PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tel jant boyama

Blackeagletr
01 Şubat 2011, 22:30
Merhaba arkadaşlar.
Şu aralar bretonun tel jantlarını boyamayı düşünüyorum. Daha önce böyle bişey yapan birini görmedim internette de herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
http://bikeexif.exifmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/11/yamaha_tenere.jpg
Bu şekilde yapmak istiyorum.Telleri boyamayacağım sadece jant çemberini boyayacağım. Telleri çıkartma şansım yok lastiği de çıkartmadan boyayacağım lastiği bantlayarak sanırım telleri de bantlayacağım. sprey boya kullanacağım ne tür boya kullanmam gerekli ? Bu konuda yardım ve önerilerinizi bekliyorum :rendeer:

kefeeee
01 Şubat 2011, 22:33
kendin yapamazsın adam akıllı fırınlanmazsa boya atar. Hızlandıkca lastiğin içindeki hava sürtünme frenleme vb nedenlerinden jantın esnemesi ve hızlı sıcaklık farkları meydana gelir ve adam akıllı boyanmazsa direk atar ömürlük bişey için çıkartılıp boyanması gerekli. Yada idareten bikaç ay tutsun diyosan ve jantını tahrip etmeyi göze alıcaksan güzelce orayı bi temizle sonra zımparala bidaha temizle ve ISIYA DAYANIKLI olan spray boyalardan alıp onunla boya. Boyada ucuza kaçma ve mutlaka maskeleme bantı kullan

gs500inanc
01 Şubat 2011, 22:51
würt ün ısıya dayanıklı siyah sprey boyası var iyi işçilik çıkarırsan 1-2 sene gider. şişesi 40 lira civarı..

Blackeagletr
01 Şubat 2011, 23:08
kendin yapamazsın adam akıllı fırınlanmazsa boya atar. Hızlandıkca lastiğin içindeki hava sürtünme frenleme vb nedenlerinden jantın esnemesi ve hızlı sıcaklık farkları meydana gelir ve adam akıllı boyanmazsa direk atar ömürlük bişey için çıkartılıp boyanması gerekli. Yada idareten bikaç ay tutsun diyosan ve jantını tahrip etmeyi göze alıcaksan güzelce orayı bi temizle sonra zımparala bidaha temizle ve ISIYA DAYANIKLI olan spray boyalardan alıp onunla boya. Boyada ucuza kaçma ve mutlaka maskeleme bantı kullan

Hocam fırın boya yapacak kadar değerli görmedim jantları açıkçası zaten yakınımda boya fırını yok. Bence bu sürtünme frenleme işi o kadar etkilemez elimi janta dokunduğumda hep buz gibi oluyor. Dediğin gibi zımparalayıp temizleyip boyamayı düşünüyorum. Yorumun için teşekkür ederim.

würt ün ısıya dayanıklı siyah sprey boyası var iyi işçilik çıkarırsan 1-2 sene gider. şişesi 40 lira civarı..

Würth'ü düşünüyorum bende ama altın sarısı rengi yok. Alternatif bir marka bulamazsam kırmızısına boyayabilirim. Yorumun için teşekkür ederim.