Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımcı oLursanz Sevinirm!
Konuyu Doğru yere Açtım mı biLmiyorum Ve YanLışsa Özür DiLeyerek BaşLıyorum - ßenim JinLun 150-5 Motorm Vardı Ve 2 yıL kullandım Sattım!
Şimdi Sıfır Motor aLmak İstiyorum! TecRubeLi DiLLerden Yardım aLmak İsterim!
KıyasLama oLarak;
Yamaha Ybr 125
Honda Cfb 150
MondiaL 250 destro
Benim Kama Yatan Motor mondial 250 destro Çünki 2 siLindir oLması Su SoğutmaLı oLması Vede Marka oLarakTa Kendini KanıtLamış Ve parça oLarakta Uygun oLan Ve özeLLikLe bu modeLin GüzeL oLduğu'nu söLemişLerdir. Peki Sizce Ne aLmam Gerekiyor! ve Neden öyLe Lütfen Çin maLı Yok Japon Marka fLan die PoLimk yaratmayaLım Lüten! aciL cvb VerirSeniz Sewinirm Ve Cvp Veren ArkdasLarada çok Teşekkür Ederim Ve Aranızda Yeniyim! MutLuym (: KaLiteLi Site Düzgün Ve Gerçekçi YorumLar!
cbr 125'm
05 Mart 2011, 02:04
Bi büyük bi küçük yazınca kafam karışıyo benim.
(: özr diLerim aLışkanLık oLmş .s
yamaha ybr125 düzgün kullan periyodik bakımlarını yaptır yeterli ... al bak keyfine derim
İkinci el temiz bir honda cbf 250 veya daha iyisi ybr250 seni mutlu edecektir.
mavibuz
05 Mart 2011, 02:11
belli bir tarzın yok sanırım
MotorKafa
05 Mart 2011, 02:13
Neden özellikle "L" dünde bir arkadaş yaptı bunu sordum ama cevap alamadım
cbr125cbr
05 Mart 2011, 02:17
Destroyu bilmiyorum ama YBR125 de CBF150 de kendini kanıtlamış motosikletler, mondial destro yu da başlığı altında inceleyebilirsin, alanların fotoğrafları ve yorumları çok bir sayfa olmasa gerek. Vergi indiriminden dolayı bayilerde bulamayabilirsin fiyatları da karşılaştır.
Bu nasıl hızdır bu arada kaç dakika önce üye olup başlık açtın :)
Bu arada şöyle bir karşılaştırma yapmak istiyorum, bazı kullanıcılar burayı fast-food restoranlar gibi gibi kullanıyor. Üye ol, cevapları al sonra uzaklaş. Bazıları da uzun uzun yemek yemeyi seven daha seçici kaliteli yemekler yiyen bu arada güzel sohbetler yapan daha elit kullanıcılar. Haliyle insan hissediyor bu kaliteyi.. :cat:
özür diliyorum alışkanlık dikkat edicem emin oLabilirsiniz 2eL almak istemiyorum arkadaşLar ya :S Sıfır olsun istiyorum ama mondial çok titremesi var ve çin die tuturmuşlar diğer konularda ybr ise çok yakıyor we hantal dediler yani 110 geçmiormuş cfb ise 120 civarı yapıormuş ve mondial göre daha hantal kalıyormuş dediler aklım çok karıştı ve 2 gün sonra motoru alıcam kararsızım ya :( yada 4.500 tl geçmicek şekilde hem yakıt hem hız olarak yani makas atabileceğim seri şekilde süre bileceğim ve rahat yatabilen bi motor lazım bana .s
Nihat24
05 Mart 2011, 02:17
Honda cbf 150 derim ben (alabiliyosan VIA'nın dediği gibi cbf 250 daha ii olur). Unutma ki markalar arasında kalite, parça ömrü, kullanım kolaylığı, dayanıklılık olarak dağlar kadar fark vardır. Benim param yok dersen anlarım ama sakın ola çin mallarıyla japon mallarını kıyaslamak gibi gereksiz bir hataya düşme. Unutma arada çok fark var...
cbr125cbr
05 Mart 2011, 02:20
özür diliyorum alışkanlık dikkat edicem emin oLabilirsiniz 2eL almak istemiyorum arkadaşLar ya :S Sıfır olsun istiyorum ama mondial çok titremesi var ve çin die tuturmuşlar diğer konularda ybr ise çok yakıyor we hantal dediler yani 110 geçmiormuş cfb ise 120 civarı yapıormuş ve mondial göre daha hantal kalıyormuş dediler aklım çok karıştı ve 2 gün sonra motoru alıcam kararsızım ya :( yada 4.500 tl geçmicek şekilde hem yakıt hem hız olarak yani makas atabileceğim seri şekilde süre bileceğim ve rahat yatabilen bi motor lazım bana .s
Bak söyledikçe aklımızda bir şeyler oluşuyor. :) bunlardan hiçbiri kesmez seni söylemedi deme..
cbr125cbr arkadsım evet yeni üye oldum ama siteyi takip ediyordum biliyorum kalite bakımından evet çok kaliteli hani doğru yorumlar var çok aklıma yatmıştı mondial 250 destroy evet o başlık altında okudum daha dün hepsini okudum çin malı tartışması var ama mondial kendini kanıtlamış gb geliyor yamaha honda gb markalardan sonra alta kalan markaların en üstünde bi marka ve servis ağı geniş ve parçaları uygun ben kesinlikle mondial savunmuyorum fikirlerim bunlar yanlışım varsa tabiki özr dilerim sizler daha iyi bilirsiniz ve öğrenmek için geldim buraya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
evet kesmez ben bundan eminim arkadaşım benim asıl gözümde olan GSX-1300R Hayabusa yada buna eşit bi motor en kötüsünden GSX-600R isterdim tabiki ama şuan üni. öğrencisiyim vede baba eline bakıyorum yani imkansız denilicek kadar az ama askerden sonra kendi işim olunca alıcam ne olursa olsun 2 kere kaza yaptım ve bu bi hastalık bırakamıyorum bağımlılık motor olmadan olmuyor (:
cbr125cbr
05 Mart 2011, 02:32
cbr125cbr arkadsım evet yeni üye oldum ama siteyi takip ediyordum biliyorum kalite bakımından evet çok kaliteli hani doğru yorumlar var çok aklıma yatmıştı mondial 250 destroy evet o başlık altında okudum daha dün hepsini okudum çin malı tartışması var ama mondial kendini kanıtlamış gb geliyor yamaha honda gb markalardan sonra alta kalan markaların en üstünde bi marka ve servis ağı geniş ve parçaları uygun ben kesinlikle mondial savunmuyorum fikirlerim bunlar yanlışım varsa tabiki özr dilerim sizler daha iyi bilirsiniz ve öğrenmek için geldim buraya
Niye 2 gün sonra motoru alıyorsun ki :silent:
Ybr125 110 yapar ama 110 ile gitmez
CBf 150 120 yapar ama o da 120 ile gitmez.
Bu motosikletler 80-90 km lerde sorunsuz kullanılır bana göre o kmlerde zevk verir. Sonra yamaha çok yakıyor dersin cbf yağ yakıyor dersin.
Birde niye makas atıyorsun canına mı susadın :silent:
Bu sınıf motosikletler ile nereye niye yatarsın ki :silent:
Zor sorular vesselam
alupoyraz61
05 Mart 2011, 02:32
arkadaşlar bende cg 125 var bugüne kadar devrini almamıştım değiştireceğimden dolayı vekalet almak istedim adam ben vekalet veremem diretince mecbur devir aldım 75 tl öle gittişimdi sigortasını yapmadan yani üzerime ruhsatı trafikten çıkarmadan bunu diğer bir kişiye devir yapabilir miyim sigorta masrafına da girmek istemiyorumyardımcı olursanız çok sevinirim.........
sigortasız tirafikte yakalanırsan eğer Cezası var ama devir verirken herhangi bir problem yaşamazsın senin yaptırmana gerek yok yani devrini alıcak kişi yaptırmak zorunda zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------
Benim mantığıma Göre araba ihtiyaç motor Zevktir!
arkadaşlar bende cg 125 var bugüne kadar devrini almamıştım değiştireceğimden dolayı vekalet almak istedim adam ben vekalet veremem diretince mecbur devir aldım 75 tl öle gittişimdi sigortasını yapmadan yani üzerime ruhsatı trafikten çıkarmadan bunu diğer bir kişiye devir yapabilir miyim sigorta masrafına da girmek istemiyorumyardımcı olursanız çok sevinirim.........
Sigortasız motorla trafiğe çıkmak üstesinden gelemeyeceğiniz işler açabilir başınıza !! Muayene felan hadi neyse ama en çok dikkat edilmesi gereken evrak ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI dır.
alupoyraz61
05 Mart 2011, 13:52
yani henüz üstüme ruhsat çıkmadan devir yapabilir miyim noterden devir yaptım üstüme ancan yeni üstüme olacak ruhsatı trafikten çıkarmadım bu şekilde devir yapabilir miyim...
Konuyu Doğru yere Açtım mı biLmiyorum Ve YanLışsa Özür DiLeyerek BaşLıyorum - ßenim JinLun 150-5 Motorm Vardı Ve 2 yıL kullandım Sattım!
Şimdi Sıfır Motor aLmak İstiyorum! TecRubeLi DiLLerden Yardım aLmak İsterim!
KıyasLama oLarak;
Yamaha Ybr 125
Honda Cfb 150
MondiaL 250 destro
Benim Kama Yatan Motor mondial 250 destro Çünki 2 siLindir oLması Su SoğutmaLı oLması Vede Marka oLarakTa Kendini KanıtLamış Ve parça oLarakta Uygun oLan Ve özeLLikLe bu modeLin GüzeL oLduğu'nu söLemişLerdir. Peki Sizce Ne aLmam Gerekiyor! ve Neden öyLe Lütfen Çin maLı Yok Japon Marka fLan die PoLimk yaratmayaLım Lüten! aciL cvb VerirSeniz Sewinirm Ve Cvp Veren ArkdasLarada çok Teşekkür Ederim Ve Aranızda Yeniyim! MutLuym (: KaLiteLi Site Düzgün Ve Gerçekçi YorumLar!
mondial kendini nasıl ne ile kanıtlamış merak ettim :)
enes_007
05 Mart 2011, 14:19
ybr çok yakıyorsa ben elektrikli bsklete bincem:)
bence 5000 tl verilecekse cbf bunlardan görüntü olarak önde ybr sağlamlık ve soruzluk olarak önde mondialde cc olarak önde evet mondial kendini kanıtmış ama kalitesizlik anlamında kanıtlamış imkan varsa hiç mondiale bulaşma kullanıcı olarak benden sana tavsiye
overcloud
05 Mart 2011, 14:27
destro'ya vereceğin paraya biraz daha ekleyip 2011 model bir cbr125 almanı öneririm. Hem yeni kasa hemde yakışıklı :) performans olarakta 250cc bir çinli'den aşağı kalmaz (eski kasanın performans son derece tatminkardı). ne yağ eksiltir ne de yolda bırakır. su soğutmalı, enjeksiyonlu taş gibi motor :cat:
alupoyraz61
05 Mart 2011, 20:02
yani henüz üstüme ruhsat çıkmadan devir yapabilir miyim noterden devir yaptım üstüme ancan yeni üstüme olacak ruhsatı trafikten çıkarmadım bu şekilde devir yapabilir miyim...
yardımcı olursanız sevinirim
mehmet tufan
05 Mart 2011, 20:37
postlardan birini okurken makas atabileceğim gibi bir ibare gördüm başık sahibinden.
yorum yapmaktan vazgeçtim.
allah yardımcın olsun ailene sabır versin ne diyim.
mehmet Kardes (: Ben jinLun 150 ile yapıordum onu düşün artık zewk öle alıyorum bilmiorm bana öle geliyor sizin yardımlarınız vede görüşütğüm bi çok usta ile ikiside olabilir dediler ama cfb daha hızlı olacağını ve ybr'den geri kalmıyacağını söyLedi Büyük İhtimal Cfb 150 aLıcam-
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO