...
Sizinde basınız saolsn hocam...
Attalos
12 Temmuz 2011, 18:27
teşekkürler arkadaşlar..
başınız sağolsun "diveradero". Allah rahmet eylesin..
DİVERadero
12 Temmuz 2011, 18:38
teşekkürler arkadaşlar..
başınız sağolsun "diveradero". Allah rahmet eylesin..
dostlar sağ olsun. umarım buna benzer bir olayla karşılaşmazsınız inşallah. cümlemizede inşallah. katil olur insan yaa.
OguzhanCBR
12 Temmuz 2011, 20:30
Geçmiş olsun.. Allah cezalarını versin...
Bizim_ilker
12 Temmuz 2011, 22:00
Çok geçmiş olsun. Sosyalleşememiş böylesi itoğlu itler var malesef
dalbay444
13 Temmuz 2011, 20:24
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)) ...
Bence çok pasif davranmışsın kardeşim.
Uğur
14 Temmuz 2011, 00:18
Çok geçmiş olsun.Böyleleri yüzünden insan ailesi ile dışarı çıkmaktan çekinir hale geldi.. Allah ıslah etsin bunları..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO