PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar lütfen yardım aralarında kaldım

esoman
10 Haziran 2011, 00:12
Arkadaşlar ben motor alacagım ama bu motorlar arasında kaldım bunların içinden hangisi daha hızlı ve atik benım bıraz tek teker merakım var eski motorumda yapıyorum değiştirmek istediğim için bi kaç motorun arasında kaldım runner alacak kadar bütçem olmadıgı için bunlardan birini almam gerekıyo lütfen içlerinden en hızlısı en atik hangisiyse onu önerin saygılar....

Tvs Apache 150
Kymco agility 125
Keeway arn 150:pr::pr::pr::pr::pr:

Free_AnGeL
10 Haziran 2011, 00:30
Benim Tavsiyem '' Tvs Apache 150 '' olur . Lakin Kendim kullanmadım Ama yakın bir arkadaşım kısa süre kullandı . Sonra motoru satıp araba aldı :D

Yinede 150 lik değil 50 lik bile olsa . Kask + mont + eldiven . i unutmayalım ..
yerinde Hızlı kullanalım ne kendimizin nede çevredekilerin '' hayatlarını '' tehlikeye atmayalım .

furkanmg
10 Haziran 2011, 00:47
kullanılcak amaca göre seçim yapılmalı ben motorumu almadan önce kesinlikle scooter almam diyodum fakat trafikte parmak kası yapıyosun resmen :D

benim tercihim heryanından kalite fışkıran agility olurdu

AguilaNegra
10 Haziran 2011, 00:54
TVS benimde önerim olur. Özellikle yeni kasası cok hosuma gitti. Sorun cıkaran bı motosiklette değil alırsan pişman olmazsın görüşündeyim.

F54
10 Haziran 2011, 00:56
sen tek teker yapacak başka bi model baksan iyi olur çünkü bunlar teker yapmaya uygun değiller cross bakabilirsin mesala nacizane fikrim

endaga
10 Haziran 2011, 00:56
Arkadaşlar ben motor alacagım ama bu motorlar arasında kaldım bunların içinden hangisi daha hızlı ve atik benım bıraz tek teker merakım var eski motorumda yapıyorum değiştirmek istediğim için bi kaç motorun arasında kaldım runner alacak kadar bütçem olmadıgı için bunlardan birini almam gerekıyo lütfen içlerinden en hızlısı en atik hangisiyse onu önerin saygılar....

Tvs Apache 150
Kymco agility 125
Keeway arn 150:pr::pr::pr::pr::pr:

YBR Teker makinası :cat:

atiturhan
10 Haziran 2011, 01:20
TVS Apache RTR