Orijinalini görmek için tıklayınız : Torro Kullanıcıları Memnun musunuz ? :)
_halil_
16 Mart 2011, 00:50
arkadaşlar bayadır torroyla ilgileniyorum tipi güzel fiyatıda uygun ama performansıyla ilgili hiç bi bilgim yok
acaba kmde kaç kuruş yakar yokuşta çekişi iyi mi ? vb.. bunun gibi sorular var aklımda cevaplarınızı bekliyorum..
Özelden mail atmıştım ama ayrıntılı olarak tekrar yazayım
+ ları
1_çekişi çok iyi
2_altı yüksek ( mondial yada kanuniden daha yüksek )
3_yaygın servis ağı ( hemen hemen tüm il ve ilçelerde )
4_digital benzin göstergesi
5_sesli sinyal lambaları
6_önfar büyük olduğu için daha iyi aydınlatma ve görüş açısı
7_yakıt olarak km de 0.10 kr bile yakmıyor ( tahmini 0.07 yada 0.08 belki hata payı olabilir)
8_sesi çok güzel ( yada bana öyle geldi)
- leri
1_max hız 80 km ( mondial vb. cuplar daha hızlı
2_max hız da yüksek titreşim ( mondial de daha az )
3_arka çamurluk plakanın olduğu kısım çok sallanıyor ( kopacak resmen )
4_koltuk biraz rahatsız edici sanki
bulabildiklerim bu kadar
not: mondial ile kıyaslamamın nedeni arkadaşımda mondial olduğu için ikisi arasındaki farkları az çok biliyom ( mondial ide biraz kullandım )
yürekçe
16 Mart 2011, 01:11
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:nsdnx70KzIAJ:www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/63149-skygo-250-4-mondial-100-ukh-motoran-torro-100-onerilerinizi-bekliyorum.html+motoran+torro+100&cd=8&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&source=www.google.com.tr
mertfan
16 Mart 2011, 13:07
yasin in sölediklerne bende katılıyorum.Güzel motor.torro yu öneririm.
_halil_
16 Mart 2011, 15:56
yorumlar olumlu ama titreşim işi bozdu okula gidicem motorla ve yol yarım saat :) 2011 modellerinde titreşim azalmışmıdır acaba..
yigido_
16 Mart 2011, 16:01
yorumlar olumlu ama titreşim işi bozdu okula gidicem motorla ve yol yarım saat :) 2011 modellerinde titreşim azalmışmıdır acaba..
hiç sanmıyorum cunku hersey aynı kardesim ama titresimi dişli degistirip motorun sase ye baglı olan kısmındakı vidalar ile sase arasına lastık koyarak azaltabılırsın...
inci1903
16 Mart 2011, 16:45
küba nın modellerine bak cup fiyatlarıda uygun diğer modelleride.yakıtı düşük diğer çinlere göre daha sağlam.en önemliside modellerde balansör sistemi olması yani titreşim çok düşük seviyede
bence de kaportasız birşeyler baksan senin için ii olabilir ve titreşim olmasın mümkünse yoksa motora binesin gelmez bir zaman sonra veya 60 la seyire devam edersin titremesin diye
erdemhilmi
18 Mart 2011, 23:33
kayınçomda var torro , 2-3 ay oldu alalı , bence son derece başarılı cup lar arasında en beğendiğim marka model , birkaç kez kullanmışlığımda var , eğer niyetin cup almak ise ve torro alma imkanın varsa başka markaya bakma derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/18/11948.jpg
:wiinkk:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO