Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Cbr 125 Alınırmı lütfen bakınn.
ixeywent
16 Haziran 2011, 18:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-temiz-cbr-50958107/detay/
arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum babamıda ikna ettim paranın üstünü tamamlayacak. adamlada konuştum motor gördüğünüz gibi 2005 model motorun sorunu kafa grenajında bi kaç çizik var (çatlak yokmuş). motorun km si 11000 km bu orjinalmi dedim adam motorun km teli koptu dedi motor en fazla 14 bin falan dedi. yani sizce değermi nasıl duruyo yardımlarınızı bekliyorum. bide bu km teli falan ne kadar masraf açar sadecde teli dedi göstergelerde falan hiç bişi yok dedi tel kopmuş. size şimdiden çok teşekür ediyorum hepinize iyi günler.:rendeer:
Zippo's
16 Haziran 2011, 18:35
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-temiz-cbr-50958107/detay/
arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum babamıda ikna ettim paranın üstünü tamamlayacak. adamlada konuştum motor gördüğünüz gibi 2005 model motorun sorunu kafa grenajında bi kaç çizik var (çatlak yokmuş). motorun km si 11000 km bu orjinalmi dedim adam motorun km teli koptu dedi motor en fazla 14 bin falan dedi. yani sizce değermi nasıl duruyo yardımlarınızı bekliyorum. bide bu km teli falan ne kadar masraf açar sadecde teli dedi göstergelerde falan hiç bişi yok dedi tel kopmuş. size şimdiden çok teşekür ediyorum hepinize iyi günler.:rendeer:
Pazarlıkta var demiş.Rengi güzel.2005 model 11.000 km :silent: Açıkçası fiyat iyi dışardan temiz gözüküyor ama kesinlikle baktırman lazım motoru
ahmet93
16 Haziran 2011, 18:46
Depo ve yan grenajlardaki stickerlar yok. Arka lastik değişmiş ama ön orjinal sanırım. Km'si satıcının dediği gibi 14 binlerdedir diye tahmin ediyorum. Ön lastiğin kalan diş miktarına bakmalısın ön lastikte de az diş kalması gerekir. Eğer iyice bitmişse 14 binden fazladır.(Ön lastik ortalama 20 bin km gider.) Km teli 10-15 tl bir şeydi sanırım. Değiştirmeside çok basit kendin değiştirebilirsin. Ama motor genel olarak güzel duruyor daha parlaklığı gitmemiş. Fakat arka diskin balataya değmeyen yeri de çok pis gözüküyor.
Bu arada motoru alırken zincir gerginliğine ve kalan gerdirme miktarına bak, ön lastiğin yakında değişmesi gerekir, test sürüşüne çıkabilirsen debriyaj balatasına bak. Çok yukarda kaldırıyosa bitmesi yakındır. Genel olarak masraf çıkartan parçalar bunlardır. Bunların üzerinden giderek indirim yaptırmayı dene :mrgreen:
Bu arada 2005 model cbr 125'e de 3000 den fazla vermemelisin bence.
3000'e bırakır sahibi ilan da 3100 zaten belki daha fazla indirim de yaptırabilirsin.
151rsfa
16 Haziran 2011, 19:09
resimde motorun aynalarını göremedim?onun hakkında sahibi bişey dedi mi?
Zippo's
16 Haziran 2011, 19:11
Aynası olmayan motordan korkacaksın
nere.f
16 Haziran 2011, 19:37
Küçük bi ayrıntı
Sol sinyal de yok:cat:
Hayırlısı olsun.
qenc_motorcu
16 Haziran 2011, 20:09
kardeşim uzak dur o motordan almaya niyetlenme bile BENCE..
Free_AnGeL
16 Haziran 2011, 20:12
Hocam Motor 11 bin De bişey ama NE hale gelmiş öle fardı aynaydı. Zincirdi Tekerdi :D derken MAsraf Masraf Üstüne Çıkacak .
Al Bi '' 0 '' bak Rahatına :)
ytcksl
16 Haziran 2011, 20:16
bencede alma katiliyorum. 2005 11000km.
bywords24
16 Haziran 2011, 21:25
Abi Bence Alma Derim Sonucta 2.El Ve 3.100 TL 2005 Model 11000Km Bunu Alacagına Sıfır Honda Cbr 125 Al Daha İyi Bence Abi Sıfır Olsun Senin Olsun Motor Hem Kız Gibidir Abi Sıfırdan Alıp Motoru Açmak Gibi Zevkli Bisey Yoktur Diye Düsünüyorum + Bakıma Sokma Şansın + Garanti Şansın Var.. Sitesini Vereyim Abi
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=super-sport-cbr-125-r
5.600TL 2011 Model 0 Km Bence Deger 2005 Model 2.El Alıp Kullanmaktansa Tercihim Sıfır Al Motoru Aldın Bi Sorun Cıkarsa Ne Olacak ?
kingcüneyt
16 Haziran 2011, 21:32
eskinin derdiyle uğraşacağıma sıfırın borcuyla uğraşırım daha iyi :cat:
Shrieker
16 Haziran 2011, 22:12
İlk bakışta gözüme çarpanlar;
Sinyallerin hiçbiri orjinal değil, sol ön sinyal hiç yok. Fren manetinin ucu yamuk. Debriyaj maneti orjinal değil. Aynalar yok.
1. Resim; Ön camı karenaja bağlayan vidalar orjinal değil.
2. Resim; Yan karenajları tırnaklara bağlayan vidalar orjinal değil.
4. Resim; Yolcu selesi altındaki bölmeyi açan kilite bir haller olmuş...
6. ve 7. Resim; Aynı sağ tarafta olduğu gibi sol taraftaki yan karenaj vidaları da orjinal değil, ama ne hikmetse hepsi aynı vida. Belki de yanılıyorum. Ancak bu bağlantıdaki motorda http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/2005-honda-cbr-125-r-5-blue/80318618#picture-zoom orjinal vidaların biçimleri yandan çekilen fotoğraflarda açıkça görünüyor.
Ön lastik de değişmiş. IRC'dir Cbr 125'lerin orjinal lastiği. Sondan bir önceki resimde açıkça duro olduğu görünüyor ön lastiğin markasının.
Son olarak... Bende de 2006 model CBR 125 var, oldukça az kullanılmış bir motor ve 27000 km'de :) Dolayısıyla o motorun 11.000 km'de olması (veya sahibinin dediği gibi 14.000) aklıma yattı diyemem. Ama belki de doğrudur.
Buradan tam orjinal bir mavi 2005 CBR 125'in detaylarını inceleyebilirsiniz http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/2005-honda-cbr-125-r-5-blue/80318618#picture-zoom
extrem_015
16 Haziran 2011, 22:14
bu motor yaramaz boyalı gibide duruyor sanki bilemiyorum ama gözüme pek yaramadı satıcılar yalan söylüyorlar hiç bi yerinde eksik yok diyor yok şöyle yok böyle diyor motorun bi eksiğini söylediğindede cins cins konuşurlar, bence o motoru alma...
ixeywent
17 Haziran 2011, 03:00
kardeşim uzak dur o motordan almaya niyetlenme bile BENCE..
neden????:silent:
Raphae1
17 Haziran 2011, 05:09
neden????:silent:
Güzel kardeşim bak arkadaşlar bir ton şey yazmış buna mı takıldın yoksa yazdıklarını mı anlamadın?
ixeywent
17 Haziran 2011, 10:39
Güzel kardeşim bak arkadaşlar bir ton şey yazmış buna mı takıldın yoksa yazdıklarını mı anlamadın?
motoru yerden yere vyrdylar da dk sında :d
uthec
17 Haziran 2011, 23:28
motoru yerden yere vyrdylar da dk sında :d
motoru yerden yere vurmadı kimse..herkes gördüğünü söyledi ;)
ve bende katılıyorum yazılanlara..ben olsam almam!
Khutuck
17 Haziran 2011, 23:45
Masrafsız temiz motor. PazarLık motor başında oLur. Vize var. Borcu harcı yoq. ResimLer şuanki halidir. Saçma sapan tekLifler Etmedin
Bu metni yazan adamdan motor almam. "Yok" yerine "yoq" yazan adam motora "yağ" yerine "yaq" koymuştur, lastiklere "hava" yerine "hi! wa!" basmıştır, radyatöre "su" yerine "shu" koymuştur.
Ayrıca motorun 4 sinyal ve ön camı değişmiş, sana söylemediği bir kazası olma olasılığı yüksek. Kazalı motor alınmaz değil, ama kazalı olduğunu saklayan satıcıdan motor alınmaz.
GorkeM
18 Haziran 2011, 00:05
2005 model taş çatlasa 14.000 km?
Yukarıdaki yorumları geçtim , km teli kopup da üç on paralık km telini almayıp da 4.000 km yapan adamdan motor almam. Motor kız gibi bakım ister suyunu yemini eksik etmezsen o da seni taşır...
Bu arada bir uyarı. cbr125'lerin kmsi ile 5 dakikadan az bir sürede istediğin km'ye getiriyorlar ruhun duymuyor.
ixeywent
19 Haziran 2011, 00:56
zaten soğudum ondan bende gerçekten. hız falan da istemiyorum temiz bi ybr 125 esd istiyorum bi tane buldum (onuda sormuştum konu açarak alınırmı die fikirlerinizi almak istedim) anlaştık adamla ama babam su koydu çünkü burda bi ustaya sormuşş o da pahalı demiş motor 5 binde de yenir 10 bindede demiş. ne bileyim motor çiçek gibi daha öyle görünüyo tabi ama bilmiyorum ikna edersem alacam çünkü sıfırı ile arasında 1200 1300 tl oynuyoo.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO