PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Markafoni Dainese

< iLk@yy >
14 Şubat 2011, 12:46
Merhaba arkadaşlar

Markafoni alışveriş sitesini bilmetyen yoktur sanırım. Dainese ürünlerinde korumalar grubunda işe yarar birşeyler edinebilirsiniz.

ben bu ürünü 108,90 tlye sipariş verdim. Mototaş'ı aradığımda 120€ ile 250€ arasında değişen fiyatlarının olduğundan bahsettiler telefonda

sipariş verdiğim ürün fotoğrafı
http://www.markafoni.com/site_media/cache-154/uploads/product_image/2011/02/DNK-KRM-SHLD8-WH-L_01.jpg

sınırlı adetlerde sipariş verildiğinden çabuk bakmanızı tavsiye ederim. Birde nadiren bitti denilen ürünler tekrardan satışa sunulabiliyor. Ürünün sipariş süresi kalkana kadar takip ederseniz birşeyler yakalayabilme şansınız olacaktır.

Umarım yararlanabilen birileri çıkar:cat:[COLOR="Silver"]

ShowDown
14 Şubat 2011, 13:02
kasklar güzelmiş de bitmiş ya :pale:

speirs
14 Şubat 2011, 13:06
bahsedilen siteyi bilmeyen biri çıktı. :mrgreen: bilgi için teşekkürler, sitenin adresini yazabilirmisiniz biraz araştırayım

< iLk@yy >
14 Şubat 2011, 13:09
www.markafoni.com

ürünler bitmiş durumdaydı en son
benim aldığım üründe kayak koruması olarak görünüyor fakat siparişin gelmesini bekleyecem kalitesini görebilmek adına eğer motosiklette kullandıkları gibi sert bir malzeme ise kullanabilirim yoksa geri iade edicem

speirs
14 Şubat 2011, 13:14
buraya üye olmak için ayrıcaklı olmak lazımmış :mrgreen: "fark var seninle benim aramda kocaman bir fark var" :P desem kabul ederlermi ki :cherry:

kench
14 Şubat 2011, 13:16
Oradaki ürünler Dainese'in kayak için ürettiği ürünler. Sırt korumaları renk hariç motosiklet serisiyle aynı olması gerek ama sakın ola o kasklardan alıp motorda kullanayım demeyin.

< iLk@yy >
23 Şubat 2011, 14:59
bu arada satın almış olduğum ürün geldi ve motosiklet malzemesi ile aynı ürün olması benim için sevindirici olan kısmı oldu...

işte fotoğraf
http://img200.imageshack.us/img200/459/23022011037kopya.jpg
soldaki koruma siparişini verdiğim ve az önce gelen
sağdaki koruma ise bir arkadaşımın motorunu sattığından dolayı hediye verdiği koruma knox fakat kendisine geri vericem bu ürünü.

renk olarakta benim hoşuma gitti açıkçası siyah yerine beyaz olması tabi tercih...

jesse
23 Şubat 2011, 18:54
buzlu kurbağamı aldın kendine :)

< iLk@yy >
24 Şubat 2011, 10:32
buzlu kurbağamı aldın kendine :)

heee vraak diyor (=

speirs
24 Şubat 2011, 11:39
imageshack sitesine bugünlerde bişey oluyor bütün forumlardaki resimler silindi nedense

< iLk@yy >
24 Şubat 2011, 12:34
imageshack sitesine bugünlerde bişey oluyor bütün forumlardaki resimler silindi nedense

genel olarak üyelik açılmasını istiyorlar fotoğrafların kaybolduğu yok aslında :)

speirs
25 Şubat 2011, 12:38
ilkay özel mesajlarına bir bakarmısın

< iLk@yy >
25 Şubat 2011, 13:13
ilkay özel mesajlarına bir bakarmısın

baktım ve davetiyeyi gönderdim sana :) junk/önemsiz kutunuda kontrol edersen mail kutunda bulursun muhtemelen

speirs
25 Şubat 2011, 14:15
bütün klasörlere baktım ama yok gelmemiş. Belki ben mail adresini yanlış yazmışımdır. Tekrar yazayım.