Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
sencerkocer
25 Şubat 2011, 19:39
http://www.rickcasehondapowerhouse.com/wp-content/uploads/2010/05/Honda-PCX-2011-White.png
Motor hacmi (cc) 124.9cm3
Silindir çapı x strok (mm) 52.4 x 57.9mm
Sıkıştırma oranı 11:01
Yakıt sistemi PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi
Maks. Güç (kW@dev/dak) 8.33/8,000(11.3PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 11.56/6,000
Ateşleme Tam Transistörlü Ateşleme
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman V-matik
Güç aktarımı
Boyutlar (UxGxY) (mm) 1,917 x 738 x 1,094mm
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1,305mm
Sele yüksekliği (mm) 761mm
Yerden açıklık (mm) 135mm
Yakıt kapasitesi (litre) 6.2 lt.
Tekerlekler
Ön 5-kollu alüminyum döküm
Arka 5-kollu alüminyum döküm
enderkaptan
04 Mart 2011, 13:43
Merhaba,
Bu modele başlık açılmış nihayet. Peki gören, kullanan, test eden var mıdır ? Sencer arkadaş sen yakından görüp kullanma fırsatı buldun mu ? Artı ve eksileri neler ? Özellikle Honda PS 150 İ ile kıyas yapacak deneyimde bir arkadaş var mı ? Bir iki haftaya bu iki modelden birini alma düşüncem var, bu nedenle acil tavsiye, öneri beklerim. Teşekkürler ...
Salihyet
04 Mart 2011, 14:43
Fuara gidip incelemediğim tek modeldi, üç kardeş pişman olduk :mrgreen: ama yenilikçi özellikleri çok iyi. Mete_han abi yedek parçasının pahalı olduğunu söylüyor, izleyip göreceğiz.
motorcu48
05 Mart 2011, 17:08
resimdeki eski modeli yalnız şimdikisinin sınyalleri gömme değil
işte resimdeki gibi
http://www.motorcyclenews.com/upload/271556/images/01honda-pcx125.jpg
Salihyet
05 Mart 2011, 17:22
son hali çok daha şık bence
sencerkocer
10 Mart 2011, 18:15
ben çok beğendim ancak fuarda gidip bindiğimde küçük kaldı altımda. o yüzden vazgeçtim almaktan
karayılan
15 Mart 2011, 13:12
fiyatı çok uygun çok kaliteli ve güzel bir motor.125 cc sınıfında güç olarakta iyi
boyraz
15 Mart 2011, 13:16
Sinyali ayrı olanlar Amerikan versiyonu.
Fotoğraflarda olduğundan daha büyük görünüyor.
Salihyet
30 Mart 2011, 19:16
facebook'da motorla ilgili grup kurup içerik yükledim, j.costa varyatör takılırsa 150 cc performansını rahat rahat veriyor. Ha takmazsanız da çok fark etmez.
architect
31 Mart 2011, 16:37
Scooter almak isterken aklımda kalan iki modelden biri amapiyasada bulamadım daha gören, duyan, alan, kullanan arkjadaşlar biraz daha bilgi verirse sevinirim
JAKOBEN
20 Nisan 2011, 01:05
Bu motordan hala ses seda yok..
Motora kavuşmak da neredeyse hayal oldu..
Arkadaşlar bu sene pcx işi yalan mı oldu acaba?
Honda bir türlü getiremedi bu motoru?
motorcu48
20 Nisan 2011, 01:09
yalan olmadı bee:) marmarise gel bi hafta yada 10 güne kadar geliyo bizim bayiye
architect
29 Nisan 2011, 17:56
bildiğin yalan oldu bu model her soruşumda 15 gün geriye atıyorlar. izmir Yükselişten zaten umudu kestim de bodrumda kıvrakla irtibattayım oda nisan sonu diyordu ki mayıs 15 e çekti dün itibariyle mayıs 15 geldiğinde de haziran derse şaşırmam. bir hafta daha bekliyorum gelmeyeceğini düşünürsem kymco agility city200i alacağım aynı fiyata 163 cc enjeksiyonlu motor + 16" jantlarıyla daha konforlu ve emniyetli sürüş sağlar kanısındayım.
ToLGa_09
12 Mayıs 2011, 21:51
Çok güzel motor, inşallah yalan olmaz.
architect
13 Mayıs 2011, 03:36
Dün İzmir yükseliş hondayı aradım aşağıda konuşmayı aynen aktarıyorum.
Ben: iyi günler pcxler'le ilgili bilgi alacaktım, ne zaman gelecekleri kesinleşti mi acaba.
satıcı: Efendim pcx'lerimiz satıldı Temmuz ayına teslimat yapabiliriz ancak;
B: aaane zaman satışa başladınız ki?
S: Şubat ayından beri talep var efendim,
B: ben geçen hafta geldiğimde satış yapmadığınızı söylemiştiniz,
S: eee, şey, kem küm;
B: Neyse ilk parti ne zaman gelecek acaba
S: Haziranın ilk haftası gibi,
B: Teşekkürler iyi çalışmalar.
Motorlar yine geç tesim ve satmıyoruz dedikten bir hafta sonra gelecek motorları sattıklarını söylüyorlar, Alacak arkadaşlar parasını verip almadıysa sanırım Temmuza kadar zor.
recaptain
18 Mayıs 2011, 11:44
selamlar
antalyada yaşıyorum. alanya bayiyi aradım temmuz'a gelebilir "müşteriyi sıraya almıyoruz belli olmadığı için" dedi. istanbul kızıltoprak bayiyi aradım "haziran sonuna geliyorlar sıraya yazabiliriz" dediler. honda fuarda tanıtımını yapıyor. sitesine yeni modelleri koyuyor. ama motor yok ortada. nasıl alıcaz bu motoru fikri gelen var mı?
RiDeR_2
18 Mayıs 2011, 13:11
önceden kapora vermiş olanlar var onlarınki haziranda gelcek ama sonraki parti nezaman gelir o kesin degilmiş
myagdi
18 Mayıs 2011, 13:28
ps ile pcx'in teknolojileri, performansları, yakıt tüketimleri, yedek parça fiyatları arasında ahım-şahım bir fark olmayacağını tahmin ediyorum.
kullanıcının tercihine kalmış bir şey. pcx'in tasarımı maksi scooter tarzında. küçük tekerli, geniş bir tasarım; bu tarz bana daha konforlu geliyor. ps ise büyük tekerli "şehiriçi scooteri" tarzında tasarlanmış bir model.
tabii, "bulabilmek" önemli bir ayrıntı. honda, yeni modeller ve güzel fiyatlarla aklımızı çeldi ama bayilerde motor yok. sahi, cbr250'lerden haber var mı?
coolizma
18 Mayıs 2011, 14:15
facebook'da motorla ilgili grup kurup içerik yükledim, j.costa varyatör takılırsa 150 cc performansını rahat rahat veriyor. Ha takmazsanız da çok fark etmez.
amannn sakın j-costa ya bulaşmayınn denedik gördük öldürdü motoru,200 lira en ucuzu,10 km sürat arttırcak ama gaza basınca kalkışta biri arkadan ittrse daha çabuk hızlanır motorr..:D:D orjinalliği bozdğna değmez,verilen paraya da
Volkan Serezli
18 Mayıs 2011, 14:18
nolcak bu honda iyiki bir motor getirtçekler..
RiDeR_2
18 Mayıs 2011, 18:09
pcx çok güzel motor ,açıkçası begenebildigim tek scooter
honda ve sıfır ,bakımları güzel yapıldıktan sonra uzun süre birbirimizi üzmeden gideriz diyodum
bayide olsa hemen gidip alcaktık
ama temmuz beklenilmez,2.el bişeyler bakıyorum şimdi
the_doberman
18 Mayıs 2011, 19:13
bende bu model üzerinde çok durdum ve çok araştırdım. bu modeli almaya karar veren arkadaşlar şanslılarsa sezonu kaçırmazlar. ama büyük ihtimal sezonu kaçırmayı göze alırlarsa bu modelin sahibi olabilirler.tercih meselesi:bounce:
karayılan
25 Mayıs 2011, 11:33
bu motor ve diğer yeni çıkan modellerin hepsi Tr de şuanda ama Honda bayilerine bilerek kasıtlı bir şekilde dağıtım yapmıyor sebebi ise çok basit Ötv indiriminin 6.ayda seçimden sonra tekrar %22 ye çıkacak onu bekliyorlar:pr:
architect
25 Mayıs 2011, 11:41
bu motor ve diğer yeni çıkan modellerin hepsi Tr de şuanda ama Honda bayilerine bilerek kasıtlı bir şekilde dağıtım yapmıyor sebebi ise çok basit Ötv indiriminin 6.ayda seçimden sonra tekrar %22 ye çıkacak onu bekliyorlar:pr:
Dostum iyi güzel söylüyorsunda hondanın bundan karı ne çok merak ettim Ötvler motor alınırken yatırılıyor sonuçta önceden yatırsa farkı alsa tamam dicem artı ötv arttığında motoru satamama ihtimalide yükseliyor. Hoş ben beklemedim aldım city 200i mi, :cherry: şu aşamada pek ilgilendirmiyor beni :cherry:
architect
25 Mayıs 2011, 13:51
Çok çok taze haber!!! Motorlar gümrükte ama Fiyatla alakalı sortun var ve türkiyede belirtilen fiyatın üstünde giriş gözüküyrmuş galiba tam anlamadım, motorların gelişinde fiyat artışı olabilir, şu an motorun geleceğinden bile şüpheliler.
sarıbela
01 Haziran 2011, 12:16
ne olacak bu pcx hali :)
motorcu48
01 Haziran 2011, 13:07
şimdi asx zamanı :D
architect
01 Haziran 2011, 17:17
pcxler gelmiş alanlar varmış :D
maxi909
01 Haziran 2011, 17:28
pendik güngör motor'dan dün kappa k35 çanta ve branda aldın cbf150'me showroom'da 3 adet pcx 125 gördüm ilgilenen varsa bilgilerine...
GP500-1st
01 Haziran 2011, 17:36
o motorlar gelmeden kaporası verilmiş makineler. Almaya boşuna kimse gitmesin fuarda göremediyseniz bakmaya gidilir anca:) 2-3gün önce ilk sahipleri ile buluştu plakasız halde ilk kilometrelerini yaptı bikaç kişi
motorcu48
01 Haziran 2011, 20:52
pendik güngör motor'dan dün kappa k35 çanta ve branda aldın cbf150'me showroom'da 3 adet pcx 125 gördüm ilgilenen varsa bilgilerine...
uzaylı görmüş köylülere döndük he :queen:
alt tarafı motor ya öncelik avrupanın herhalde
Zippo's
01 Haziran 2011, 21:26
Güngör zaten bi benim cbr'i getiremedi :pr:
ötv'nin honda ile bi alakası yok arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------
Alınabilecek bence şuan en iyi scooter.
hekimoglu78
04 Haziran 2011, 01:59
Ümraniye Honda bayinde tesadüfen geçerken gördüm. Şık bir motor. En az 30 tane vardı.
5.000 Tl den hepsini sattıklarını söylediler. 2. parti kapora ile 5.200 gibi bir paraya Temmuzda sahip olabilirsiniz dedi çalışan bayan.
İlgilenenlerin bilgisine.
karayılan
04 Haziran 2011, 14:51
arkadaşlar bu motor hakkında kullanıcılarından bilgi almaka isteyen ve video fotoğraflarını görmek isteyen arkadaşlar tıklayın http://www.facebook.com/#!/PcxTurkiye
GP500-1st
19 Haziran 2011, 20:27
Koca MT den bu motoru alan adam yokmu? Scootercılar kaçtımı bu siteden..
-unnamed-
19 Haziran 2011, 20:39
geçen gün maltepe de alan bir arkadaşa rastladım..
buraya davet etmiştim lakin gelmedi herhalde....
güzzel motorda ben beklemem abi...
motorcu48
20 Haziran 2011, 19:56
arkadaşlar marmariste beyazından 2 tane var siyahından da birtane yollarda motor benim beklediğimden küçük çıktı hiç öyle maxi bi hali yok tamamen hayal kırıklığı oldu ama ekonomi için çok güzel benim ps150 m pcx ten maxi he:D
GP500-1st
20 Haziran 2011, 21:00
arkadaşlar marmariste beyazından 2 tane var siyahından da birtane yollarda motor benim beklediğimden küçük çıktı hiç öyle maxi bi hali yok tamamen hayal kırıklığı oldu ama ekonomi için çok güzel benim ps150 m pcx ten maxi he:D
:P Seni yanıltan zaten maxiye benzeyen bi tasarım kullanılması. Kullanılan cc ve fiyat ps den az olunca kendisininde ps den büyük olamasını bekleme zaten.
millet tekerleri ince diye eleştiriyor ama teknik olarak bi olumsuzluğu yok olsa 50 yıllık Honda mühendisleri böyle yapmazdı.
PS den iyimi? Evet daha ucuz - jantlar bir boy büyük - start stop var - en az yarım litre az yakıcak - ön cam takılınca motorda emanet durmuyor kafanın bir parçası gibi şık tasarlanmış
PS den kötümü? güçsüz ve kalite bazında alt model. ps italyan pcx thailand montajlı
Typerkan
10 Ağustos 2011, 15:59
Anlaşılan sitede PCX sahibi şu anda yok şu dakika itibariyle adamlar 1 Eylül sonrasına randevu veriyorlar zaten satış için.Forum kullanıcılarından satın alan olursa bilgi ve resimlerini özellikle "iki kişi binilmiş bir resim" paylaşmalarını beklerim ;) İyi forumlar
PHAETONW12
10 Ağustos 2011, 16:22
2011 ybr125 esd satılıp pcx alınırmı sizce arkadaşlar? ben yaz kış hergün 80 km yapıyorum,scooter motosikletlerin yağmurlu havalarda ıslanmama faktörüne çok katkısı oluyor,önceki motorumdan biliyorum,ama pcx hergün 80 km ayda ortalama 2000 km yaparken ybr gibi kullanışlı ve masrafsız olurmu,yoksa kayışıydı,debriyajıydı masraf açar dururmu ? aslında gönlümde xcity250 yamaha var ama ona belki ulaşamayabilirim.
sero35
13 Ağustos 2011, 00:10
pcx lerin radyotörünü yana koymuşlar,problem yaratabilir.acele etmeyin derim.motorlar bi yaz sıcağı görsün derim
BurakTas
24 Şubat 2012, 15:16
Arkadaşlar pek fazla kullanan yok sanırım burada,ama deneyenlere sormak istiyorum.Sizce şehir içi günlük kullanım için uygun mudur?Okul-dershane-ev üçgeninde kullanmak için düşünüyorum.Günlük 30 km yol yapmam gerekiyor.Bir de "beni trafikten kurtaracak kadar kompak bir makine mi" diye sorsam abes olmaz umarım.Diğer taraftan sizce ikinci elde(satarken) problem çıkartır mı?Daha yeni başlandığı için satışına ikinci eli fazla yok piyasada..
Arkadaşlar pek fazla kullanan yok sanırım burada,ama deneyenlere sormak istiyorum.Sizce şehir içi günlük kullanım için uygun mudur?Okul-dershane-ev üçgeninde kullanmak için düşünüyorum.Günlük 30 km yol yapmam gerekiyor.Bir de "beni trafikten kurtaracak kadar kompak bir makine mi" diye sorsam abes olmaz umarım.Diğer taraftan sizce ikinci elde(satarken) problem çıkartır mı?Daha yeni başlandığı için satışına ikinci eli fazla yok piyasada..
arca94 isimli bir arkadaş vardı ona msj atarsan seni bilgilendirecektir.
kursattekin
24 Şubat 2012, 16:44
sehirici kullanim icin idealdir, dur kalk icin otomatik start stop var, yani isterseniz motor durduktan 3saniye sonra otomatik stop eder, sadece gaza dokundugunuzda da harekete gecer, bu sekilde bir miktar ekonomi saglar ama cok fazla dur kalk yapmazsaniz acikcasi pekte onemi yok, zaten kendisi ekonomik, her tur yola gelir, sehirdisi uzun yol yapabilirsiniz, su sogutmali, gidisi hizlanmasi iyi ama ozellikle freni cok saglam, ikinci eli altin gibi, zararsiz satarsin, yalniz pcx125 uretimden kalkti, pcx150 uretime basladi
kursattekin
26 Şubat 2012, 21:58
yuksek kalite pcx150 resimleri
http://www.motorcycle.in.th/forum/media//aWgN6NHebN0220140259.jpg
http://www.motorcycle.in.th/forum/media//8sip1YlOCL0220140200.jpg
pcx125 uretimi bitti ve mart sonu ile pcx150 satisi basliyor, ama bazi Avrupa ulkerinde 125cc ve alti scooter icin araba ehliyeti yeterli olmasi, motosiklet ehliyeti gerekmemesi sebebi ile pcx125 talebi oldugu icin honda bu modelin uretimini devam ettirmeyi dusunuyormus ama bunun icin uretim bandini vietnam ve endonezyaya kaydirmayi planliyormus, boyle olursa eminim ki Turkiyeye de pcx125le devam, ps150i de silinmemis olur. Mart sonunda kesin belli olacak.
BurakTas
26 Şubat 2012, 22:01
yuksek kalite pcx150 resimleri
http://www.motorcycle.in.th/forum/media//aWgN6NHebN0220140259.jpg
http://www.motorcycle.in.th/forum/media//8sip1YlOCL0220140200.jpg
pcx125 uretimi bitti ve mart sonu ile pcx150 satisi basliyor, ama bazi Avrupa ulkerinde 125cc ve alti scooter icin araba ehliyeti yeterli olmasi, motosiklet ehliyeti gerekmemesi sebebi ile pcx125 talebi oldugu icin honda bu modelin uretimini devam ettirmeyi dusunuyormus ama bunun icin uretim bandini vietnam ve endonezyaya kaydirmayi planliyormus, boyle olursa eminim ki Turkiyeye de pcx125le devam, ps150i de silinmemis olur. Mart sonunda kesin belli olacak.
pcx 150nin tek farkı motoru mu?internet sitesinde pcx125'e dair bilgiler var hala.
kursattekin
26 Şubat 2012, 22:15
tek farki motoru, 150cc de esp kullaniliyor yeni teknolojisi hondanin
BROICER
26 Şubat 2012, 22:31
iyi de bizde 125cc altı için bile a2 isteniyor bence ülkemize 150cc gelmesi daha mantıklı
kursattekin
26 Şubat 2012, 22:43
mantikli ama karli degil :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO