Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005 Hyosung Gv 250 Mi REGAL RAPTOR SPYDER mi?
TAYFUNBORA
11 Nisan 2011, 11:06
Ben uzun zamandır motor araştırıyorum.Aslında aklımda sadece hyosung gv 250 vardı.Ama malesef 0 km sine gücüm yetmiyor.Şu an piyasadada yok anladığım kadarıyla.7,500 tl ye sadece bir yerde gördüm.O da peşin fiyat.Bende mağazalardan alabileceğim chopper 0 km chopper araştırdım.250 cc lik Regal Raptor Spyder buldum.Fiyat 5100 tl.Kk'na 12 taksitte var vade olmaksızın.Benim 2500 tl peşin param var üstünüde KK ile halledebilirim.
Hyosung kalitesini biliyorum ama maddi durumum şu an yetmiyor.Eğer biraz daha bekleyeyim desem yazı geçecek zaten motora binemicem.Ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum?
byildirim
26 Nisan 2011, 06:34
bence o zevki 1 sezon geç tatmış olacaksın. benimde öyle olacak gibi :( ama hakkında hayırlısı olur umarım.
macrem
26 Nisan 2011, 10:13
arkadaşım merhaba bende spyder alıcam kısmetse regal raptor hakkında iyi şeyler duyuyorum bende yaklaşık bir aydır araştırıyorum ve regal spyder da karar kıldım benm bi bakıma bu motoru secmemdeki diger neden de boyumdan dolayı oldu boy 1,92 olunca diger motorlar biraz ufak gibi kalıyo her motorun iyi ve kötü yanları vardır bu paraya dört dörtlük bişey bulmanda zor zaten bence bu fiyata bu tarzda alınabilicek bi motor ama suanda istedigin motor piyasa da yok bende isim yazdırdım cünkü mayıs 15 i bekliyorum ayrıca bu motorun su sogutmalı olması cok büyük bi avantaj gerci Hyosung bilmiyrum ama regal bende daha agır basıyo tabi yinede tercih senin
TAYFUNBORA
28 Nisan 2011, 13:30
arkadaşım merhaba bende spyder alıcam kısmetse regal raptor hakkında iyi şeyler duyuyorum bende yaklaşık bir aydır araştırıyorum ve regal spyder da karar kıldım benm bi bakıma bu motoru secmemdeki diger neden de boyumdan dolayı oldu boy 1,92 olunca diger motorlar biraz ufak gibi kalıyo her motorun iyi ve kötü yanları vardır bu paraya dört dörtlük bişey bulmanda zor zaten bence bu fiyata bu tarzda alınabilicek bi motor ama suanda istedigin motor piyasa da yok bende isim yazdırdım cünkü mayıs 15 i bekliyorum ayrıca bu motorun su sogutmalı olması cok büyük bi avantaj gerci Hyosung bilmiyrum ama regal bende daha agır basıyo tabi yinede tercih senin
Regal tabiki binilebilecek bir motor.Hele ki tasarım olarak spyder'ın tüm piyasada bence iddialı bir yeri var.Ama Hyosun kalite,motor gücü ve titreşim gibi konularda regalden çok daha iyi olduğu aşikar.Sıkıntı şurada başıyor.Sıfırı 7500 tl civarında.Benim bütçem 5000 tl.O yüzden direkt 2, el hyo lara bakabiliyorum.Bakalım temiz bulabilirsen hyo yoksa sıfır regal alıcam.Kısmet....
logaritma
28 Nisan 2011, 13:40
motoru görüntü içinmi alıcaksın yoksa sürmek içinmi gv 250 sürülmelik motordur.. spyder görüntülük motordur.. hysoung teknolojisi ile çinin teknolojisi bir değil işçilik kalitelisi bir değil.. regallerde vibrasyon olduğu bir gerçek tek kafa motorun v motora göre çok yakıcağıda bir gerçek.. ayrıca spyderın old school oturma pozisyonu uzun yolda bel ve sırt ağrılarına kol ağrılarına yol açabilir.. uzun yol düşünüyorsan bunlarıda ön planda tutun.
bana sorarsanız gv250 derim bu açılardan..
TAYFUNBORA
28 Nisan 2011, 14:24
motoru görüntü içinmi alıcaksın yoksa sürmek içinmi gv 250 sürülmelik motordur.. spyder görüntülük motordur.. hysoung teknolojisi ile çinin teknolojisi bir değil işçilik kalitelisi bir değil.. regallerde vibrasyon olduğu bir gerçek tek kafa motorun v motora göre çok yakıcağıda bir gerçek.. ayrıca spyderın old school oturma pozisyonu uzun yolda bel ve sırt ağrılarına kol ağrılarına yol açabilir.. uzun yol düşünüyorsan bunlarıda ön planda tutun.
bana sorarsanız gv250 derim bu açılardan..
Evet kesinlikle katılıyorum.Temiz Gv 250 bulduğum an kafamdan çıkacak kısmet ise spyder...
erdibasak
28 Nisan 2011, 14:36
Evet kesinlikle katılıyorum.Temiz Gv 250 bulduğum an kafamdan çıkacak kısmet ise spyder...
sahibinden'de güzel gv 250 bulabilirsin bence. örneğin; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cruiser-chopper-severlere-tertemiz-hyosung-gv-250-47346358/detay/
peşin paran olmadığı için mi bu ilanlara göz atmadın acaba? yoksa kesinlikle regal yerine hyo tavsiye ederim.
TAYFUNBORA
28 Nisan 2011, 14:57
sahibinden'de güzel gv 250 bulabilirsin bence. örneğin; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cruiser-chopper-severlere-tertemiz-hyosung-gv-250-47346358/detay/
peşin paran olmadığı için mi bu ilanlara göz atmadın acaba? yoksa kesinlikle regal yerine hyo tavsiye ederim.
Yok param cebimde şükür ki 5000 tl nakit :cat:
Bunların km si çok fazla.7000 km civarı makinalara bakıyorum.20,000 km üzeri bir makinayı alınca zaten çok masrafı olacak.Bende en az 2 sene binmeyi düşünüyorum bir 20,000 km de ben yapsam eder 40,000 km.2 sene son 1000 tl ye filan satarım herhalde:P
Aslında ben bir tane makinayı çok eğendim.km sinede razı olurdum.Nasılsa yetkili serviste expertiz yaptırıcam.Ama fiyatı 5,600 tl.İndirim de yapmıyor.Verse 4,500 'e filan hemen alırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-gv-250-2009-sonu-gv-250/detay/
karayılan
28 Nisan 2011, 15:55
dostum sıfır Regal almayı düşünüyorsan bence Keway Land cruiser larada bak derim Regalden çok daha üstün bence.Kewayde V motor var vibrasyon daha az olur güç olarakta üstün 20 hp 18.50 nm tork ve görüntü olarakta çok şık:cat:
BBelt
28 Nisan 2011, 15:59
Piyasadaki motorların çoğunda kilometre düşürülmüş oluyor. Kaldı ki temiz kullanılmış, bakımlı 50.000 km.deki bir motoru haşatı çıkmış 10.000km.deki motora her zaman tercih ederim.
Güvendiğiniz bir ustaya gösterip olur aldıktan sonra km.sine takılmayın bence...
TAYFUNBORA
28 Nisan 2011, 16:26
Piyasadaki motorların çoğunda kilometre düşürülmüş oluyor. Kaldı ki temiz kullanılmış, bakımlı 50.000 km.deki bir motoru haşatı çıkmış 10.000km.deki motora her zaman tercih ederim.
Güvendiğiniz bir ustaya gösterip olur aldıktan sonra km.sine takılmayın bence...
Evet kesinlikle katılıyorum km ile çoğunluklu oynanıyor.Zaten linkini verdiğim motorla bu yüzden ilgileniyorum.Ama oda servis tam not verse bile fiyatını yüksek tutuyor.
Yorum için teşekkürler
logaritma
28 Nisan 2011, 16:26
Yok param cebimde şükür ki 5000 tl nakit :cat:
Bunların km si çok fazla.7000 km civarı makinalara bakıyorum.20,000 km üzeri bir makinayı alınca zaten çok masrafı olacak.Bende en az 2 sene binmeyi düşünüyorum bir 20,000 km de ben yapsam eder 40,000 km.2 sene son 1000 tl ye filan satarım herhalde:P
Aslında ben bir tane makinayı çok eğendim.km sinede razı olurdum.Nasılsa yetkili serviste expertiz yaptırıcam.Ama fiyatı 5,600 tl.İndirim de yapmıyor.Verse 4,500 'e filan hemen alırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-gv-250-2009-sonu-gv-250/detay/
motoru gözünüzde çok küçük görmüşsünüz siz herhalde bir motoru 50 bine geldimi çöpe at tarzı bir şey sanıyorsunuz :) öyle olsa piyasada motor kalmazdı.. iyi bir motorun son km si yokdur en kötüsü piston segman atılır 300-500 masraf yapılır motor sıfırlanır sonra yola devam.. bu gün 20-30 yaşında motorlar hayla yollarda..
TAYFUNBORA
28 Nisan 2011, 16:40
motoru gözünüzde çok küçük görmüşsünüz siz herhalde bir motoru 50 bine geldimi çöpe at tarzı bir şey sanıyorsunuz :) öyle olsa piyasada motor kalmazdı.. iyi bir motorun son km si yokdur en kötüsü piston segman atılır 300-500 masraf yapılır motor sıfırlanır sonra yola devam.. bu gün 20-30 yaşında motorlar hayla yollarda..
Biraz haklı olabilirsiniz:)
Motoru tabikide küçük görmüyorum.Aksine çok önem veriyorum çünkü motora binmenin şakası yok.Hemde ben zevk için motora binecek birisiyim.Daha sonra keyfimi kaçıracak şeylere karşı önceden önlem alıyorum gibi birşey.Km si çok sa fiyatıda ona göre olsun diye düşünüyorum.Nasılsa sıfır olmadıkça servise götürüp expertiz yaptırıcam...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO