Orijinalini görmek için tıklayınız : scooter seçimi yardım..
melik37
23 Mayıs 2011, 22:38
öncelikle herkese slm..arkadaşlar bnn lise 2. sınıf öğrencisiyim kastamonuda oturuyorum bayadırda scooter almak niyetindeyim ama forumda braz okuduğumda ramzeyin de ÇİN malı olduğu söyleyen arkadaşlar var bn TÜRK malı biliyodum, ama şimdi honda ya da kalkıp 4000 3000 lira verecek para öğrenci adamda ne arar. :P ramzeyin kalipso 125 ve kalipso 125-8 (sport) modeli kafama yattıfiyatta 1600 küsür. acaba bnim işimi görürmü düzgün kullansam bna sorun cıkarırmı :? gbi bazı sorularım var bide gercekten ÇİN malımı daha öncede mondial kullandım o çin malı fakat cok güzeldi ramzeyin scooter leri nin fiyatının uygun olması ndan dolayı tercihimdir..CEVAPLARI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
fatih_005
24 Mayıs 2011, 13:07
öncelikle herkese slm..arkadaşlar bnn lise 2. sınıf öğrencisiyim kastamonuda oturuyorum bayadırda scooter almak niyetindeyim ama forumda braz okuduğumda ramzeyin de ÇİN malı olduğu söyleyen arkadaşlar var bn TÜRK malı biliyodum, ama şimdi honda ya da kalkıp 4000 3000 lira verecek para öğrenci adamda ne arar. :P ramzeyin kalipso 125 ve kalipso 125-8 (sport) modeli kafama yattıfiyatta 1600 küsür. acaba bnim işimi görürmü düzgün kullansam bna sorun cıkarırmı :? gbi bazı sorularım var bide gercekten ÇİN malımı daha öncede mondial kullandım o çin malı fakat cok güzeldi ramzeyin scooter leri nin fiyatının uygun olması ndan dolayı tercihimdir..CEVAPLARI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
alacağın motor işini görür.ikinci el temiz 1000 liraya bulabilirsin. ben iki ay önce ramze qm...10v modelini sattım 1000 liraya. 20.000 kmdeydi ve performans delisiydi. çok temiz kullanmıştım. sorun çıkarma olayı insan yapımı herşey için vardır ve olmaya devam edecektir. sıfır aldığım hondanın fabrikasyon iki tane sorunu çıktı:cat: öğrenciyim demişsin şimdilik hesaplı makineler işini görür. yağını bakımlarını vs. zamanında yaptırarak olası sorunları devredışı bırakabilirsin. ileride fırsatını bulduğunda zaten marka motorlar ilk tercihin olacaktır. ister istemez :cat:
melik37
24 Mayıs 2011, 20:05
:cat: teşekkür ederim..:cat:
fatih_005
24 Mayıs 2011, 23:13
rica ederim :wiinkk:
151rsfa
25 Mayıs 2011, 00:00
mondial 151 rs kullanıyorum bi yıldır. frenleri hoşuma gidiyor. (en azından kampana değil arka ön disk) tavsiye ederim ama iyisini bulabilirsen
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO