PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31

pampi
07 Nisan 2008, 23:57
Slm Asimile ürünü suzuki artık getirmiyor bildiğin gibi.Tam olarak adını hatırlamamakla birlikte 2008 için başka bir firma aracılığı ile getirileceğini okumuştum.Sezonun hareketlenmesi ile ortalığa çıkarlar gibime geliyor.Forumdan Gabe satıyordu kendi motorunu geçen günlerde onunla bir irtibata geç istersen.

Asimile
08 Nisan 2008, 01:04
Slm Asimile ürünü suzuki artık getirmiyor bildiğin gibi.Tam olarak adını hatırlamamakla birlikte 2008 için başka bir firma aracılığı ile getirileceğini okumuştum.Sezonun hareketlenmesi ile ortalığa çıkarlar gibime geliyor.Forumdan Gabe satıyordu kendi motorunu geçen günlerde onunla bir irtibata geç istersen.

Sağol pampi fakat gabe nin motoru ile ilgilenmiyorum, zevkime ters olarak çok oynanmış motorla fazla aksesuar taraftarı değilim ben.. Ayrıca sıfır vadeli olarak mağazadan almam gerekiyor... İzmir'den arkadaşlar forumu okuduklarında yardımcı olabilirler sanırım tabi sıfır hala satan varsa...

Tekrar teşekkürler

maverıck
11 Nisan 2008, 01:25
asimile artık suzukı bu motoru getırmıyor ama bıldıgım kadarıyla seyhan ve kanunıde bu motora cok benzer hatta ıkızı sayılan bır motor var ıstersen bak sen bılırsın

KAFKASYALI
16 Nisan 2008, 01:36
selam masaiciler gabe dostum motorunun olduğuna sevindim.sana sorunsuz binlerce kilometreler diliyorum.Arkadaşlar motorunun arka dişlisini değiştiren varmı?Ben küçültmeyi düşünüyorum,belki hızı 5-10 km artar diye tahmin ediyorum dişliyi değiştiren arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.gerçi masaimin hızından memnunum ama bu aralar 110 km geçemiyorum,ben bu motorla 130 km gördüm neden performansı düştü anlamadım acaba bujileri ve yağsını değiştirsem faydası olurmu yardımlarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın.

Debriyaj balatası eskimeye başlamıştır onun için eski performansı alamayabilirsin.
Balataları yenilersen farkı görürsün.

badabat
16 Nisan 2008, 16:50
ya benim debriaj balatasıda yeni ama bi sorunum var. 4. viteste 95 i görüyorum 5 e atıyorum motorun hızında bi artış olmuyo nedendir acaba bilen varmı arkadaslar.bu motorlarla 120-130 u gormemız lazım yani

inspire
17 Nisan 2008, 02:51
Geçenlerde oda arkadaşımla ve yurttan bi arkadaşla küçük bi gezi düzenledik. Resimler için söyledim -badabat- verir yakında. :) :)
____
:) Cruiser la araziye giren bi oda arkadaşına sahib olan benden başkası yoktur heralde forumda :D Erhan cım tebrik ediyorum, dereden geçerken çıkan dumanlar gerçekten iyi effekt verdi ortama :mrgreen:

badabat
17 Nisan 2008, 14:25
ewt arkadaslar yılın ilk gezisini yaptım. topik e hayırlı ugurlu olsun. sakarya serdivan tepelerinde güzel bi gezinti yaptık.Motorumla dereden bile gectim canavar gibi tık demedi dagları tepeleri aştım walla. bu ılk gezıydı yaza dogru kerpe,akçakoca ve zonguldak a gezıler yapıcaz. istersenız sızlerde gelebilirsiniz.sanmıyorum ama. biz masaiciler biraz nazlıyız:) neyse ben resimleri göstereyim
http://img141.imageshack.us/img141/6610/img0363sy3.jpg
http://img231.imageshack.us/img231/2967/img2006kn9.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/9569/img2007kd7.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/5035/img2013qx5.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/3623/img2014zn8.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/504/img2016nz1.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/8720/img2039ou3.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/2290/img2040mo2.jpg

maverıck
18 Nisan 2008, 00:48
vaayy erhan olm motor hayvan gıbı duruyor.havanı atmısın yıne:)

erkanoral
25 Nisan 2008, 22:04
slm masaici arkadaşlar 2.el bir masai almak üzereyim en beğendiğim şekle sahip çinli motor ancak ilk motorum olacağı için motorlar hakkında fazla bi bilgim yok sizden bu motor hakkında tecrübelerinizi ve 2006 model 2. eline en fazla kaç para vermem gerektiğini öğrenebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

maverıck
26 Nisan 2008, 00:12
erkanoral eskı sayfalara bakarsan masaıyıı anlarsın

thaii_vtec
26 Nisan 2008, 00:15
arkadaşım masai snn bildiğin gibi çinli değil =)) sen rahat ol =))

erkanoral
26 Nisan 2008, 20:17
maverick dotum eski sayfalarda yazdıklarınız motorun nasıl olduğunu anlatıyor okudum ama hep iyi şeyler yazılmış bu motorun hiç mi kötü bi yanı yok alıcam artık kafaya koydum ama hangi sorunlarla karşılaşacağımı bilmek isterim

thaiivtec geçen akşam çok yardımcı oldun bana sağol çok yakında grand eaglecilere bende katılıyorum resimlerimide yayınlıcam burda bakarsınız artık

maverıck
27 Nisan 2008, 00:50
erkan oral bu motorun tek eksı yanı 100den sonra motor vıbrasyonu baska eksısı yok benımkı 10.500de hala bır sorun cıkmadı ıcın rahat olsun gozu kapalı al

erkanoral
27 Nisan 2008, 13:36
erkan oral bu motorun tek eksı yanı 100den sonra motor vıbrasyonu baska eksısı yok benımkı 10.500de hala bır sorun cıkmadı ıcın rahat olsun gozu kapalı al

başka çinlilerde 100 den sonra vibrasyon yok mu bildiğim kadarıyla hepsinde var

ewt arkadaslar yılın ilk gezisini yaptım. topik e hayırlı ugurlu olsun. sakarya serdivan tepelerinde güzel bi gezinti yaptık.Motorumla dereden bile gectim canavar gibi tık demedi dagları tepeleri aştım walla. bu ılk gezıydı yaza dogru kerpe,akçakoca ve zonguldak a gezıler yapıcaz. istersenız sızlerde gelebilirsiniz.sanmıyorum ama. biz masaiciler biraz nazlıyız:) neyse ben resimleri göstereyim
http://img141.imageshack.us/img141/6610/img0363sy3.jpg
http://img231.imageshack.us/img231/2967/img2006kn9.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/9569/img2007kd7.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/5035/img2013qx5.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/3623/img2014zn8.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/504/img2016nz1.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/8720/img2039ou3.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/2290/img2040mo2.jpg

badabat motor senin altında küçük gözüküyo boy kaç 1,90 varmı:)

badabat
30 Nisan 2008, 01:16
erkanoral benım boyum 1.80 :) zaten bızım makınalar dıger cınlılere gore bıraz daha kucuk ama daha sağlam

xeros
30 Nisan 2008, 11:13
hayırlısı olsun arkadasım, ben 13000 oldum yaz kıs hergun ise gidip geliyorum son 5 aydırda kucukyalı 4 levent, motor guzel, cinli ama ne demisler bakarsan bağ olur bakmazsan dağ, bakımını yapacaksın her zaman, hoş sadece bu motor icin değil tum motorlar icin gecerli bu dediğim.
tekrar hayırlısı olsun

erkanoral
30 Nisan 2008, 13:04
sağol xeros inşallah bende 13000 i deviririm masaimle
badabad dostum ufak mufak kalmış olsada motor altında sana yakışmış gidonu değiştirmişsin sanırım değişik bi hava katmış motora
arkadaşlar tüm motorculara kazasız sürüşler diliyorum:cat::cat:

xeros
30 Nisan 2008, 14:42
Motor ufak degil, artcıylada cok rahat geziliyor, on tekerlek ve depoda motoru baya kaslı gosteriyor. ciddi problem hic yasatmadı masallah, ancak ben hiç uzun yol denemedim Gabe denemişti sanırım bide ttopchu, 100 den sonra titresim var biraz uzun yolda yorabilir birde son hız 115 falan en azından benim motor icin oyle , daha hızlı oldugunu soyleyenlerde var ama ben kendi motorumla 120 yi hic gormedim desem yeridir zaten 110 uzeride cok sağlıklı olmaz :)

pampi
30 Nisan 2008, 17:32
Classic bir Cruiser dan çok biraz spor bir görünümü var.Arka çamurluğun kısa duruşu ve diğer 250 cc lerdeki gibi uzun ön amortisor ve direksiyon kullanılmaması motoru biraz derli toplu yapmış.Bu yüzden sürüş hakimiyeti ve yol tutuşu daha iyi.95 kilo 184 boyla altınızda bisiklet gibi (örn. tigrina) durmuyor.Artçı içinde rahat olduğu kesin.Titreşimi motoru kullanım alışkanlıklaırna göre değişmekle birlikte 90 km hızda iken başlayıp 100 den sonra biraz azalmakta modfiyesiz çok rahat 115 km/h hıza çıkabilmekte.Şehir içi yakıt tüketimi 130-140 krs. Uzun yolda test edemedim henüz malum ayak kırık.

maverıck
01 Mayıs 2008, 23:03
ya arkadaslar bırtek benımkımı son hızını yapıyor sanırım gostergem yanlıs gosterıyor:mrgreen:

erkanoral
02 Mayıs 2008, 13:40
evvet masaici arkadaşlarım 1mayısta motorumu altıma çektim aynı gün 300km yol yaptım.1 mayıs sebebiyle her taraf polis ehliyet daha elime geçmedi eskişehirden kocaeline ehliyetli bi arkadaşamı götürdüm motorumu getirmesi için
iki kişi saat 11.00 de çıktık izmitten ve saat 16.00 da eskişehire girdik çok güzel bi yolculuk oldu masainin gücünü sağlamlığını kendi gözlerimle gördüm içim çok rahatladı.biz iki kişi en fazla 120 basabildik daha fazla gitmiyo

birde arkadaşlar motor koruma demiri vibrasyonu arttırıyormuş mkd. olmasa vibrasyon olmuyomuş bi bilgisi olan varmı.depoyu tam doldurduğumda depo kapağından benzin atıyor sizce normalmi

hyalet sürücü
03 Mayıs 2008, 21:40
Evet Arkadaşlar şu Hız Meselesine Bir Nokta Koyalım Artık.iki Yıldır Masaimle Geziyorum Son Yaptığım Hız 130 Km Oda Yokuş Aşağı Normalde 120 Km üzerine çıkmiyor Ha 150 Km Yaptım Diyenler Var Ama Ben Bu Altımızdaki Motorun 150 Km Yapacağına Kesinlikle Inanmıyorum.ancak Modifiye Etmen Gerekir Dişli Küçültmek Vs Vs.250cc Lik Bir Motor 15 Hp Gücünde Keşke 22 Hp Falan Olsa Ipreyi Dayrdık 160 Km.mesela Mz Motorlarını Geçemiyoruz Otobanda Adamlar Yardırıp Gidiyorlar.bizim Motorlar Görüntü Bakımından Güzel Ve Dayanıklı Motorlar Kısaca Bizim Motorlar Hız Motoru Değil Gezi Motorsikleti üstüne Atlıycan 80 90 Km Sabit Hızda çevreyi Göre Göre Takılacan.sağlıcakla

xeros
04 Mayıs 2008, 00:50
bencede 120 max hız. gecmişligim yok zaten gecilmesinide bizim motorlarla tavsiye etmem. depo yu sonuna kadar doldurusam bendede tasma yapıyor o yuzden kapağa kadar doldurmuyorum hiç :) bu arada hayırlı olsun kazasız belasız keyifle surersin isallah.
titreşim konusunda ise durum şu bende koruma demiri yok titreşim ise belli devirlerin uzerinde yapıyor sabit bir sekilde hızlanıp vites buyultursen titreşim olmuyor ancak 5. viteste 100 uzerine cıkarsan hissediyorsun. bence yeteri kadar normal aşırı değil

maverıck
04 Mayıs 2008, 23:31
selam arkadaslar benımde ılk aldıgımda motor kapagım benzın tasırıyordu ama garantıden degıstırttım suan tasmıyor motor koruma demırınle tııtresımın alakası yok ama herkezın dedıgı gıbı 100den sonra tıtresımlı masaj baslıyor:Psanırım ısmıde burdan gelıyor masaj zamanla evrım gecırmıs ve masaı ollmus:mrgreen:

DooMsDaY
08 Mayıs 2008, 00:53
herkesinde dediği gibi ben 1.5 yıldır biniyorum tepo kapağında benzin sızması gibi bir sorun yaşamadım 120 yi bir kez biraz geçtim gibi oldu :) oda bayır aşağı yanlız en son egzantrik dağıldı ıvır zıvır derken 300ytl bayıldım.. titreşim konusuna gelince 4. viteste zorladığm zman var ama 5 e attığım zaman 110 kadar sorun yaşamıyorum.. vidalalrın hepsini değiştirdim belki bundan kaynaklanıyordur ;)... motorumuz gezi motoru arkadaşlar ne zorlamaya gelir ne sürrate ne kadar çinliler içinde iyi duran kalite olarak 1 basamak üstte olan bir motor olsada fazla zorlamaya gelmez...

badabat
08 Mayıs 2008, 22:05
İşte bu çok iyi yaa. herkes aynı fikirde. bende 115 i gecemedim düz yolda. vibrasyon 100 den sonra baya oluyo.benım motor 90 ı geçmiyodu. zinciri bi temizledim 115 e çıktı. kışında kullannıyosanız zincirinizi gaz yağı ile güzelce temizleyin ve yağlayın. bide 10000 i gecenler zincirlerine baktırsınsan. zincir bi sure sonra deforme oluyo. herkese ii sürüşler

erkanoral
08 Mayıs 2008, 22:54
yaw bu motoru iyiki almışım çok güzel gidiyo her yolda dağ tepe demeden keçi gibi tırmanıyo heryere ehliyet daha olmadığı için şehir içine fazla giremiyorum:pr: o yüzden dağ tepe geziyorum ama ehliyetti bi alıyım motorumu işiklandırıp geceleri caddelerde asfaltı ağlatıcam beaaa

arkadaşlar yakında karadul umun (motor siyah ön cam siyah o yüzden adını karadul koydum) resimlerini yayınlıcam sizlere bakalım nasıl bulacaksınız

yaw bide nasıl kask alıcaz bu motora fullface kask almayı düşünmüyom bu motorlara gitmez diye düşündüm bize nazi kaskı veya açık kask daha uygun olur heralde

xeros
08 Mayıs 2008, 23:23
erkanoral arkadaşım lütfen kask almadan fazla dolaşma once kask ve diğer korumalar. ben motoru almadan 3 ay once kask almıstım :) ozellikle fullface tavsiye ederim nazi kaskların yada yarım kaskların koruma acısından bir faydası yok, ya çeneden acılır yada fullface kask al bence, butceni bilmiyorum ama sakın korumalardan kısma kaliteli olsun korusun, bende nolan n61 fullface kask var yaz kıs hep kullanırım hem kalitesi hem fiyatı iyidir, bide lazer kasklar var uygun fiyatlı mutlaka bulursun. neyse bir an evvel ehliyet ve kaskına kavusursun.

motora gelince gercekten keci gibidir karadul yerine karakeçide diyebilirsin. ben cok ama cok memnunum.

zincir konusunda ise badabat haklı 10000 sonrası zinciri değiştirmek faydalı uzerindeki zincir cok kaliteli değil ben değistirdim 12000 de gene kaliteli bir zincir taktırmadım, bi 10000 gotursun gene değiştiririm. maliyeti cok yuksek degil 40 50 ye halletmiştim ben yanlış hatırlamıyorsam

erkanoral
09 Mayıs 2008, 23:38
xeros karakeçi ismini sevdim karadul out karakeçi in senimi kırıcam arkadaşım karakeçi yaptım motorun adını :cat: şuan emanet bi kaskım var onunla biniyorum ama kendime iyi bir kask alıcam genede bindiğimiz motorlara fulface kask yakışmıyo diye düşünüyorum

zincir değişimi haricinde zinciri yağlamanın bir zamanı varmı

xeros
10 Mayıs 2008, 03:40
zincir yağlamak kolay oldugundan ben her yıkama sonrası yapıyorum, 200 300 kmde bir yapabilirsin yapmazsanda belli bir süre sonra ses yapmaya baslar yağlayınca ses kesilir.

erkanoral
13 Mayıs 2008, 11:45
xeros rezerv depoyla kaç km yol gidiyosun

xeros
13 Mayıs 2008, 12:26
ben benzin musluıgunu değiştirdiğimden rezerv depom yok su anda :)
oncesinde ise 280 de falan yedeğe gecip 310 320 gibi de benzini dolduruyordum bu hesapla 30 40 km rahat yaparsın genede tavsiyem rezerve gecer gecmes depoyu doldurmak olur

red_indian
14 Mayıs 2008, 15:13
arkadaşlar bende bu motoru almayı düşünüyorum hatta baya bi istekliyim bütüm yorum ları okudum formu takip ediyorum ilk sorum ankarada nerde bulabilirim bu motoru ikincisi son fiyat hakkinda bi bilginiz warmı üçüncüsü ben henüz ne motora bindim nede sürdüm yanii bunu oğrenmem ne kadar sürer tahminen sorularıma cewap werirseniz çok sevinirim şimdiden saolun:d

arkadaşlar birde bugün ankarada ulusan motoru aradım bilenler biliyoo adamlar bana artik yapilmiyo bu motordan dendi analayamadım walla sonrada işte siz bana numaranızı verin eğer gelirse ben sizi ararim dedi yanii kararsiz kaldım diğer illerdede bolemii yapimi durdumu bu motorun??

xeros
14 Mayıs 2008, 17:17
red_indian merhaba bu mototrlarım yapımı durmadı ama ithalatci firma yenilerini getirmiyor uzun suredir, o yuzden yakın zamanda sıfırını bulman pek mumkun gozukmuyor.
benimde ilk motorum bu bundan once tecrubem yoktu o yuzden senin icinde problem olmaz

red_indian
14 Mayıs 2008, 17:27
xeros sanada mrhb cewapladığın için saol ama adam kararsız kaldi onu anlayamadım bu aradiğim bayideki adam hem fiyat verdi hemde artik getirmiyoruz ama gelirse diede telefonumu aldı ondan dolayıı yani şey demedi artik getirmicez ksra bakmayın demedi kesin bişey solemedi

xeros
14 Mayıs 2008, 19:21
walla ben uzun zamandır yeni geldiğini gormedim, bizim kucukYalida sıfıra yakın bir adet gri var sıfıra yakın derken daha 100 km yapmamış bi tane.
sıfır olarak henuz getiren olmadı belki düşünen ithalatcılar vardır :)

maverıck
15 Mayıs 2008, 20:35
red_indian bence xerosun tavsıye ettıgı motoru al cunku yenısı yok artık getırmıyor suzukı.gercı sym yıde kestı suzukı suzukı ıste hep aynı polıtıka off off:pr:

bestt53
16 Mayıs 2008, 15:21
selam arkadaslar bende ıkı yıldır fym grand eagle kullanıyom motor guzel suruşu falan herşeyı ıyı bakımını ama kımseye tavsıye etmıyom bı stop lambası kırıldı rızedeyım bulamıyom ıkı aydır lambasız dolasıyom allah korusun kaza etsek motor yatacak yedek parca sorunu var bencee oda onemlı bır konu lamba ıcın ıstanbulda arastırma yapıyom:)

red_indian
16 Mayıs 2008, 18:16
haklısın maverick yada arkadaşlar 250 cc lik bu fiyatlar civarıı onerebilceniz başka model warmı bana??

maverıck
16 Mayıs 2008, 21:25
valla arkadaslar bu motorun benzerı seyhanda var motor aksamının tumu jınlunda ve dıgerlerınde var anlamıyorm ben her parcasını bulutuyorum bence masaı gerısı yalan.badabat orınglı zıncırmı aldın sen zıncırımı degıstırıcem orınglı olanla

solinus
17 Mayıs 2008, 06:35
herkese slmlar ve kazasız geziler dilerim :)
2 sene önce aldığım motorumu ekstradan üzerine, koruma demiri, armode marka sosis ve yan olarak 3lü çanta, püsküllü elcikler taktırılmış olarak satıyorum.
Motorum yalnızca 2150 km de aldığımdan beri hiç doğru düzgün binemedim. Hiç bir kazası, çiziği sorunu yok. 2006 model. 2006 dan bu yana 2 kış geçirdi ve yattığı 7-8 ay sonunda hiç bir problem çıkarmadan çalıştı. yağmurda, karda hiç kullanmadım. Hala 0 gibi ekstradan koruma demiri ve çantaları var. Rengi Gri. Alacak arkadaşa kendim özel diktirdiğim brandasını ve bir adet çelik zinciri ile (hırsıza karşı), yine 1 adet çelik halatını da vereceğim. Motoru içine su kaçmasın diye hiç kendim bile yıkamadım, hava komprosörü olan profesyonel yıkatmacılarda yıkattım. Büyük bir hevesle alınmış, gayet iyi bakılmış bir motor. Fiyatım 3.050 ytl İsteyen olursa ayrıca 1 adet laser dragon kask (gri) (0'ı 125 euro) ve 1 adet zeus kask (lacivert) (0'ı 100ytl) da makul bir fiyatla verilir. Kasklarda da hiç bir hasar ve darbe yoktur. İlgilenen arkadaşlar bana bilginers@gmail.com dan ulaşabilir. Motor Ankara'dadır. Ulusan çıkışlıdır. İnanın bu kadar temizi bulunmaz.

bestt53
17 Mayıs 2008, 15:04
dostum galıba sen ıstanbulda ıkamet edıyosun ben rızedeyım yedek parca sorunu yasıyorum maalesef:(

erkanoral
18 Mayıs 2008, 22:30
arkadaşlar bende bu motoru almayı düşünüyorum hatta baya bi istekliyim bütüm yorum ları okudum formu takip ediyorum ilk sorum ankarada nerde bulabilirim bu motoru ikincisi son fiyat hakkinda bi bilginiz warmı üçüncüsü ben henüz ne motora bindim nede sürdüm yanii bunu oğrenmem ne kadar sürer tahminen sorularıma cewap werirseniz çok sevinirim şimdiden saolun:d

arkadaşlar birde bugün ankarada ulusan motoru aradım bilenler biliyoo adamlar bana artik yapilmiyo bu motordan dendi analayamadım walla sonrada işte siz bana numaranızı verin eğer gelirse ben sizi ararim dedi yanii kararsiz kaldım diğer illerdede bolemii yapimi durdumu bu motorun??

red indian motor kullanmayı öğrenmek çok zor diil daha önce araba kullandıysan vites konusunda acemilik çekmezsin bunun dışında da bisikletin ağır olanı bu motor denilen icat bikaç kez zorlanırsın ama sonra dikkatini vererek keyifli keyifli sürersin masai alırsan eğer motorun üstünden inmek istemiceksin bende yeni aldım ilk motorum 2 haftadır motor biniyorum henüz şimdi hiç zorlanmıyorum sürmekte

maverıck
24 Mayıs 2008, 10:07
selam arkadaslar motorumu bakıma soktum zıncırımı degıstırdım orınglı zıncır taktım bujıler hava fıltresı degıstı vıdaları sıkıldı karburator ayarını yaptırdım arka fren balatasını degıstırdım ıste calsımasaydım uzun yol yapardım :(

BraveColin
28 Mayıs 2008, 13:14
Slmlar herkeze bende bu masaiden almak istiorm,aslında ramzey,keeway ve junlin arasında gidip geldim uzun süre ama bence bu masai görüntü acısından daha kalite bi motor,yalnız daha ehliyet işini halletmedim,ne kadr sürede ediniriz? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa sevinirim,yanlış yere yazıorsam kusura bakmayın formu tamamen inceleyemedim,

KARABURUN
28 Mayıs 2008, 13:48
Bildiğim kadarıyla 0 km masai artık satılmıyor.Ancak 2. elini alabilirsin bulursan.

BraveColin
28 Mayıs 2008, 14:30
Sn Karaburun sizde sanırım arıyodunuz,bulabildinizmi?

KARABURUN
28 Mayıs 2008, 14:47
2. eli var evet.Ben fikrimi değiştirdim ve hyo 250 gt comet almaya karar verdim.

xeros
28 Mayıs 2008, 17:53
sıfır malesef bulunmuyor 2.el var piyasada ama cok fazla degil, diğer sehirleri bilmiyorum ama istanbulda var arastırırsan bulursun. hatta forumdan thai_vtec satıyodu motorunu ama son durumu bilmiyorum.
ehliyet icin belli bir surec var simdi basvursan 1 2 aya alabilirsin genede bir kursa danısırsan daha net bilgi alabilirsin. sınav zamanları var onları yakalamak lazım tavsiyem motor alacaksan simdiden ehliyete basvur hatta bazı malzemelerinide onceden alabilirsin kask eldiven falan gibi hepsine bir anda yuklenmek zorlayabiliyor tecrubeyle sabittir :)

BraveColin
29 Mayıs 2008, 12:22
Tavsiyeleriniz için saolun,2. el almak istemiyorum,bana hangi motoru önerirsiniz?Madem masai alamıcaz ,sizin tavsiyelerinizle aynı ayarda baska bi motora yollanalım :wiinkk: