PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

ttopchu
27 Haziran 2006, 00:30
xeros geçmiş olsun

cinedev abi sana da hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun. Bence senin şu göstergedeki sorunlar sigorta atmasına neden oluyor. Çünkü benim motor 1500 de şu an ve daha (allah korusun) hiç bu tür sorunlar yaşamadım.

Arkadaşlar bu gün sabaha karşı izmir-erdek yoluna çıkacağım. Güzergahım
Bornova-Manisa-Balıkesir-Susurluk-Bandırma-Erdek yaklaşık 300 km lik bir yol.

Uzunca bir süre foruma mesaj yazamayabilirim çünkü erdekte internet kafelerden ulaşabileceğim foruma bl bol resim çekmeyi düşünüyorum eylül gibi hepsini upload ederim.

BU arada izmir servisteki elemanlar abi kitapçıkta yazan 29 psi hava yazdığına bakma uzun yola çıkarken özellikle motor yüklü olursa (ki bende yüklüyüm :) ) önü 40 arkayı 45 civarı şişir dediler, bende e ozaman şişirin dedim :)

birde motorumda benzin deposuna sola doğru hafif bastırdığımda gaz kesilmesi oluyordu hatta biraz fazla bastırırsanız motor stop ediyordu. (Bu arada herkesin benzin deposu oynuyor mu?) meğersem altında regülatör kablosu (usta öyle dedi ama anlamadım) şıkışıyormuş onu ordan kurtardılar ve sorun hal oldu. Başınıza gelirse en azından bir o kısma bakarsınız.

Herkese iyi yazlar

xeros
28 Haziran 2006, 11:58
1000 km olduk sonunda, Motor gercekten guzel ve bana hic problem cikarmadi desem yeridir, hatta gecen gun gecirdigim tehlikeyi atlatmakta bana hic zorluk cikarmadi cok ciddi frenlere abanmama ragmen sadece cok hafif bir sekilde arkayi sola cekti ama hemen toparladi. gorunusu fiyati performansiyla ve Suzuki turkiye desteyigle bu motor alinir ve keyiflede kullanilir.

bubu
28 Haziran 2006, 16:04
:) e hadi hayirlisi.. daha nice 1000km ler gormek dilegiyle..
bnmde yaklasik 2200 km felam oldu..
ilk zamanlarda ufak bir kazadan dolayı ön gidon felam deismek zorunda kalmıstı.. sora biraz bosluk oldugunu farkettim birde uzun yol yaptıktan sonra tekrardan bosluk varmıs gibi geldi.. bi daha servise goturmekte yarar var sanirim :)
bu arada arkadaslar arkada oturan kimse asırı derecede titriyo bu durumu en aza ındırgemek icin aklıma baglantı noktalarına kaucuk parca koyup selenın altını sınger vs.. yumusak bir cisimle bıraz doldurmak geldi..
bir de arka destegi biraz daha uzatmayı dusunuyorum.. ne dersiniz?

xeros
28 Haziran 2006, 17:03
ben baska modellerde gormustum arka yolcu koltugu ve sirtligi dosemecide falan yaptırmıslar guzel oldu baya rahat derler eger uzun yol ve yolcun varsa yaptırmak iyi fikir derim.

bubu
29 Haziran 2006, 13:17
walla xeros yapcam bı sekıller dun bıkac demırcıye gittim arka sele dayanagını uzattırmak ıcın bazıları ablak bı sekılde suratıma baktıgı ıcın pek tatmın olmadım.. bugun karsıya eminonune gecıcem wardır ıllakı parcacı felam..
bu arada arkadaslar bugum istanbuldaki uyelerın anadolu yakası bulusması var gelecek olan arkadas warmı acaba??

bud
30 Haziran 2006, 12:32
arkadaşlar merhabalar.
hepinizi motorlarınızı güle güle kullanın :) ben de kendime bir motor alma aşamasındayım. kısmetse bu ay ortasında alacağım.

masai grand eagle 250 oldukça iyi bir seçenekmiş gibi duruyor. zaten bu fiyata 250'lik bulmak anladığım kadarıyla mümkün değil.

benim size bir iki sorum olacak:

birincisi, motorunuz ne kadar bakım istiyor? yani bu bir tarafların gevşmesi, fren, zincirler, ve muhtelif civatalar, ne kadar sorun oluyor. mesela, her sabah motorun yanına geldiğinizde bir elden mi geçiriyorsunuz? yoksa haftada bir? ya da bakımdan bakıma servis hallediyor, sizin el sürmenize gerek kalmıyor mu?

ikinci sorum da, özellikle anadolu yakasında, servislerden memnun musunuz? suzuki servisleri bu motora gerekli yakın ilgiyi gösteriyorlar mı? yoksa (normalde suzukinin daha pahalı motorları ve daha yağlı müşterileri olduğu için) burun mu kıvırıyorlar? tavsiye edebileceğiniz bir servis/bayii var mı?

cevaplarınız için teşekkürler.
hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

nautilus
30 Haziran 2006, 12:59
bud kardeşim merhaba,
motorum henüz 400 km.de olduğundan seni çok tatmin edecek şeyler söyleyemeyebilirim.Aldığımdan beri ilk seferde marş basıyor hiç sorun yaşamadım plakanın civatası hariç hiçbiryer gevşemedi ve rodajdaki bir motor için son derece iyi bir yakışı var.(270 km de 10,41 lt benzin aldım.)Servisine 100 km sonra götüreceğim için bişey diyemiyorum ama bana göre suzukinin sorumluluğunda olduğu için son derece ciddi yaklaşacaklardır.İzmir'de ttopchu arkadaşımız son derece servisten memnun olduğunu daha önceki sayfalarda yazmıştır.Sonuç olarak başlangıç için yapılacak en iyi tercihlerin başında olduğunu düşünüyorum.
Sevgiyle kal,

xeros
30 Haziran 2006, 13:14
Selam Bud, Ben kendimden ornekler vererek anlatacam. su anda 1000 kmyi gectim elime anahtar degmedi sadece 500 de servise goturdum bakimini yaptirdim okadar bu arada hergun ise motorla gidip geldim Kucukyali / camlica , herhangi bir somun gevseyip dusmedi , zincir icin birkere 200 deyken yağladim .
Servis olarak ben kartal sanayideki Altan motora gittim suzuki yetkili servisi burun kıvirma falan yok :) aksine gayet ilgili ve yakin davrandilar.

Alarm Yok aksesuar acisindan biraz fakir sayilir sadece sisy bar var diyebilirim en azindan ben ole aldim ama ttopchu baya bir eklemeler yapti resimlerinden bakabilirsin

bud
30 Haziran 2006, 13:14
nautilus, cevabına teşekkür ederim.
diğer arkadaşların da cevabını bekliyorum.

bu arada aklıma gelen bir başka soru da, grand eagle'da piyasdaki bir çok çinli cruiser'da aksesuar olarak verilen alarm mevcut mu?

cinedev
30 Haziran 2006, 13:59
Arkadaslar bence bu motosiklet fiyat performans acisindan alinabilecek en uygun motosiklet. Evet koruma demiri yok, ben alarm hic duymadim cruiser modellerinde, cantasi yok, sisy bar biraz kisa ama yapacaginiz masraflarla diger motorlarin fiyatlarina anca yaklasiyorsunuz.
Bakimi da kolay ve oyle gevseme, vida dusme falan sorunlari da yok.

Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Gabe
30 Haziran 2006, 14:32
ben en son kontak anahtarını tutan vidaları sıktım. nasıl gevşediğini de çözemedim ama bunun dışında herhangi bir sorun yok.

bu paraya alınabilecek daha iyi bir makine oldugunu sanmıyorum. üstelik pek güzel ve güçlü bir başlangıç motoru. benim böyle dediğime bakmayın uzun yıllar binilebilir gibi geliyor; ama benim niyetim bozuk :)

orcs
30 Haziran 2006, 17:29
arkadaşlar ben de 10 gun icerisinde ilk motorumu alacagim.
tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama hala tam karar vermiş değilim ..

benim özellikle uzun yol yapanlara sormak istediğim ;
artçı ile birlikte performansın ve güvenliğin nasıl olduğu?
sehir içinde masai bu fiyata iyi olabilir ama uzun yolda da 3-5 milyar arası motorlar içinde tercih edilebilirmi.
ben özellikle uzun yol için alacağım motoru ama istediğim hız değil , güvenli olması daha çok.. bu konuda pek bire şey bilmiyorum ama özellikle uzun yolda hızlanmak gerekebilir ve titreşim de öneli sanırım. bir de frenler açısından iyimidir ??

bir de konu dışı olacak belki ama gerelkli ekipmanlara ne kadar para gerekecek . ve hangi ekipmanlar şart ? iyi bir kask, mont .vs.

sanirim size daha çok sorum olacak. tabii beni çekerseniz :)
herkese teşekkür ederim..

cinedev
30 Haziran 2006, 17:51
Ben her hafta sonu mutlaka istanbul disina cikiyorum ve iki kisi olarak cikiyoruz daha dogrusu. Guvenlik ya da yolda gidisiyle ilgili bir sikintisi yok. Uzun yola cikmadan her zaman ufak bir kontrolden gecirmek gerek ne olur olmaz. Ama bence her yola gider. Uzun yolda tabii ki bir sure sonra titresim ve yol yorgunlugu oluyor ama makul seviyede. Tabii ki 15 milyarlik bir honda yamaha harley rahatligi yok ama paraniz buna yetiyorsa katlanilabilir bir durumda.

xeros
30 Haziran 2006, 19:19
orcs selam uzunyol yapmadigim icin yonlendirici olamiyacagim ama cinedev zaten yazmis ttopchuda bu hafta 300 kmlik bir yola cikti ama henuz goruslerini alamadik. kiyafetlere ise verilecek para degisken kask mont eldiven bot cizme bellik hepsi gerekli genelde fiyatlarida yuksek oluyor ama dolaşmak gerek piyasa arastirmasi yapmak gerek, bu konuda tavsiyem alacagin kiyafet ve korumalar ozellikle kask icin kaliteli olmasina dikkat etmek gerekir derim

amore
30 Haziran 2006, 22:21
benim hiç frenlerden yana bi sıkıntım olmadı, zınk diye durabiliyorsun. ama ilk 100km 1-boş-2 vites geçişi biraz zorluyor. sonra ya düzeldi biraz ya da ben alıştım :P . Ben alırken yan çanta aldım armode marka 80 ytl (sosis dahil). Elcik (püsküllü) 14 ytl. Kask lazer vertigo dragon 125 euro. Alabileceğin (seni koruyacak) en ucuz kask caberg olur sanırım o da 75 euro civarı. Gerçi ben artçı kaskını Zeus aldım oda 60 euro idi. bi de kilit alman lazım, klasik zincirli bi kiliti 30 ytl ye fln aradan çıkarabilirsin. Disk kilitleri var 65 euro fln (alarmlı). Böle bakınca astarı yüzünden pahalıya gelio aslında :P ama bi de branda lazım oluyo ben onu babanneme diktirdim :P piyasada 40 ytl civarı yine

amore
30 Haziran 2006, 22:30
motorumun hiç resmini yollamadığımı farkettim, işte ilk geldiğinde :P naylonları çıkarılmamış herhangi bi aksesuar takılmamış hali ve ben.

Gabe
30 Haziran 2006, 23:46
boyan asfalt gormesin amore, yakışmış motor be :)

sizin gibi gençleri yolda görmek isteriz

amore
01 Temmuz 2006, 02:08
saol gabe :)
umarım yakın zamanda çantaları, elcikleri fln taktıktan sonraki halini de çekip yollayabilirim. çünkü pek fazla binemiyorum motora ehliyetten dolayı, ağustosa kadar böle eziyet çekcez artık :P

Gabe
02 Temmuz 2006, 12:49
evet arkadaşlar ilk kazamızı, düşüşümüzü yaşamış bulunuyoruz.

dün akşam uzeri kucukyalı'da seyrederken yolun a.k. geri zekalı belediyenin aniden icat ettiği bir yola girmek zorunda kaldım. hızım 20 civarında bile yoktu. donuse yaklasırken onumdeki araç aniden fren yaptı. yerler toz toprak mink taş parçaları fln var her yanda. inşaat alanı ya tüm istanbul, rahat rahat takılıyorlar. ondeki araç zınk diye durunca ben de fren yapmaya çalıştım. ön frene basmamla motorun hakimiyetini kaybetmem bir oldu. kaydım çünkü. toparlayamadım da zeminin lanet olmasından dolayı. devrildik yere motorla birlikte. sürüklendim şöyle bir 5 metre kadar. ben suruklenirken onumdeki fren yapan şerefsiz bir an da hareket etti ve bana kayabilecek alan bıraktı. şerefsiz diyorum zira şeyinin keyfine göre yapmış freni ortada bir şey yokken. motorun altında ana avrat sövüyorum. bi kalkabilsem saldırıcam uzadı gitti namussuz.
o anda farkettim ki allahtan arkamdan bir araç gelmiyordu oyle kontrolsuz halde. direk ustumden geçerdi zira.

motoru kaldırdım. çizik var mı diye bakıyorum. kendime bakmadım bile. çalıştırdım kenara aldım motoru. her yanına baktım bir şey yok. o esnada kendime geldim. duserken ve yerde suruklenirken sag kolumdaki korumanın benı tuttugunu hissetmiştim. kontrol ettim. orada ciddi bir aşınma var.
devam ettim yola. kadıkoy e vardım ama sinirler cok lacka. eskisi gibi kontrol ben de değil. bir yere çekip oturduygum da pantolondaki diz cıvarındaki deliği farkettim. pantolon altı dizlik giyiyordum ve pantolonum yırtılacak kadar aşındığı halde beni korumuştu. eldivenimin iç tarafı da epey bir sürtünmüş yola. resmen ucuz atlattım.

cıkarılacak ders, dersler:

1- motor üstündeyken orada değilsen hemen eve git. kafanda başka bir şeyle surme. ben bu yüzden düştüm.
2- tam koruma olmadan hareket etme.
3- her zaman yolu kolla. gerekli şekilde hareket et.
4- motor koruma demiri bir motosiklet için en gerekli koruma. sürücüyü ve motoru koruyor. resmen sag ayağımı bana hediye etti. motorda tek bir çizik bile yok govdede. hesap edin!

dikkat ediniz

orcs
02 Temmuz 2006, 17:38
çok geçmiş olsun .. bu arada kaza tecrübelerini de aktardığın için sağol...

gupilya
02 Temmuz 2006, 18:04
gabe;
geçmiş olsun. işallah son kazan olur.

nautilus
02 Temmuz 2006, 20:24
gabe geçmiş olsun iyi ki arkadan başka araba gelmiyordu en korktuğum şey,ucuz atlatmışsın umarım bu nazarlık olur da başka iş gelmez başına

Gabe
02 Temmuz 2006, 21:02
saolun dostlar.
motor koruma demirim yamulmuş şimdi farkettim :)

Grand sahipleri aman diim koruma demirini ihmal etmeyin. en onemli koruma oymuş ogrendim.

amore
03 Temmuz 2006, 02:08
geçmiş olsun kardeşim,
gerçi şu an bunları yazarken bende 1 kaç saat önce ilk düşüşümü yaşamış durumdayım :P (allahtan hiç bişeyim yok mucizevi bi şekilde) ben viraj alırken bi anda arka tekeri yanında görenlerdenim (frene basmadım teker kaydı) birazda fazla yatmıştım.yan çantam koruma demiri görevi görmüş (ki koruma demiri taktırmamıstım ben ) açılıp yere çarparak tampon vazifesi görmüş. motor biraz sürüklenmesine ramen çizik bile yok. sadece ayaklığın plastiği biraz erimiş. Baska ne bende ne motorda bi hasar yok :P çok ballıyım yaa

xeros
03 Temmuz 2006, 11:02
Arkadaslar gecmis olsun, hafta sonu lanetliydi galiba allahtan hic cikarmadim motoru hafta sonu, bu sabah ise geldim motorla cok ciddi ruzgar vardi ilk defa bu kadar cok hissettim ruzgari ama genede motor cok saglam duruyor ruzgarda.

cinedev
03 Temmuz 2006, 11:47
Cok gecmis olsun arkadaslar aman biraz daha dikkat....
Yeni motor alanlara da hayirli olsun gule gule kullanin.
Para durumu tabii ki onemli ama elinizden geldigince korumalar konusunda en kalitelisni almaya calisin. Sonucta bunlari bir kere alacaksiniz ve motorunuz degistirseniz bile bunlari degistirmeyeceksiniz.

nautilus
03 Temmuz 2006, 22:47
amore çok geçmiş olsun sana da, noluyor böyle ya arkadaşlar aman biraz daha dikkatli olalım ...

kenya
04 Temmuz 2006, 03:05
Amore ve Gabe kardeşler geçmiş olsun ya umarım ilk ve son kazalrınız olur. Bende de cruiser var ama Zealsun öle bi bakiim dedim foruma ama hepsini okudum ( motor aşkı naparsın :) ). Motor koruma demiri taktırın arkadaşlar benim motorda var. Geçenlerde bende düştüm ama ne bende nede motorda bişey yok. Adı motor koruma demiri ama aslında sizi daha fazla koruyor. Özellikle egsoz tarafına düşerseniz ve koruma demiriniz yoksa Allah muhafaza yanık et kokusu duyabilirsiniz. ( Allah kimsenin başına getirmez umarım.) Herkese ii sürüşler paylaşımınızın devam etmesi dileğiyle :)

amore
04 Temmuz 2006, 04:35
saolun arkadaşlar, bende yada motorumda hiç bir şey olmaması geriye sadece bir tecrübe bırakmış oldu ki bu da ii bişey sanırım. :P

mka
04 Temmuz 2006, 04:51
geçmiş olsun,ben başka bi sayfadaydım,fym 250 almayı düşünüyorum,forumu incelerken çevirim içi olduğunu görünce meraba demek istedim

ben mustafa kemal,antalya da resim öğretmeniyim,ve bu aralar chopper'a fena halde kafayı takmış durumdayım.ben ilçedeyim ve burda fym 250 nin fiyatı 3,300 lira.fiyatlar heryerde aynı mı acaba.

arkadaşlar fym 250 nin ikinci el piyasası hakkında bi fikriniz varmı veya şu an satmayı düşünen varmı ?.

amore
04 Temmuz 2006, 05:09
ankara da da 3300 ytl uzun zamandır. ben 1 ay önce aldıımda da fiyat buydu yani, tabi birde + plaka ruhsat masrafı var 150 ytl (bayi çıkarırsa)
kafana takılan sorlara yardımcı olmak isterim.

motor daha yeni geldi türkiye ye. ben nisan da fln baktığımda siteye bi kaç kişide vardı sadece. Yeni yeni bilgi paylaşımı bile oturmaya başladı. Hatta bildiğim kadarıyla millet rodajını bile yeni doldurdu :P ki ben dolduramadım daha :)
o yüzden ikinci el bulabilceğini şu an sanmıorum. Kimse satmayınca bi piyasası da olmamış oluyo henüz :) Ama suzuki garantisinden dolayı diğer bi çok çinli den daha kolay elden çıkarılabilecği düşüncesindeyim

mka
04 Temmuz 2006, 05:25
teşekkür ederim,burdaki bayide tek bir motor var,seninki gibi met. gri .hergün gidip bakıyorum,oturuyorum üzerine,bi kere de deneme sürüşü yaptım,çok tatmin adici buldum (bu fiyata).ilk motorum scooter dı,onu sattım , 100 cc lik
cup vitesli motor aldım,çok az yakıyo ama ben uzun yol hastasıyım,altımdaki kıytırık bir milyarlık motorla bile 300 km. lik yollara gidiyorum,sürekli geziyorum.ve tabiki 55 kuruş yakan bi motordan sonra beni 250 cc lik bi motor korkutuyo.

fakat bu fym 250 nin tasarımına bayıldım,rüyalarıma giriyo,şu an sattığım motorla birlikta iki motorun taksitini ödüyorum ve bide chopper alırsam üçüncü olacak,bu yüzden ikinci el olsa belki benim için daha cazibeli olacaktı.

ortalama şehir içi yakıt tüketimi nekadar acaba.

amore
04 Temmuz 2006, 05:40
ben gayet memnunum motorumdan (özellikle kalkışından, oldukça seri) :) 5.5 kuruştan sonra biraz fazla gelebilir tabi ama çok fazla da yakmıyo. Bazı yerler kredi kartına taksit yapıyo (vade farkı koymak kaydıyla) belki öyle daha ii olabilir.

mka
04 Temmuz 2006, 06:03
evet.bende şimdi önceki sayfaları inceliyordum,çok tatmin edici açıklamalar var.uzun yol da 80 - 90 kuruş gibi.mutlu oldum.öte yandan ben uzun zaman dır bu forum sayfalarını inceliyorum , bi çok markayla ilgili görüşlari inceledim ( keeway- mondıal - regal raptor - banhe ) gibi. fym ciler kadar motoruna düşkün kullanıcılara rastlamadım.şayet bende alırsam kimseyle buluşup gezi organizasyonuna katılamıcam,bu üzücü.burda (antalya- kale ) bi tane fym 250 var onuda ben alırsam tek olucam.ne komik demi.zaten burda üç beş tane chopper var.bizde artık burda markaların kardeşliği gezisi organize ederiz:)

ve arkadş burda chopper la gezilebilecek okadar güzel yollar vaki anlatamam.antalya dan muğla ya kadar yollar gezi yolu gibi,müthiş deniz manzaralı.yeşil ormanlar.yabancı motorcular bu yolu çok kullanıyo.

amore
04 Temmuz 2006, 06:13
hocam ben kale yi (demre) :P çok iyi biliyorum ya. hatta geçen yaz da ordaydım. ama güzel güzel gezersin işte. bi kaş fethiye patara tarafı bi finike den olympos kemer'e kadar :)

mka
04 Temmuz 2006, 06:29
ooo , sn en az benim kadar biliyosun buraları.ben finike doğumluyum, fakat 15 yıl kadar önce ayrıldım finikeden. üniversita falan filan derken (5 yıl da sivasta çalıştım ) 2 yıldır demre deyim.ve denizi balık avlamayı, özellikle de dalmayı çok seviyorum.ara sıra da güzel balıklar vuruyorum.bazen ahtopt,kalamar falan.bu arada olimpos bizim köy diyebilirim.buraları bilen biri olman beni şaşırttı ve sevindirdi.bide işin güzel tarafı buralarda pek çevirma olmuyo,kask varsa geç...

Gabe
04 Temmuz 2006, 09:49
abi boyle anlatmayın istanbul u terkedip gelicem yerleşicem oralara. :))

xeros
04 Temmuz 2006, 15:25
uzun suredir arastirma yapiyodum mont icin sonunda carrefourdaki tchibo dan aldim yaz icin cok uygun degil ama ben kullanicam ayrica eldiven ve bellikde aldim toplam 260 ytl verdim bence uygun bir alışveriş oldu malzemeler gayet kaliteli

nautilus
04 Temmuz 2006, 15:57
xeros bu mağaza bütün carrefour'larda var mı?Bir de sadece monta ne ödedin?

xeros
04 Temmuz 2006, 17:05
hepsinde olup olmadigini bilmiyorum umraniye carrefourda var bide capitolde var tchibo mağazası sadece mont 200 ytl ama soylemeliyimki mont yazlık değil kış için ideal baharlardada giyilir ben yazın denemeyi dusunuyorum astarını cıkararak. mont resmi
2365

bu adresten daha rahat bakılabilir

http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkDisplayProductInformation-Start;sid=64zngjIS03TngHa4urXt5jGGoXEKHgQAGTE=?Pro ductID=h5EKZAOi%2eZwAAAED6RIqn8yS&BackTo=Search

Gabe
04 Temmuz 2006, 17:16
dostum hayırlı olsun. korumalar tam nihayet, kim tutar seni beaa!

ben de onumuzdeki hafta file korumalıgı alınca yazacagım artık.

mka
05 Temmuz 2006, 04:22
meraba amore,merak ettim sende benim gibi gecenin köründe net te oluyosun.gece mesaisi mi ...?. yoksa benim gibi uykusuzlukmu çekiyosun

amore
05 Temmuz 2006, 04:54
kötü bi alışkanlık sadece :P belki de oralardan kalma işte, gerçi öncesinde de potansiyelim vardı ama bu kadar diildi. Akdeniz üni' yi 3. sınıftan bıraktım ben (bu sene 4 oluyo) oralarıda ordan biliyorum, ama özellikle demre yi beymelek su ürünleri nden biliyorum

nautilus
06 Temmuz 2006, 00:23
ya arkadaşlar ben motoru almadan ehliyet işine hiç bakmadım önce gittim motoru aldım sonra öğrendim ki bu ehliyeti eylül sonundan önce alamıyorum.Şimdi motorun zevkini de aldım ama korkudan sıklıkla trafiğe çıkamıyorum ve daha 3 ay boyunca rahat olamayacağımı,gezilere gidemeyeceğimi düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.Gitti güzelim yaz ayları.Ama bir yandan da iyi olduğunu düşünüyorum çünkü ehliyetim olsaydı hiç bakmadan atardım kendimi yollara.Oysa şimdi en azından bizim buralar(Bahçeşehir)müsait alışkanlık kazanmak için dolayısıyla ehliyetim olduğunda kendimi daha rahat hissederek trafiğe çıkabilirim.Eylülden sonra geziler düzenlenir mi bilgisi olan var mı?Tek başıma gezmek de bana kesin zevk verir ama topluca gezip eğlenmenin paylaşmanın keyfini de seneye bırakmayı istemiyorum.

mka
06 Temmuz 2006, 04:15
meraba amore,demek su ürünleri....şaşırdım,ben beymelek ilköğretim de öğretmenim.bak ne dicem,93 model yamaha virago 250cc - var,temiz görünüyo ama 13 yaşında tabi.3,100 -ytl. diyo henüz pazarlık edilmedi. tercih edilebilirmi sence.sen olsan ne düşünürdün ?..

okan4037
06 Temmuz 2006, 04:18
fıyatta pazarlık olursa fena dııll

mka
06 Temmuz 2006, 04:32
teşekkür okan.kararsızlık öyle kötü bi sancı ki....şimdilerde internette gördüğüm yeni bi chopper daha var, ( çelik motor ) crown 150 cc.
2,350 - ytl. insanın kafası karışıyo,ama şunu belirtmeliyim : rüyama giren tek motor şimdilik (genel de gerçekçi rüyalar görürüm - kendimi 25 milyarlık bi motorun üzerinde hiç hayal etmedim ) grand eagle 250

amore
06 Temmuz 2006, 05:22
eğer tanıdığın iyi bi usta varsa gösterebilirsin aslında. Ama ben alırken 2. el düşünmedim. 2 sene garanti ve bi motorun ilk binicisi olmak daha cazip gelmişti bana.

Gabe
06 Temmuz 2006, 09:20
meraba amore,demek su ürünleri....şaşırdım,ben beymelek ilköğretim de öğretmenim.bak ne dicem,93 model yamaha virago 250cc - var,temiz görünüyo ama 13 yaşında tabi.3,100 -ytl. diyo henüz pazarlık edilmedi. tercih edilebilirmi sence.sen olsan ne düşünürdün ?..

bi ustaya gosterdikten sonra ve biraz daha fiyat kırdırabilirsen kaçırma derim. iyi bir başlangıç olur senin için

xeros
06 Temmuz 2006, 18:17
bugun oglen capitol 1. otopark katinda park edilmis olan siyah Grand Eagle bizden birimi acaba arabayla gecerken gordum plakayi alamadim malesef.