Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziebart ???
Arkadaşlar, motoruna Ziebart yaptıran var mı? Yaptıranlar varsa faydasını görmüşler mi? Yoksa onca paraya değmez mi? Bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim? Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım da...
http://www.ziebart.com.tr
Makine
20 Şubat 2006, 16:55
Motorun iyi bir makine. Neticede yaptırsan iyi olur. Yaptırmazsan iyi bakarsan gene temiz kalır. Önemli nokta temiz olması. Güneş ışınları, Kuş pisliği, deniz suyu, çamur, basınçlı su, kuru bezle silme hatta ay ışığı bile motorun rengini boyasını bitirir.
Benim motor simsiyah, solmaması için oki de ufak tefek çizikleri de engellemiyor mu bu meret? Ben engelliyor diye duymuştum ama Ziebart ile konuştum öyle demiyorlar. Sadece boyanın solmasını, matlaşmasını engelliyormuş. 100-150 YTL gibi de bir para söz konusu...
Makine
20 Şubat 2006, 18:10
Çizilmesini engellemek için ziebartın araba kaputları için kullanıdğı şeffaf kaput filmini sen motorun çizilebilecek yerlerine çektirmekle yapabilirsin. Aksi takdirde çizik önleyen bir sistem duymadım.
johny
20 Şubat 2006, 18:13
walla o değil de kafa grenajına bir film attırsan diyorum!!!
Bodrum a gittiğinde basına gelen cakıl sıcraması olayı bunda olursa dalmacyalı gibi olur alet!!!
benim bildiim film atabiliyolar!!!:silent:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mesajı aynı anda atmısız makie yle !!!
aynı konudan bahsedioruz!!!
karsı cıkma olayı yok ayn lıs anlasılmasın:queen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO