Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ARBETUS
28 Temmuz 2009, 12:15
Çok tehlikeli bi karışım :cherry:
MCT nin açılımı o zaten Motorcycle and Computer Team :P
GÖKTAX
28 Temmuz 2009, 12:17
MCT nin açılımı o zaten Motorcycle and Computer Team :P
Bende diyorum motordan iner inmez niye hemen bilgisayarın başına geçesim geliyor diye:)
ARBETUS
28 Temmuz 2009, 12:18
Bende diyorum motordan iner inmez niye hemen bilgisayarın başına geçesim geliyor diye:)
Sadece uyuduğumda ikisinden uzak kalıyorum :)
salih06
28 Temmuz 2009, 12:19
:queen::cherry:
GÖKTAX
28 Temmuz 2009, 12:19
Ben rüyamda da ayrılamıyorum. Hep bi serüven Hep bi faaliyet:bounce:
ARBETUS
28 Temmuz 2009, 12:28
dikakt ederseniz kan gruplarımızda aynı hemen hemen :)
Ben rüyamda da ayrılamıyorum. Hep bi serüven Hep bi faaliyet:bounce:
e bırakta kardeşim rüyamızda hayalimizdeki motorla dolaşak demi :) "panhead bobber"
turgayonur
28 Temmuz 2009, 12:45
Arkadaşlar ben de aranıza 1 ay once katıldım forumu hep takip ediyorum ama yenı uye oldum bu arada motorum 1 haftadır sanayide komple bi bakım yaptırıyorum eryamanda oturuyorum bana yakınlarda oturan arkdaslarımız warsa motor konusunda pek bilgili deilim gelişmem için bulusmak isterim
salih06
28 Temmuz 2009, 12:48
aksam saat 9-10 gıbı kecioren etlike gel biz bulusacagız=)
rizakara
28 Temmuz 2009, 12:51
durun KARAMURAT benim :queen:
heyyyt biri bilgi işlemci dedi atladım hemen banamı seslendiniz yoksa:)
turgayonur
28 Temmuz 2009, 12:54
bugün cıkarsa macitim kesinlikle ugruyacagım
rizakara
28 Temmuz 2009, 13:05
İlk uzun mesafemi izne giderken istanbul- tekirdağ arası yaptım. Uzun mesafede arıza çıkabilir diye endişeliydim. Arıza çıkmadı ama vitesin dıştaki somunu ve sol eksoz üzerindeki saç levhanın vidasının biri yolda düştü. Titreşimin çok oldugu yerdeki somunları kontra yaparak sıkmak lazım . Benzin istasyonunda yenilerini taktım. Max hız olarak yol düz ise 110-120 vuruyor. Yoldaki doğa kokularını duyarak gitmek çok zevkli imiş. :)
salih06
28 Temmuz 2009, 13:07
durun KARAMURAT benim :queen:
mct neredekı yoksa bugunmu alıyorsun:)
turgayonur
28 Temmuz 2009, 14:02
Arkadasşar bu mct ye aksesuar olarak ne yaptırabilirim antepten aksesuar getrtrioprum da aklıma pek bişey gelmedi
bycharisma
28 Temmuz 2009, 15:20
Arkadasşar bu mct ye aksesuar olarak ne yaptırabilirim antepten aksesuar getrtrioprum da aklıma pek bişey gelmedi
fazla bi aksesuar işine girme hacım biraz değişiklik yapmak istiosan selenin şekilini değiştirebilirsin arkaya yaslanılan koltuğu uzatabilirsin ne bilim gidonun yanlarına püskül takabilirsin üzerine dövmeler felan yapabilirsin daha fazla detay içinde barışı izlemeye devam et
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 AM ----------
Hadi ankaradaki Mct ciler ramazan ayı gelmeden bi hafta sonu pikniğine gidelim bayındıra felan varmısınız bi ayarlama yapalım he gelmek isteyen varsa yazsın takip edelim
turgayonur
28 Temmuz 2009, 15:26
yok oel dovme falan deil kardeşim oncelik le puskul getrrtryrum zaten sis farı taktrmıstım arka stop ve sinyalleri deiştrdim ayak koyma yerlerini duz ayak sıgacak kadar demir warya diger modellerde ondan getrtryrum ole işte
ARBETUS
28 Temmuz 2009, 15:40
yok oel dovme falan deil kardeşim oncelik le puskul getrrtryrum zaten sis farı taktrmıstım arka stop ve sinyalleri deiştrdim ayak koyma yerlerini duz ayak sıgacak kadar demir warya diger modellerde ondan getrtryrum ole işte
genişa yaklık çok konforlu olmuyor. vibrasyondan doalyı ayağın kayabiliyor. onun yeirne koruma demirine ayak uzatma pegi takmanı tavsiye ederim.
GÖKTAX
28 Temmuz 2009, 15:42
dikakt ederseniz kan gruplarımızda aynı hemen hemen :)
e bırakta kardeşim rüyamızda hayalimizdeki motorla dolaşak demi :) "panhead bobber"
Doğru söylüyosun abi benzin derdi yok sıkıştıran kamyon yok. Anca rüyalarımızda istediğimiz motorla istediğimiz gibi gezebiliyoruz:)
turgayonur
28 Temmuz 2009, 15:49
ben bu konuda cahilim ayak uzatma pegi nedir hiç bilmiorum baya bi ders almam lazım
GÖKTAX
28 Temmuz 2009, 15:53
fazla bi aksesuar işine girme hacım biraz değişiklik yapmak istiosan selenin şekilini değiştirebilirsin arkaya yaslanılan koltuğu uzatabilirsin ne bilim gidonun yanlarına püskül takabilirsin üzerine dövmeler felan yapabilirsin daha fazla detay içinde barışı izlemeye devam et
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 AM ----------
Hadi ankaradaki Mct ciler ramazan ayı gelmeden bi hafta sonu pikniğine gidelim bayındıra felan varmısınız bi ayarlama yapalım he gelmek isteyen varsa yazsın takip edelim
Kanka biz bu akşam Salih ile Etlik te buluşacaz. İstersen gelebilirsen sende gel hem etraflıca konuşup küçük bir gezi ayarlamaya çalışırız:)
salih06
28 Temmuz 2009, 15:56
Doğru söylüyosun abi benzin derdi yok sıkıştıran kamyon yok. Anca rüyalarımızda istediğimiz motorla istediğimiz gibi gezebiliyoruz:)
emınım hıc bır ruyanda mct ılede gezmıyosundur sen:) dun bende bı 3500 luk bı motorla caddede turluyodum ne ruyaydı be:P
GÖKTAX
28 Temmuz 2009, 16:04
emınım hıc bır ruyanda mct ılede gezmıyosundur sen:) dun bende bı 3500 luk bı motorla caddede turluyodum ne ruyaydı be:P
Fazla yükseklerde gözüm yokya ondan herhalde scooterla bile gezdiğimi gördüğüm oluyor:P
Bu arada tam yeri saati bildirmedin mesajımı gördün mü:silent:
salih06
28 Temmuz 2009, 18:52
Kanka biz bu akşam Salih ile Etlik te buluşacaz. İstersen gelebilirsen sende gel hem etraflıca konuşup küçük bir gezi ayarlamaya çalışırız:)
evet isteyen herkes gelebilir abi mesaj attım sana :)
aksam goktax abi ile bulustuk bulusmaya gıderken yolda bı mct gordum yolda durduk konustuk derken oda benle goktax abının yanına geldı 9 da bulustuk saat 12-30 cıvarında ayrıldık super oldu aksam caddede 3 motor falan anlatılmaz yasanır... goktax abı bıze zaman ayırdıgı ıcın tesekkur ederım...
oszkan
29 Temmuz 2009, 12:31
arkdaslar bı tane arka jant bulamadım uygun sorunsuz bısy Yardımcı olursanız sevnırm.
gecelerinefendisi100
29 Temmuz 2009, 13:48
Motoruma alarm taktıcam ama satıcı açıklamada kişisel takılabilir yazıyor ama satıcıyla telefonda görüştüğümde tek başına takamazsınız diyor.Anlamadığım bi soket çıkarıp takmakla iş bitmiyor mu?
Sonuçta elimden gelir böyle işler, daha önceden takan birileri varsa zorluğu nedir söylerse sevinirim.
Korkuyorum motor çalıncak diye, malum milletin gözü motorda zaten :)
Linkide bu;
http://www.modacar.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=75869
ARBETUS
29 Temmuz 2009, 14:31
Motoruma alarm taktıcam ama satıcı açıklamada kişisel takılabilir yazıyor ama satıcıyla telefonda görüştüğümde tek başına takamazsınız diyor.Anlamadığım bi soket çıkarıp takmakla iş bitmiyor mu?
Sonuçta elimden gelir böyle işler, daha önceden takan birileri varsa zorluğu nedir söylerse sevinirim.
Korkuyorum motor çalıncak diye, malum milletin gözü motorda zaten :)
Linkide bu;
http://www.modacar.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=75869
tam olarak öyle değil. biraz karışık. çünkü uzaktan çalıştırma muhabbeti falan var. o biraz karışık benim alarmım çekmecemde duruyor. elektrik tesisatı ile uğraşmayı pek seven biri değilim :)
bycharisma
29 Temmuz 2009, 14:35
arkdaslar bı tane arka jant bulamadım uygun sorunsuz bısy Yardımcı olursanız sevnırm.
Ben vereyim 75 e arka jantı dedim istemedin kardeşim daha ucuza nerde bulacan hem tamir mamir görmüş bişi değil gayet sağlam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------
Hacım önceden bildirmen lazımdı benim motor serviste ayrıca yağ kaçırıodu bakalım napcaklar baya yağ kaçırdı bıktım valla tam düzene girdi derken başka bişiler çıkıo bi gün gezi ayarlayak kopalım şef haber ver hafta sonuna felan
Kuregen
29 Temmuz 2009, 14:59
Selam arkadaşlar. Göktax, Salih, ve Turgay. Sizi dünden beri takip ediyorum. Ben de yeniyim. 1 hafta önce aldım motorumu. Elbette ehliyet için sabırsızlanıyorum ama yine de kendimi tutamayıp ara ara çıktığım oluyor. Şimdilik ne motorda ne de trafikte önemli bir problem yaşamadım. Tek eksik yol arkadaşları. Mümkünse organize olalım derim.
bycharisma
29 Temmuz 2009, 15:24
Selam arkadaşlar. Göktax, Salih, ve Turgay. Sizi dünden beri takip ediyorum. Ben de yeniyim. 1 hafta önce aldım motorumu. Elbette ehliyet için sabırsızlanıyorum ama yine de kendimi tutamayıp ara ara çıktığım oluyor. Şimdilik ne motorda ne de trafikte önemli bir problem yaşamadım. Tek eksik yol arkadaşları. Mümkünse organize olalım derim.
Bizde onu dioz işte organize çete kuralım :) gerçi benim daha uzun bir yol hedefim var ama seneye kaldı iş dolayısıyla ankara alanya yapmak istiyorum ama şu aralar küçük turlar işimi görür maksat arkadaş ortamı olsun eğer millete uyarsa hafta sonu toplanalım derim ankarada uygun bir yerde antres önünde yada akköprü migrosta yada ne bilim bir yerlerde toplanıp gezmek isterim yani.
salih06
29 Temmuz 2009, 15:27
meraba hosgeldın bende yenı sayılırım ama bız dun ılk bulusmamızı amtorde olsa yaptık etlık te cadede onceden hıc tanısmayan sadece motor askı ıle kaynasan 3 kısı gormen lazımdı 3 kisi boyle oluyorsa daha fazlası kımbılır nasıldır yolda herkes bıze baktı cok dıkat cekıcıydı motoruru aldıgımdan berı en zevk aldıgım gezı buydu dıyebılırım :) aslında bu aralar bu bulusmaları sıklastıralım bıze katılabılırsın mesala:)
Kuregen
29 Temmuz 2009, 15:32
Tamam çok iyi. Yalnız ehliyet işi can sıkıyor. 22 Ağustos'a kadar nasıl dayanacaz bilmiyorum. Olmazsa yarın toplanalım ve bu işleri bir sıraya koyalım.
turgayonur
29 Temmuz 2009, 15:49
arkdaslar benım motor daha cıkmadı ya napıyorlarsa bunlar inş bugun cıkarda kavusum motoruma hafta sonuda goruselim kaynasalımda birbirimizede yardımcı olabilcemiz konular olur sırtımızda yere gelmez servislerdende kazık yemem :D
salih06
29 Temmuz 2009, 16:08
arkdaslar benım motor daha cıkmadı ya napıyorlarsa bunlar inş bugun cıkarda kavusum motoruma hafta sonuda goruselim kaynasalımda birbirimizede yardımcı olabilcemiz konular olur sırtımızda yere gelmez servislerdende kazık yemem :D
hangi serviste bugun aksam kesin bir bulusma yapacaksak mesaj gonder goktas abıye bı soraym bugun nobetı vardı galıba baska gelen yokmu ya aksam:)
Kuregen
29 Temmuz 2009, 16:20
Salih bu akşam biraz zor olabilir. Ama yarın ben müsaitim. Bu arada servis işine dikkat. Ben Yiba'dan aldım. Ama oradan aldığıma pişman oldum. Şimdi Sincan'da bi servisle görüşüyorum. Bizim yeni olduğumuzu bildiklerinden fiyat extra oluyor, haberiniz olsun. Bilen birileri ile gitmek lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------
Kuregen, Salih, Bycarisma, Turgay, Göktax başka ekleyen varsa lütfen yazsın. Bu arada özelden mesaj ile telefon numaralarını gönderirseniz sevinirim.
turgayonur
29 Temmuz 2009, 16:37
servisten istedim motoru şlimdide bilmemnesi deişmesi gerekio dediler 110 liraymıs oda bnde istedeim toplayın motoru getririn dedim beceremediler serefsizler bir hafta oldu ya
salih06
29 Temmuz 2009, 17:07
:)
servisten istedim motoru şlimdide bilmemnesi deişmesi gerekio dediler 110 liraymıs oda bnde istedeim toplayın motoru getririn dedim beceremediler serefsizler bir hafta oldu ya
isin gercekten zor bu yetkılı servıs mı acaba allah dusurmesin bu mereti net olarak arızası ne ıdi
:)
feryth
29 Temmuz 2009, 18:20
Arkadaşlar İstanbul da hiç MCT sahibi yok mu? Toplanalım, gezi planlayalım.
gecelerinefendisi100
29 Temmuz 2009, 18:49
Arkadaşlar İstanbul da hiç MCT sahibi yok mu? Toplanalım, gezi planlayalım.
Olmaz mı :)
Bende gaziosmanpaşadayım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 PM ----------
tam olarak öyle değil. biraz karışık. çünkü uzaktan çalıştırma muhabbeti falan var. o biraz karışık benim alarmım çekmecemde duruyor. elektrik tesisatı ile uğraşmayı pek seven biri değilim :)
Abi bana uzaktan çalıştırma lazım değil, sadece alarm olsa yeter.
O zaman nasıl olur....
tool
29 Temmuz 2009, 20:24
Merhaba;
250 Mct için uygun fiyatlı motor bloğu arıyorum, servislerde ve tamircilerde uçuk fiyatlar aldım, motorumu yeni aldığım ve arkasından kaza yağtığım için verilen fiyatlar bütçemin çok üzerinde.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Motor bloğumun sağ kısmında kırık var ve kaynak tutmayacak derecede değiştirmem gerekiyor.
Şimdiden Teşekkür ederim..
sakinseytan
29 Temmuz 2009, 20:26
Merhaba;
250 Mct için uygun fiyatlı motor bloğu arıyorum, servislerde ve tamircilerde uçuk fiyatlar aldım, motorumu yeni aldığım ve arkasından kaza yağtığım için verilen fiyatlar bütçemin çok üzerinde.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Motor bloğumun sağ kısmında kırık var ve kaynak tutmayacak derecede değiştirmem gerekiyor.
Şimdiden Teşekkür ederim..
kaliteli bir tornacıya götür parcayı hallederler ;) nerden bulucan bloğu yoksa
oszkan
29 Temmuz 2009, 20:53
Ben vereyim 75 e arka jantı dedim istemedin kardeşim daha ucuza nerde bulacan hem tamir mamir görmüş bişi değil gayet sağlam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------
Hacım önceden bildirmen lazımdı benim motor serviste ayrıca yağ kaçırıodu bakalım napcaklar baya yağ kaçırdı bıktım valla tam düzene girdi derken başka bişiler çıkıo bi gün gezi ayarlayak kopalım şef haber ver hafta sonuna felan
YArın kargo yaparmısn jantı.adres versem
GÖKTAX
29 Temmuz 2009, 23:42
evet isteyen herkes gelebilir abi mesaj attım sana :)
aksam goktax abi ile bulustuk bulusmaya gıderken yolda bı mct gordum yolda durduk konustuk derken oda benle goktax abının yanına geldı 9 da bulustuk saat 12-30 cıvarında ayrıldık super oldu aksam caddede 3 motor falan anlatılmaz yasanır... goktax abı bıze zaman ayırdıgı ıcın tesekkur ederım...
Evet kardeş çok eğlenceliydi. Salih kardeşim Doğukan ve ben 3 MCT Etlik 'te kimseyi rahatsız etmeden tehlikeye düşürmeden kısa ama çok keyifli ve bol muhabbetli bir buluşma gerçekleştirdik. Ani olduğu için foto çekemedik ve diğer arkadaşlar katılamadı ama daha sonra inşallah planlı olarak daha çok katılımla tekrar buluşuruz.
:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 PM ----------
http://img23.imageshack.us/img23/3212/62491174118146112102281.th.jpg (http://img23.imageshack.us/i/62491174118146112102281.jpg/)
uzun bi aradan sonra nihayet motorumla aynı karedeyim :)
http://img22.imageshack.us/img22/1688/62491174122986233102281.th.jpg (http://img22.imageshack.us/i/62491174122986233102281.jpg/)
Resimlerde koltuk egzos ve ön çamurluklar yok. onlarda geçen hafta takıldı.
http://img220.imageshack.us/img220/6403/62491174123026234102281.th.jpg (http://img220.imageshack.us/i/62491174123026234102281.jpg/)
Bobber projemde sakin adımlarla ilerlemekteyim. büyük bir kısmını tamamladım.
http://img233.imageshack.us/img233/9422/62491174123106236102281.th.jpg (http://img233.imageshack.us/i/62491174123106236102281.jpg/)
Bir çok kullanıcı beğenmeyebilir. ama bobber bir yaşam tarzıdır. chopperın atasıdır. yapması binmesi sürmesi çok keyifli. Heleki insanların kendi aralarında harleye bak be diye başlayan konuşmalara kulak misafiri olmak. ya da araç sürücülerinin camlarını açıp kardeş bu ne marka diye sorması dikkat çekmek güzel bir duygu.
Abi makina çok canlı olmuş güle güle kullan. Yalnız merak ettim gidon çok yüksek gibi kullanış olarak nasıl acaba :silent:
Tecrübe etmek isterdim:)
Kuregen
30 Temmuz 2009, 00:15
Tamam. Yarın akşam inşallah yanınızdayım...
GÖKTAX
30 Temmuz 2009, 01:12
Tamam. Yarın akşam inşallah yanınızdayım...
Güzel bir buluşma daha yapalım. İnşallah katılım çok olur arkadaşların işleri çıkmaz net saati belirleyelim ki kimse madur olmasın yarın haberleşiriz.
ARBETUS
30 Temmuz 2009, 09:20
Evet kardeş çok eğlenceliydi. Salih kardeşim
Abi makina çok canlı olmuş güle güle kullan. Yalnız merak ettim gidon çok yüksek gibi kullanış olarak nasıl acaba :silent:
Tecrübe etmek isterdim:)
kullanış genel oalrak çok rahat helei sırtınıda arkaya verdin mi uyumaman için bi nedenin yok :) uğurapay, player77, jakoben ve diğer tüm istanbul mct tayfası bu hafta sonu toplaşak bir yerlerde
ugurapay
30 Temmuz 2009, 09:26
Ben bu hafta sonu yokum istanbulda
Başka bir zamana inşallah :rendeer:
canicellat
30 Temmuz 2009, 10:18
Herkese Gunaydin Arkadaslar;
Dun'den itibaren benimde bir mct'tem oldu. Motor gayet hosuma gitti gidisi rahatli konusunda beni memnun etti.
salih06
30 Temmuz 2009, 11:18
Güzel bir buluşma daha yapalım. İnşallah katılım çok olur arkadaşların işleri çıkmaz net saati belirleyelim ki kimse madur olmasın yarın haberleşiriz.
bugun aksam saat 9 da etlıkte bulusalım bırı daha var bana mesaj attı oda katılacak.. sımdılık 4 kisiyiz sanırım gelmek ısteyenler mesaj yazabilir:)
JAKOBEN
30 Temmuz 2009, 12:06
Barış ben hala yeni bir akü almakla meşgulüm. Ben Gebzeye gece geç vakit gelip sabah erken çıkınca seninle görüşme fırsatımız olmadı ve daha sonra seninle akü alabileceğim yer konusunda tekrar bir görüşmemiz olmayınca akü konusunda bir gelişme olmadı. Ben de Florya sanayide arabamın ustası olan arkadaşla konuşurken akücü bir arkadaşından 40ytlye 12v 7A ya da 12V 9A bosch akü bulabileceğini söylemişti bu aralar ondan haber bekliyorum. Neden bu kadar geç kaldı dersen suç tamamen bende; iş güç yüzünden üstüne düşmediğimden geç kaldı. Dolayısıyla akü olayım halledildikten sonra bir haftasonu Avrupa yakasının sahil kesiminde yapılacak bir buluşmaya katılabileceğimi düşünüyorum.
salih06
30 Temmuz 2009, 12:48
mct lerın onu ayaklıkları fren vb aparatları ayarlanabiliniyormu... bırde benım ayaklıklar sakır sakır ses yapıyo baktım sekmanlı sıkılıcak bıyerı yok cozumu nedir acaba
ARBETUS
30 Temmuz 2009, 13:43
Barış ben hala yeni bir akü almakla meşgulüm. Ben Gebzeye gece geç vakit gelip sabah erken çıkınca seninle görüşme fırsatımız olmadı ve daha sonra seninle akü alabileceğim yer konusunda tekrar bir görüşmemiz olmayınca akü konusunda bir gelişme olmadı. Ben de Florya sanayide arabamın ustası olan arkadaşla konuşurken akücü bir arkadaşından 40ytlye 12v 7A ya da 12V 9A bosch akü bulabileceğini söylemişti bu aralar ondan haber bekliyorum. Neden bu kadar geç kaldı dersen suç tamamen bende; iş güç yüzünden üstüne düşmediğimden geç kaldı. Dolayısıyla akü olayım halledildikten sonra bir haftasonu Avrupa yakasının sahil kesiminde yapılacak bir buluşmaya katılabileceğimi düşünüyorum.
Abi gebze uzak geliyorsa fulya da red zone var adaşımdır. gebzeden benim gönderdiğimi söylersen yardımcı olur sana.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO