Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
uthec
10 Aralık 2011, 23:37
arkadaşlar motorlarınızın bakım aralıkları kaç km?
4bin km mi?
stepfunk
10 Aralık 2011, 23:52
Ben 1.000 bakımına gittiğimde sormuştum, 6.000'de gel dedi. Sonrakilerde 6.000'de birmiş.
Bunları araba gibi yapmışlar dedi usta. Ama ben 4.000'de yağ değiştirmeyi düşünüyorum.
Enteresan olan kitapçıkta 12.000'de bir gösteriyor bakımları.
uthec
10 Aralık 2011, 23:57
Ben 1.000 bakımına gittiğimde sormuştum, 6.000'de gel dedi. Sonrakilerde 6.000'de birmiş.
Bunları araba gibi yapmışlar dedi usta. Ama ben 4.000'de yağ değiştirmeyi düşünüyorum.
Enteresan olan kitapçıkta 12.000'de bir gösteriyor bakımları.
teşekkür ederim.
bence 6bin çok fazla bu motor için. 4 binde bir değiştirmenizi öneririm.
cbr 125 in aralıkları 4bin idi ama ben 3binde bir değişirdim yağını.
stepfunk
11 Aralık 2011, 00:09
teşekkür ederim.
bence 6bin çok fazla bu motor için. 4 binde bir değiştirmenizi öneririm.
cbr 125 in aralıkları 4bin idi ama ben 3binde bir değişirdim yağını.
Evet 6.000 çok gerçektende. Dediğiniz gibi en mantıklısı 3.000-4.000'de yağı değiştirmek.
osman_22
11 Aralık 2011, 00:46
http://motomalaya.net/blog/wp-content/uploads/2011/02/kittisak-cbr250r-modified-2.jpg
Şuna bak ya adamlar manyak modlamış bambaşka bir motor olmuş bizim cbr 250r özellikle aynalar çok hoş bizimkiler gibi boynuz değil :pr:
Türkiye de bu şekil de motosiklet modifiyesi yapanlar varmı acaba ?
Forumda trabzondan birisi racer 200 le cok deli oynamıştı r1 e cok yakın bi görüntü yakamıştı grenajlar kuyruk altı egzoz falan full sistem girmişti motora başarılı bi calışmaydı şimdi bakındım bi ama bulamadım :S
Bu resimdeki motor cok sportif olmuş renk hoşuma gitti cırtlak sportif renkleri cok seviyorum, lastikler kalınlaştırılmış galiba dolu dolu duruyo :)
Tek beğenmediğim yanı aynaları, gt 250 r alırken gittiğim motorlardan birinde adam aynaya 100 lira vermemek icin grenajı deldirip scooter aynası takmıştı aynı onun gibi geldi gözüme :)
benim 1000 bakımını yaptırdığım servis 4000 de gel dedi sonra ki aralıklar da her 4000 de 1 miş ben kocaeli deyim ama burda honda motosiklet bayisi olmadığı için sakarya ya gidiyorum motoru da ordan almıştım zaten 1000 bakımında da sadece yağ değiştiler 35 lira almışlardı.
---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:48 ----------
osman_22 bende en çok aynaları beğendim zevk meselesi tabi kısa aynalar benim hoşuma gidiyor bizim cbr nin aynalar berbat ya değiştircem ama çok da pahalı aynalar yaza doğru kısmet olursa artık.
Zippo's
11 Aralık 2011, 01:02
Aynayı değiştirmek isteyenler benim gibi yan sanayi çifti 80 liraya 600rr aynası alabilir
brooklynnn
11 Aralık 2011, 02:19
sakaryadaki servisten memnun musunuz?
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
ayrica servise gittigimizde kendi yagimizi goturebilir miyiz ?
sakaryadaki servisten memnun musunuz?
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
ayrica servise gittigimizde kendi yagimizi goturebilir miyiz ?
kocaeli deki motorcular pek iyi konuşmuyorlar sakarya ersin tic.hakkında ama ben şu ana kadar bir yanlışlarını görmedim fazla da bir işim olmadı servisle bilmiyorum çok ilgili değiller ilgisiz de değiller.
yağ konusuna gelince net bilgim yok ama kabul edeceklerini pek sanmıyorum.
---------- Post added at 02:41 ---------- Previous post was at 02:39 ----------
Aynayı değiştirmek isteyenler benim gibi yan sanayi çifti 80 liraya 600rr aynası alabilir
bende senin gibi yapacağım heralde 600rr aynaları fena değilmiş
brooklynnn
11 Aralık 2011, 04:21
kocaelide zaten adam yok diye biliyorum motor servisi ile alakali
yagi ben gotursem ne gibi bi problem cikartirlar ki? Sonucta en dandigini degil en kalitelisini goturecegim oraya
motokurt
11 Aralık 2011, 09:00
Etkinlik gezi fotoğraflerı bölümünde CBR 250 R Trabzon izmir motokurtun deklanşöründen başlığı altında dönüş fotolarını yayınladım bilginize:cat:
Borhan
11 Aralık 2011, 23:40
Arkadaşlar Bu akşam şöyle bir dolaşmaya çıkayım dedim ve bahçeşehirde 2 tane (Siyah-Tri Color) 250r, 1 tane 600rr takılıyorlardı :) Buraya üyelerdir diye düşünüyorum varmıydı bu akşam bahçeşehir tarafında olan arkadaş :) Birde bu taraflarda organizasyon eksikliği var. Bahçeşehir civarı ikamet eden varsa buluşma ayarlayabiliriz. Avcılar ekibinden uzun zamandır etkinlik haberi gelmiyor :(
stepfunk
12 Aralık 2011, 01:21
Arkadaşlar, cama film işini bugün sordum. Bizim camlara yapılamıyor maalessef. Plastik olduğu için :(
Bütün hayallerim yıkıldı. Bir kaç parçayı da folya kaplmayı düşünüyordum.
Toplam 4 parça için 180 TL gibi bir fiyat çıkardı usta. Bana çok fazla geldi.
O yüzden şimdilik bu işlerden vazgeçtim :(
pol@ris
12 Aralık 2011, 01:25
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB?sk=app_251085081582962
paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
motorsaykıl
12 Aralık 2011, 02:53
Arkadaşlar, bu motorun grenajlarını vinil ile turuncuya veya tatlı bir sarıya değiştirsek çok hoş olmaz mı? Hem vinil kaplamayı sanırım 50 TL civarında bir fiyata yapıyorlar. Reklam işleri yapanlar bu modifikasyonu çok uygun bir fiyata yaparlar gibi geliyor. Çünkü siyah, trafikte hiç görünen bir renk değil. tricolor ise resmen amerikan bayrağı gibi olduğu için rahatsız edici duruyor.
yashukawa
12 Aralık 2011, 11:16
1000 bakımını yaptırdıktan sonra 4000 de gel dediler bakım aralıkları 4000de bir demişlerdi ben kendi yağımı götürebilirmiyim dedim kabul etmedi burdaki servis başka servisler ne der onu bilmiyorum
Volkan Serezli
12 Aralık 2011, 20:54
resim paylaştıysan link atabilirmisin bayadır takip edemiyorumda forumu
Zippo's
12 Aralık 2011, 23:03
resim paylaştıysan link atabilirmisin bayadır takip edemiyorumda forumu
http://p1.bikepics.com/2011%5C12%5C11%5Cbikepics-2314879-800.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/4265/img0500e.jpg
Volkan Serezli
12 Aralık 2011, 23:59
güzel durmuş aslında düşünebilirim bende
zaten sağ ayna çizik içinde orjinal fiyatı ne acaba baktınmı hiç :cherry:
Zippo's
13 Aralık 2011, 00:06
güzel durmuş aslında düşünebilirim bende
zaten sağ ayna çizik içinde orjinal fiyatı ne acaba baktınmı hiç :cherry:
170 lira civarı
Volkan Serezli
13 Aralık 2011, 00:08
şimdi benim ön camın değişmesi gerek çizik içinde oda 180 tl için acıyor böle gereksiz para vermeye..
Zippo's
13 Aralık 2011, 00:09
şimdi benim ön camın değişmesi gerek çizik içinde oda 180 tl için acıyor böle gereksiz para vermeye..
Benimde ön cam çok çizik ama belli olmuyo ki bu camda pek,bence hiç para verme boşuna.
Tolga Bey
13 Aralık 2011, 00:31
selam dostlar,
cbr 250 r rengi hakkında yorumlarınızı rica ediyorum...
mesela siyah alanlar, keske tricolor alsaydım dediğiniz oldu mu?
yada tricolor alanlar, siyah alsaydım dediğiniz?
özellikle aksesuarlar hangisinde daha şık duruyor ve hangi renk motoru daha cok gosteriyor?
Volkan Serezli
13 Aralık 2011, 00:57
Benimde ön cam çok çizik ama belli olmuyo ki bu camda pek,bence hiç para verme boşuna.
haklısın aslında ya içimi rahatlattın saol :)
SARP AY52
13 Aralık 2011, 01:10
İzmirli 250R kullanıcı arkadaşlar yakın zamanda tanışma için toplansak nasıl olur ? Motokurt abimizinde böyle bir düşüncesi vardı. en azından kaç kişi olduğumuzu anlarız. Pilot bir zaman belirleyelim. Katılım olup olmayacağını isteyen arkadaşlar forumdan yazarlar. Mesai saatini ve ailesi olanları düşünürsek hafta içi akşan 8'den sonra uygun olur herhalde. Cumartesi akşam saatleri, pazar kahvaltı olabilir.
Efe Şenkader
13 Aralık 2011, 16:33
Benzin göstergesinde 1. çizgi yanıp sönmeye başladığında kaç km daha gittiğini paylaşırsanız çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
Benzin göstergesi son çizgideyken yanıp sönmeye başlayarak uyarı verdiğinde kaç km daha yol gidebiliyoruz. Deneyen varmı acaba ?
Ben yanıp sönmeye başladı 25 km daha gittim yolda kalırım diye kortum aldım hemen :) ( Depo full 'dü 300 km yapmıştım )
acemi60
13 Aralık 2011, 18:14
CBR250R için motor koruma takozu varmı acaba?
Erdem41
13 Aralık 2011, 18:57
bahçelievlerde izzettin çalışlar caddesi üzerindeki işbankın önünde duran siyah cbr250 burda mı? DRM olan
funkyboys
13 Aralık 2011, 18:58
Ben depo kapağını elde tutuyorum ;) seleye koysam, gösterge panelinin oraya koysam olmaz ama arkadaş denemiş gidonu oldu diyor bende deneyebilirim :)
Bu arada lastikleri değişmek istiyordum arkadaşlar 140 yerine 150-160 bişi olsa daha hoş olurdu belki ama bugün servisi aradım durumu anlattım 140 tan başka genişlikte olmaz dediler yıkıldım resmen :(
kim 140 dan baska olmaz dedı sana ? teknik verilere bakarak konusalım... bizim arka jantlarımız 160 a kadar kaldırabiliyor. oncekı sayfalarda bu konu konusulmustu...
Efe Şenkader
13 Aralık 2011, 19:10
Şubat sonu gibi gelecekmiş şimdilik yok.
pol@ris
13 Aralık 2011, 21:10
Merhaba akadaşlar facebookta CBR 250 lerimiz için bir FAN SAYFASI hazırladım. desteğinizi bekliyorum. CBR 250 R sahibi arkadaşlar bu sayfada toplanabilirsek sık sık gezi etkinlikleri planlamayı düşünüyorum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler... :)
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
forza46
13 Aralık 2011, 21:36
cbr 125 den cbr 250 ye geçen biri bana aradaki farklardan biraz bahsedebilir mi ?
mertmugen
13 Aralık 2011, 21:57
kim 140 dan baska olmaz dedı sana ? teknik verilere bakarak konusalım... bizim arka jantlarımız 160 a kadar kaldırabiliyor. oncekı sayfalarda bu konu konusulmustu...
Anes Servis dedi
funkyboys
13 Aralık 2011, 22:31
cbr 125 den cbr 250 ye geçen biri bana aradaki farklardan biraz bahsedebilir mi ?
cbr 125 ile 10bin km den fazla yol yaptım motosiklet kullanmayı ogrendım cbr 250r aldım. bandit s ve fazer 8 gibi motosikletlerde kullandım.
cbr 250 ye bınınce cbr 125 resmen bır oyuncak gıbı gelıyor. bandit e yada fazer a bınıncede cbr 250r oyuncak gıbı gelıyor. :) 600cc ye gecemeden once tecrubenın artması acısından guzel bır motosıklet. gerek varmı dıye sorarsan herkesden farklı yanıt alabılırsın, bnce kendi iyiliğin için bu motosikleti kullanıp tecrubelenmen faydalı olacaktır.
kısacası cbr 125 den sonra cbr 250 bi sure daha senı tatmın eder ve zamanı gelınce sıkılırsın :D
afatsum
13 Aralık 2011, 22:46
bende tam bu soruyu sormayı düşünüyordum :)
fark olarak benim bahsetmek istediğim egzoz ve motor hacmi bunun dışında herhangi bir farklılık var mı acaba ?
suhasonisik
13 Aralık 2011, 22:48
Arkadaşlar Bu akşam şöyle bir dolaşmaya çıkayım dedim ve bahçeşehirde 2 tane (Siyah-Tri Color) 250r, 1 tane 600rr takılıyorlardı :) Buraya üyelerdir diye düşünüyorum varmıydı bu akşam bahçeşehir tarafında olan arkadaş :) Birde bu taraflarda organizasyon eksikliği var. Bahçeşehir civarı ikamet eden varsa buluşma ayarlayabiliriz. Avcılar ekibinden uzun zamandır etkinlik haberi gelmiyor :(
walla siyah olan bendim diye dusunuyorum :))
aybarssurucu
13 Aralık 2011, 23:10
Arkadaşlar paylaşım başlığını dağıtmış olmak istemem ama çok iyi durumda VN800 ile takas edebileceğim CBR250R arıyorum. Umarım tekrar Honda günlerine dönerim.
forza46
13 Aralık 2011, 23:55
cbr 125 ile 10bin km den fazla yol yaptım motosiklet kullanmayı ogrendım cbr 250r aldım. bandit s ve fazer 8 gibi motosikletlerde kullandım.
cbr 250 ye bınınce cbr 125 resmen bır oyuncak gıbı gelıyor. bandit e yada fazer a bınıncede cbr 250r oyuncak gıbı gelıyor. :) 600cc ye gecemeden once tecrubenın artması acısından guzel bır motosıklet. gerek varmı dıye sorarsan herkesden farklı yanıt alabılırsın, bnce kendi iyiliğin için bu motosikleti kullanıp tecrubelenmen faydalı olacaktır.
kısacası cbr 125 den sonra cbr 250 bi sure daha senı tatmın eder ve zamanı gelınce sıkılırsın :D
orası Allah ın emri sıkılacaz belli bi süre sonra ama benim motorumu satıp üstüne 3 4 bin lira daha koyup cbr250 almama değecek mi orası biraz kafamı kurcalıyor :) artçım varken çevremizdeki dağ yollarına dolaşmaya çıkmak acı veriyordu , cbr250 de onu atlatacak mıyım ? düz yağ gibi yola çıktığımda motorun üstüne yattığımda 160 a kadar uzayabilecek miyim , titreşim hissedip moralim bozulacak mı ? bunlar nasıl mesela kardeşim :) aynı kasanın kullanıcısı olduğumuzdan az çok sessiz makine olduğunu , az yaktığını , virajları iyi aldığını biliyoruz , ama o aradaki 13 beygirlik artışla 125 cc artış ne kadar etkiliyor performansı onu fena merak ediyorum , hani ortada çift beygir tek beygir muhabbeti var ondan gına geldi :)
E_R_K_A_N
14 Aralık 2011, 00:06
Anes motorda var 150tl civarında
Zippo's
14 Aralık 2011, 00:09
http://www.anesmotor.com/?urun-1362-HONDA-CBR-250-R-Granaj-Takozlari.html
ilgilenen arkadaşların haberi olsun.
Acaba bizim 125lerede uyar mı
funkyboys
14 Aralık 2011, 00:58
orası Allah ın emri sıkılacaz belli bi süre sonra ama benim motorumu satıp üstüne 3 4 bin lira daha koyup cbr250 almama değecek mi orası biraz kafamı kurcalıyor :) artçım varken çevremizdeki dağ yollarına dolaşmaya çıkmak acı veriyordu , cbr250 de onu atlatacak mıyım ? düz yağ gibi yola çıktığımda motorun üstüne yattığımda 160 a kadar uzayabilecek miyim , titreşim hissedip moralim bozulacak mı ? bunlar nasıl mesela kardeşim :) aynı kasanın kullanıcısı olduğumuzdan az çok sessiz makine olduğunu , az yaktığını , virajları iyi aldığını biliyoruz , ama o aradaki 13 beygirlik artışla 125 cc artış ne kadar etkiliyor performansı onu fena merak ediyorum , hani ortada çift beygir tek beygir muhabbeti var ondan gına geldi :)
cbr 125 le 80 le cıktıgım yokusu 130 la cıkıyorum duz yolda yatmana gerek kalmadan ve makına yırtınmadan 140 150 km hızları goruyor otobanda 150 den aşşağıya ınmem en fazlada yatarak 170km hızı gordum ve uzun sure bu hızda yol aldım.
tıtresim surucu ıcın pek rahatsız edıcı degıl ama artcı bı sure sonra sıkayet edıyor. cbr 125e gore yok dıyebılırız.
motosikletin sevmedıgım tek tarafı dandık lastıklerı. metzeler m5 takınca o sorunda ortadan kalkıyor.
forza46
14 Aralık 2011, 01:09
cbr 125 le 80 le cıktıgım yokusu 130 la cıkıyorum duz yolda yatmana gerek kalmadan ve makına yırtınmadan 140 150 km hızları goruyor otobanda 150 den aşşağıya ınmem en fazlada yatarak 170km hızı gordum ve uzun sure bu hızda yol aldım.
tıtresim surucu ıcın pek rahatsız edıcı degıl ama artcı bı sure sonra sıkayet edıyor. cbr 125e gore yok dıyebılırız.
motosikletin sevmedıgım tek tarafı dandık lastıklerı. metzeler m5 takınca o sorunda ortadan kalkıyor.
bilgiler için teşekkürler kardeşim çoğu yerden okuyordum ama direk cbr125 den cbr 250 ye gecen birinden duymak iyi geldi .
Allah izin verirse yaza doğru aranızdayım . ninja ile arasında çok kaldım epey araştırdım , ama seneye hafta da bir 400 km yapmam gerekecek büyük ihtimal . yakıt da önemli bi hal aldı benim için ve yolun yarısı dağ yolu olduğu için cbr ın viraj performansı etkiledi baya beni ee görünüş de cabası cbr da alışmışım ilgiye ninjada aynı ilgi olacak mı :) son hızı biraz düşük de olsa artçımla çok zorlanmadan yolculuk yapabileceğim için cbr tercihim olacak tekrardan kararımı yüzde doksan cbr250 den yana verdim hayırlısı .
funkyboys
14 Aralık 2011, 01:34
bilgiler için teşekkürler kardeşim çoğu yerden okuyordum ama direk cbr125 den cbr 250 ye gecen birinden duymak iyi geldi .
Allah izin verirse yaza doğru aranızdayım . ninja ile arasında çok kaldım epey araştırdım , ama seneye hafta da bir 400 km yapmam gerekecek büyük ihtimal . yakıt da önemli bi hal aldı benim için ve yolun yarısı dağ yolu olduğu için cbr ın viraj performansı etkiledi baya beni ee görünüş de cabası cbr da alışmışım ilgiye ninjada aynı ilgi olacak mı :) son hızı biraz düşük de olsa artçımla çok zorlanmadan yolculuk yapabileceğim için cbr tercihim olacak tekrardan kararımı yüzde doksan cbr250 den yana verdim hayırlısı .
rica ederim dostum elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
senı aramızda görmek isterim motosikletini aldıgında lastıklerını mıchelın metzeler pırellı olarak degıstırmeyı ıhmal etme ıste ozmn viraj performansını göreceksın. :) metzeler sportec m5 ınteract taktıktan sonra bnm ayaklıklar cızık ıcınde kaldı vırajda cok yatmaktan :)
söylemeyi unuttugum bi kötü yanı daha var siperlik cok fazla sallanıyor... ön 120 arka 160 lastıge kadar bızım jantlara uyabılıyor degiştirirken aklında bulunsun.
afatsum
14 Aralık 2011, 01:34
İlk motoru cbr 250 olan var mi acaba tecrubelerini paylasabilir mi?
forza46
14 Aralık 2011, 01:45
rica ederim dostum elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
senı aramızda görmek isterim motosikletini aldıgında lastıklerını mıchelın metzeler pırellı olarak degıstırmeyı ıhmal etme ıste ozmn viraj performansını göreceksın. :) metzeler sportec m5 ınteract taktıktan sonra bnm ayaklıklar cızık ıcınde kaldı vırajda cok yatmaktan :)
söylemeyi unuttugum bi kötü yanı daha var siperlik cok fazla sallanıyor... ön 120 arka 160 lastıge kadar bızım jantlara uyabılıyor degiştirirken aklında bulunsun.
:) alayım lastik değişiminde mutlaka burdan tavsiyelerinizi alacağım , senin lastikler kaçlık ? motorun üstündeki lastik kaçlık ? 160 baya kalın güzel gözükür ama performans nasıl olur acaba . o siperlik bizim motorda da berbat ya , galiba puig gibi bi marka var o da epey pahalı .
hanefikaya
14 Aralık 2011, 03:03
slm bnde cbr250r kulanıcısıyım ancak verilerin bana 1 az uçuk geldi..şuanda motor 8000 km cıvarında ama yattım uzandım neyaptıysam motorla en fazla 155 i gördüm..rüzgarsız havada bu 160km/h olsada maksimum bumakina 151km/h yapıyor..gerisi bence hikayedir..ama yiyene =)))))
Can Özcan
14 Aralık 2011, 03:08
Efe Şenkader sakın yanıp sönerken motoru uzun süre kullanmayın. Benzin pompası yakıtla soğutuluyormuş. Yanıp söndüğü zaman pompanın ısınma sorunu olduğunu direk alırken söylediler.
http://a1112.hizliresim.com/s/g/133w4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Arkadaşlar kazam sonucu bu parçayı değişmem gerekiyor. Ayağımı koyabiliyorum ama arka freni kullanmak mümkün değil.
Gidondada problemin oldu. Gidonu düz tuttuğumda ön teker sol doğru duruyordu. Bacaklarımın arasında tekeri sıkıştırıp gidonu kastırdım düzeldi ama emin olamıyorum. Kafamı çok yoruyor bu iş acaba çok büyük bir sorun olmuş olabilir mi? 50km ile yaptığım kazada motor yan yatıp sürüklenince böyle olacaksa yandık yani.
forza46
14 Aralık 2011, 05:12
slm bnde cbr250r kulanıcısıyım ancak verilerin bana 1 az uçuk geldi..şuanda motor 8000 km cıvarında ama yattım uzandım neyaptıysam motorla en fazla 155 i gördüm..rüzgarsız havada bu 160km/h olsada maksimum bumakina 151km/h yapıyor..gerisi bence hikayedir..ama yiyene =)))))
makina değil makine !! ona buna laf çarpıtmaya çalışacağınız yerde türkçeyi doğru kullanmayı denesek . hem eğimli yolda 160 ı geçiyor sen geçemedin diye başkası yalan söylemiş olacak değil .
yashukawa
14 Aralık 2011, 10:52
makina değil makine !! ona buna laf çarpıtmaya çalışacağınız yerde türkçeyi doğru kullanmayı denesek . hem eğimli yolda 160 ı geçiyor sen geçemedin diye başkası yalan söylemiş olacak değil .
bu gözler 162 gördü daha gidiyodu basamadım tırstım yol biraz bozuktu
GP500-1st
14 Aralık 2011, 11:23
Beyler makineler arası 5-10 km performans farkları olabilir normaldir.
bide son sürat söz konusuysa gözün algılamadığı eğimler baya etkiler sonucu.
ufak farklar için kırmayın birbirinizi:) kimsenin yalan söyleyip hava atma gibi bi amacıda olamaz. Gördüyse onu söylüyodur.
Bende 2011 125 likle 150 gördüm inişti. şaşırdım topiğe deyazdım. çıkmaz sanıyodum kendi gözümle görmeden:)
yerse gibi imalı şeyler söylemeden biraz düşünelim...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO