PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plastik Grenajı Boyama

FlexMan
15 Mart 2011, 00:58
Arkadaşlar 150 HS model motorum var grenajlarda hafif çizikler var ben bunları temizlemek istiyorum ama plastik üstüne nasıl bir yöntem uygulamalıyım ?Tavsiyeleriniz nedir?

Olcay Avşar
15 Mart 2011, 09:36
Parçanın komple boyanması lazım, onu mu nasıl yapacağını soruyorsun?

antilop_skul
15 Mart 2011, 10:59
benim 6 ayda 1 yaptıgım gibi yap =)

önce parçaları sök zımpara at sonra nalburdan polyester macun al karısımı tamamla ve macun cek 1 gun kurusun sonra su zımparası yap üzerine selülozik astar at sprey olarakta satılıyor diye biliyorum o kuruyunca 1 gun sonra onada daha ince zımpara at . ondan sonra git sprey boya al yavastan 2-3 kat boya parçaları 1 gun bekle sonra sprey vernik al o vernigide o boyanın üstüne at 1 gun bekle tertemiz yeni motor olur . ama kompresör varsa bu malzemeleri sprey yerine normal almanı tavsiye ederim

ozgurakman
15 Mart 2011, 11:52
benim 6 ayda 1 yaptıgım gibi yap =)

önce parçaları sök zımpara at sonra nalburdan polyester macun al karısımı tamamla ve macun cek 1 gun kurusun sonra su zımparası yap üzerine selülozik astar at sprey olarakta satılıyor diye biliyorum o kuruyunca 1 gun sonra onada daha ince zımpara at . ondan sonra git sprey boya al yavastan 2-3 kat boya parçaları 1 gun bekle sonra sprey vernik al o vernigide o boyanın üstüne at 1 gun bekle tertemiz yeni motor olur . ama kompresör varsa bu malzemeleri sprey yerine normal almanı tavsiye ederim

iyide bu herkesin yapabileceği bişey değil macunu düzgün şekilde her baba yiğit çekemez. ve maliyetli olmaz mı?

gelelim benim çözümüme. boyanın üstündeki stickerları söktükten sonra ince bir kat su zımparası at. Metylan (Henkel'in ürünü) marka sprey boya primeri (astar) ve istediğin renkte metylan sprey boya kullanarak yap. kapatıcılığı ve kalitesi çok iyi. üstüne de akçalı markasının verniğini atarsın.