Orijinalini görmek için tıklayınız : zealsun 200gs mi kanuni racer mi?
Tornedo
21 Haziran 2006, 01:35
kilit pls...melbur arkadaşımızda zealsun vardır 6 ay önce açılmış.teşekkürler :rendeer:
body
21 Haziran 2006, 02:37
bence ikiside değil arkadaşlar zealsunu bilmem ama kanuninin bütün mekanik aksamı çin malı çok dandik emin olun bende bitane war ordan biliyorm birde serwis falan hikaye o motoru sana satana kadar geçerli sorarası fiasko ki ztn aynı parçayı kullanacaklar yani yüzde yüz çin,kendimi serwisten alamıyordum bi zamnlar ama motorn bütün mekanik aksamını değiştirdim honda,suzuki gibi markalarla şimdi daha iyi oldu hemde 150cc den 200 cc ye çıktı allah dan tamirci arkadaşlarm war masraf etmedim ben yani kısaca ben derim ki ekonomomik olmamasına rağmen biraz bekleyip üç beş neyse üzerine koyup markadan şaşmayn derim hatta korlasta 200 cc italyan malı race makineler war bi görseniz iyi olur derim bu kadar biraz uzun oldu ama :farao:
mostwanted_57
21 Haziran 2006, 13:15
kusura bakmayın resimi ekleyememişim
2006 model türkiye henüz gelmeyen 200gs
http://img345.imageshack.us/img345/4619/zongshenzs20006bikepics4987363.th.jpg (http://img345.imageshack.us/my.php?image=zongshenzs20006bikepics4987363.jpg)
buda gelen
http://img308.imageshack.us/img308/5048/zongshenzs20005bikepics4378099.th.jpg (http://img308.imageshack.us/my.php?image=zongshenzs20005bikepics4378099.jpg)
granaj ekleyemeseniz bile harika bence
racer kullanıcıları kusura bakmayın
bu gelecekmi :silent:
mehmet sait
26 Haziran 2006, 02:07
tek kelimeyle kanuni çünkü marka bi kere.zeal sun ne ki daha yeni çıktı hemde üstelik çin kanuninin görünüşüde iyi duruyo bence kanuni
yamtar
27 Haziran 2006, 21:04
bende bir kanuni racer 200 alacaktım ama sitede servisi ile ilgili birçok kötü eleştiri vardı ve halada var.görünüş olarak mükemmel duruyor fakat bu servis ve sonrası hizmetler işi kafamı karıştırdı.servis ve şikayet sitesinde kanuni'nin % oranı çok yüksek bu konularıda bir düşün derim.
ammsav
27 Haziran 2006, 21:11
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=315664&posted=1#post315664
Arkadaslar hala neden kanuni diyorsunuz anlamıs degilim ?
siz sanırım üzülmek istiyorsunuz...
Biz size anlatmaya calısıyoruz sorunlarımızı ama sanırım yasamadan ogrenemeyeceksiniz :)
johannes falcon
29 Haziran 2006, 17:34
slm ,arkadaşlar neyin kıyaslamasını yapıyorsunu KANUNİ bisiklet gibi kalıyor ZEALSUNUN yanında daha ne söyliyeyim,her türlü anahtar bırakmacasına ben varım 200 gs le (ortadayım )iddiası olan kanunici gelsin arkadaşlar,herkese keyifli sürüşler.
sabıkalıcocuk
03 Temmuz 2006, 00:07
ya sen ne diyosun kanuni ezer be. ben varım anahtarına
yarısacagız 1 km lik bir yolda.:bounce: :bounce: :bounce:
ben yokus asagı 110 u gecmeye calısacam
sende yokus yukarı 140 yapmaya calısacan
kazanan anahtarı alır. :queen: :queen:
bende kanuni yok almayıda hic düsünmüyom.:farao:
tolgaha770
04 Temmuz 2006, 21:54
arkadaşlar 4 üncü motorum bu zealsuna bindiğim günden beri motorlardan soğdum alacağınız en son motor zealsun olsun
piriyatel
09 Ekim 2006, 17:40
ben kanuni taraftarıyım + larıyla - leriyle KANUNİ racer200 tarzı 600 çıkarsın onu alırım :D yok okadarda değil :Pp
arkadaşım yokuş aşaya 135 vuruyorum
esmercan59
09 Ekim 2006, 19:22
hyosung gt 250 r derim
kaplanlar1954
17 Ekim 2006, 12:56
arkadaşlar zealsun motorun tüm modellerinde yeek parça sıkıntısı olmaz kafanız rahat olsun
meçhul
13 Haziran 2007, 21:58
ya beyle bu salkanonun fiyatı nedir acaba ve de kanuniden üstünmü acaba.
kursat-59@hotmail.com
09 Ağustos 2007, 18:50
tip istiyorsan zealsun 200gs daha kalite istiyorsan kanuni bu arada zealsun da ne mali olursa olsun çok kaliteli bir motor ama tabiki kanuni kadar deil karar senin tipse gs200 daha kalite bişise racer200
KRAL444
09 Ağustos 2007, 18:59
TAbi ki Zealsunnnn..... :queen:
nartallo84
10 Ağustos 2007, 01:55
Zealsunun kendi sitesini okuyunda hakanın başına gelenleri anlayın kullanmadan karşıdan kaliteli olup olmadığı anlaşılmaz gerçekten çok kaliteliymiş hakanın motoru 5800 km de motor dağıttı krang piston gömlek şanzuman başka bişey kaldımı.Harbiden kaliteliymiş,görüntüye aldanmayın.Motosiklet alacaksan Japon malı olsun gerisi hikaye.:cat:
adem003
10 Eylül 2007, 20:41
arkadaslar benim fikrime ve incelemelerime gore kanuni tip olarak bes para etmez naked bir motora grenaj yapmıslar racingle alakası yok artı hız desen yok bizim burada valla bisan 100 cc cup la geciyorlar yemin ediyorum yazık kanuniye ama tip olarak ve modifiye olarak zealsun derim racer kullanıcıları kusura bakmayin racingle alakası yok sade granaj
metalgod
13 Eylül 2007, 12:17
sadece ikisi arasında karar verilecekse tabiki kanuni... zealsun tamamen çin, kanuninin bir bölümü çin galiba.. diğer arkadaşların söylediği gibi alternattiflerinde war tabi..
arkadaşlar tabiki kanuni yerli malı ve kaliteli repsolünü görüp aşık olmamak elde değil zealsun200 kullandım enkaz racer arkasına bağlar çeker çokta şık çift eksoz sende kap bi kanuni
dostum sizi ve sizin gibiler komik adamlarsınız adamın bu iki motor arasında tereddütte kaldığını varsayalaım tam emin olmadığınız bi konuda neden kesin hükümler koyarsınız anlamadım....
kanunin tm modelleri tamamen çinde üretiliyor konyadaki fabrikada toplanıyor.. kanuninin yalnız windy 125 modeli türkiyede üreliyor bunuda eyong olcaydan öğrendim .. ama emin değilim yinede windy konusunda bi araştırma yapmak gerekir ama geirsi tammem çin...
zealsunla kanunin sistemlerine baktığından aynı fabrikadan çıkmış gibiler... zaten mondial la kanuni direk aynı farbrika misali motorları bile aynı zealsunun ikisinden farkı şu aynı taddaki modellerde zealsunlarda ufak farklar var.. mesela kanuni racer 200 193 cc 12,44 hp zelasun zs 200 gs 196 cc 14,5hp.... bunun gibi ufak tefek farklılıklar var...
zealsunun cezbeden taraflarından biri çin malı olmasının yanı sıra çin markası olması... yani çini temsil eden bişey.. yani diğer markalar gibi ucuza mal etmek için çine fabrika kurup dandik parçalar üzerinden çalışılmış değil...
bence zs 200 gs racer 200 den biraz daha üstün bi motor görünüş olarakta daha hoş duruyo özellikle öndeki çift disk :queen:pek gerek yok ama güzel gösteriyo... :queen: bu sıralar ufak ccde ss tadında bi motor almayı düşünüyorum bende ufak cc de aslında cbr 125 i çok istiyorum yanlız biraz ufak kalıyo o motor bana... o yüzden makul fiyatlarından dolayı zealsuna yönlendim... şu an onu araştırıyorum...
....racer 200 uzun yol sürüşlerinde de Rahat kullanıma olanak sağlamaktadır. Aracın motorunda bulunan balancer sistemi sayesinde minimum vibrasyon yolculuğu çok daha keyifli hale getiriyor. şehriçi kullanımlardaki sürüş rahatlığı, hareket kabiliyetinizi çoğaltmaktadır.
kuralkanın sitesinde böyle bi yazı var...
ben racer 200 le siteden tencerenin motoruyla bi pzar günü bursaya gidip bayaa bayaa gezip geldim... öldürdü motor beni ama bu tip motorların hepsinde olan bi sorun yan racer 200 e mahsus bişi değil... kimderseki ( fetva gibi oldu:P)çançinçon ama vibrasyon yok.. o kişi ya yalan söylüyordur yada bilmiyodur.. çünkü yüksek hız ve yüksek devirde siteden ertechle birlikte gruptan kopup biraz daha hızlı seyredip önden gittik süsrüş süresinve motosikletin üzerinden rüzgardan etkilenmemk için yatım.. biraz uzun olduğum için yatma sırasında belim ağrıdı o normal ama bacaklarımın dizden aşağı uyuştu ve tutmadı inanın arkafrena basmakta güçlük çektim... bunun sebebide vibrasyon.... özellikle yan grenaj türkiyede yapılan kötü montajdan dolayı çabuk gevşiyor... gevşmesede kolon boşluklarından dolayı motordan yayılan vibasyon dışarı gelene kadar iki katına çıkıyor..
yai vibrasyon = çançinçon
TEFLON
13 Eylül 2007, 13:43
arkadaş bu soruyu sorduğuna pişman olmuştur heralde:queen: topicte tamanlamıyla KANUNİ & ZEALSUN kapışması yaşanıyo. fakat yazıları yazanlar kendi tecrübelerini iletmiyor gibi.
bikere kesinlikle BENİM MOTORUM SENİNKİNİ GEÇER geyiği yapmayalım arkadaşlar. bende RACER kullanıcısıyım neredeyse iki yıldır bu motorlayım artıları ve eksileri var ben onları anlatayım
ARTILARI= bikere bu iki motoruda race diye alıyosan ALMA arkadaşım. frenlerde hiçbir zaman sorun yaşamadım, arkanın kampana olması pek etkilemiyor ( şimdi bazı arkadaşlar diyecek disk frenler daha kısa mesafelerde durmayı sağlardiye), ama bu motorun sürati belli yüksek süratlere çıkmıyor zaten. Motorun dengeside gayet güzel yolda savurma yada gezinti yapmıyor.vites geçişleri sorunsuz (fakat bazen ışıklarda boşa geçmeme sorunu var,zaten çoğu makinedede bu sorun var:pale:) debriyaj oldukça yumuşak, servis yaygın, parça bol ve fiyatlar uçuk değil. gösterge paneli ve gidondaki kumanda düğmeleri oldukça şık ve kullanışlı.kullanılan parça kalitesi iyi düzeyde,görüntü ve çüssesi gayet tatminkar ( burda 600 lük makinalar gibi yalanını söylemiyorum:wiinkk:) motorun son sürati iki yada tek kişi fark etmiyor 135 kms de çakılı kalıyor, makine 120 kms rahat ve seri çıkıyor.
EKSİLERİ= Motorda vibrasyon yüksek devirlerde hat safhada, ve bunun çözümü yok. gidonun tasarımından aynaların tamamını kullanmak mümkün değil ve uzun boyluysan aynalarda sadece omuzunu görüyosun, uzun yol sürüşlerinde vibrasyon yoruyor ve bileklerin ağrıyor.
yazım biraz uzun oldu sabredip okuyanlara teşekkürler. unutmamak gereken bişey daha var, AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER. yani bazı hatalarda kullanıcıdan kaynaklanır, kötü kullanım makineyi çabuk öldürür.
metalgod
14 Eylül 2007, 00:55
tebrikler valla teflonum süper anlatmışsın bursa dönüşünde 2 cbr bi racer hemen hemen tüm yolu birlikte geldik... rüzgarlı yolda cbr 125 ten çok daha kullanışlı ağır olması nedeniyle pek etkilenmiyor... aslında tam şehir içi motoru gibi.. keşke birde su soğutmalı olsa ozman süper olurmuş... 120 ye kilitleniyor motor yokuş çksanda insende çok fazla sürati farketmiyor tutarlı yani... abartmanın manası yok ama kategorisinde iyi..
ama kanımca 200 gs racerdan daha iyi...
oylesine
20 Eylül 2007, 00:10
valla bi çözemedim racer mi zealsunmu
tubis
20 Eylül 2007, 00:12
Bu topiği açan arkadaş Melih, zealsun aldı, ardından sattı gs 500 aldı sonra ninja :))))) 1 ay falan oldu sattı ninjasını, presto 125 scootera biniyo.. :mrgreen::mrgreen:
GeCe__
14 Kasım 2007, 16:37
ahahaha cok komık ya topiği açan kişi ne yapmış öle gs500 ler ninjalar fln :mrgreen:
uakrep
14 Kasım 2007, 17:54
Arkadaşlar merhaba
bende satılık z 200 gs var, 700 km. arızası yoktur, ilk bakımı yetkili servisinde yaptırıldı garanti kapsamında, örtü, dizlik, kilit ekipmanı yanında veriyorum 3000 ytl. düşünüyorum
İlgilenen arkadaşlar olursa görüşürüz, herkese iyi sürüşler
GeCe__
14 Kasım 2007, 19:12
dostum ben alıcam ama sen ne yapmısın öle? gözunu seveyım sıfırı zaten 3 bucuk mılyar tm 700 km ama soncuta 2. el o fıyata kımseye satamazsın benden sölemesı ben 1750 ytl buldum pırıl prıl motor bakalım
sende benım söylediğim fiyatlara düşünürsen seninkinede bakarız
Abi durumu ben anlamadım sende Kawasaki Ninja yokmu ?
Yavru gibi motorun var ne yapacan kanuni yi zealsunu bana kalırsa bin motoruna derim
paradayz
18 Nisan 2008, 05:32
2 yıldır 200 gs kullanıcısıyım .bu motoru almadan once cok arastırmıstım .acık ara onde :pr:
taner_k
15 Mayıs 2008, 14:34
Slm, bakmakta fayda var
http://www.sahibinden.com/750_km_de_cok_temiz_z200_gs_ekipmanliWQQaXQQ637679 7WQQpXQQdisplayitem
2006 yılından bu zamana kadar bu konuyu halletmiştir sanrım:cat:
ahmetozdemir
23 Mayıs 2008, 23:15
ben kanunı racer aldım 1 ay oldu 2 el olarak arka teker sıfırdı pırellının tekerlegı oldukca kalın motorda cok ıyı hıc bır sorunu cıkmadı sımdıye kadar tabıı bende ehlıyet yok trafıge cıkmıyorum
ancak motor cok gosterişli tasarımı cok harıka
_ferkan_
31 Ağustos 2009, 09:37
Kanuni=Zealsun fark yok gibi aynı kalitedeler.Ama şunu unutumayalım kanunin zealsun gibi adamı dinden imandan çıkaran bi parça sıkıntısı yok:rendeer:
yigido_
27 Ekim 2009, 01:30
ılk once herkese merhaba ben uzun zamndır bu ıkı motor arasında tıkıldım kaldım gosterıslerı guzel ama kanunı nın sesı hıc hosuma gıtmedı 100 scoter gıbı:) zealsun ıse daha tok sesı var ve racıng tıpıne daha yakın (ufak bırseyler yaptıktan sora) sızce ark şu anda zealsun motor servıs yedek parca sorunu yasanıyormu bende 2.el fılan almayı dusunuyorumda cevap alırsam sevınırım:rendeer:
serkanADH13
27 Ekim 2009, 01:32
kesınlıkle evet çekıyor,
servıslığı yok,
ama tamiri yapılıyor,
satışı zaten kalmadı,çünki bayiiliği yok,
ve piyasada ona uyabılecek parçada yok tabıı,
bende jantlarına hastayım :)
17 '' janta sahip,
ve o ebatta bir sürü lastik var :)
Sana Şimdiden Hayırlı Olsun...
yigido_
27 Ekim 2009, 01:53
hocam sızın yazılarınızı cok okudum ve cok guzl bılgıler msn ekledım ama heralde gelmedı msn de sıze bırkac soru sormak ısterım kabulunce
serkanADH13
04 Kasım 2009, 14:28
hocam sızın yazılarınızı cok okudum ve cok guzl bılgıler msn ekledım ama heralde gelmedı msn de sıze bırkac soru sormak ısterım kabulunce
dostum sanırım bende bahsedıyorsun,
ama hayır gelmedi,
tekrar ekle,
thesandstorm_34@hotmail.com
desert3737
04 Kasım 2009, 14:47
bende hyodan evvel zs 200 gs yi araştırmıştım.. eğer hyo olmasaydı şaşmazdım zs'den... en azından daha şekil makine... zaten makineyle ilgilenmedikten sonra ikiside harap olur gibime geliyo.. bence zs :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------
bak sazan gibi zıpladım konuya... çok da eskiymiş ya bu :queen::queen:
yigido_
15 Kasım 2009, 21:49
ekledim hocam inş gelir gelmezse sunu sorcaktım zealsun 200 gs alcam arkadasım kendısı motoru gorunuste cok guzel modıfıyelıde ama dedıgın parca sıkıntısı fılan hıc hosuma gıtmedı racer le bırebır uydugunu soyledı parcalarının ama yınede sıze sorayım dedım bıde motoru almaya gıderken motorda bakmam gerekenlerı yazarsan sevınırım motor 16000 de ve gıdısınde bı problem goremedım ılk surdugumde ama arkdasta olsa yıne de 2 defa bakmaya gıdecegımde sızın dedıklerınızı uygulayacagım alıcıyım nelere bakayım motorda
simdiden tesekkur ederım
serkanADH13
15 Kasım 2009, 22:14
motora sanırım bınmen için verıyor sana,
motora bın ve sürüşe başla,
motorda el bırakabılıyormusun??
eğer cevabın evet ise,
el bırakmaya çalış,
ama hemen bırakma çekme olabılır,
motorda el bırakabılınıyor ise rahatlıkla ön takımlarda sıkıntı yok demektır,
motoru çalıştırdıgında rampa aşağı giderken boşa at ve öyle ilerle,
motorun stop etmemesi gerekıyor.
motor çalışır durumdayken motoru dinle ve devir saatınde olsun gözün,
ses değişmemesi gerekıyor,
saat mısalı hep aynı aralıklarla patlama olması lazım,
devir saatıde misal,
2000 devırde ise,
hep aynı seyretmelı,
onun dışında aklıma gelen şimdilik bunlar...
Hayırlı Olsun Şimdiden,
bu arada msn eklenmedı sanırım yıne :)
yigido_
22 Kasım 2009, 13:31
yok hocam ya lanet olsun :) nasıl biseyse sadece konusmak ıcın deıl sızınle arkadas ta olmak ıstıyorum.... msn bıde sızın taraftan deneyelım msn ım yigido_akin_17@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------
ha bıde ısmınızı ve yasınızı bılmıyorum ama arka jnat arıyosunuz heralde temın edebılırım dıye dusunuyorum bızım buralarda zealsun cular goruyorum ıyı arkdaslarım parca fılan sorun olmaz dıye soylerlerdı bana sızın ıcın arastırıcam
crayzcenk
22 Mart 2010, 02:08
dostum nerden temin ederiz biz bu zealsunun parçalacını
black_blade
30 Haziran 2010, 14:58
Bende ikisinin tam ortasındayım sizce ne yapmayalıyım ama bana biraz hız lazım cevaplarınızı bekliyorum....
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO