PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kyomco Agilty mi? Motoran Monero mu?

netwera
23 Mart 2011, 22:46
Arkadaşlar motorsikler konusunda çok yeniyim. Scooter tarzı bir motor almak istiyorum. Sadece şehir içi kullanacağım. Mobilet kullanmışlığım var vitesli motor kullanmayı göze alamıyorum. Bu yüzden cub tarzı motor düşünmüyorum. Şimdi bana sitem ettiğinizin farkındayım. Kyomco ile motoran kıyaslanamaz bile diyorsunuz. Ama kendimce makul gerekçelerim var;

Kymco Agilty 125 cc ikinci el 2008 model 4000km de fiyatı 1900TL
Artıları
++ Sağlamlık ve sorunsuzluk
++ Seri olması (bu benim gibi bir acemi için eksi de olabilir)
Eksileri
-- Motoran Monero 97 cc ye göre küçük tekerlekler
-- Kimi forumlarda yazılıp çizilen yedek parça teminindeki zorluklar
-- Motoran Monero 97 cc ye göre küçük olması (Boyum 1.85cm kilom 110kg :pale:)

Motoran Monero 97 cc Sıfır 1800TL özellikleri için (http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/75202-motoran-moreno-100-a.html)
Artıları
++ Büyük tekerlekler 16 inç
++ Kymco ya göre daha büyük ve gösterişli olması
++ vergi muafiyeti
++ Kymco dan daha az yakar diye düşünüyorum.
Eksileri
-- Çabuk dökülmesi ve sık arıza yapma ihtimali
-- 2010 üretim olması ve üretimden kaldırlması nedeniyle yedek parçasının bulunmasında zorluk olabilir.
-- Beygir gücü düşüklüğü (size komik gelecek ama bu benim için avantaj olabilir. Acemiyim ve sadece düz yolda ve şehir içinde kullanacağım. Hız gibi bir derdim yok)
Artçı olarak taşıyacağım çocuğum olabilir. Şimdilik 40kg
Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle Motoran Monero 97 cc kullanıcılarından bu motor hakkında internette fazla yorum yok. Motoran'ın diğer çinlilere göre daha kaliteli olduğu ile ilgili yorumlar var internette (Hyundai ile SYM ortaklığı ile kurulmuş bir fabrikaymış) Bana zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

AmonRA34
23 Mart 2011, 23:04
Kymco al yıllarca sorunsuz kullan.

kh1
23 Mart 2011, 23:23
Kymco al yıllarca sorunsuz kullan.

Sonuna kadar katılıyorum, Kymco Scooterlar çok güzel.

netwera
25 Mart 2011, 15:35
Arkadaşlar danıştığım kişilerin çoğunluğu kymco yu önerdi. Bende uyarıları dikkate alarak Kymco yu aldım. Bir acemi olarak ilk izlenimlerim çok seri bir motor olmasından dolayı ilk kalkışlarda dikkat istiyor. Beğenmediğim yanı ise süspansiyonları oldukça sert. İnsanı yoruyor. Gerçi bu motor asfalt yol için dizayn edilmiş, Yaşadığım şehrin yolları bozuk parke döşeli, velhasıl kabahat motorda değil yollar yol değil dere yatağı. Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin Saygılar

egelim 43
06 Aralık 2011, 14:12
Hala moreno alan kullana binen dokunan eşinde dostunda olan yokmu arkadaşlar:silent:Ne menembi scoterrmış bu böyle yafs:santa:

bY_aLp
06 Aralık 2011, 14:46
kymco derim cok saglam motosikletleri var

Acil112
06 Aralık 2011, 15:05
Motoran mı? Uzaklaş oradan...

egelim 43
06 Aralık 2011, 21:40
Hımmm demekki var bi şeysi:silent: ateş olmayan yerden duman tütmez imiş :P

Zodium
07 Aralık 2011, 10:59
avatarimdaki kymco ile 11.700 km.deyim 2.sahibiyim 5 bin küsür km.de aldim simdiye kadar 1 kere bile yolda birakmadi tavsiye ederim cok saglam motorlari vardir kymco'nun :)

DarkSeleCT93
07 Aralık 2011, 19:28
kimse kusura bakmasın bu kymco agilitilerde çok kötü bi egzoz sesi var bu kadar kötù olabılir yani

sudabatmayanadam
07 Aralık 2011, 20:06
kymco dan şaşarsan yanılırsın, hepsi 10 numara daha ne olsun monreo dan hem hemen herkes şikayetçi al istersen bitane tamirciden çıkamazsın verdiğin para kadar tamirciye ödesen gene işin içinden çıkamazsın