PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosikletimle italya ?

ysmn
16 Nisan 2011, 19:35
Herkese selam,

Motosikletimle İtalya ya gitme planım var.... İstanbul' dan çıkış Yunanistan' a.... Ordan İtalya' nın Bari limanına gemi ile ulaşım... Sonrasında Roma... Ortalama 10 günlük bir tur düşünsek....
Daha önce bu programı yapan arkadaşlara sormak istiyorum... Ne kadara mal olur ?

Şimdiden teşekkürler...

Herkese keyifli sürüşler....

zeda3000
16 Nisan 2011, 19:59
Konaklama ve gunluk yemek icin gunluk 100 Euro dusun. Bir gece 25 euroya gecelik kalabilir ve 10 Euroya sosisli sandiv ile karnini doyurabilirsin , diger gun baska bir yerde 80 euroya kalip 50 euro ya yemek yiyebilirsin.

Benzin masraflarini ulkelerde yapacagin tahmini km yi google map uzerinden hesaplayip benzin istasyonu sitelerinden fiyatlandirabilirsin.

birde triptik masrafin var.

Sinan Er
16 Nisan 2011, 19:59
Bütün sorularının cevaplarını ve daha fazlasını bu tür gezileri daha önce yapmış üyelerin daha çok oldugu süper eva riders sitesinde bulabilirsin. Forum kurallarına aykırı olmaması acısından linkini veremiyoum. Ama bulman zor değil :))

polo34
16 Nisan 2011, 20:36
gezideki motor sayısı ne kadar fazla olursa o kadar güven içinde olursunuz diye düşünüyorum, aranızda mekanikten anlayan birinin olmadığını düşünerek yakın bir yerden yardım getirme olayı için birkaç motor olsa iyi olur ...

geceleri yol alamamak en güzeli olur, kalabalık olunursa kalınacak yerlerdeki masraflar da azalır, daha güvenli olur...

bu arada roma da her yer motor dolu, özellikle scooter çılgınlığı var, bay bayan yaşlı genç motor üzerindeler, korumaları da yok, motor hayatın bir parçası olmuş, parça parça pizza satan küçük yerler de fiyatlar uygun, 5-6 euro ya içecekle beraber karnınızı doyurabilirsiniz, bir yere otursanız en az 10 euro gider, servis parası kesen yerlerde var, roma muhteşem bir şehir, açıkhava müzesi gibi, imparatorluğu yaşıyorsunuz, metro da da 1 haftalık sınırsız bilet alırsanız çok rahat edersiniz ... benim de en büyük hayallerimden biri motorla yurt dışına çıkmak :)

DaBEL
17 Nisan 2011, 01:00
benimde en cok yapmak istediğim gezilerden biridir motorla avrupa turu.. rotayıda kafamda cizmişimdir.. yunanistan, italya, fransa, ispanya, tekrar fransa, belçika, hollanda, almanya, çek cumhuriyeti, avusturya, italya, yunanistan.. kaç ay sürücegi çok önemli değil.. yeterki okulu bitirmeden yapıyım..