PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda CBR 250R - Hyosung GT 250R - Kawasaki Ninja 250R hangisini seçmeli?

Sayfa : [1] 2 3 4 5

syclla
27 Şubat 2011, 03:09
http://img850.imageshack.us/img850/5488/cbr250gt250rzx250r.jpg

Hyosung - S&T Kanuni GT250R

MOTOR TİPİ : DOHC, 8 Sübap Yağ Soğutmalı
MARŞ : Elektrikli
HACİM : 249cc
BEYGİR GÜCÜ : 29 hp
SİLİNDİR ADEDİ : 2 Adet
UZUN. x GEN. x YÜK : 2080x1120x760mm
TEKERLEK MESAFESİ : 1445mm
SELE YÜKSEKLİĞİ : 795 mm
AĞIRLIK : 150 k
VİTES YAPISI : 5 VİTES
FRENLER : Ön çift disk , Arka disk
LASTİKLER : 110/70-17 54H ön , 150/70-17 69H arka

8.549 TL
03.03.2011

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10439-hyosung-gt-250-r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html)

Honda CBR250R

MOTOR TİPİ : DOHC, 8 Sübap Sıvı Soğutmalı
BEYGİR GÜCÜ : 26.4 hp
SİLİNDİR ADEDİ : 1 Adet
UZUN. x GEN. x YÜK : 2030x709.5x 1127 mm
TEKERLEK MESAFESİ : 1,369 mm
SELE YÜKSEKLİĞİ : 784 mm
AĞIRLIK : 161 kg
VİTES YAPISI : 6 VİTES
LASTİKLER : 110/70-17 M/C ön , 140/70-17 M/C arka

8.810 TL
03.03.2011

Honda CBR 250R (2011 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86226-honda-cbr-250r-2011-model-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html)

Kawasaki Ninja 250R

BEYGİR GÜCÜ : 33 hp
UZUN. x GEN. x YÜK : 2085x715x 1115 mm
TEKERLEK MESAFESİ : 1,400 mm
SELE YÜKSEKLİĞİ : 790 mm
AĞIRLIK : 169 kg
FRENLER : Ön disk , Arka disk
LASTİKLER : 110/70-17 M/C ön , 130/70-17 M/C arka

5.600 €
03.03.2011

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1727-kawasaki-ninja-250r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html)

Hyosung - S&T Kanuni GT250R

http://i51.tinypic.com/m7dto4.jpg
http://i53.tinypic.com/2433lvq.jpg

Honda CBR250R

http://i54.tinypic.com/1494ghw.jpg
http://i52.tinypic.com/2vn5d94.jpg

Kawasaki Ninja 250R

http://i52.tinypic.com/j6pnd2.jpg
http://i52.tinypic.com/2hxsm7a.jpg

kizilkurt
27 Şubat 2011, 03:15
Bence ikinci el pazarını da düşünerek hareket etmen doğru olacaktır, şu an cbr250r ın ikinci el pazarı oluşmadı 6 ay boyunca da oluşmayacaktır fakat oluştuğunda da çok tutacak bir model olacaktır bu yüzden ikinci el pazarda kawasakiyi geçeceğini düşünüyorum. Malum honda tutkunları ülkemizde oldukça fazla herhangi bir nedenden satmak istediğinde pek bekleyeceğini sanmam tavsiyem honda üzerinde durmandadır. Şahsen ben şuan 250 cc motord ikinci el alacak olsam ve ikisi arasında kalsam hondaya bakardım. Şuanki tasarımları çok hoşuma gitti (ki benim okuduğum bölüm itibarıyla tasarıma önem veririm) temiz işçilik kokuyor. :)

syclla
27 Şubat 2011, 03:18
Bence ikinci el pazarını da düşünerek hareket etmen doğru olacaktır, şu an cbr250r ın ikinci el pazarı oluşmadı 6 ay boyunca da oluşmayacaktır fakat oluştuğunda da çok tutacak bir model olacaktır bu yüzden ikinci el pazarda kawasakiyi geçeceğini düşünüyorum. Malum honda tutkunları ülkemizde oldukça fazla herhangi bir nedenden satmak istediğinde pek bekleyeceğini sanmam tavsiyem honda üzerinde durmandadır. Şahsen ben şuan 250 cc motord ikinci el alacak olsam ve ikisi arasında kalsam hondaya bakardım. Şuanki tasarımları çok hoşuma gitti (ki benim okuduğum bölüm itibarıyla tasarıma önem veririm) temiz işçilik kokuyor. :)

gerçekten nedendr bilinmez bi honda sevdası var bizim millette ama ne yalan söyleyeyim hondanında işciliğine sözüm yok da tasarım olarak fazla önemsenmemiş gibi geldi bana gene ince geldi birde bazı yerkerden bakarken diğer taraf gözüküyor yani kısacası buruk sevinç yaşadım bu sene

cbr 125'm
27 Şubat 2011, 03:22
kawa da yedek parça sorunu var diyolar. ne kadar doğru bilmiyorum. Honda da böyle bi problem yok sadece fiatlar aşırı uçuk. cbr 125 de olduğu gibi 250 R da da parça pahalılığı söz konusu.
bunları dikkate alıp düşünmek gerek.
Ama ben ikinci el piyasası oluşunca cbr 250 R almayı düşünüyorum.
şahsen çok ucuzladı diyolar ama yine de başka ülkelerden daha fazla ödüyoruz.:farao:

kizilkurt
27 Şubat 2011, 03:23
gerçekten nedendr bilinmez bi honda sevdası var bizim millette ama ne yalan söyleyeyim hondanında işciliğine sözüm yok da tasarım olarak fazla önemsenmemiş gibi geldi bana gene ince geldi birde bazı yerkerden bakarken diğer taraf gözüküyor yani kısacası buruk sevinç yaşadım bu sene

Şöyle düşün, bugün bir telefon alıyoruz zart zurt özellikleri var vaoovvv diyoruz ama ufak da olsa eksikliklerini görüyoruz örneğin niye 10 mp kameralı değil ya da boyutları neden daha küçük değil vs. gibi sorular soruyoruz, bunu üreten firmalar da bunların farkındalar ama kapitalist sistemde her yeniliği ayrı periyotlarla satma yöntemi vardır. Yani ufak tefek açıklıklar bırakacaklar ki onu geliştirdiklerinde yeni modelleri satabilecek yüzleri olsun bilmem anlatabildim mi (örneğin cbf150 ye devir sayacı koymaları, yazı stilini değiştirmeleri,emo3 egzosu koymaları gibi). :)

ercaan
27 Şubat 2011, 03:23
Öncelikle iyi geceler, sanıyorum ilk karşılaştırma isteği başlık altında sizden geldi :)
Markaları konuşmanın anlamı yok, kaliteler ortada...CBR modeli kendini kanıtlamış olsada 250R serisi daha satılmadan baya eleştirildi.tek silindirli oluşu, dizaynın güncel modellere göre geride kaldığı, güç olarak sınıfında yetersiz olduğu ve renk seçiminin TR'de 2 farklı renginin bulunduğu şuan aklımda kalan ilk eleştrilerdi...Bence kullanmadan bir kanıya varılmaz....Yinede şartlar sizin beklentilerinize göre eşitse biraz da marka fanatikliği yapmak gerekiyor sanırım :silent:
Ninja daha gösterişli ve performanslı duruyor yenilik arayanlar ekonomi isteyenler içinde CBR250R diyebilirim kendi adıma
İkiside sınıfın önde gelenleri, yani tercihiniz hangisi olursa olsun pişman olmamanız bu kıyaslamadaki en büyük artı olur :cat:

gorkemuls
27 Şubat 2011, 03:25
*Tip olarak Kawasaki 250

*Piyasa olarakta Tabiki Honda...

jesse
27 Şubat 2011, 03:27
mantıklı düşünecek olursak. honda.. çünkü yeni model.. fiyat ucuz. kalite yüksek . yaygın servis ağı,, yedek parça,,yeni teknoloji,,

agrasif düşünürsek kawasaki, hızlı,, racinge görüntüsüne daha yatkın.,, ama servis sıkıntı yedek parça sıkıntı z-moto skınıtı ...

ben de aranıyorum şu aralar.. biraz ortalıgın durulmasını bekleyip oyle seçim yapıcam.. sanırım scooter yada cbr 250 den yana olacak..

movibiker
27 Şubat 2011, 03:33
cbr 250 :cat:
çünkü daha yeni çıktı,yeni nesil bir motor,yeni yüz,bursada servisi bayisi çok kolay ulaşılabilir yerde,ninjadan daha ucuz,ikinci elde daha kolay elden çıkarılabilir.

satoyama
27 Şubat 2011, 03:51
ikisinide yakından inceledim honda cbr250r ın malzeme boyası, metal kalitesi ve işçiliği çok çok iyi

900rr
27 Şubat 2011, 04:07
ikisinide yakından inceledim honda cbr250r ın malzeme boyası, metal kalitesi ve işçiliği çok çok iyi

cidden kawadan dahamı kaliteli görünüyor.

movibiker
27 Şubat 2011, 04:16
http://i54.tinypic.com/30auy9v.jpg

Hyosung GT250R

MOTOR TİPİ : DOHC, 8 Sübap Yağ Soğutmalı
BEYGİR GÜCÜ : 29 hp
UZUN. x GEN. x YÜK : 2080x760x1120mm
TEKERLEK MESAFESİ : 1445mm
SELE YÜKSEKLİĞİ : 795 mm
AğIRLIK : 150 k
VİTES YAPISI : 5 VİTES
LASTİKLER : 110/70-17 54H ön , 150/70-17 69H arka

Honda CBR250R

BEYGİR GÜCÜ : 26.4 hp
SİLİNDİR ADEDİ : 1 Adet
UZUN. x GEN. x YÜK : 2030x709.5x 1127 mm
TEKERLEK MESAFESİ : 1,369 mm
SELE YÜKSEKLİĞİ : 784 mm
AğIRLIK : 161 kg
LASTİKLER : 110/70-17 M/C ön , 140/70-17 M/C arka

900rr
27 Şubat 2011, 04:22
yoruma gerek yok.belli olmuyormu.fiat kalite firma herşey ortada.yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........:mrgreen:

movibiker
27 Şubat 2011, 04:29
gt 250nin çok kemikleşmiş bir beğenen kitlesi var,gt 250 başlığına baktığımda bir çok kişinin yeni çıkan cbrı beğenmediklerini gördüm,sesini,tek silindir oluşunu ve en çokta daha dik oturuş biçimini beğenmeyenler var.benim merak ettiğim kemikleşmiş bu kitle cbr 250ye doğru kayar mı,ss 250 kategorisinde cbr gtnin tahtına oturur mu?gtnin fiyatınında kısa süre içinde güncelleneceğini tahmin ediyorum,o yüzden sizden ricam yorumlarınızı yaparken gtnin fiyatını 8000 8500 gibi baz almanız.

900rr
27 Şubat 2011, 04:53
yani cbr ile aynı düşünün diyorsun.peki böyle olunca sonuç değişirmi sence...

movibiker
27 Şubat 2011, 04:56
benim tercihim belli zaten milletin ne düşündüğünü bilemiyorum,sen diyorsunki kanuni kapatsın tezgahı gitsin

dreamdark
27 Şubat 2011, 05:00
Ninja250R kullandım fakat, CBR250R'ı test etmeden kesin bir cevap vermek istemem açıkcası.

Kendi mantığımca da tercihimi şöyle yorumlayabilirim ama:
Diyelim ki kullandım ve motordan memnun kaldım.
Bir kere tercih yaparken şunun bilincinde olmalıyım ki, amacım hız değil; tatminkar bir performans ve ekonomi. Çünkü aldığım motor bir "250cc"; kullanım amacı bu olmalı. Bu nedenle rakipleriyle arasındaki 5-6 HP fark beni çok fazla enterese etmiyor. Sürüş karakteri nasıl, kullanımı rahat mı, gaz tepkisi yeterince hassas mı, frenleri yeterli mi, yakıt tüketimi nasıl, vibrasyon oranı nedir? Öncelikle bunları değerlendiririm. Rakiplerinden son hızı 10km düşük olsun, hızlanmada 1-2 sn geç kalsın, bu sınıfta bir motosiklet için çok da mühim olmamalı. Zaten arada dağlar kadar fark yok.
CBR250R, 2011'de piyasaya sürülen yeni teknoloji bir model olması ve makul fiyatıyla bence oldukça cazip görünüyor. Kişiye göre değişir tabi ama, yeni nesil dizaynıyla da bence Kawa'dan 1 adım önce. Ayrıca ülkemizdeki en kurumsal lider motosiklet markasının Honda olduğu da yadırganamaz bir gerçek ve servis/satış sonrası hizmetler konusunda insana verdiği güven de büyük bir avantaj.
Eğer Ninja250R ciddi bir indirime gitmezse, pazardaki payı ciddi şekilde düşecektir diye düşünüyorum. Z-Moto faktörü de bir eksi olmaya devam edecek tabi. Burada Kawa'nın en büyük avantajı 33 HP'lik gücüyle öne çıkıyor.
Tüm bu faktörlere göre değerlendirme yapıp karar vermekte kullanıcıya düşüyor.
Saygılar..

900rr
27 Şubat 2011, 05:01
yanlış anlıyorsun.fiatını ucuzlatsın sadece.yani herşey fiat kalite orantısı doğrultusunda olsun diyorum.haksızmıyım.kazanan motorcu olur değilmi?

900rr
27 Şubat 2011, 05:07
haydi bakalım hayırlısı.çinli sayısında biraz azalma olacak galiba

GT250rAlanya
27 Şubat 2011, 05:08
Şimdi hocam ben hyoung sahibi değilim..
Şu an bende senin gibi araştırmadayım.. Ben tam 2 silindir 500 cc'ye yönelmişken gelen bu ötv indirimi kafamı karıştırdı biraz...
Mutlaka sende kendince araştırmalar yapmışsındır..
Görünüş olarak bence Honda cbr de direksiyon SS dan çok ST duruyor..
Kasları birazda zayıf kalmış
Kalite olarak bu konuyu uzun uzun tartışmaya konuşmaya bence gerek yok, honda diye noktalıyorum..
Yedek parça.. Evet honda da yedek parça konusunda sıkıntı yaşanılmaz. Fiyatları ne derecede olur bilemem..
Tek silindir 250 cc de ne kadar titreşim yapar... Yüksek süratlerde cbr 250 sınırları zorlarsa yakıtı ne derece değişir??

AmonRA34
27 Şubat 2011, 05:28
Bence iş tireşimde biter.Çünkü gt250r neredeyse sıfır titreşimli bir motor.Eğer hondanın motoru bu konuda geri kalmazsa 3 beygir geride olmasının hiç önemi yok.GT250r'nin tahtını elinden alır.

satoyama
27 Şubat 2011, 05:47
cidden kawadan dahamı kaliteli görünüyor.

kendin yakından incelersen anlarsın bana öyle geldi

Umut7
27 Şubat 2011, 05:47
eğer supersport sever birisiyseniz ve ileride büyük motora geçicem, geçiş motoru istiyorum diyorsanız, HYOSUNG GT 250R almalısınız... 650cc olan hyosung ile aynı kasayı taşımakta ve kaslı bir motordur. Ben 2007 model kırmızı hyosung gt250r kullanmaktayım. önceden suzuki scooter kullanıyordum. ben ağustosta satacağım. kawasaki zx6r alacağım mesela... gidonu kawasakinin ve hondanın 250lik racing motorları gibi yukarıda değil. bence gidon yüksek olunca berbat oluyor. fuara yarın gideceğim, pek inceleyemedim honda cbr250 yi fakat iyi satış yapacak gibi gözüküyor. yinede ben ona racing diyemem. geçiş motoru da diyemem :) karar sizin... bence önceden biraz deneyiminiz varsa, ileride büüyk bir motora geçerim diyorsanız, çok masrafa gerek kalmadan 2007 veya 2008 bir " HYOSUNG GT250R" almalısınız... herkese keyifli sürüşler dilerim.

bu arada, forumdaki konuları hep takip edemiyorum. aklında soru işaretleri olanlar bana özel mesaj atabilir. girdikçe ve soruları gördükçe seve seve yanıtlarım...

movibiker
27 Şubat 2011, 05:54
beni tek düşündüren konu vibrasyon olayı zaten,herkesin dediği tek silindirde titreşim olacağı yönünde,ben şuan son karar aşamasındayım en fazla bir ay içinde 250lik bir ss alacağım o yüzden bir hata yapmak istemiyorum,daha önce hep custom kullandım,250 ccden başlayıp 5 sene sonra 600 sonrada 1000 veya hayabusa almayı düşünüyorum benim için geçiş motoru olacak,hayatımda ss bir motora elimi bile değdirmedim.

yesilius2
27 Şubat 2011, 06:00
arkadaşlar çoook uzun süredir gt 250 leri takip ediyorum fakat bu makinalar zorlamaya kesinlikle gelmiyor.sıkıştırdığınız zaman yağlamayı eksik yapıyor.
bu sorun çözüldü diyen arkadaşlar olucak fakat internetten ufak bir araştırma yaptıgınız zaman %60-70 bu makina sıkıştırmaya gelmiyor deniliyor.
cbr 250 nin 2. el piyasasını bekliyorum. hem ozamana kadar + ve - leri çıkar ortaya.

900rr
27 Şubat 2011, 06:01
kendin yakından incelersen anlarsın bana öyle geldi

buna şimdilik imkanım yok.bulunduğum yerde honda bayisi yok.yani resimlerden başka bişey yok.

cakalaz
27 Şubat 2011, 12:48
kawasaki zx250 cıktığında da cok konusuldu bu konular. o zamanlar sunu söylüyordum; sıfır hyosung 8ooo; sıfır kawasaki 9ooo liradan satılmalı. ve yine o zamanlarda söylüyordum;
tip olarak düşünülürse kesinlikle hyosung alınmalı. cünkü hyosung diğer modellere göre tamamıyle racing konumuna sahip bir model.
şimdi piyasaya honda nın girmesi, ve ötv nin düşürülmesi, 250cc klasmanını oldukca canlandıracak. bu yıl içerisinde en fazla satılacak motorun, cbr250r olduğunu düşünüyorum.kawasaki pek tutmadı ülkemizde yalnız, türkiye de genel olarak beklenen honda 250 cc idi :) (racing olarak)
iki motor arasında sıfır tercih edecek olsam, hyosung'u cok seven birisi olarak, HONDA derim yine de :)

ahmet şimşek
27 Şubat 2011, 12:57
Hysoung kullanıcısıyım gayette memnunum sifir almadım eger sıfır alıcak olsamda honda alırım parasal acıdan sıkıntısı olmayan adam gıtsın japona bınsın derim...

avciceyhan
27 Şubat 2011, 13:03
Ya abi Honda dururken bu soruyu sorman bile hata piyasayı kavuracak bu motor

yengec_mix
27 Şubat 2011, 13:24
bence de tartışması gereksiz bir konu :) ama bunu zx250r mı cbr250r diye sorulsaydı belki tartışması uzun sürebilirdi :)) ama tabiki honda...

overcloud
27 Şubat 2011, 14:01
gt250r - cbr250r ve ninja250r'ı kıyaslayacak olursanız aralarında ss oturma pozisyonun sahip tek motor gt250r. ancak kalite bakımından diğer iki modele yaklaşabileceğini sanmıyorum. honda servis olarak turkiye'de yaygın ağa sahip ve servisleri kanuni'den daha iyi. kawasaki'yi servis kıyaslamasına sokmuyorum çünki servisine götürmüyorum. bunun dışında ninja250r bu 3 motor arasında en güçlü olanı.

servis ağını dikkate almazsak cbr250r'in avantajı yeni kasa olması ve çok güzel bir tasarıma sahip olması.

bunun dışında tek silindir olmasını dezavantaj olarak düşünen arkadaşlar bu motorun ekonomik olabileceği ihtimalini hesaba katsınlar.
titreşim olayına gelince honda gibi bir firma bunu hesaba katmıştır diye düşünüyorum

sonuçta çift silindir olsun tek silindir olsun aradaki son sürat farkı ne olacaktır? biri 160 yapabilirken diğeri 180? bu tür kıyaslamalar bence gereksiz ama kullanıcının tercihidir tabiki.

movibiker
27 Şubat 2011, 16:25
herkese teşekkürler,kararım belliydi ama dedim ya bir hata yapmayayım diyordum.doğru yolda olduğumu anladım.honda alacağız demektir.

Seko
27 Şubat 2011, 16:46
Vibrasyon açısından önümüzde CBF 150 gibi bir model varken CBR 250R gibi bir motorun vibrasyonundan neden endişe ediliyor anlamıyorum. Tek silindirli olunca vibrasyon çok olacak diye bir kural yoktur. İstenirse tamamen dengelenebilir.

tt Adnan
27 Şubat 2011, 16:51
gidon gt250r model de daha race tarzı dururken, honda da tourig gibi yapılmış. ayrıca 1 tane daha silinir olmalı. honda ya yakıştıramadım. kar mı yaptı yani? :mrgreen:

satoyama
27 Şubat 2011, 16:52
buna şimdilik imkanım yok.bulunduğum yerde honda bayisi yok.yani resimlerden başka bişey yok.

kardeşim benim dememle karar verme ama ben sana gönül rahatlığıyla honda derim

çünkü kapı kapı site site parça aramazsın

bir ülkeye bir araç geldiği zaman onun servisi ve parçası olmak zorundadır amam amelsef bu böyle değil hele hele anadoludaysan honda hariç bulaşma :cat:

bir zamanlar suzuki bayisinde kısa süre çalışmıştım oradaki insanların parça arayışı ve parça fiyatlarını, avusturyalardan sanatçı arar gibi parça bulmalara şahit olunca honda kullandığım için şükretmiştim

ha diğer japonlarda birbirinden üstün ama parça ve servis çok mühim

GorkeM
27 Şubat 2011, 17:07
Herkesin dezavantaj olarak gördüğü oturuş tarzı bana göre çok çok büyük bir avantaj.
Hyosung 250cc bir motosikletten ziyade 650'liğin kasasının alıp 250cc'ye oturtulmuş hali.
Bu da şu demek oluyor. 150 yapan bir motosiklet üzerinde litreliklerden bile daha eğik ve rahatsız oturmak. Örneğin yeni kasa 1000rr'ın gt250r'dan çok daha rahat olduğunu söyleyebilirim. 600F'i saymıyorum bile.

Bu yüzden bana göre ninja250 veya yeni cbr'ın oturuş tarzı 250cc bir motor için daha uygun ve cezbedici.

motorcu48
27 Şubat 2011, 17:54
aha şimdiden başladı işte bu kıyaslama:)

motorcu48
27 Şubat 2011, 17:56
honda cbr 250

Serk21
27 Şubat 2011, 18:00
250r sıkıştırmaya gelmiyor 250cc de bakınız beygiri hondadan daha yüksek,peki honda sıkıştırmaya gelecek mi? ne kawasakiler ne yamaha r6 lar gördüm 6 aylık makinalar kol çıkarmış.zorlamamak lazım redline boşuna kırmızı değil.

kendim için söylüyorum eğer günlük kullanım için görünüm önemsiz ss tarzı olması şart değil diye düşünseydim honda alırdım bence cbf 150 den tip olarak hallice bir motor ama supersporta ben pek benzetemedim. benim için hyosung hala dalında tek.kemik kitleside şaşırmayacaktır. cbr250r lar trafikte bir bollaşsın ozaman ss severlerin dikkatini çekmeyeceğini herkez görecek

gokselaytar
27 Şubat 2011, 18:04
Herkesin dezavantaj olarak gördüğü oturuş tarzı bana göre çok çok büyük bir avantaj.
Hyosung 250cc bir motosikletten ziyade 650'liğin kasasının alıp 250cc'ye oturtulmuş hali.
Bu da şu demek oluyor. 150 yapan bir motosiklet üzerinde litreliklerden bile daha eğik ve rahatsız oturmak. Örneğin yeni kasa 1000rr'ın gt250r'dan çok daha rahat olduğunu söyleyebilirim. 600F'i saymıyorum bile.

Bu yüzden bana göre ninja250 veya yeni cbr'ın oturuş tarzı 250cc bir motor için daha uygun ve cezbedici.

+600f katılıyorum :D ayrıca 250r geçiş motoru yok ss makine için bire bir falan hikayedir yani 600 cc kasasında o pozisyonda gazı açtınmı gitmeyen trafikte sana bi çok zaman çile olan bi oturuş pozisyonu bence tercih sebebi olmamalı aynı zamanda birde bu motoru alanın daha yeni başlayan biri olması bence motorun kontrolu açısından eksi bir puan

ben kanuniden 600f e geçtim arada 250r da kullandım bi kaç sefer ama sıkışık trafikte hiç biri kanuni kadar rahat gelmedi neden hakim bir pozisyonda oturmak motor hakimiyetini arttırıyor . bu arada kanuni ile sıkışık trafikte çok 250r çok 600rr arkamda baktı gerçi az açılnda 600rr lar arkasından bakmama fırsat bile vermedi ama neyse :D. sonuç olarak tam ss pozisyon +düşük cc gereksiz yorgunluk kas ağrıları :D

hocaseko
27 Şubat 2011, 18:16
herkesin gözünden kaçan bir konuyu hatırlatmak istiyorum...cbr125 in bir sinyali şu kadar,grenajı bu kadar diyen arkadaşlar bu modelin parçalarının çok mu ucuz olacağını düşünüyorsunuz...heyecandan kimsenin aklına gelmiyor sanırım...

Alper41
27 Şubat 2011, 19:13
Ninja 250r

movibiker
27 Şubat 2011, 19:19
herkesin gözünden kaçan bir konuyu hatırlatmak istiyorum...cbr125 in bir sinyali şu kadar,grenajı bu kadar diyen arkadaşlar bu modelin parçalarının çok mu ucuz olacağını düşünüyorsunuz...heyecandan kimsenin aklına gelmiyor sanırım...

bilmediğimden soruyorum gt 250 r'ın parçaları ucuz mu?

cakalaz
27 Şubat 2011, 19:38
Kawasaki nin 250 klasmanına hala giremediği düşüncesindeyim.bana göre En fazla satılan 250 cc motor cbr 250 olacak bu sene.
özellikle servis ve parça sıkıntısı nedeniyle kawasakiler yine geri planda kalacaktır.
Honda parça sorunu olmayan, servis ağı geniş olan bir marka ülkemizde ...

tt Adnan
27 Şubat 2011, 20:15
GT 250 R (silindir ve gidon farkıyla :mrgreen: )

ayrıca görüntü daha kıyak. honda dan daha irisini beklerdim. isim önemli ise beklerdim yani.

Felon
27 Şubat 2011, 20:16
cbr 250r ları herkes merak ediyor.forumda alan olursa kullanıcı başlığı coşar.
rakiplerine göre en büyük + sı yeni nesil teknolojisi ve yakıt tüketimi olur. bence görünüş olarakta ninjadan 2adım önde.

kartal1439
27 Şubat 2011, 20:38
cbr 250 yeni çıktı inceledim çok başarılı alanında. parçada bol. ama diğer yandada yılların tecrübeli ustası ninja 250 si tercih senin

c3nk
27 Şubat 2011, 20:41
8.800 tl ye 250lik sıfır supersport honda bulmuşsunuz daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz allah aşkına? fiyatı artmadan imkanı olanlar alsın diyorum (.) hyosung yanına bile yaklaşamaz

AmonRA34
27 Şubat 2011, 20:42
Fiyatlar ne durumda.Kawasaki ötv indirimini ninjaya yansıttı mı?Son fiyat durumu nedir?

ellvis_78
27 Şubat 2011, 20:43
arkadaşlar henuz türkiyede kullanılmaya baslanmadı cbr yeni serisi lakın dısarıda oyle degıl kullananlar testınıde yapmıslar
cbr 25o son hız :160-170 videosuda var
ninjada +5 km hız gorunen o
0 ' dan 100-200-300 metrelere kadar hızlanmalarda cbr 250 daha seri ( yapılan degerlendirmelere göre )
stil olarak racıng tarzım degil ama bı satılsın kullanılsın ondan sonra bakılır
turkıyede satılacaklar için abs li opsiyonel olarak sunulacak dıye bılınıyor ama yurt dısında abs lı olmayan modelde var ve 400 euromu dolarmı bir farkta var
vtr 250 gelmıstı fıyat yuksektı satılmadı cbr fiyatları tabıkı otv den dolayı daha uygun hale geldı yamaha 125 cc lık bır motoru alıp kalıte alıcam dıye fazladan 5-6 binlira fazla verilir mi + 250 cc den bile pahalı
naket tarzı olsa ( paramda olsa ) düşünmeden alırım 250 li lik makinayı alırdım
gördüğüm kadarıyla baya bı yakısıklı alımlı duruyor albenısı de var gosterısıde
kedi uzanamadıgı cıger kotu dermıs ( ninjada ayrı bı güzel fıstık yesılı tr de en cok begenılen rengıydı yanılmıyorsam -

kimi esmerden kımı kumraldan kımı sarısından kımı cıkolatadan '' bihter -sütlüsü-findik fistık bla bla bla '' kalitesi bilinenve ıspat etmiş makınalrı yabana aymayalım
davul bıle dengı dengıne , denginizi bulun alın bının