Orijinalini görmek için tıklayınız : !!!FERCO MOTOR YENİ YEDEK PARÇA FİAT LİSTESİ!!!(piaggio,gilera,vespa)
ARKADAŞLAR HATA DÜZELTİLMİŞTİR MODERATÖRLER BU BAŞLIĞI GÖRÜRLERSE SİLSİNLER DAHA FAZLA YANKI YAPMASIN GEREKSİZ YERE.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar geçenlerde yedek parça fiat listesine bakmıştım ve bugün de baktığımda şokla karşılaştım fiatlarda eğer bir yanlışlık yapmadılarsa %57 oranında artış olmuş
örnek : 1 hafta önce baktığımda x9 aynası 102euro+kdv olan fiat bugün baktığımda 160 euro + kdv olmuş
bu durum sanıyorumki benim gibi bir çok piaggio kullanıcısının gücüne gidecek!
EĞER BURADA ARAMIZDA FERCO MOTORDAN BİR ARKADAŞIMIZ BULUNUYORSA BU FİAT KONUSUNUN TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMELERİNİ İSTERİM.
evrennn
15 Şubat 2006, 19:07
boşver kardeş kim ne ederse kendine eder,metro motorda böyle yaptı iflas etti,bunlarda iflas etmese bile alınır bayilikleri,sen merak etme,motor almayı düşünen arkadaşlarda varsa bu ferco motorun sattıgı markalardan almayin kazıgı görüyosunuzz.30-35 euroluk parça bukadar olmaz.yüzde/300 karda yapılmaz.:farao:
bencee çok ayıp ettiler bunlar insanları enayi yerine koyuyorlar gibime geldi. birilerinin çıkıp dur demesi lazım!
salihgureli
16 Şubat 2006, 02:36
ooohaaa ben X9 kovalıyorum biraz beklesekmiki acaba naapsak?
Hakki
16 Şubat 2006, 02:47
adamlar distrübütör. o yüzden bayliği elinden alınmaz.
vardır onların da bir bildiği (doğru veya yanlış).
doğru yaparlarsa kazanırlar, yanlış yaparlarsa kaybederler. bu kadar basit.
petitfalcon
16 Şubat 2006, 09:45
Nemrut +1
walla benced alınma olasılığı olamaz bayiliklerininama bu kadar artışta kötü olmuş şahsen bir adet X9 aynası 300ytl civarına geliyor sanki mercedes e ayna alıyoruz.
Arkadaşlar, durun hemen hiddetlenmeyin !
Ferco Motor, Türkiye de işini en ciddi yapan motosiklet distrübütörlerinden bir tanesidir.
Söz konusu olayı soruşturdum. Olay tamamen bir klavye hatası, fiyatlar YTL olarak düzenlenirken, "€" birim kalmış. Yani X9 ayna fiyatı 160 YTL.
Haa tabi bu ayna da piaggio modelleri içerisinde açık ara en pahalı ayna, çünkü hem elektronik kapanma özelliği var, hem de çok şık. Normalde diğer modellerin fiyatları bu kadar da değil.
Mesela Beverly aynası 30 YTL civarında.
Hakki
16 Şubat 2006, 12:59
@zoki, ben bayilikleri alınamaz dedim, çünkü bayi değiller; distrübütörler :cherry:
Beyler, bu iş "kuyu-taş" meselesine dönüyor. :mrgreen:
Adamların distrübütörlüğünü bırakın yahu, alt tarafı bi klavye hatası! :pr:
vespas
16 Şubat 2006, 13:07
Sistemden kaynaklanan bir hata nedeniyle, EURO başlığı altında YTL fiyatlar yazılmıştır, gerekli düzeltme yapılmıştır, yanlışlıktan dolayı özür dileriz.
http://www.vespaturkiye.com/satis_sonrasi/STOK%20DURUMU.htm
motomonster
16 Şubat 2006, 13:28
adamlar distrübütör. o yüzden bayliği elinden alınmaz.
vardır onların da bir bildiği (doğru veya yanlış).
doğru yaparlarsa kazanırlar, yanlış yaparlarsa kaybederler. bu kadar basit.
nasil alinamaz ki
oylde bi alınirkine
distırıbitor demek ureticiynen sozlesme yapmis dagitimci demekitir
yanlis uygulamalar firmayi sozlesme iptaline kader gotürur
atip tutmayalım bılmeden
mastergenie
16 Şubat 2006, 13:42
Arkadaşlar, durun hemen hiddetlenmeyin !
Ferco Motor, Türkiye de işini en ciddi yapan motosiklet distrübütörlerinden bir tanesidir.
Söz konusu olayı soruşturdum. Olay tamamen bir klavye hatası, fiyatlar YTL olarak düzenlenirken, "€" birim kalmış. Yani X9 ayna fiyatı 160 YTL.
Haa tabi bu ayna da piaggio modelleri içerisinde açık ara en pahalı ayna, çünkü hem elektronik kapanma özelliği var, hem de çok şık. Normalde diğer modellerin fiyatları bu kadar da değil.
Mesela Beverly aynası 30 YTL civarında.
+ X9'un sinyalleride aynaların üstünde. Doğal olarak X9 ayna fiyatları yüksek görünüyor.
nasil alinamaz ki
oylde bi alınirkine
distırıbitor demek ureticiynen sozlesme yapmis dagitimci demekitir
yanlis uygulamalar firmayi sozlesme iptaline kader gotürur
atip tutmayalım bılmeden
Buyrun bakalım, kuyuya ikinci taş da geldi :cherry:
motomonster,
alıntı yaptığın kısımdan başka yeri okudun mu ?
Konu açıklığa kavuştu zaten.
Ayrıca bu tür uluslararası ticaret yapan firmalarda fiyat politikası ortak belirlenir. Yani, parça fiyatı yüzünden sözleşme iptali gibi bir durum ortaya çıkmaz.
Belki ortak fiyat politikası belirlemeyen, başka iş kollarında ki çok daha küçük çaplı firmalar arasında. O da ancak üretici firmanın satış rakamlarından memnu olmaması halinde söz konusudur.
Hemen söyleyeyim ki, ben yaklaşık 10 markanın Türkiye distrübütörlüğü ile uğraşıyorum. Bilerek söylüyorum yani...
ozgurozeren
16 Şubat 2006, 14:11
ledo Ferco motoru kurtardın valla,yoksa millet kabine kazık çakıcaktı adamların:))
ledo ya yapsınlar bi hedaaye paketi artık;)
ozgurozeren
16 Şubat 2006, 14:13
ledo Ferco motoru kurtardın valla,yoksa millet kabine kazık çakıcaktı adamların:))
ledo ya yapsınlar bi hedaaye paketi artık;)
levent abi sen bu işi biliosun adamları kurtardın onlarda kötü hata yapmışlar be! klavye hatası %57 za olarak gözükmüş neyse olayı hemen düzeltmişler sitemim işe yaramış:)
Arkadaşlar,
Şu küçük topikten alacak o kadar ders var ki, bence esas faydası o oldu, yoksa ne ferco batıyodu ne ben kurtarabilirim :cherry:
1) Okunan bir şey, yazılmış demektir. Yazılı ve basılı olan her türlü dökümanda da hata olabilir. Hemen tepki vermek yerine, sağduyulu bir şekilde konuyu araştırmakta fayda vardır. Örneğin ben, bir zam yapılabileceğini, ama bunun %57 gibi büyük bir oran olamayacağını düşünüp, kısa bir telefon görüşmesi yaptım. Olay ortaya çıktı.
2) Biz millet olarak çok çabuk galeyana geliyoruz. Gelince de öyle bir atıp tutuyoruz ki, evlere şenlik. Burada zoki arkadaşım yukarıdaki hatayı yaptı. Olabilir, yukarıda açıkladık zaten.
Arkasından kısacık topikte bir kişi X9 almaktan azgeçti, birisi dümdüz giydirdi, firmanın ürünlerini almayın, protesto edin dedi, birisi de adamların distrübütörlüğünü iptal etmeye kadar götürdü işi. Hatta o arada bir de karşılıklı atışma oldu.
Doğruluğu kesinleşmemiş haberlere tepki verirken dikkatli olalım !
3) Ben kullandığım motor sebebi ile tanıdığım Ferco Motor dan oldukça memnunum. Doğal olarak ta mevcut olan bir yanlışlığı düzeltmek adına da konuya müdahil oldum. Ama biz de bu durum garip karşılanır. Ne menfaati var acaba? diye düşünülür.
Aslında esas yapılması gereken, çalışmalarından memnun olduğumuz kişi ve kuruluşalara karşı pozitif destek verip, bu memnuniyetimizin kalıcı olmasını sağlamaktır. Protesto etmek güzel de, ne için yaparız? Hizmet daha iyi olsun diye... Eee memnunsak ta tam tersi destek vermek lazım !
bende ferco motoru severim bir kaç bişi aldım ve çok ilgilenmişlerdi. ben kötülemek açısından yazmamıştım bu mesajı ama herkez bir anda gaza geldi. neyse dediğin gibi herkes bu mesajdan bi ders çıkarttı ben bi dahaki sefere araştırıp yazaırm onlarda klavye hatası yapmazlar hehe:)
sindoman
16 Şubat 2006, 16:06
boşver kardeş kim ne ederse kendine eder,metro motorda böyle yaptı iflas etti,bunlarda iflas etmese bile alınır bayilikleri,sen merak etme,motor almayı düşünen arkadaşlarda varsa bu ferco motorun sattıgı markalardan almayin kazıgı görüyosunuzz.30-35 euroluk parça bukadar olmaz.yüzde/300 karda yapılmaz.
merhaba fiyatlarda bir yanlışlık olduğuınu düşünüyorum ben. evrenn arkadaşımız metro motor hakkında ne biliyorsunki böyle bir ithamda bulunuyorsun metro motor ne yapmış söylermisin. laf olsun diye konuşma bir şeyi biliyorsan konuş bilmiyorsan susss.....
sahin_guc
30 Ocak 2008, 19:29
abi yedek parça listesine girmeye çalışıorum giremiyorum ben gilera runner 200lük kayışı arıyorum acil lazım ve motorcuda yüksek fiyat söylüor elinde olup ta satan varsa bana ulaşanilirmi yada bana bi yer tavsiye edebilecek biri sahin_guc@hotmail.com
erdogan_aktas nick'li bir üye bu kayışlarla ugraşıyordu.
google'dan bir arat. kayış, varyatör kayışı, gibi şeyler yaz. benim bildigim dayco marka kayış var pirelli üretiyordu bu kayışı. malum üye de dayco ile ilgileniyordu. bir de bando marka kayışlar var. genellikle çin motorları kullanıyor. ama arada bir italyanların kullandıgını da duydum ama ben dayco'yu tavsiye ederim. bir çok avrupalı internet sitesinde piaggio motorları için dayco marka kayış satılıyor. bir de korlas'ta malossi marka kayışlar var. onlara da bak istersen, fikir edinirsin.
sahin_guc
11 Mart 2008, 01:20
abi ben yedek parça fiat listesine giremiorum tıklıorum tıklıorum olmuo neden bi bileniniz varsa çok sevinirim ya
eencetin
11 Mart 2008, 19:16
http://www.vespaturkiye.com/vespa/after_sale_documents.asp
En altta stok durumu yazıyor onu tıkla açılır.
tarıkkula
25 Nisan 2009, 11:34
yedek parçafiyat listesine nasıl ulaşıcam lütfen yardım edin
eencetin
25 Nisan 2009, 16:32
yedek parçafiyat listesine nasıl ulaşıcam lütfen yardım edin
stok durumu yazıyor indir'i tıklayın.
http://www.vespaturkiye.com/files.asp
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO