Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
maverıck
01 Mayıs 2007, 01:25
gabe badabat artık bulusalım bea masaılerımız tanıssın artık:)
biz dun aksam konustuk badabat'la, hazıranda ancak gelebilecek biz bulusalım maverick onu beklemeyelim. carsamba aksamı olabilir, ozel mesaj atacagım yeri
maverıck
01 Mayıs 2007, 20:26
ok gabe msjını beklıyorum
arkadaşlar motorumu satmış bulunmaktayım :)
maverıck
02 Mayıs 2007, 19:42
r3n hayırlı olsun .gabe bugun hava cok kotu baska zaman cıkalım ok?
ttopchu
02 Mayıs 2007, 23:06
arkadaşlar motorumu büyütmek istemekteyim (suzuki intruder c800 ile) güzel bir adet buldum. O yüzden canım grand eagle ımı satmaktayım fiyat olarak 2250 ytl civarı düşünüyorum.
Sisybar yan ve arka çanta öncam sisfarı airbrush motor koruma demiri açık eksoz (6000 km de açtırılmıştır) gibi özelliklerimiz mevcuttur. Motor yaklaşık 8000 km dedir. Tüm bakımları suzuki doğamotora yaptırılmıştır isteyenler motoru oraya da sorabilirler. bir kaç kere servise gitmişliği vardır ki zaten bütün geçmişi bu forumlarda mevcuttur. Büyük bir kazası yoktur 1 defa yan yatmıştır. Satış işlemleri izmirde yapılmak süretiyle motor çevre illere tarafımdan getirilebilir (benzin parası ve dönüş yol parasının karşılanması suretiyle :) )
fiyat olarak 2250 ytl düşünmekteyim ciddi alıcılarla pazarlık yapılabilir :)
imzamda motorun resimlerini görebilirsiniz öncam o resimde görünmemekte sisybarda orjinal sisybarı ile (daha sonra daha işlevsel sisybar taktırdım)
darısı başıma :)
hayırlı olsun @R3N
sağolasın ttopchu , bende aynı fiyatı vermiştim , sahibinden den bayağı arayan oluyor , yeni bir motor bakacağız artık , alan arkadaşa da hayırlı olsun , soranlar içindeki en düzgün elemanlardan biriydi , bi tanesi çinin neresinde fabrika diye bile sormustu :)
Ren, hayırlı olsun dostum. darısı benim de başıma :) ben de değiştirmek istiyorum.
şimdi bu mesajları okuyup bir sorun var sanmasın insanlar. bir senedir biniyoruz bu motorlara ve artık değiştirmenin vakti geldi bana göre :) daha buyuk bir şeyler denemek lazım ;)
maverıck
03 Mayıs 2007, 19:18
aaa hey mıllet sukoyuverıyorsunuz ama bosuna dememısler ınsan oglu tuketıcıdır dıye:)
aaa hey mıllet sukoyuverıyorsunuz ama bosuna dememısler ınsan oglu tuketıcıdır dıye:)
öyle gercekten , benim motoru alan arkadaş da hemen başlamış gezmelere bilkentten başlamış :cherry:
bu arada ben er6n alıyor gibiyim , insallah tamamına erdiririm , gabe, ttopchu darısı başınıza :)
maverıck
06 Mayıs 2007, 20:24
valla benımde hayalım yamaha fazer ama uzak gozukuyor bana:(
evren insallah dilediğin gibi olur, ama en onemlisi > hayırlısı olur :)
madem aklımızdaki makinelerden bahsediyoruz, ben soyle guzel bir mt1 hayal ediyorum. eh, epey uzak o da bana. değiştirirsem en 500 düşünüyorum tabii orası ayrı
xeros
09 Mayıs 2007, 14:52
bende biraktim motoru sakir ustaya yarin alicam isallah.
maverıck
10 Mayıs 2007, 00:37
su sakır ustanını adresını bır verın bakıım gıdıp bende bırkac sey soracam:)
badabat
11 Mayıs 2007, 00:33
arkadaslar salı gunu sakır ustada bıtane masaı vardı kımın motgoruydu
motorla gecerken gordum.
bu arada benım hayalımdekı motor suzuki M 800 İntruder. bıde geen dergıde gordum suzuki Vzr 1800 oda manyak bı motordu. ama onu almaya hayatta para yetmez. anca sayısaldan para cıkacakta ole. ama m800 alıcam ılerı inşallah
xeros
11 Mayıs 2007, 18:01
Benim motordu sanirim ,
dun aksam aldim motoru, gayet guzel hele arka fren super olmus boyle oalcagini bilseydim cok onceden birakirdim
whiteeagle
11 Mayıs 2007, 18:32
ön frenler ötüyor yolda kuş gibi... balatanın dandikliğinden dediler ve sesi kesemediler... balataları değiştirecem... başına gelen varmı daha önce????
maverıck
11 Mayıs 2007, 22:42
whıte eagle balatayı zımpara yaptır ozman gecıyor .tas toprak gelmıstır dısk ıle balata arasına
whiteeagle
14 Mayıs 2007, 10:19
frenden değilmiş günahını almışım... ya kilometre sayacı ya göbek ötüyor... servis yolu gözüktü gene...:( ya bu çin mallarının tek dez avantajı bu ıvır zıvır yerleri bozuluyor. kimin aklına gelir kilometre sayacı ses yapsın.
murat_efe
14 Mayıs 2007, 11:09
Arkadaslar Yazılarınızın Çogunu Okudum. Hepinize iyi egleceler Diliyorum... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... Bu FYM 250 Fiyatlarını Göremedim Yazdıysanızda Ben göremedim sanırım.. Burdan bi yazarsanız Sevinirim. Ayrıca Bunu bu gün Almayı Düsünüyorum.. NAsıl Siz Memnunmusunuz FYM 250 den?
badabat
14 Mayıs 2007, 13:59
whiteeagle abı benımde otuyodu kılometre saatının tekerlege baglanan kısmında. kucukyalıdakı motorucuya goturdum duzelttı o 10 kagıt aldı::)
titreşimden benim motorun şasisini motora bağlayan kulakcıklar kırılmış. felaket ses ve titreşim yapıyordu. bir 2 yere sordum 15 ile 60 ytl arası fiyat soylediler. bir de hemen olmaz, iş fln var diyordu herkes. cumartesi gunu kafama esti. soktum depoyu fln. o kulakcıkları şasiye sabit zannediyordum, meğer vidalıymış. onları da soktum. guzel bir kaynak yaptırdım ve sonra da pullarla fln destekleyip yerine oturttum.
koruma demirimi de baglantı yeri egzoza degdiği ve yuksek hızda vibrasyondan egzoza zarar verebileceğini düşünerek takmıyordum. onu da yaptırdım. girdim bir egzozcuya. 2 saate yakın hesap kitap yapıp koruma demirinin parçasının yerini kaydırdık. üstüne bir de siyaha boyadım koruma demirini :) canavar gibi oldu. 20 kaat verdim ustaya, kaldı ki 2 saat surmeseydi demir 10 ytl'ye bile cıkacaktım.
neyse, yolda vites pedalımın demiri oynayıp duruyordu. Hasanpaşa'daki emre ustaya yakındık. ona gittim. ara çubugun cok uzun oldugunu soyledi. idareten sıkılaştırdık. egzozcu ustada dunyanın seyini yapıp 20 ytl verdikten sonra vites ara cubugunu sıkılaştırmaya 10 ytl verdim. para değil bunlar da ne bileyim, orasız gorundu bana :)
bu arada bizim makinelerin hızlarını kaybetmesi durumu sanırım debriyajdan kaynaklanıyor. bugun şakir ustaya (küçükyalı) bırakıyorum motoru. debriyaj balatalarına fln bi bakacak. daha fazla masraf yapmayı dusunmuyorum zaten gerekli de gorunmuyor ;)
resimleri akşam ekleyeyim. guzel oldu koruma demiri. soranlara orjinal koruma demiri, çinden getirttik bile diyorum :))
whiteeagle
14 Mayıs 2007, 16:13
bu arada söylemeyi unuttum. pazar günü edirneye gittim geldim motorla. çok güzel ve yorucuydu. motor hiç zorlanmadı diyebilirim. bir tek ötüyordu :) gece otobandan gelirken helal olsun dedim walla. bi lamba patlatsa, fazla yaksa benzin bitse falan tarumar olurduk. çin çan çon kralı bu makina. artçılı sürüşte bir depo 300 km.yi deviriyor. farlarıda bana göre gayet yeterliydi. hiç sorun yaşamadım. Ancak otobanda çok yavaş kalıyo yol hiç bitmeyecek gibi geliyor :pale: tek sorun buydu. para olsa en az 600lük bi makina alcam ama önce araba sonra iyi bi motor felsefesi şu anda ağır basıyor :)
maverıck
14 Mayıs 2007, 22:44
vaay bakıyorumda motorun orasını burasaını yaptırıyorsunuz:) benıde sınyal kolu bozuldu:)saga sınyal vermıyor garantıden degıstıttıryorum:)eeeeeee o kadar olacak dımı arkadaslar en azından motor ve yuruyen aksama bırsey olmuyor yasasın maaaasssssssaaaıııı:)
DooMsDaY
19 Mayıs 2007, 00:52
arkadaşlar ben her pazar en az 350 km yol yapıyorum... bizim ekiple hepimizde cin can con var hiç birimiz sorun yaşamadık uzun yolda şimdiye kadar yüklenmeyince bi sorun çıkmıyor ama ben ibrede 125-130 gördüm desem inanırmısınız bilmiyorum regal raptorlarla beraber bastık 3 motorunda ibre yanlış değildir sanırım :) bide bu aletlerin debriyaj balatalarına dikkat edin sorun çıkartıyor benden söölemesi...
ttopchu
19 Mayıs 2007, 01:04
inanırım 120 ye ben kilolu olduğum halde yapmıştı yokuş aşağı 140 görüp elime gazdan çekmiştim...
Ben canım motorumu sattım ve 2007 model suzuki intruder c800 (fuardan kalan fiyatlarda varmış doğa motorun elinde) aldım arkadaşlar. Japonyadan çanta getirttim oda gümrüğe takıldı beyanname falan vermem gerekecekmiş galiba onlarla uğraşıyorum şu sıralar :) resimleri çanta takılınca koyacağım. Eski motorumda doğa motordan bir ustanın akrabasına nasip oldu güle güle kazasız belasız kullansın.
maverıck
19 Mayıs 2007, 16:21
motorumun garantıden parcaları geldı sınyal kolu ve depo kapagı ılkbasta suzukıden terddutluydum ama sımdı guvenım sonsuz
ttopchu hayırlı olsun motorun kazasız belasız insalla
ttopchu
19 Mayıs 2007, 22:35
teşekkürler @R3N darısı her isteyenin başına, her 2 teker üzerindekine kazasız belasız sürüşler
Arkadaşlar merhaba işden güçden uzun süredir yazamadım.
Ben biraz şanssız çıktım sanırım :pale:
geçenlerde yağ değiştirttim eve geldim sabah bir baktım üst silindir kapağının ordan yağ damlatmış. silindir kapağının alt kısmı hala yağlıydı. Anlamadım neden yaptı ama aynı durum tekrarlanırsa banada servis yolu gözüküyor. :pale:
whiteeagle
22 Mayıs 2007, 09:43
b_d üst silindir kapağını alyanla kendin sök ve orada yağ varmı bak. motorun üstünde herhangi bir yerinde sızıntı varmı bak. bende üst kapak sızıntı yapıyor diye kaç defa servise götürdüm en sonunda deponun şamandra bağlantısından benzin kaçırdığını buldum. benzin damla damla sızınca aynı yağ gibi gözüküyor.
K A D İ R
22 Mayıs 2007, 17:17
ya kardeslerim su sakır ustanın adresini guzelce verin bana da ayrıntılı bi şekilde mümkünse...kendisine şiddetle ihtiyacım var.
motoru dağıttım desm yeridir.en hor kullananınız benim galiba ama benden inatçı beni yolda bırakmaya niyeti yok.bari götüreyim servise de hakkını vereyim.km 6000 de kaldı km teli koptu .sanıyorum ki şu anda 8000 lerde falan olmalı.en son yagı 3000 de değişmişti.değişecek.4 sinyal çanagı takılacak.2 si yok 1 i kırık..dikiz aynalarını değiştirecem..eksozları kesmiştim.ses çok aşırı çıkıyo 2 eksoz taktıracam..debriyaj ve frenlerini de kontrol ettirecem..geçen gün motorun önüyle arkasını birbirine bağlayan salıncak milini kırmıştım sonra bi başına somun kaynatarak halletmiştim ama giderken arkası gezme yapıyo onunda orjinalini taktırtacagım..
yani korkmayın bu motor her sartta gidiyor ve ne kosulda olursa olsun adamı yolda bırakmıyo:)
o yuzden arkadaslar ben kucukyalıyı cok bilmem bi sahildeki totalı biliyom-dore pastanesinin orayı..bide kenan evren kıslasını biliyom..ona gore bi tarif ederseniz cok sevinirim..hepinize saygılar..
yaşasın masai kardeşliği!!!!
badabat
22 Mayıs 2007, 21:44
kadir hocam sen ne yapmışşın yaw. walla iyi yolda kalmıyosun :)
K A D İ R
23 Mayıs 2007, 11:22
badabat sen bilmion mu şakir ustanı yerini yazsana kardeşim yaaaa.götürelim şu motoruda yapılsın artık..
kadir dostum, geçmiş olsun. canını çıkarmışsın masainin :))
kucukyalı Atatürk Caddesi'nde, Yurtiçi kargo'nun hemen yanındaki sokakta şakir ustanın yeri. Camiinin onunden giden bir yol vardır, E-5 e paralel gorunur, onun onunden giden yol ustundedir, kucukyalı girişindedir E5 tarafından
K A D İ R
23 Mayıs 2007, 13:38
saol kardeşim gabe valla kafayı bi takmışım altan motora uzakta geliyo üşendim gitmeye sonra baktım herkes şikayetçi vazgeçtim..şakir ustayıda sizden biliyom gidecek yer arıyodum bende iii oldu inşallah toplarda adam eder benim motoru şakir usta...
yedek parça olayı nasıl orda sinyal lambası ,uzunların yandığı far anatharı, km teli,eksozler salıncak mili hepsi değişecek orda varmı? veya kendisi tedarik edebiliyomu şakir usta?
ya sinyal buyuk bir problem zaten bizimkilerde, fakat diğer parçaları bir şekilde temin edeceğine inanıyorum. sen bir götür hele, selamımı söyle :) gerisi kolay olacaktır
maverıck
24 Mayıs 2007, 22:47
arkadaslar ıc erenkoyde motostar suzukı sevıslıgı almıstır.her turlu yedek ve garantılı parcayı temın edıyorlar 3gunde gelıyor sıddeetle tavsıye ederım:)
yeri nerede buranın maverick, adres - tel fln verirsen makbule gecer
DooMsDaY
26 Mayıs 2007, 02:26
arkadaşlar bende masaime ayak pedalı*sisybar*çanta demiri ve ön cam arıyorum ama hiç bir yerden bulamıyorum..... elemanlar tutturdu çeliğinkini takalım falan die ama motoru çeliğe çevirmek istemiyorummmm... kütahyadayım siparişle sisybar falan alabileceğim neresi var biliyorumusunuz... bide bizim elemanlar geçen hafta ist deydi regal raptorlara özel cam falan kestiren bir yer varnış adam baya güzel aksesuar yapıyor lazer kesiciyle falan kromdan çok çılgın şeyler yaptırmışlar ön camlarını aynı shadowunkine benzetmişler falan filan düşünen varsa adresii alayım...
"whiteeagle"
Haklıymışsın silindir kapağında değilmiş sızıntı deponun şamandra baplantısı benzin kaçırıyormuş :rendeer: servis olarak sana getiricem motoru bundan sonra :queen:
Fakat gittiğim servis inanılmaz baştan savma iş yapıyormuş. Kendim sağına soluna bakayım diye kurcalamasam hiçbirini fark etmeyecektim ayıp denilen bişey var yaa :pr:
1: Deponun arkasındaki koltuğun takıldığı köprüyü ters takmış koltuk yerinden çıkacak gibi sallanıyordu kendim düzelttim
2: Bujileri sıkmamış bile motor nerdeyse benzin yerine hava yakıyormş :silent:
3 Yağı eksik koymuş üstünü ben tamamladım (ne karı olacaksa)
inanılmaz bişey hakikatten:pr:
xeros
28 Mayıs 2007, 00:00
hangi servis bu soylede gitmeyelim bari :) , sanirim masainin bilindik standart hatasi bu deponun samandira bağlantisi kotu malzemeden yapılmıs sıcakta eriyiveriyor ve kaciryor bu hatayla karsilasmayan yok sanirim
maverıck
28 Mayıs 2007, 21:31
benımde bu depo macerası geldı vıdalarını sıktım duzeldı bırde garantıden depo kapagını degıstırdım .gabe motostar bostancı koprusune cık mezarlıga gelınce sola don ylu takıpet 3.solda kosede avea bayıı var onun karsısında
atavratbraveheart
29 Mayıs 2007, 00:32
Yazılanları okudumda şeytan kulağına kurşun benim motorda şimdilik bezin sızıntısı sorunu yok kaç km yaptıktan sonra bu olay oldu b d ?
DooMsDaY
02 Haziran 2007, 00:41
Yazılanları okudumda şeytan kulağına kurşun benim motorda şimdilik bezin sızıntısı sorunu yok kaç km yaptıktan sonra bu olay oldu b d ?
dostum bu motorun gri rengi bi sende bide bende var sanırım çoooook sevindim ben bu olaya :D:D:D
maverıck
02 Haziran 2007, 23:13
doomsday yanılıyorsun dostum ıstanbulda ben coook gordum:)
whiteeagle
04 Haziran 2007, 09:36
ya masaiciler bu forumlara pek takılmıyor galiba hergün yolda bissürü masai görmeye başladım...
maverıck
05 Haziran 2007, 12:37
slm masaıcıler hadı ama formu bıraz hızlandıralım cok yavas gıdıyoruz atalım vıtesımızı 5 e gazlayalım ucuralım burayı:)
xeros
05 Haziran 2007, 17:24
Arkadaslar kanuni tiger 250 cc baslıgında dişli ile ilgili değişikliklerden sonra guzel yorumlar okudum.
soyleki kısa vites araliklarinin normal bir seviyeye geldigi,
viteslerdeki yuksek devrin bu sekilde azaldigi ve buna bağlı olarak vibrasyonun azalması,
yuksek hızda giderken gaz kesildiginde yavaslama suresinin uzaması gibi
ben yorumlari gayet mantıklı ve duzgun buldum orada bahsedilen ise 13 dişliden 15 dişliye gecildigi,
bu konuda + - fikri olan daha once arastirmis olan vamıdır ?
bizim motorlarada bu sekilde bir modifikasyon uygulanbilirmi ?
maverıck
05 Haziran 2007, 22:03
valla ben baska dıslı taktım fakat bızım zıncır bıraz kalın eger bır dıs daha buyuk takarsan zıncır bloga degıyorolmuyor dıslı degıstırıceksen zıncırıde degıstırmen gerekıyor motor blogunun arasına vıbrasyon alıcı lastık koydum oda bır ıse yaramadı:(yanı kısacası vıbrasyondan kacıs yok gıbı gozukuyor.eger kranka dokumden balans yaptırısan duzelcegını soyluyor ama onunda malıyetı500ıle700arasıymıs
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO