PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kasksız gelen ölüm

otopsici
19 Haziran 2011, 13:24
http://www.haberler.com/kasksiz-gelen-olum-2808745-haberi/
çok üzücü çok:salut:

cenkşenver
19 Haziran 2011, 13:31
allah rahmet eylesin...

mınçıka_35
19 Haziran 2011, 13:34
Allah rahmet eylesin...

srknbdm
19 Haziran 2011, 13:36
allah rahmet eylesin...

Soykan67
19 Haziran 2011, 13:42
Allah Rahmet Eylesin.
Motosiklet kullanan insanlarımızın çoğu hala kask konusunda bilinçli olmadığı gibi üstüne kask takan insanları aşağılıyorlar.Eğitim şart ama burası Türkiye dememek elde değil.

my91
19 Haziran 2011, 15:27
Çok üzücü.. Allah rahmet eylesin :pale: Görüntülerde kaska var ama başlık tam aksi, ve ben hiç sağlık görevlisi, doktor, hemşire hatta ambulans göremedim görüntülerde..:silent:

NEZZ
19 Haziran 2011, 15:39
toprağı bol olsun üzücü :(

gencotr
19 Haziran 2011, 15:39
Allah rahmet eylesin demekten başka elden bir şey gelmiyor. Kaskın motosiklet sürücüsü için ne kadar önemli olduğunun farkına varılması için umarım her defansında bu tür acı olaylardan ders almamız gerekmez.

bughouse
19 Haziran 2011, 15:59
bence motorsiklet ehliyeti verilirken verilmeden once insanlara bu kazalari gostermek gerekiyor boyle aci bir olayi kullanmak ne derece etik bilemem ama. kendi canina kastetmekten ziyade arkanda biraktigin duzinelerce insanin halini gostermek kesin ise yarayacaktir diye dusunuyorum

Grado
19 Haziran 2011, 16:14
Videoda kask görülüyor, sanırım bağlamasını yapmamış ve kafadan çıkmış, Allah rahmet eylesin.

151rsfa
19 Haziran 2011, 16:15
Allah rahmet eylesin:(

banalazim
19 Haziran 2011, 16:47
allah rahmet eylesin...
dikkatli ve örnek olalım insanlara ibret olmayalım...

Levsy
19 Haziran 2011, 17:00
Üzücü olay gerçekten, Allah rahmet eylesin.
Bir motosiklet grubuna üye olduğu halde korumalara gereken önemi gerçekten vermediyse, durum daha da üzücü.

deli_mavi
19 Haziran 2011, 17:07
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, 30 yaşındaki Cemil Yel, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yönetimindeki motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarptı.

Ben de buna gicik oluyorum gidon hakimiyeti desinler suna yahu.
Ney nerede kullanilir bilmezmi muhabirler acaba?Yada kontrolu kaybetti desinler...
Alah rahmet eylesin de arkadas ecelle korku ile pek alakasi olmamis ki kasksizmis...Ben boylelerine bisey demiyorum yaa.Eden bulur dunyada diycem..Benim kazada bende kask kullanmasaydim su an ölü ve bunu yazamiyor olacakdim arkadaslar.

artiiist
19 Haziran 2011, 17:14
allah rahmet eylesin...Yazık...!!

Volkan Serezli
19 Haziran 2011, 17:20
allah rahmet elesin
yakınları baş sağlığı ve sabır diliyorum:pale:

Dogan88
19 Haziran 2011, 17:30
Allah rahmet eylesin. sanırım kaskı koluna takmıştı çünkü bu şekilde yeni motor alan arkadasların bir çoğu kendini göstermek için kaskı hemen koluna takıyorlar. ben kasksız kısa mesafe bile gidemiyorum. Koruma kısmını geçtim, havada sinek var toz var, rüzgar zorluyor. gözüne biri kaçsa saniyelik olarak kaza hiç kaçınılmaz oluyor. yapmıcagımız varsa bile bu etkenler yuzunden kaza yapıyoruz. arkadaslar ister 50 cc ister 1500 cc olsun kaskınızı takın. videoda görüyorsnuz arkanızda gözü yaşlı insanlar bırakmayın...

BurakASLAN
19 Haziran 2011, 19:21
Bir de yeni almış motoru :| acaba eğitim varmıydı ?

blackhawk
19 Haziran 2011, 19:38
Allah rahmet eylesin...

jawa
19 Haziran 2011, 20:22
Kazanın olduğu yer, bahçelievler kapalı pazar yerinin yanı olsa gerek.Ben görüntülerden öyle anladım.

http://oi52.tinypic.com/2ljm16w.jpg

Sanıyorum bu görüntüde olan yer.Sol taraf Çiğli tarafından geliş.Burada yol hıza müsait gerçekten.Tatlı bir sağ viraj var.Tabi olan biteni bilmiyoruz ama asfaltın o yolda kayganlık derecesi fazla.Ön lastik yol tutuşunu bırakmış olabilir.Kaskı başında değilse zaten söyleyecek fazla bir şey kalmıyor. :pale:

Ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

metci
19 Haziran 2011, 20:35
Yazık olmuş, ne desek boş...

hello_moto
19 Haziran 2011, 20:49
Yazık...

Kask sadece düşünce kafanızı korumuyor, vizörü ile motosiklet sürerken yolu görmenizi de sağlıyor.

O hızla giderken insanın yüzüne sinek çarpsa kendini tutabilir mi ?

GP500-1st
19 Haziran 2011, 20:50
Bazı yerlerde kaskının takılı olduğu yazıyor yanlız görgü sahitleri hızlı gittiğini söylüyor.

Allah rahmet eylersin zor bi durum sevenleri için:pale:

Rocknrolla
19 Haziran 2011, 20:52
Kask takmayanlara ibret olsun
bu vatandaşa da hiç üzülmedim

abolgi
19 Haziran 2011, 20:54
Allah rahmet eylesin . en çokta geride kalanlara sabırlar versin.

SilentScream
19 Haziran 2011, 21:16
bu kaskı takmak çok zor olmasa gerek, hem ölen arkadaşa yazık, hem bize yazık, bu şekildeki her kaza ve ölüm haber bizi de etkiliyor, allah rahmet eylesin...

yucika
19 Haziran 2011, 21:34
Allah rahmet eylesin . Yakınlarına sabır ihsan eylesin.

cbr1100 xx
19 Haziran 2011, 21:41
bence motorsiklet ehliyeti verilirken verilmeden once insanlara bu kazalari gostermek gerekiyor boyle aci bir olayi kullanmak ne derece etik bilemem ama. kendi canina kastetmekten ziyade arkanda biraktigin duzinelerce insanin halini gostermek kesin ise yarayacaktir diye dusunuyorum

Katılıyorum kardeşim.Rahmetli tasarımcıymış benim anlamadığım racing makinaya biniyorlar en tehlikeli ve bir o kadarda güvenli makinalardır aslında tabi işi biliyorsanız malesef giysi olmadan nasıl kullanılıyor hala anlamış değilim.Dışarı çıkarken ayağımızda en azından terlik giyip çıkarız değilmi motosiklet kullanırkende en kötü ihtimalle açık kask bile kullansak koruyucu olur...diğer giysileride giymek şartıyla ....Allah gani gani rahmet eylesin...:cat:

Yahu şimdi rahmetlinin ailesine eşine dostuna ne anlatılacak ne denilecek böyle işmi olur kardeşim...Geri kalmışlığın göstergesidir bunlar başka bir şey değil ..................Ailesine baş sağlığı diliyoruz.....Bundan böyle gezilerde giysileri olmayan arkadaşları beraberimizde götürmeyelim derim....