PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

nautilus
06 Temmuz 2006, 21:00
benim değil valla ben istanbul dışındayım motorum da ofisin içinde

runnercity
07 Temmuz 2006, 11:20
merhaba arkadaşlar... aslında benim motorum truva 250 cc. ama Grand Eagle'la aynı olduğu için sorunumu sizinle de paylaşmak istedim... motorun selesi bana çok rahatsız edici geldi.. sürekli öne doğru kayıyorum... o nedenle de değiştirmek işstiyorum.. bu motora uyan sele varmıdır acaba.. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

amore
09 Temmuz 2006, 03:02
seleyi değiştirmene gerek yok, onu bi döşemecide halledebilir. yukarıdan iki tarafa birer düğme daha basıyolar o dediğin öne kaydıran şişkinlikten seni kurtarıyolar. Ben yaptırmadım ama yaptırılabilir.

xeros
11 Temmuz 2006, 15:08
arkadaslar sesimiz solugumuz kesilmis kacgundur yazan yok. masallah hic problem cikarmiyor galiba motorlarimiz. sorum su full depoyla kac km yapabiliyorsunuz ortalama olarak. ben gecen fullettikten sun anda 220 deyim 300 u rahat gececek gibi rodajdayken 200 zor gordude.

attilamm
11 Temmuz 2006, 18:17
Arkadaşlar selam,

motoru ilk alanlardan biriyim... sonradan bu kadar kalabalıklaşmamıza sevindim, hepiniz güle güle kullanın arkadaşlar... motorum bugün 2000 km'yi aştı... yarın zincir ayarı ve vidaların tekrar sıkılması için götüreceğim tekrar...

şimdiye kadar yaşadığım problemler, ve tecrübelerim

1- Benzin göstergesi Çalışmıyordu. Rodaj bakımında 10 dkda halletiler.
2- sinyal göstergesinin üzerindeki plastik düştü. o parçayı bulmak mümkün olmadı malesef...
3- hepinizde olduğu gibi rodajdan önce 50km süratt yaptığı vibrasyonu artık 90'da yapmaya başlıyor... 120 km seviyesinde romatizma aleti gibi titretmeye başlıyor... 80km uygun sürrat gibi...
4- 70 km süratten sonra ön taraftan inanılmaz bir cızırtı geliyor... bunun vidalarla ve somunlarlailgili olduğunu düşünüyorum... yarından hepsini tekrar sıktırttıktan sonra buraya sonucu yazarım...
5- Ekstra hiçbirşey koymadım motora... koymayıda düşünmüyorum...
6- Evdeyken kapalı garajda tutuyorum ama iş yerinde malesef açıkta duruyor motor... Nikelaj kısımlarda özellikle yağmurdan sonra güneş görürse ufak ufak paslanma yapmaya başlıyor... hemen kurulamak gerek bilginiz olsun...
7- Boş vites problemini artık yaşamıyorum... alıştım sanırım... ayağımla yarım güç vererek rahatlıkla geçebiliyorum...
8- Sabahları illaki jikle ile çalışıyor... Ankara'nın akşamlarının soğuk geçmesinden de olablir... allahtan hemen ısınıyor motor... e yazın normal tabi...
9- Benzin bittiği zaman iki sarsıyor ve 50m sonra duruyor... ilk tıkanmayı hissettiğiniz anda durdurup yedek depoya geçin... motor zarar görmesin...
10- Motora 95 oktanlık kurşunsuz koyuyorum... şimdilik bi sıkıntı çekmedim...

aklıma gelenler şimdilik bu kadar...

arkadaslar sesimiz solugumuz kesilmis kacgundur yazan yok. masallah hic problem cikarmiyor galiba motorlarimiz. sorum su full depoyla kac km yapabiliyorsunuz ortalama olarak. ben gecen fullettikten sun anda 220 deyim 300 u rahat gececek gibi rodajdayken 200 zor gordude.

Dikkat etmeden 300 Km geçtim ben... Kasarsak daha da çok gider tahminim

xeros
11 Temmuz 2006, 18:30
attilamm Selam uzun zamandir yoktun hosgeldin, bilgiler icin sağol.
bende 80 - 110 arasi ideal hizlar oldugunu dusunuyorum 110 ustunde vibrasyon yukseliyor gercekten,
pas için wd40 var ondan kullaniyorum tavsiye ederim ama en onemlisi ıslak bırakmamak tabiki.
boş vites için hem makina parçaları beraber çalışmaya alıştı hemde biz motorlara alıştık ,
jikle ile çalışma olayı aynen bendede oyle her sabah jikleyi açıyorum çalıştırmak için ama 10 saniye sonra kapatıyorum problem yok.

amore
13 Temmuz 2006, 17:15
attilamm slm,
sanırım bu forumda senden ve benden baska ankara da olup da bu motora sahip olan kims yok. o yüzden bi kaç soru sormak istedim sana.
1. motora koruma demiri taktırdıysan nerden ve kaça taktırdın?
2. motorunu ankara motor dan mı ulusan dan mı aldın?
ve servis için nereye götürüyorsun, memnun kaldığın ve beğenmediğin yönleri neler servislerin.

kertenkela
13 Temmuz 2006, 23:09
km 4000 e dayandı arkadaşlar.şu ana dek problem çıkarmadı.
ama sıcak yaz günlerinde , ön ve arka frenin sıcak asfaltta lastikleri kaydırmasından hiç memnun değilim.
aman dikkat..

xeros
14 Temmuz 2006, 14:49
kertenkela ABS lazim bu durumda gerceginden tabi :) bu fren sistemine sahip olan motorlar var tabi ama pahali tabi, genede senin dedigin gibi cok dikkatli olmak zorundayiz arkadaslar.

sindoma53
14 Temmuz 2006, 22:53
selam arkadaşlar bende uzun bır araştırma donemınden sonra massaı de karar kıldım arkadaslar gordumkı butun cın malı motorsıkletler montaj ve motorları aynı kalıte bır kacı degısık model 750 km de su an motorsıkletım ve simdılık sorun gozukmuyo sadece rampa asagı ınerken ınce bır ses gelıyo ve sesı bulamadım delı ettı benı :) 500 km den sonra motorunu acalım dedık 110 dan fazla yapmadı galıba zamanla acılır.celık yukı ve dıgerlerıne nazaran daha yakısıklı ve spor bır gorunumu var kesınlıkle

kertenkela
15 Temmuz 2006, 12:58
dün torkta bi düşüş farkedip servise götürdüm kızımı , dediler ki tek silindirden çalışıyor,üzüldüm tabi,yoksa bu haftasonu izmir balıkısesir yapacakttık birlikte.
2 gün serviste kalacak bakalım , yazarım pazartesi,haftasonu da olmadı k...sorun yok derken.....
neyse sağlık olsun,

herkese iyi haftasonları

xeros
15 Temmuz 2006, 14:29
sindoma53 hosgeldin hayirli olsun kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim,
kertenkela gecmis olsun üzüldüm planinin bozulduguna, neden oldu acaba servisten aldiktan sonra anlatirsin.

sindoma53
16 Temmuz 2006, 01:17
saolasın xeros hafta sonları gezme fırsatım oluyo anca:) arkadaslar ya benım evlat rampa aşaıya ınerken cukura düştumu amartısor kısmından hafıf bır ses gelıyo. bugun on frene basıp motoru esnettım ses galıba amartısorden gelıyo. oyle tahmın edıyom acaba bakımı falan varmı amartısorlerın yaglanması falan?yardım edersenız sevınırım :)

mka
17 Temmuz 2006, 03:21
:pr: arkadaşlar meraba , bi haberim var ,(bilmeyenlere :) )motana com tr de açılan sohbet forum sayfalarını inceledim.daha çok yeni bi sayfa lakin , muhtemel herhangi bi soru ya yada soruna bir yetkili tarafından ivedilikle cevap verilmiş.burada kendi kendimize bulamadığımız soruların cevaplarını veya varsa şikayetlerimizi motana sayfasında çözebiliriz.öte yandan ; markanın kendi sayfasında bu iletişimin aktif hale gelmesi (eğer tercih ediliyorsa ) grand eagle kullanıcı sayısını artıracaktır.bu arada ben hala almadım.mondial 100 cup 'a biniyorum. ekonomik şartlar oluşmadı .:pr:

hergün bayinin önünden geçip (bi kaç kez ) motora bakıyorum. bayii sahibi de bana bakıyo .ne zaman gelip götürecek acaba şu motoru diye düşünüyo.:salut:

attilamm
17 Temmuz 2006, 12:51
attilamm slm,
sanırım bu forumda senden ve benden baska ankara da olup da bu motora sahip olan kims yok. o yüzden bi kaç soru sormak istedim sana.
1. motora koruma demiri taktırdıysan nerden ve kaça taktırdın?
2. motorunu ankara motor dan mı ulusan dan mı aldın?
ve servis için nereye götürüyorsun, memnun kaldığın ve beğenmediğin yönleri neler servislerin.

selam.

koruma demiri taktırmadım. taktırmayı düşünmüyorum. ama düşündüğüm zamanlarda biraz fiyat araştırması yaptım. Motor Kanuni Seyhan'ın aynısı olduğu için Kanuni Servisine sordum, 150 YTL'ye montaj dahil takarız dedi. Ayrıca Şaşmaz'a gidip bir motorcuya da yaptırtabilirsin artık nasıl bişey istiyosan.

motoru ulusan'dan aldım. çok yardımcı oldular. zaten eğitimi de ordan aldım. vehbi ve pako baya iyi insanlar. bi sıkıntım oldu mu hemen yardımcı oluyolar. ama servis için Ankara Motor'a götürüyorum. Sanırım Ulusan Yetkili servis değil... Benzin göstergesi çalışmıyo dediğimde ulusan'daki ustanın tepkisi bi garip gelmişti, depoyu şöle bi osmanlıyla yoklayıverdi :)...

Gabe
17 Temmuz 2006, 15:57
ahaha süpermiş. aslında sorun deponun alt kısmındaki şamandırada bitior gostergede değil de, soyleseydin -keşke ustaya :)

kertenkela
18 Temmuz 2006, 06:34
çift silindirden teke düşme sorununun kaynağı bujilermiş.değişti ok..

rEnE
18 Temmuz 2006, 13:45
Hocam Su Ankİ Fİyati Nedİr Paylasirsaniz Memnun Olucam
Sehİrden Sehİre DeİŞen Bİ Fİyat Polİtİkasi Yoktur Umarim.
En Son 2950 Tl Dİye Okudum Forumda.

Şu An Emİnİm 3000 Tl İn ÜstÜndedİr ?

xeros
18 Temmuz 2006, 14:30
Rene emin degilim ama 3300 olmali su anki fiyati.

Kertenkela sadece buji olmasi sorunun cabuk cozulmesi sevindirici ama sanirim hafta sonu planin gerceklesmedi neyse gecmis olsun

JR511
18 Temmuz 2006, 20:35
amore ve gabe belirli nedenlerden dolayı uzun sura takib edemedim anladıgım kadarıyla iki talihsiz olay yasanmış... sevindirici taraf ise sizelere bişi olmaması... cok cok cok geçmiş olsun...

Gabe
19 Temmuz 2006, 00:45
benim km teli birkez daha koptu ve gidip değiştirdim. tel için 15 ytl verdim ve karışık haldeyim. bu aletlerin sarf'a girdiği soyleniyor. önceki için para almamışlardı ama cumartesi ogleden sonra oldugu için işimi görmek namına çıkma bir tel takıp yolladılar.

2dir oluyor. bir kez daha koparsa Motana'yı arayıp cırlayacagım. ne şekilde kopabilir ki bir km teli?? ben bu teli 2 defa ustuste koparmak için ne yapmış olabilirim?? suçum nedir yani? :) bakalım 3. de olay olacak valla. sinirim bozuldu aksam vakti. efendi efendi gidip geliyoruz, sinek misali kucuk ama can sıkan bir durum oldu boyle.

bir de motor koruma demirim daha evvel bahsettiğim yatırma olayında kırılmış ortasından. henüz tam bir ayrılma yok ama çatlagı gozle gorebiliyorsunuz. çarpma şiddetini bilmiorum ama 20 km cıvarında hızla yere dusurup en fazla 2-3 metre suruklenince kırılıyorsa motor koruma demirinde bir sorun olmalı diye düşünüyorum. değiştirilebilir mi diye sordum olumsuz yanıt oldu. bakalım kaynak maynak bir şey deneyeceğiz. içime sinmezse söküp yenisini takacagım. evin duvarına asarım artık. merak ettiğim 20km de kırılıyorsa 100le fln ne hale gelirdi? brr..

bu mesajı pek sevdiğim suzuki servisini yermek için yazmadım. ama boyle bir durum ve benim de yaşadığım kucuk sıkıntılar var. belirteyim, bilgi paylaşayım dedim.

herkese keyifli sürüşler!

nautilus
23 Temmuz 2006, 16:41
Arkadaşlar merhaba,
Hadi ben 2 haftadır izindeydim yeni döndüm.Herkes mi biryerlere çıktı yaw kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.Topic nerdeyse bıraktığım yerlerde hala...Bu arada ehliyetim olmadığı için maalesef motorumla gidemedim tatile ve bütün tatilim boyunca aklımdan hiç çıkaramadığım bir soru vardı.Acaba 15 gün çalışmadıktan sonra tekrar marşa bastığımda beni ne kadar uğraştıracaktı?Bilin bakalım noldu?Aynen tahmin ettiğiniz gibi arkadaşlar.İlk marşta aldı sanki sadece 1 gece önce kapatmışım gibi.Sonuç olarak Grand Eagle sahibi olduğum için keyfim acayip yerinde iyi ki almışım diyorum.Bir de şu topiği biraz canlı tutabilsek tadından yenmeyecek.Motorlarımızın sorunsuz olmasının da bunda bir rolü olabilir mutlaka ama yine de bir el atalım canlandıralım derim ben...
Herkese keyifli sürüşler arkadaşlar,

xeros
24 Temmuz 2006, 11:57
nautilus hosgeldin, bence en onemli sebep forumda masai sahibi az kisiyiz ve motorla ilgili verecek bilgi kalmadi sanki masallah motorlar probemsiz olunca anca sukadar kilometre olduk problem yok falan diyebiliyoruz. Bakalim Km ler ilerleyince belki bişeyler yazarız.

nautilus
25 Temmuz 2006, 14:27
Az önce motorumun taşıtlar vergisini ödedim.30 YTL miş.Ancak anlamadığım bir konu var.Bu ödemeyi internetten yaptım.Ruhsatımı elime Haziran 2006 da almama rağmen Ocak 2006 vergisi ödenmemiş gözüküyor.Hatta küçük bir gecikme bedeli de var.Bu ödenmeden ruhsat nasıl çıkar ki.Nerde bir yanlışlık var anlamadım.

Gabe
25 Temmuz 2006, 14:47
bende temmuz odenmemiş gorunuyordu. 2 taksit 30 ytl lik fln. abuk subuk bı durummuş.

biraz evvel parmaklarımı arabanın kapısına sıkıştırdım salak gibi. sanırım 1-2 gun suremeyecegım motoru :) ıcım gıdıo ya 2 gundur bınmıorum zaten!

neyse haftasonu ehliyet sınavı varmış. ehliyet olayını kolayladık bakalım.

xeros
25 Temmuz 2006, 16:48
bende maliyenin sitesinden baktım 2006 yılına ait 2 taksit var, sanırım anahtar teslim fiyatı vergiler hariç, vergilerin odendigine dair bir belgede olmadigina gore odeyeceğiz paşa paşa.

sindoma53
26 Temmuz 2006, 01:34
selam arkadaşlar bende grand eagle sahıbıyım bı sorunum var benım motor rampa aşagı ınerken cukura dustumu ön amartısorlerden ses gelıyo oyle tahmın edıyom acaba amartısorlerın bakımı falan varmıı ? sadece o sorunun var 100 km oldu sorun yok sımdılık ama o ses benı delı edıyo yaaa:)

nautilus
26 Temmuz 2006, 12:05
Sürekli zırıl zırıl bişeyse normal değil,ama sert birt şekilde girdiğin anda gelen bir sesse o kadar olacak işini yapıyor o anda amortisör

cinedev
26 Temmuz 2006, 12:24
Arkadaslar MTV nin motorun trafige cikabilmesiyle ilgisi yok. Yilda iki defa bunu idemek mecburiyetindeyiz. Motorunuzu Haziran 30 da ruhsat alarak trafige cikartirsaniz Ocak ve Temmuz olmak uzere iki donemi de odersiniz. 31 Temmuz son gun ikinc taksit icin odemediyseniz cezaya dusmemek icin yatirin.

Gabe
26 Temmuz 2006, 13:02
cinedev gecen hafta gordum ben seni levent te işe giderken :) motor iyi duruyordu hocam.

ben de bir bakayım su vergiye. arkadaslar bir toplantı yapalım 4-5 kişi varız Grand Eagle a binen, onumuzdeki haftasonu fln nasıl?

ttopchu
26 Temmuz 2006, 13:43
amore ve gabe geçmiş olsun öncelikle

uzun süredir yazamıyordum bir bakayım dedim arkadaşlar ilk uzun yol deneyimimi (300 Km) sorunsuzca atlattım.

Yolda bakım olsada hatta bazen ortada yol olmasada :)

tek sorun gabeinde yaşadığı kontağı tutan vidaların gevşemesi oldu :)

bunun haricinde 80-90 la gayet hoş bir yolculuktu.

Fakat 4. vitesle 120 yapan motorun 5ci vitese aldığımda neden 80 90 km hıza düştüğünü bir türlü çözemedim izmire dönünce servisle konuşacağım :)

izmirden erdeğe kadar çok rüzgarlıydı 2 3 kere serit bile değiştirti rüzgar aman diyim rüzgarlı havada yolculuk çok yoruyor :)

herkse tekrardan iyi yazlar

Gabe
26 Temmuz 2006, 14:48
ttopchu hoşgelmişin, nerelerdesin dostum ya :)

ben bu aksam bınecegım 3 gunden sonra ilk defa. ısıtmadan cıkarıyorum her defasında aman sız bu yanlışa duşmeyin. sonra sagır oluyor motor gaz almaya baslayıncaya kadar catlıyorum yolda :)

sindoma53
26 Temmuz 2006, 14:50
valla benım motorda 4 uncu vıtes daha guzel gıdıyo :)ttopchu bılgılendırırsen sevınırız bye 5 ıncı vıteste motor bırazcık rahatlıyo hız artırmıyo

cinedev
26 Temmuz 2006, 15:07
Eyvallah Gabe, motor yakisikli valla.

Bu 4.- 5. vites mevzuu daha once genel olarak konusulmustu forumlarda. 4de daha devirli daha saglam gitmesi 5te dusus olmasi normal merak etmeyin. 5 o hiza cikana kadar biraz zaman gecmesi gerekiyor.

nautilus
26 Temmuz 2006, 15:27
ttopchu hoşgeldin aramıza tekrardan
gabe bu toplantı işini ne zaman önce ben de söylemiştim kimseden ses seda çıkmamıştı aslında çok iyi olur ama bu ehliyetsizlik mahvediyor beni şu aralar denetimleri de çok artırdılar eylül sonuna kadar debelenecez böyle mecburen.

Arkadaşlar minicik bir sorunum var bu arada kornam gaz vermediğim sürece çalmıyor ne zaman gazı açıyorum o zaman çalıyor.Ne bu şimdi?

Gabe
26 Temmuz 2006, 16:36
onumuzdeki haftasonu yapalım hem ehliyet de gelmiş olur rahat rahat gider geliriz.

valla nautilus cozemedim dediğin şeyi :) korna ısınıyor olamaz heralde. sen bi deponu sokup kornaya giden kabloyu kontrol et.

şimdi indim üstünden, bostancı kadıkoy sahil yolu her yanı dolaştık. ağır trafiğe girdik, fenerbahçe maçının bitiminde stadın oradaydık, dondurmamızı yedik modada ve sahilden basıp kalamıştan fln döne döne geldik evimize. toplam 6 kişi fln kalmıştık akşamın sonunda ama 2 tane masai grand eagle aslanlar gibi çekti çevirdi akranlarının yanında sahiplerini boynu bükük bırakmadı; helal olsun.

bubu'nun sözü kulağımda:

"abi ben satarsam fln nasıl ayrılacağım bundan?"
galiba satmayacağız dostum :)

xeros
27 Temmuz 2006, 09:44
ttopchu hosgeldin, arkadaslar dun buyuk bir unutkanlik gostererek anahtari selenin acilmasina saglayan yuvada birkarak yaklasik 7 saat sureyle orada durmasini saglamisim. is icin gittigim banka merkizinin kapali otoparkinda oldu bu olay allahtan.

Gabe
27 Temmuz 2006, 10:18
xeros ustune yazsaydın "buyrun alın" diye :) buyuk geçmiş olsun, helal midir nedir, kimse bulaşamamış :cat:

cinedev
27 Temmuz 2006, 10:38
Benim motorda sigorta atmasi problemleri oluyordu bir ara. Sonunda sorunu buldum ve cozdum. Anadolu yakasina 2 gecisimden birinde motor bozuluyor. En son 2 hafta kadar once gene sigorta atmasi problemi yasadim. 3 tane sigorta degistirdim yok olmuyor, kontagi kapattigim anda sigorta yaniyor. Ben ne yaptim bu sigorta olmadan da akim gecer ve sorun olan yer yanar diyerek sigortayi cikartip iki demiri birbirine bagladim. ve catlak kiremit fardan cikti. Fardan dumanlar yukselmeye basladi hemen kontagi kapattim. Megersem farin icindeki kablolar zamanla hafif de olsa asinmis ve distaki metal yuzeye degmis. E boyle olunca motoru korumak icin sigorta atiyor ve akimi kesiyor ki yanmayalim. kablolari bantla izole edince olay hhalloldu. Dert etmeye degmeyecek kadar kucuk bir olay yani aslinda.
Bu arada aksam saat 8e dogru bu olay geldi basima ve Anadolu yakasindaki servislerin hicbiri yardimci olmadi. Hepsini telefonla aradim. Daha dogrusu kiziltopraktakini korlasi ve altan motoru. Bir tek altan motora hak veriyorum elinde is vardi ve o saatte kartaldan kalkip gelmesi mumkun degil. Ama ozellikle Korlas kadar adi bir firma yoktur herhalde. Motoru satiyorlar servis de veriyorlar amma ufacik bir sey olunca biz o motoru pek bilmiyoruz falan filan. Haram olsun kazandiklari paralar.
Bu arada motorumuz tas gibi valla, gule gule kullanin.

xeros
27 Temmuz 2006, 11:17
evet ilginc bir durum uzerine kilitler koyarsin sabitlersin ama genede calinir , anahtarı uzerinde bırakırsın birsey olmaz tabi biraktigim yer gercekten guvenligi saglam biryerdi zaten orya bırakmak icinde 15 dakka falan guvenligi gecmek icin ugrastim o yuzden sansliydim. cinedev sorunu bulduguna sevindim ancak servis olayina uzuldum altan motora biz gidiyoruz gabe ile memnunuzda ancak hic basimiza acil bir durum gelmedi gelirse ne olur bilmiyorum.

nautilus
27 Temmuz 2006, 11:36
Xeros sen yine yanda unutmuşsun anahtarı ben ilk aldığımda kontakta unutmuştum hem de sabaha kadar üstelik kontak açıktı oluyor böyle şeyler

Gabe
28 Temmuz 2006, 16:48
akü nie bitti diosun ondan sonra nautilus :)

ben ehliyet istiyorum artık arkadaşlar ya sıkıldım kaçak dolaşmaktan

sindoma53
28 Temmuz 2006, 22:38
selam arkadaslar bende bugun motora azıcık bakım ettım zıncırın boşlugunu aldım.deponun ustune montaj olan benzın gostergesı vıdaları bıraz gevsemıstı on tarafta olanı bıraz sıkayım dedım o kadar kotu bı yerdekı ya depoyu sokecen sıkmak ıcın yada on catalı valla vıdayı sıkmak ıcın bı yıldız tornavıdanın canına gectım yoksa sıkamadım :) sımdılık sorun yok 1000 km yı de devırdık

Gabe
29 Temmuz 2006, 14:20
oo 1000km n hayırlı olsun bari :) biz de 900 cıvarı takılıoruz. benim egzoz vidaları gevşemiş onu sıkıcam birazdan aşağı inip

kertenkela
29 Temmuz 2006, 15:47
6000 oldu...
yaw küçük mü geliyo ne?
yok yok memnunum ama 650 cc çekiyo canım :D

sindoma53
31 Temmuz 2006, 01:58
arkadaslar motosıklet asvaltta km de ne kadar benzın yakıyor hesapladınızmı ? galıba 85..90 arası yakıyo oyle zannedıyom

Gabe
31 Temmuz 2006, 10:13
asvaltta gitmediğim için daha önce birşey diemicem :)

cinedev
31 Temmuz 2006, 10:32
Iki ayda 2800 Kmyi devirdim bu motor artik bana yetmemeye basladi gibi. Yavastan yavastan buyumenin zamani geliyor gibi. Isin kotusu motordan da memnunum bir sikayetim yok. Ne yapcaz bakalim.

Gabe
31 Temmuz 2006, 10:54
hmm bak ıste sancılı gunler baslıyor. ben de ufaktan para bırıktıreyım guzel bir japon a gecmek para isteyecektir zira. aynını tavsiye ederim.

simdi sat, parayı tut, kasım gibi guzel bir şey bakmaya basla

cinedev
31 Temmuz 2006, 12:11
Evet da kaca satacagiz bizim motorlari. Sifir fiyat olarak en dusuk fiyat bizde ve bence kalite olarak da en iyisi. Regal alacaktim bir ara bayagi bir olaylardan sonra almadim iyiki de almamisim. Rgalcilerin topigini okuyorum surekli ariza var motorlarda. Cok guzel cok sekilli motor ben de begeniyorum ama habire gevseyen dusen parcalar bozulan degisen parcalar. Benim tek arizam oldu o da sacma salak bir elektrik kablosunun soyulup sasiye degmesi olayi. Motora koruma demiri taktim canta aldim.2750den asagi satmam.