Orijinalini görmek için tıklayınız : Cbr 250 mi-Kanuni Gt 250 mi yardım lütfen...
erast
03 Haziran 2011, 10:38
Honda 250 lik süper sport modelini çıkardı çıkartmaya ama bana yaramadı kafam karıştı kanuni görüntüde iyi gibi hondada kalitede ne yaparım hangisini alırım bilemedim...
Sergeant
03 Haziran 2011, 10:43
ikinci el temiz hyo250
yesewi
03 Haziran 2011, 10:58
Kanuni görüntüden başka bir halt değil....Honda'da al sağlam al japon al kafan ağrımasın arkana bile bakma bas gaza...
Free_AnGeL
04 Haziran 2011, 02:05
Kanuni görüntüden başka bir halt değil....Honda'da al sağlam al japon al kafan ağrımasın arkana bile bakma bas gaza...
:queen::queen::queen:
Her Görüşe Saygım vardır. Ama Görüntüden Başka bir Halt değil Demekte Vurmak Değil Öldürmek gibi bir şey :))
Lakin Değerli dostum . Karar senin GT. CBR . Ninja . Bu 3 ü Arasında 2 hafta tabiri caiz ise deli danalar gibi dolaştım 3. ünüde deneme Fırsatım oldu .
Marka Kötülemiyorum burda Kişiden kişiye Göre değişir . Kimi Kawa der Kimi Honda .
Benim NacizaNe Görüşüm GT.
Eğer 600cc ve üzeri bir makina İstiyorsan . Kawa Yada Honda derim ama 600cc Lik makinaya geçiş için ( alıştırma& Alışma ) için bir makina istiyorsan .
GT250 r İdeal Makinadır.
Volkan Serezli
04 Haziran 2011, 02:10
gtr ı inceledim plastik fiyaskosu :cherry:
cbr 250yede anca 5 ayda sıra bulabilirsin
ozamanada fiyatı katlanır gider..
Sergeant
04 Haziran 2011, 02:33
gtr ı inceledim plastik fiyaskosu :cherry:
abartmışsın :farao: bu kadar yanıltıcı bilgi vermeyelim fiyatına göre gayet güzel ve kaliteli motor. makinasıda on numara.
Free_AnGeL
04 Haziran 2011, 02:36
gtr ı inceledim plastik fiyaskosu
:bounce:
Karar senin Hocam,Dikkatli Karar ver Aceleye getirme detaylıca İncele Forumdaki Yorumları oku :) Fırsat bulursan Motoru dene.
Acil112
04 Haziran 2011, 02:37
amaç ne? 600cc ye geçiş mi? yoksa Alırım yıllarca kullanırım mı?
İkisi için de cevaplar farklı. Sanırım anlatabildim...
Volkan Serezli
04 Haziran 2011, 02:49
benim için alırım yıllarca kullanırim.bellide olmaz:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------
abartmışsın :farao: bu kadar yanıltıcı bilgi vermeyelim fiyatına göre gayet güzel ve kaliteli motor. makinasıda on numara.
bi sure sonra tekrar isterim yorumunu.biri honda biri kanuni..
maxi97
04 Haziran 2011, 02:54
bu sene kasımda soracağım soruyu arkadaş şimdiden sormuş. bana 250cclik vitesli bir makina yeterli gelir. günde 30-50 km yapıyorum. ayrıca ayda 3-4 kere Elazığ-Malatya arasında(100-200 km yokuşlu) gidip gelmek için bana en faydalı hangisi olurdu?
Free_AnGeL
04 Haziran 2011, 03:02
bi sure sonra tekrar isterim yorumunu.biri honda biri kanuni..
2011 Model ST kanuni GT250r Kullanan Dayımın Büyük Katkıları ile bende bir GT Aldım Lakin şuan Gayet memlunum . Dayım Aldığından bu Yana Rodajını gayet güzel Yaptı Bakımlarını Hiç aksatmadı. Motoru Her daim Kapalı Garajda Tuttu . En son Hatırladığım 17 bin Km yi Geçmişti Ve Red Line Yapmadan Sarsıntısız. RAhat bir şekilde 160 170 e Kadar çıkıyordu .
He Dayımda 3 tane motor var . biri Kawasaki vn800 Biri Cbr 600 Biride Gt 250 r .
O sırf Keyif İçin aldı . Ve gayet memlun Ben GT yi Geçiş Motoru Olarak Aldım Minimum 1 veya 1 bucuk yıl içinde bir 600F Yada GsX düşünüyorum ...
Lakin Şuna çok üzülüyorum :( Kanuni deyipte bir kenara atmak olmaz. Ayriyetten Kanuni De Gt250 r YOK
'' ST KAnuni De GT 250 r Var ''
Ben tekrardan Söylüyorum . Her Motor Kullanıcısına güzeldir.
Ve Her güzel Kullanılan. Rodajı iyi yapılan Red Line da Uzun Süre dolaşmayan .
Kısaca Bakılan Motor Her zaman Sahibini Sevindirir. İster Kanuni İster Kawasaki .
Benim Nacizane tavsiyem Sen sadece benim Veya Başka bir arkadaşımın yorumuna takılma Detaylıca araştır . servisler ile görüş . Ninja . Honda . ST kanuni Kullanan kişiler ile Konuş Motorlar hakkında bilgi topla Bir kaç güne Kalmaz Güzel bir karar verirsin .:)
-unnamed-
04 Haziran 2011, 03:55
cbr250 ve cbr125 i inceleme fırsatım oldu...
kesinlikle hayal kırıklığı yaşadım...
gt250 nin yeni kasası nedir bilemem lakin sana tavsiyem ya 250 ninja, yada yzf r 125 tir...
ikiside seni çok iyi derecede götürecek motorlardır...
erast
04 Haziran 2011, 11:51
Saolun arkadaşlar, 250 cc lik bi motor alıp kullanma niyetlisiyim şimdilik 600cc ye geçmek gibi bir niyetim yok. almışken indirimli dönemde sıfır alayım dedim(MALUM İKİNCİ EL DAHA RİSKLİ) ;
Honda cbr 250: Bu seneyi kapadık dedi, Ayrıca kasa olarak cbr 125 den neredeyse farksız
Kavasaki ninja: 12 bin lirayı buluyor
Kanuni gt 250 r: Bana daha yakın gibi yalnız soru işaretleri malum yorumları okuyunca oluşmuyo değil.
YORUM YAPAN ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ İYİ ARAŞTIRIP GÖZÜMÜ KAPATIP ALMAMAK NİYETİM...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO