PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Sizden Acil Cup Tavsiyesi Bekliyorum!!!

qenc_motorcu
30 Haziran 2011, 20:23
selamlarrr. arkadaşlar en yakın arkadaşıma cup almaya karar verdik. Ben cbf150 kullanıyorum ama cuplar hakkında pek bir bilgim yok maselef.. size danışayım dedim. En sağlamı, yedek parça sıkıntısı hiç olmayan, yedek parçası ucuz olan, yağına tuzuna baktıktan sonra yolda bırakmayacak 100 cc cup tavsiyesi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Tekeriniz düz bassın.

mondiko
30 Haziran 2011, 20:25
honda innova

qenc_motorcu
30 Haziran 2011, 20:28
honda innova

teşekkür ederim çinli düşünüyoruz söylemeyi unutmuşum başta kusura bakmayın

sercan2667
30 Haziran 2011, 20:39
dostum parçası ucuz kullandığım motordan biliyom diğerlerine yorum yapamam
hem sağlam yan iyedek parçaya fln mecbur bırakamyacak sağlamlıkta
yamaha crypton :)6 sene boyunca bindim

qenc_motorcu
30 Haziran 2011, 20:45
hepinize teşekkür ederim.. arkadaşımda mondial çok güzel o hoşuma gidiyor dedi durdu bana. bende dur bakalım dedim bilen ustalara soralım dedim :) mondial hakkında fikriniz var mı peki?

djan
30 Haziran 2011, 20:45
yamaha crypton 2011 model.kullanıyorum yeni aldım, gayet memnunum eğer cub alıcaksanız sağlam olduğu için alıcaksınız o yüzden japon malı almanızı öneririm. yamahanın fiyatları innovadan çok daha ucuz çinli yerine crypton düşünün derim.

mondiko
30 Haziran 2011, 20:48
Crypton almazsa kymco activ 100'e de bakabilirsiniz.

qenc_motorcu
30 Haziran 2011, 20:53
çok teşekkür ederim arkadaşlar

htmetin
30 Haziran 2011, 21:03
Olsada Modenas alsan ama o ilk gelen modenaslar yok artık.. Ama onun yerine Honda İnnova

F54
30 Haziran 2011, 21:39
çinli ise salcano veya yuki olabilir çelik te olabilir sonuçta çinlilerin parçaları birbirine uyar yolda bırakmaz adam gibi bakım yaparsan.. japonları saymakla bitmez ama japon alacaksan da innova dan şaşma

satoyama
30 Haziran 2011, 21:50
yamaha crypton 110

o da olmazsa kymco aktiv100 :cat:

F54
30 Haziran 2011, 21:52
yamaha crypton 110

o da olmazsa kymco aktiv100 :cat:

acaba neden innova tavsiye etmedin çok merak ediyorum bi honda kullanıcısı nasıl olurda kendi motorunu tavsiye etmez ki:cyclopsan

eby78
30 Haziran 2011, 22:35
yeni kasa mondial snapyy cub kullanıyorum şu an..1 hafta once aldım bende..su an rodajda olmama ragmen bugun yaptıgım hesap ıle 1 litre ile tam 43 km yol yapmışım..ki bu daha düşecek ;) sıtesınden bır ıncele..ukh ıle kıyasladık yenı aldfıgımızda,plastik kalitesi,işçiliği,euro3 motoru gibi özellikleri çok çok iyi bu paraya..düzgün de bakarsan gercekten güzel motor..ben memnun kaldım gıdısı,yakıtı,konforu,nispeten eskilere oranla plastik kalitesinden..bu paraya kesinlikle tavsiye ederim..

yusuf ç.
30 Haziran 2011, 23:11
evet arkadaşlar yeni konu açmaya gerek yok diye düşünüyor ve bir tavsiyede ben istiyorum
aslında salcano spider 100 hoşuma gidiyor ancak izmir merkezde bayii yok

yamyamaha
30 Haziran 2011, 23:26
bizim bir abimiz var biz kendisine kıl deriz yakın çevresi titiz der. o bişi almadan önce çok inceler ve ne alırsa köylüsü ve yakın çevresi aynısını alır.
nedenını bilmiyorum ama kendisi yuki cup aldı. vardır bir sebebi sende ondan al. :)

satoyama
01 Temmuz 2011, 04:54
acaba neden innova tavsiye etmedin çok merak ediyorum bi honda kullanıcısı nasıl olurda kendi motorunu tavsiye etmez ki:cyclopsan

çünkü innova "bari innova al" denilecek bir cub değildir

biz ne yazarsak yazalım o yine kendine uygun olanı alacak ama kmyco ve yamaha nın cub ları oldukça başarılı innova ve çinliler arasındaki en iyi seçenekler bence

hocaseko
01 Temmuz 2011, 09:35
yamaha ötv indiriminden sonra 3000 TL oldu..evladiyeliktir...biraz maddi olarak sıkıştırsa bile sizi servise harcayacağınız paralarla amorti eder kendini emin olun...yan sanayiside zengindir...

ama paranız olursa ilerde honda innova 1 numara...

innovacı
01 Temmuz 2011, 11:11

hakikaten benimde dikkatimi çekti innovayı neden tavsiye etmedin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 ----------

biz ne yazarsak yazalım o yine kendine uygun olanı alacak ama kmyco ve yamaha nın cub ları oldukça başarılı innova ve çinliler arasındaki en iyi seçenekler bence

ben bir yıl kullandım innovayı,bir sürü masrafta ettim ama kalitesi,sürüş keyfi az olan yakıtı beni cezb etti,innova ile çinlilerin aynı kefeye konması tartışılır,honda yı yamaha ile mukayese etmek lazım yamaha nın fiatı daha uygunsa bakımı az masraflı ise kalite sürüş keyfi innovadan farksız ise,innovaya bu kadar para vermek iş değil ozaman.

BEKİR KARAAR
01 Temmuz 2011, 11:16
Yamaha, honda, kymco sıralamasına göre dilediğini alabilirsin. Kymcoyu yabana atma, küçük çaplı motorları şahane...ayrıca fiyatı uygun, ama ben yinede made in japan derim

innovacı
01 Temmuz 2011, 11:18

ben bir yıl kullandım innovayı,bir sürü masrafta ettim ama kalitesi,sürüş keyfi az olan yakıtı beni cezb etti,innova ile çinlilerin aynı kefeye konması tartışılır,honda yı yamaha ile mukayese etmek lazım yamaha nın fiatı daha uygunsa bakımı az masraflı ise kalite sürüş keyfi innovadan farksız ise,innovaya bu kadar para vermek iş değil ozaman.

BEKİR KARAAR
01 Temmuz 2011, 11:19
Innovacı fazer model yılı?bende 2009 model yamaha f6 vardı. Suziki gsr 600 daha kullanışlı geldi. Naked???

cappadoc
01 Temmuz 2011, 11:37
şimdiden yedek parça işine kafayı takmışınız, örneğin çin mallarını alıyoruz motor 2000 tl 5 yıl içinde yedek parçaya harcanan para 1000/ 1500 tl arasında, ki bu motor 5 sene dayanabiliyorsa, asvalttan çıkmaz ise eh 5 sene gidebilir.
Bence yakıt 0,05 kuruş fazla olsun sağlam motorlara yönelin. Bindinizmi bakımları yapıldığı takdirde 5-10 sene tık demesin.

Halil Karamanoğlu
01 Temmuz 2011, 12:42
1500tl ye çinli cub varken başka cub a para verilmez. ama çinlilerin de kalitelisi vardır 3 kuruş farkı vardır onu al ama param olsa da 6 7 bin vermem japon motoruna. sebebi de şöyle ki 2 3 sene geçince illaki değişmek ister insan motoru uygun bi fiyata satar yeni model sıfır başka bi çinli alırsın. honda ya da yamaha alıp motorla evlenmek istemem :mrgreen:

kaan898
25 Temmuz 2011, 11:13
herkesin fikrine saygılıyım ama mavimotor arkadaşa katılıyorum.benim motor yok ama mekanik neyim olduysa araba,bisiklet vs.doğru düzgün kitabına göre kullandığım için bana fazla fazla gittiler.91 de aldığım bisan everest bisikletimi daha yeni cub a terfi edecek olmam nedeniyle bi tanıdığın çocuğuna verdik örneğin.ayrıca yamahanın da vergisi var .uzun lafın kısası kullanmasını bilirsen bakımlarını tam yaparsan çinliyi de bence 5-7 sene sorunsuz kullanırsın kaldı ki model değiştirmek ister insan belli bir zamandan sonra...

_halil_
25 Temmuz 2011, 19:36
Lifan LF100-A

marmarasiste
26 Temmuz 2011, 02:08
sana arora dan uzak diyorum sadece başka bir şey demiyorum canınız yanmasın bunla ilgili konuda açtım detaylı bakabilirsiniz

---------- Post added at 01:08 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

herkesin fikrine saygılıyım ama mavimotor arkadaşa katılıyorum.benim motor yok ama mekanik neyim olduysa araba,bisiklet vs.doğru düzgün kitabına göre kullandığım için bana fazla fazla gittiler.91 de aldığım bisan everest bisikletimi daha yeni cub a terfi edecek olmam nedeniyle bi tanıdığın çocuğuna verdik örneğin.ayrıca yamahanın da vergisi var .uzun lafın kısası kullanmasını bilirsen bakımlarını tam yaparsan çinliyi de bence 5-7 sene sorunsuz kullanırsın kaldı ki model değiştirmek ister insan belli bir zamandan sonra...
ben çin motor kullanıcıyım acemide değilim.çinli motoru 7 sene kullanan birini gösterin bana alnından öpeyim

kaan898
26 Temmuz 2011, 23:28
tamam hoca fazla iyimser olmuş 5 yapalım şunu:cat:

F54
27 Temmuz 2011, 00:31
cub motor asfaltta temiz kullanılırsa helalinden 5 sene gider ama yağı tuzu biberine dikkat etmek gerek yoksa 2 yılda pert e çıkar

ramzeyci67
14 Ağustos 2011, 09:25
http://www.ramzey.com.tr/rmz2010/modeller/kalipso100.asp