Orijinalini görmek için tıklayınız : mondial 125 zn yi süslemek
gtız59
22 Mayıs 2011, 11:15
mrb arkadaşlar 23.05.2011 tarihinden itibaren benimde artık scooterim olucak :) biraz süslemek istiyorum beyaz yanak aldım nasıl takabilirim lastige ne ile yapışır ve zarar verirmi ön camı var kırmızı film atıcam motor kırmızı jantlara kırmızı fosfos şerit çekicem tatlı duracagını düşünüyorum sizinde fikirlerini alabilrmiyim şimdiden teşekkürler
mavikentli
22 Mayıs 2011, 11:25
yap kardeşim yakışır ayrıca hayırlı olsun kazasız belasız binersin İNŞALLAH ayrıca yanağın zararı yok yanağı kendin takacaksan yanağı kes bir yerinden sonra tekerleklere oturt sonra hızlı yapıştırıyla yapıştırırsın yanağı kestiğin yerden tekerleğe oturtman için tekerin havasını indirmen gerek:cherry:
gtız59
22 Mayıs 2011, 11:31
teşekkür ederim yorumunuz için .
greyhorse
22 Mayıs 2011, 13:10
ne kesmesi ? ne yapıştırması? yanakları takman için tekerleri motordan sökmen lazım sonrasında ise lastigin havasını indirip yanaklarını (jantaın gobegıne dusureceksın.sonrada aldıgın yanakları lastıgın ıc kısmına yerlestır.sonrasında ise tokmakla tokmaklaman lazım.bazı yerlerden cıkma yapabılır.ıyısımı konu hakkında bılgın yoksa en yakın lastıkcıye yada motor tamırcısıne gıt kucuk bır meblag'ya halledersın :mrgreen:
gtız59
22 Mayıs 2011, 14:52
hımm anladım en mantıklısı söylediginiz teşekkürler
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO