PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw BMW S1000RR kullanıcıları bilgi paylaşımı

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

halis
31 Mayıs 2011, 21:54
Bana taksitle köprüyü verseler korkmam alrım... Arkamda halis abim var nede olsa muhahahhahah:rendeer:

Bende alirim kopruyu taksitle arkama kimseye ihtiyacta yok :queen:

COQ
31 Mayıs 2011, 22:19
Yakinda Fransaya gelmeye niyetimiz var wallahi..
Ama sen Fransanin öteki ucundasin be Horozum..
Nasil olucak bilmiyorum? :silent:

ne tarafa geleceksiniz?
bakarsin geldiginiz yerlerde gôrüsürüz.:wiinkk:

ben bir keresinde yazmistim. Bizim millete taksitle ver; eyfel kulesini alir,senetleri de gôzü kapali imzalar.:P
Kefil olacak birini de mutlaka bulur.:P

halis
31 Mayıs 2011, 22:23
ne tarafa geleceksiniz?

ben bir keresinde yazmistim. Bizim millete taksitle ver; eyfel kulesini alir,senetleri de gôzü kapali imzalar.:P

Eyfeli bilmem ama bogaz veya fatih sultan mehmet ti taksitle alirim:queen:
En azindan ben baskalari gibi ustune yatmam oderim taksitleri:queen:

COQ
31 Mayıs 2011, 23:21

:queen::queen::queen:
Guzeldi.:P:cat:

remzi_39
01 Haziran 2011, 06:01
ne tarafa geleceksiniz?

Walla Horozum hicbirfikir yok simdilik..
Ama benim niyetim Pyrenäen daglarinda biraz gezmek.. (Türkcesi Pireneler sanirim)
Oralari görmek isterdim.
Ama Paris ide görmek isteriz yani..
Dedigim gibi kesin birsey yok daha ortada...
Zaman herseyi göstericek..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------

Halis usta Türkiyede kefilsiz banka bile kimseye borc vermiyor.. :P
Köprü icin adamin anasinin nikahini bile ister o adamlar... :queen:

chopperrider
01 Haziran 2011, 10:52
ben onu bunu bilmem ama avatar on numara :cat:

< iLk@yy >
01 Haziran 2011, 11:03
Bana taksitle köprüyü verseler korkmam alrım... Arkamda halis abim var nede olsa muhahahhahah:rendeer:

ne tarafa geleceksiniz?

:queen::queen::queen:
Guzeldi.:P:cat:

Walla Horozum hicbirfikir yok simdilik..
Ama benim niyetim Pyrenäen daglarinda biraz gezmek.. (Türkcesi Pireneler sanirim)
Oralari görmek isterdim.
Ama Paris ide görmek isteriz yani..
Dedigim gibi kesin birsey yok daha ortada...
Zaman herseyi göstericek..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------

Halis usta Türkiyede kefilsiz banka bile kimseye borc vermiyor.. :P
Köprü icin adamin anasinin nikahini bile ister o adamlar... :queen:

izleyin bakalım benden hedaye olsun
kırmız düğmeye basar f16 ile yarışırım diyolar istanbuluda taksitle satsalar alırmış halis abey :cherry:

LLkjqBy0IRE

irondark
01 Haziran 2011, 11:51
Neyin kafasını yasıyor bu adam onu anlmadım ama motorcu oldugunu anladım :D

COQ
01 Haziran 2011, 14:03
Kaçak raki içmekten oluyor bu kafa.:P

irondark
01 Haziran 2011, 16:43
Bizim siyasetcilerde demek bu kacak rakının kafasını yasıyorlar...

< iLk@yy >
07 Haziran 2011, 16:45
halis aga açtı konuyu derin kayıplara karıştı

yokmu yeni bilgiler motor hakkında :mrgreen:

halis
08 Haziran 2011, 07:52
var ama biraz zaman lazım sonra yazarım ama bmw ile degil genel motor kulanımı ile ilgili..

halis
09 Haziran 2011, 01:45
eğitim ile ilgili fotoğraf video ve dilim döndüğünce öğrendiğimiz şeyleri anlatıp göstermeye çalıştım son bir şey dışında.
düşmek... :)
Bazı bilmişlerin düşmenin tekniği olmaz zırvasının aksine düşmeyi bile bilmenin gerektiğini hiç bir masraftan kaçınmadan pist ortamında sizler için denemiş bulunmaktayım:P
pistte viraj yaptık,gazladık,limitleri zorladık e düşmeseydik o eğitim eksik kalacaktı.
madem bi ton para verdik istanbul parka girdik tüm nimetlerinden yararlanalım dedik:P
bir kere şunu söyliyeyim pist gayet güvenli hatta insanın tekrar tekrar yatası geliyor :)
resimleri aşağı yüklüyorum size soruyorum bu şekilde caddede düşmüş olsaydım sonuç ne olurdu?
http://i54.tinypic.com/2zguur7.jpg

http://i51.tinypic.com/2v0mo7m.jpg

http://i52.tinypic.com/e6aahi.jpg

http://i51.tinypic.com/j0a1ph.jpg

http://i53.tinypic.com/dm5lxc.jpg

http://i53.tinypic.com/2hzh7vq.jpg

http://i52.tinypic.com/14m9hjq.jpg

casillas00
09 Haziran 2011, 02:00
muhtemelen sürüklenerek ya bariyerlere patlayıp kırılmadık kemik kalmıycaktı.
yada bir arabanın altına,veya arkadan gelen araç üstüne çıkardı.
Sonuçta öyle ayağa kalkman zordu.

fırlayan bi parça var ayaklık mı o :)

remzi_39
09 Haziran 2011, 04:21
Yeniden gecmis olsun Halis usta...

halis
09 Haziran 2011, 07:24
muhtemelen sürüklenerek ya bariyerlere patlayıp kırılmadık kemik kalmıycaktı.
yada bir arabanın altına,veya arkadan gelen araç üstüne çıkardı.
Sonuçta öyle ayağa kalkman zordu.

fırlayan bi parça var ayaklık mı o :)

vites kolu :P

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:54 ----------

Yeniden gecmis olsun Halis usta...

teşekkür ederim remzi sagol allah çümlemizi beterinden korusun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:58 ----------

şimdi biraz birşeyler daha paylaşayım dedim
bu kaza resimlerini koydumki ders olsun diye şimdi bu düşme sebeplerine gelelim.
ders sonrası yanımdaki arkadaşlarıma dedimki ben azdım allah sonumu hayretsin dedim.
kendime ne kadar güvendiysem arkası kaza ile bitti.
şimdi arkamdan demeyin vay hıyar vay şimdi motorun degeri yarıya düştü diye ama ben zaten onu satarken derim ve km geri almak gibi bir adetimde yoktur o yüzden paylaştımki belki bir ders olur diye
en üzüldügüm sebep düşerken kamera kapalıymış acık olsaydı daha iyi olcaktı belki düşme sebebini bilcektim.
ama motor beni üstünden attı fakat gaz acmak degilde fazla yatırıp gazı ani bıraktım galiba
o da lastik bıraktı eşek tepmiş gibi oldum.
herşey o kadar ani olduki kendimi bir anda yerde buldum derste hocalar dedimişti düşünce sakın kalkmaya ugraşmayın durmadan yerde sürüklenme bitince ayaga kalkın demiştiler ama ona ragmen galiba ben kalkmaya ugraştım veya düşerken bileklerimin ostune düştüm
iki bilegim ve ayak bilegim incinmiş ama bunun bir cadede oldugunu veya bir virajda oldugunu düşünmek istemiyorum ya bariyerlerde patlamıştım yada toprak altındaydım.
sizlere tavsiyem hadinizi bilin azgınlıgın sunu yukarda ama benim sansım pistde başıma geldi bir iki burkulmayla kurtardım.
son not daha fazla kafa ütülemeyecegim.
ne oldum demeyeceksin ne olcam diyeceksin.:queen:

irondark
09 Haziran 2011, 14:27
Halis abim cesaretinden dolayı seni kutluyorum bir kere daha dostum vede abim oldugun için gururlandım seninle... Başka biri olsa dalga gecilmekten yada ilerde motorunu satarken deger kaybetmesinden korkup boyle birseyi paylaşmazdı... Ama sen yine kendi bilgidini yaptın... Helal olsun...

Şimdi sıra geldi düşmen hakkındaki yorumlarıma....

Puhahaha okadar para verdim diyorsun asvaltında tadına bakayımmı yaptın nettin sen öyle... Ben sana halis abi zorlarsın dedigim de benim işim olmaz ben birseyler ögrenmek icin geldim fazla zorlamıyacagım diyordun... 2.gün gaz kolunu bantladınmı ne yaptın paso limit gitmişsin... Ama ben bununda sebebini billiyorum 2 ablanın peşine sen boyle gitmişsindir... Bide gaza gelmem diyorsun...

O günün hatırası imzalı tulumunuda bana verdigin icin ayriyetten teşekkür ederim :cherry:

halis
09 Haziran 2011, 14:33
la dodik o iki ablaya 5 turda 2 tur bindirdim ben bu arada düşünce durmadan kalkmayın arkadaşlar ben gayri ihtiyari kalkmaya ugraştıgım için belkide taklaları atım gerci herşey o kadar hizlı oluyorki hiç birşey hatırlamıyorsun ama işte düşünce durmadan kalkmamak lazım derste öyle dediler ama galiba ben uygulayamadım her şey o kadar hızlı olduki :queen:

Felon
09 Haziran 2011, 14:37
Halis abi geçmiş olsun :) düştüğün fotolar bile karizma ya :) :)

irondark
09 Haziran 2011, 14:42
la dodik o iki ablaya 5 turda 2 tur bindirdim ben bu arada düşünce durmadan kalkmayın arkadaşlar ben gayri ihtiyari kalkmaya ugraştıgım için belkide taklaları atım gerci herşey o kadar hizlı oluyorki hiç birşey hatırlamıyorsun ama işte düşünce durmadan kalkmamak lazım derste öyle dediler ama galiba ben uygulayamadım her şey o kadar hızlı olduki :queen:

Sadece turmu bindirebildin...

metci
09 Haziran 2011, 14:52
Evet Halis Abi, 6. fotoğrafta durmadan kalkmaya çalıştığın baya belli :P

Geçmiş olsun :)

halis
09 Haziran 2011, 15:01
Evet Halis Abi, 6. fotoğrafta durmadan kalkmaya çalıştığın baya belli :P

Geçmiş olsun :)

fotograflarda öyle görünüyor ama ben motorun üstünden ucarak düşmüşüm
o yüzden 1 takla normal ama 2 kincisi kestiremiyorum.çünki o kadar hızlı olduki anlayamadım bile :P

< iLk@yy >
09 Haziran 2011, 15:05

bemevem var diye ışık hızında gitmeye çalışırsan öyle olur tapi :P
ilkay abinin dediği gibi aradığın mutluluk koltuğun altındaki sokette :mrgreen: onu çıkartmamışsın allahtan ama en azından yolda düşmektense pistte düşmek ne fark ederki ( ne fark ederki dememden kasıt güvenli olması )
motorunda fiyatı düşmez bence hangimiz düşmüyor ki ? satarken kırık grenajlarla bile satmayacaksınki 0 yeni grenaj alıyorsun 0 orjinal parçaları ile. motosiklet bu düşecek kalkacak grenaj dediğin plastik parça sayılır neticede...

halis
09 Haziran 2011, 15:10
bemevem var diye ışık hızında gitmeye çalışırsan öyle olur tapi :P
ilkay abinin dediği gibi aradığın mutluluk koltuğun altındaki sokette :mrgreen: onu çıkartmamışsın allahtan ama en azından yolda düşmektense pistte düşmek ne fark ederki ( ne fark ederki dememden kasıt güvenli olması )
motorunda fiyatı düşmez bence hangimiz düşmüyor ki ? satarken kırık grenajlarla bile satmayacaksınki 0 yeni grenaj alıyorsun 0 orjinal parçaları ile. motosiklet bu düşecek kalkacak grenaj dediğin plastik parça sayılır neticede...

ne bileyim millet plaka kapamalar falan yani benim için onemli degil zeten hakkı ile satarım saklayarak km ile oynayarak degil 27 haziranda bileklerim iyleşsin yine ordayım allahtan bir mani çıkmazsa ama bu sefer yariş granajlarını takcam :queen:
biliyomusun bmw var diye cadede daha hizlı gidiyorsun pistde 4 vitesi dolu dolu kulandınmı yol bitiyor 5 ve 6 zor görüyosun ilkayıcım.

Hakki
09 Haziran 2011, 15:11
4, 5 ve 6. fotolar bana ilyas salmanin futbolcu oldugu bir filmde santranin ortasinda aglamasini hatirlatti :P

dusmesini de bilmek lazim halis abi. dogru diyosun. bundan sonra her haftasonu guvenlikli ortamlarda motora dusmek icin binelim de dusmesini ogrenelim :mrgreen:

< iLk@yy >
09 Haziran 2011, 15:12
ne bileyim millet plaka kapamalar falan yani benim için onemli degil zeten hakkı ile satarım saklayarak km ile oynayarak degil 27 haziranda bileklerim iyleşsin yine ordayım allahtan bir mani çıkmazsa ama bu sefer yariş granajlarını takcam :queen:

ciğeri yürürü şasesi sağlammı bitti
gerisi teferruattır milletin pişirmesi...

4, 5 ve 6. fotolar bana ilyas salmanin futbolcu oldugu bir filmde santranin ortasinda aglamasini hatirlatti :P

dusmesini de bilmek lazim halis abi. dogru diyosun. bundan sonra her haftasonu guvenlikli ortamlarda motora dusmek icin binelim de dusmesini ogrenelim :mrgreen:

bizde onun için sponsor arıyorduk zaten :mrgreen:
gönüllü olacaksın saınrım :P

Hakki
09 Haziran 2011, 15:13

abi kendi motorunu niye benimle satiyosun. pis islerine beni alet etme :P

halis
09 Haziran 2011, 15:15

sen sus birkere artık senin bir motorun bilem yok :P
valla orda ders verilirken altın elbiseli adam tercumalık yapıyordu düşmesini bilmek diye birşey yok dedi yok öyle birşey dedi sonra hoca dediki düşünce ayaga kalkmaya ugraşmayın sürüklenme bitsin ondan sonra kalkın daha az zarar görürsünüz dedi..:P

Hakki
09 Haziran 2011, 15:29
ya birak altin elbiseyi felan altin semer de olsa insan insandir muhahah

bosver herkesin bir bildigi var iste, dogru veya yanlis. insanlara kendi bildigini empoze etmek hosuna mi gidiyor halis abi :P

< iLk@yy >
09 Haziran 2011, 15:30
sen sus birkere artık senin bir motorun bilem yok :P
valla orda ders verilirken altın elbiseli adam tercumalık yapıyordu düşmesini bilmek diye birşey yok dedi yok öyle birşey dedi sonra hoca dediki düşünce ayaga kalkmaya ugraşmayın sürüklenme bitsin ondan sonra kalkın daha az zarar görürsünüz dedi..:P

neden çiçek diyordu ya karete kid mi neyse artık dersini alınca 2 şıpıdak takla atıp kurtarırsın kendini diye :P

Hakki
09 Haziran 2011, 15:31
bizde onun için sponsor arıyorduk zaten :mrgreen:
gönüllü olacaksın saınrım :P

cocukken bisikletten cok dustum. o zaman ogrenmistim dusmeyi bilmeyi ogrenmeyi istemeyi :P:P

halis
09 Haziran 2011, 15:38
neden çiçek diyordu ya karete kid mi neyse artık dersini alınca 2 şıpıdak takla atıp kurtarırsın kendini diye :P

çiçek diyorda bende demiştim ya o kadar hızlı olduki birşey anlamadım diye
:queen::queen:

irondark
09 Haziran 2011, 16:37
Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....

< iLk@yy >
09 Haziran 2011, 16:43
Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....

sana özel yancı göndereceklermiş :P

Hakki
09 Haziran 2011, 16:46

abi anladim ki motosiklet isi bana gore degilmis ben bundan sonra kovami kuregimi alip plaja gidecem... cagana arkadaslik ederim :)

halis
09 Haziran 2011, 16:54

he yavrum şimdi gecen senenin track day resimlerini atcam görceksin kim kimi delmiş hatırlatayım geriden gelipde deldigim resmi :queen:

jesse
09 Haziran 2011, 17:32
halis abi son resimdeki dublörün kim. :D :D :D :D

< iLk@yy >
09 Haziran 2011, 17:34

boooeeööövvv diye biriymiş :mrgreen:

halis
09 Haziran 2011, 17:53

onlar egitmenlerdi ben motoru orda birakıp anbullansa gitmiştim bileklerim agrıyınca :queen:

irondark
10 Haziran 2011, 17:40
he yavrum şimdi gecen senenin track day resimlerini atcam görceksin kim kimi delmiş hatırlatayım geriden gelipde deldigim resmi :queen:

Ahahaha düzlük haricinde virajlarda yanıma yaklasamadın... Bakalım simdi eğitim aldın neler ögrenmisin bir test edelim... ama bu sefer bendede 1000cc olacak düzlüklerde işin eskisi kadar kolay olmuyacak soyluyeyım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------

abi anladim ki motosiklet isi bana gore degilmis ben bundan sonra kovami kuregimi alip plaja gidecem... cagana arkadaslik ederim :)

Kumu bırakın oglum sende pocet bike var cagan ada alırım gezersiniz işte.... :P

Mert_tuna
21 Haziran 2011, 03:49
Geçen hafta pazar günü Adana'daki Borusandaydı kullanma fırsatım oldu inanılmaz bişi! Çok çeşit motor sürdüm ilk 1000cc tecrübemi bunla yaşadım keşke yaşamasaydım :D Şakası bir yana hayabusa gibi fren var manete dokunman yeterli,İstediğin kadar gaz ver patinaj yok :) Quik shifter özelliği süper vites yükseltmek çok hoşuma gitti ilk defa kullandım, inanılmaz hızlanıyor, yoldan dolayı 2 defa ön teker yerden kesildi 2.sinde çok hafif direksiyon sallandı hemen taş gibi oldu direksiyon.(Direksiyon amortisörü güzel) çok rahat kapanabiliyorsun rüzgar yönünden sıkıntı yok. Tek kelimeyle kusursuz bence aşık oldum alete !!! :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------

Buda sürüşten sonra Borusandaki fotoğrafım :)

http://img822.imageshack.us/img822/4499/19062011097.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/19062011097.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

< iLk@yy >
21 Haziran 2011, 04:00
Geçen hafta pazar günü Adana'daki Borusandaydı kullanma fırsatım oldu inanılmaz bişi! Çok çeşit motor sürdüm ilk 1000cc tecrübemi bunla yaşadım keşke yaşamasaydım :D Şakası bir yana hayabusa gibi fren var manete dokunman yeterli,İstediğin kadar gaz ver patinaj yok :) Quik shifter özelliği süper vites yükseltmek çok hoşuma gitti ilk defa kullandım, inanılmaz hızlanıyor, yoldan dolayı 2 defa ön teker yerden kesildi 2.sinde çok hafif direksiyon sallandı hemen taş gibi oldu direksiyon.(Direksiyon amortisörü güzel) çok rahat kapanabiliyorsun rüzgar yönünden sıkıntı yok. Tek kelimeyle kusursuz bence aşık oldum alete !!! :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------

Buda sürüşten sonra Borusandaki fotoğrafım :)

http://img822.imageshack.us/img822/4499/19062011097.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/19062011097.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

busayı kullanan tecrübeli sürücüler o frenlerin o motora yetersiz kaldığını dile getirirler aslında ama ilginç olmuş bu yorum :)
hondanın xx'teki fren daha iyidir mesela (2sinide bu yönde test etmedim ama ağır makinalar sonuçta)

remzi_39
21 Haziran 2011, 04:40
Iyidir 1000 lik Mator... :P

Tabiki ben matorun hakkini veremiyorum ama olsun..
Düsmeden kullanmasini az cok ögrendim... :bounce:

halis
21 Haziran 2011, 08:19
busayı kullanan tecrübeli sürücüler o frenlerin o motora yetersiz kaldığını dile getirirler aslında ama ilginç olmuş bu yorum :)
hondanın xx'teki fren daha iyidir mesela (2sinide bu yönde test etmedim ama ağır makinalar sonuçta)

evet bende duymuştum hayabusa kulananlardan frenlerin yetersiz oldugunu hatta bir hayabusa kulanan bir arkadaşım bmw yi kulandıktan sonra şöyle demişti hayabusadaki firense bundaki ne yok bundaki firense hayabusadaki ne demişti :P

casillas00
21 Haziran 2011, 14:24
Bu borusana gidip ben s1000rere'yi test etmek istiyorum diyince direk al birader deyip veriyorlar mı yoksa bunların özel gunleri felan mı var acaba ?

Mert_tuna
21 Haziran 2011, 14:39
Adana'ya 4 günlüğüne gelmişti Borusandaki s1000rr dan sorumlu yetkili abi tanıdık olduğu için bizimde haberimiz oldu Adana'da toplam 6-7 kişinin deneme fırsatı olmuştur fazla kişinin haberi yoktu ne yazıkki :/

casillas00
21 Haziran 2011, 14:50
Bizim istinyede hali hazırda bir borusan var ama bir uğramak lazım :)

halis
28 Haziran 2011, 12:51
bir istanbul park günü daha :queen:
zksWNIf6Npg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------

wslhMh0Mgjg
EpNQMu7Ny5I
DLG9Ncamqfg

halis
28 Haziran 2011, 15:41
oiQR2oR6cms
muvWj66OFwg
V994Rg_h0Ys
hIVCRHrUs7M
RG0Ujz2i8AA
xB14Z7VKbtE

< iLk@yy >