Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
badabat
19 Şubat 2007, 03:19
R3N dostum fena görünmüyo aslında ön lastık baya kalınmıs yaw :) buarada sis farı taktırırsan motor daha güzel görünür bence. Ama yağmurlu havada su sıcratmazmı uzerıne ve motora.
R3N dostum fena görünmüyo aslında ön lastık baya kalınmıs yaw :) buarada sis farı taktırırsan motor daha güzel görünür bence. Ama yağmurlu havada su sıcratmazmı uzerıne ve motora.
bbadat sis farı düşündüm ama 55 wattlık ları sürekli kullanırsan aküyü boaşltıyor, 12 wattlık kanuni seyhan 250 c nin sis farları uyuyor (sanırım gabe önermişti) aynı fikirdeyim güzel durur muhtemelen, burdaki bir kanuni servisi çiftine 60 ytl demişti, öle kaldı.
ön jant içinde evet güzel görünüyor ama suya girmemek lazım :) motoru , göğüs hizası ve üzerini yıkıyor :) yinede takmayı düşünmüyorum. önümüz yaz zaten :)
badabat
19 Şubat 2007, 23:56
abı ben 55 w lık taktım. wattı dusurunce cok az ısık verıyo. ama bole mukemmel oldu. zaten 30 dk calıssa yeterlı. ben 55 ytl ye taktırdım cıftını
DooMsDaY
20 Şubat 2007, 19:31
Eywallah R3n. GÜle GÜle Kullan... Doomsday Dİzlİk GÖremedİm Ben Fotoda ;)
dostum normalde dizliksiz çıkmıyorum :D ama şirkette kaldı dizlikler mecbur ööle takıldık :cat:
arkadaşlar dün gece motorla yaklaşık olarak 95-100 ile giderken birden vınnnnnnnn diye azalan bir ses ve motor stop etti ve neredeyse şehir dışına çıkmak üzereydim... :( 1-2 saat uğraşmama rağmen bir şey elde edemedim. servisteki arkadaşlar saolsunlar ben bu gün işteyken motoru aldılar bıraktığım yerden götürdüler.. marş motorum arıza yapmış ayrıca :((((( debriyaj balatam mahvolmuşş aslında sert de kullanmıyorum motoru ama yağının gününü geçirmiştim bana bundan kaynaklanabileceini söylediler... herkese sesleniyorum aman dikkat yağınızı tuzunuzu kontrol etmeden binmeyin güzelim motorlarınıza sonra benim gibi oturup ağlarsınız halinize... bu gün raporluyum yarında ama motorum arızalı :((( serviste havada ona keza bu kadarmı güzel olur... Hepinize sağlıklı mutlu arızasız kazasız belasız sürüşler dilerim
doomsday geçmiş olsun birader, masraf ne kadar çıkıyor? onu da yaz bilelim
deamon
20 Şubat 2007, 20:25
ddoomsday gecmıs olsun motorun kılometresı nedır
..................doomsday geçmiş olsun
badabat
20 Şubat 2007, 21:28
doomsday öok geçmiş olsun. allah kimsenin başına vermesin yolda kalmayı. arkadaşlar sormuslar masraf ne kadar diye ama bende soruyorum masraf ne kadar:)
whiteeagle
21 Şubat 2007, 10:02
geçmiş olsun; nazar boncuğu olsun boşwer ...
DooMsDaY
21 Şubat 2007, 20:16
valla arkadaşlar şu an için masrafı belirtmediler tam olarak Allah razı olsun servisci arkadaş tanıdık garanti kapsamında hallederiz dio...km 1200 de daha fazla bir şey yok ama benim ihmalimde var olayda ki kabaca aldığım fiyata göre marş motoru 40ytl civarı debriyaj balatası 35-40ytl civarı dediler ama bu fiyatı veren kişi tamirat yapan kişi işyeri sahibi deil fiyatları tam bilmiyorumuş ama dediğim gibi garanti kapsamında yapılacak inşalah bu gün ruhsat fotokopisini falan verdim parçalar 1 hafta içinde gelirmiş o şekilde bilgi verdiler. inşallah haftaya yaşlı kartalıma kavuşacağım :mrgreen:
emin değilim ama debriyaj balatasını garantiye sokamayabilirler , benim balatalar da yeni değişti , 25 ytl tutmuş idi balataların kendisi
DooMsDaY
25 Şubat 2007, 23:45
valla dostum 25-30-40-50 farketmez olsunda motoruma binip gezeyimde ben başka bir şey istemiyorum ben kabaca 100kağıdı çıkardım gözden hiç önemi yok yeterki dediğim gibi motoruma kavuşayım 4 gündür serviste parça bekliyorum havanın soğuk olmasına rağmen kafayı yiyeceim :( şu an olsa binmeyeceğim ama yinede insan kapısının önünde garajda olmasını istiyor
badabat
26 Şubat 2007, 01:11
işte arkadaşlar benim düldülüm
http://img187.imageshack.us/img187/6770/grntsk3.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/2350/grnt02oj3.jpg (http://imageshack.us)
bi ekzost işi kaldı onu yaptırınca tam süper olucak :)
bu arada arkadaslar martın 10 unda buluşmaya ne dersiniz. anadolu yakasında bulusuruz. havalarda baya ısınmış olur. yapalım bi aktivite. biz bugun maverick ile bulusup sahil turu yaptık kartala gittik koçtaş a. bu arada arkadaşlar cila alıcamda çbs nınkını daha ıyısını bılen varmı acaba?
maverıck
04 Mart 2007, 17:16
motorun guzel olmus badabat yakından gordum tabıı arkadaslar badabat dogru soyluyor martın 10unda yapalım bır aktıvıte nedersınız?
babadat nazar değmesin ,
arkadaşlar bizim motorla benzer çinlilerin ön çamurluk fiyatları 40 ytl 50 ytl gibi , çamurluksuz daha güzel ama ıslakta olmuyor , alırım belki
babadat nazar değmesin ,
arkadaşlar bizim motorla benzer çinlilerin ön çamurluk fiyatları 40 ytl 50 ytl gibi , çamurluksuz daha güzel ama ıslakta olmuyor , alırım belki
al al olmuyor oyle camurluksuz..:P
maverıck
04 Mart 2007, 17:33
on camurluk onemlı tabı tabııı pantolonu dusunuyorsan:mrgreen:
yok kirlenme kısmı keyifli oluyo hatta ama önüme kanalizasyon çıkma ihtimali korkutuyor :P :)
maverıck
04 Mart 2007, 17:44
camurluk kanalızasyonumu tutucak:silent:
kaska kadar sıcratmasını engeller diye düşünmüştüm ama :)
maverıck
04 Mart 2007, 17:56
bence sen camurluk taktır.bu arada badabatla ben cok sık bulusup gezıyoruz bır gun sızde gelınde bulusalım hatta bız adapazarına gelırız ortak nokta olarak...
adapazarı olabilir maverick , güzel bir aktivite olur , yapılabilirliğine bir bakarız önümüzdeki günlerde
çamurluk ile ilgili aslında kafamda orjinal olanı değilde başka bir çamurluk takabilir miyim ya da kestirtebilirmiyim düşüncesi var
maverıck
04 Mart 2007, 18:18
valla camurluk konusunu sen bılırsın
badabat
05 Mart 2007, 12:38
heeeeeeeeeeey istanbul tayfası hiç ses seda cıkmıyo arkadaşlar bu cumartesı veya pazar hava guzel olur buyuk ıhtımalle bı buusalım masai buluşması yapalıım ne dersiniz. gelmek isteyenler buraya yazsın. walla ben ve maverick mutlaka oluruz gabe gecen hafta olur demişti hatta bir masaici daha getırırım demısıtı gelmek ısteyen olursa mesaj atsın ozele ok. bu arada R3N bence uzun bı camurluk taktır cok hos olur jınlununkı gıbı bısı olsun yanı uzun. bide bi ara ankaraya gelicem hatta bir ıkı motor gıdersek tam süper olucak
DooMsDaY
05 Mart 2007, 23:25
arkadaşlar geçen günlerde yazmıştım motorumdaki arızayı... bu gün parçalarım nihayet elime ulaştıı. :) debriyaj balatası vede marş motoruma kavuştum maliyet mi :D maliyet sadece ustaya vereceğim el emeği :D yarın bütün akşam gezeceğim derken fazla bir şey sanmayın işten 21:00 da çıkıyorum zaten geri kalan zamanı 3-4 saat..:queen: :queen: :queen:
doomsday, helal be.
bu arada badabat, ayarlayamadık bi türlü. bizim bu toplanıp gezme olayı baharı bulabilir soyleyeyim :)
badabat
06 Mart 2007, 16:15
bakalım ben bu hafta uzun yolumu yapıcam motorla. gercı ne kadar uzun yol sayılmasada istanbuldan adapazarına gıdecem. ki ben izmirden motorla trabzona gittim. hehehe
doomsday hadi bakalım hayırlı olsun,
babadat bizim grandla mı gittin izmirden trabzona , helal olsun gercekten,
ankaraya gelirseniz bekleriz gençler
badabat
07 Mart 2007, 09:37
yok kardesim 150 zat ile gittim 19 saatte istanbuldan trabzona gittim haziranın 20 falandı galiba sitede var gezi yazısı http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/15425-1800-km-lik-yolculuk-19-06-06-tarihinde.html
buyrun bakım
DooMsDaY
08 Mart 2007, 02:10
arkadaşlar motorumu daha şimdi bırakıp eve yeni geldim çok özlemişim kratayı eskisinden güzel olmuş :) saat gibi çalışıyor ayrıca ustaya bıraktığımda sesi bu kadar gür çıkmıyordu asfaltı ağlattı aslan gibi kükredi :)))) çok özlemişim sanırım bana öyle geliyor.... sabah olsun die hevesle bekliyorum işe giderken azda olsa bineceğim erken kalkmayı bile düşünmüyor değilim .....:P :cherry: :queen:
hava buz gibi ama dayanamadım bu sabah bindim geldim. uyanamama sorunu yuzden gec kalip duruyordum işe, iyi oldu :D
maverıck
10 Mart 2007, 18:44
arkadaslar yarın mt fuarına gıdıyoruz hep beraber gıdelım 12 de bostancı koprusaunu gecınce shellde bulusalım bız orda bulusucaz 3motor tabıı hava yagmazsa
badabat
12 Mart 2007, 19:50
arkadaşlar masai ile ilk uzun yolumu yaptım. 160 km. istanbul- sakarya arası düzeldi yolculuk. sizlere bizi sorcam benım motor 100 km uzerıne cıkmıyo yarım gazdayken 90 da duruyo gaz verıyorum gıtmıyo nedendır acaba . acaba motor sagır falanmı benden oncekı sahıbı acmadımı yoksa benım kadran nu bozuk? motoru motor suan 6000 km de. hızlanması cok ıyı ama bı turlu anlamadım. bide son hız kac yaptınız solersenız sevınırım
100 rahat görüyo benim motor , 110 da görüyo ama 110 üstü zar zor ,
yokuş aşağı 130 u geçtim ama daha fazla basmadım , bişi mişi olur diye
:)
badabat
13 Mart 2007, 19:34
ya servıs 130 rahat gorur dedı anlamadım. bıed sorun su. yarım gazda 80 le gıdıyo verıyorum fazla artmıyo ben en ıyısı motoru bı servıse goturıyım
maverıck
13 Mart 2007, 19:47
badabat karburatordekı mıkıncı bogazlar acılmıyordur yada tek karburator calısıyordur yada bujı bozuktur sen bır emreye yada mmototstara goster
bende maks 110 gordum duz yolda yokus asagi belki biraz daha gider.
badabat
15 Mart 2007, 13:50
arkadaşlar istanbuldaki en iyi servis hangisi. fiyatı şişirmicek ve iyi bi servis
Genelde Altan Motora goturuyoruz motorlari, tavsiye ederiz, Kartal Oto Sanayide, İyi olduklarını soyleyebilirim. Başkasına hiç goturmedim o yuzden en iyisimidir bilemem ama yillardir bu isi yapiyorlar baya tecrubeliler.
whiteeagle
15 Mart 2007, 18:57
suzukinin en iyi servisi yarış motorlarında batuhan motor k.çekmece. bizim tarz motorda maslaktaki yetkili servismiş. kaynak: motana :cat:
maverıck
15 Mart 2007, 20:26
altan motoru ben hıc begenmedım valla.adamlar denız motoru jenerator ve motorsıklet tamır edıyorlar hıc tarzım degıl bana guven vermedı bence usta bırdallda uzman olmalı
badabat
18 Mart 2007, 19:37
altan motor hiç iyi değil bir kere goturdum bidaha götürmem adamlar bi vitesten anlamadı yapamadı bide yapmıs gıbı parasını aldı neyse
alla alla yaw. ben gayet severim kendilerini, bir 2 sorun yaşamıştık arada ama hiç sıkıntı olmamıştı.
iyi bir servisle karşılaşırsanız haber edin bir de oraları deneyelim o zaman arkadaşlar.
maverıck
19 Mart 2007, 14:14
icerenkoy moto star ve hasanpsada emre abı var 2servıs:cat:
maverıck
24 Mart 2007, 00:17
beyler motor fuarına gıdecek varmı beraber gıdelım hava guzel olursa ben bılet ayarlarım
fuara iş çıkışı motorsuz geçeceğim. ama plan değişirse telleşiriz maverick.
bu arada bugun servise goturdum motoru. yag değişti, subap ayarı yapıldı, on far ampulu değişti ve 85 ytl hesap çıktı, 90 ytl para verdim işçilik fln dahil. valla açıkçası bana biraz dokundu bu 90 ytl, kesinlikle daha ucuz yer bakacağım. ayna, direksiyon ve sisy bar gibi şeyler dusunuyordum. sirkeciden kendim alıp takacağım artık :)
ucuz servis biliyorsanız ses edin....
polo34
25 Mart 2007, 01:54
siz hangi servise gittiniz?
altan motor - kartal a goturdum; prdon yazmamışım...
maverıck
27 Mart 2007, 19:12
ya gabe bırak su altan motoru artık.ıc erenkoyde motostar var yada hasanpasada emre abı var tel et gıdecegın zaman sana yol tarıf edeyım
AnkToTTi
30 Mart 2007, 13:09
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Bende kısmet olursa sizin motorlardan alıcam.
Ankaradayım, ankaralı arkadaşlara bi sorum olucak; burada 2 bayii var fakat ellerinde ürün yok, getittiririz diyorlar birde yeni liste falan gelcek dediler, şuanki fiyatını bilen arkadaş varsa yazabilirmi acaba.
Teşekkürler...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO