Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Directhits'' nedir ?
Unique693
10 Şubat 2011, 02:55
İnternette dolaşırken böyle bir ürün buldum yabancı bir sitede supera iridium yazıyor ama normal bir bujinin üstüne takılıyor.Bilenler yardımcı olabilir mi ?
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-98041589--potencia-consumo-directhits-moto-cuatri-supera-iridium-_JM
Arjantinli69
10 Şubat 2011, 03:08
büyük olasılık ateşleme voltajını arttırıyor.ama bobinle ne derece uyum sağlar orasını sormak lazım.fiyat olarakta makul gibi.ne kadar düzenli ateşleme o kadar randımanlı motor.
Unique693
10 Şubat 2011, 14:04
büyük olasılık ateşleme voltajını arttırıyor.ama bobinle ne derece uyum sağlar orasını sormak lazım.fiyat olarakta makul gibi.ne kadar düzenli ateşleme o kadar randımanlı motor.
Banada öyle geldi ama bu hiç bozulmayan bişey sanırım bujinin kafasına takılıyor.İlginç.
fat280
10 Şubat 2011, 14:25
tam benlik birşey bende böyle birşey arıyordum zaten ama nedense Türkiye de yok :( bu bujiye gelen voltajı nasıl artırabilirim diye düşünüyordum iyi kıvılcım olması için sipariş verilebilirmi ki
Unique693
10 Şubat 2011, 14:44
Verilir ama ispanyolca çok karışık birşey.
fat280
10 Şubat 2011, 14:56
Kardeş buna benzer şeyi biz kendimiz da yapsak mesela buji kablosunun arasına voltaj yükseltiji birşey bulsak koysak işe yarar mı ki :)
Unique693
10 Şubat 2011, 15:43
Bilmem muhtemelen o bobin ama :silent:
zeda3000
10 Şubat 2011, 15:47
Ispanyolcam eskisi kadar iyi degil ama anladiigim kadarini tercume ediyim
Ilk kisimda normal buji , Iridyum ve Directhhits yanma oralarini gosteriyor. Iste sozde Directhits de iki kati hizla kivilcim kesintisiz gidiyor.
Daha sonra montajda normal bujiyi takiyorsunuz, ustune eskiden pc cpu larinda kullanilan sogutma amacli beyaz gres yagindan suruyor ve ustune urunu takiyor.
Bu urun daha cok yanma, az benzin tuketimi ve daha fazla tork sagliyormus.
Adam gresi koydu zaten ben huylandim acikcasi. Akima bukadar hizlandiran ve guclendiren bir cihaz hem fazlasi ile isi demek hemde akuye zarar demek.
Buji firmasi salak degil herhalde motora gore buji uretirken yanma oranini ayarlamiyacak. Bu kadar fazla yanma pistonda gereksiz kurum yapacak ve yipranma yaratacak.
Bence Tv den satilan cok islevsel meyve sebze dograma bicaklari gibi bos ve gereksiz bir para tuzagi.
Faruk07
10 Şubat 2011, 15:54
Google'dan aldığım bilgilerden anladığım kadarıyla üretimden kalkmış olan eski bir ürün. Kendi sitesinde bununla ilgili herhangi birşey yok ancak yeni sistem bujiler çıkarmışlar.
http://www.directhits.com/
Unique693
10 Şubat 2011, 16:54
Yani gereksiz diyorsunuz ?
Arjantinli69
11 Şubat 2011, 00:27
bencede gereksiz görünüyor,şu anki teknolojide.
atiturhan
11 Şubat 2011, 00:58
Orjinal bujini zamani gelince degistir zaten hersey dörtdörtlük olacaktir.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO