Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Almak İstiyorum Ama Karar Veremedim !!!
BorTeCinE
28 Ocak 2011, 16:29
Öncelikle herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum. Ben Ailemi zor güç ikna ettim motor konusunda ,almaya karar verdik ama bütce biraz kısıtlı max 2.500 lira oda taksitli olursa :( peşin almam için Marta kadar beklemeliyim. Peki hangi motoru tercih etmeliyim. SS motor almak istiyorum ama Malesef bütce kısıtlı olunca çin malı almak zorunda kalcam , ama kimse çin malını tercih etmiyor. bana önerebileceğiniz ''SS'' motor varmı örneğin bu 3 motor arasında hangisini almalıyım = Ramzey Rmz , Skyjet 150 (yuan f5) , CBR 125 ( ama cbr almam biraz zor 2.500 zor bulunuyor bulduklarımda ya kazalı yada km si cok oluyor) Eğer bu tip başka motorlar varsa veya satmak isteyen varsa lütfen bi mesaj bıraksın konuşalım anlaşabilirsek Hayırlısıyla almak istiyorum. Herkeze şimdiden teşekkürler Allah Kaza Bela Vermesin(Amin). :)
cengaver29
28 Ocak 2011, 16:39
kardeş mondial 150 mc çin demen imkansız çok iyi motor...
BorTeCinE
28 Ocak 2011, 16:58
cengaver29 öneride bulunduğun için çok teşekkür ediyorum. Ama Malesef böyle ybr tipi değilde daha çok Racer(yarış) tipi istiyorum yani benim için şekli önemli gidip geleceğim yolun toplamı 30 km felan o yüzden şekil önemli hızı felan önemli değil benim için 80 - 90 basması kafi :) teşekkürler tekrar. Ha bide Kanuni racer 200 e ne dersiniz motor nasıldır kullanan varsa lütfen söylesin iyi veya kötü yanlarını.
bence kanuni racer a bulaşma benim arkadaş 2007 de sıfır aldı fakat taksitler bitmeden sattı satış sebebi ise titreşimden vidalar gevşiyo veya dökülüyo evet herkez gibi bende çine bulaşma demekten kendimi alamıyorum
Para biriktirmeni tavsiye ederim. cbr 125 sahibi olmak seni daha mutlu edecektir.
cengaver29
28 Ocak 2011, 17:14
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zealsun-zs-200-gs-2006-model-zealsun-zs-200-gs-1/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-bu-fiyata-bu-gorsellik-bence-kacmaz-40844860/detay
bunlara bakabilirsin birde skyjet in var bu tip modelleri bütçene göre ..
Ben ikinci el 2006 2007 ybr 125 tavsiye ederim hem ekonomik hem seri ve atak
BorTeCinE
28 Ocak 2011, 18:32
teşekkürler herkeze, saolun ama skyjet almayı düşünüyorum biraz daha beklersem cıldıracam motorsuzluk canıma tak etti artık :D Babamı ikna edebilirsem cbr alırım artıkın bakcaz :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
[QUOTE=cengaver29;2251063]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zealsun-zs-200-gs-2006-model-zealsun-zs-200-gs-1/detay
bunun tarihi biraz eski gibi 2008 de koymus yani garanti satmıştır :( ama yinede çok teşekkür ederim gerekeni yaptın sen :)
motosan 150 ye bak 14 hp güç 140 km hız
gökova35
28 Ocak 2011, 19:33
bortecine avrupa insanı medeni cünkü insanlara saygı gösteriyor bizim ülkemizde insanlar karsısındaki insana saygı göstermiyor insan olarak görmüyor..
Nihat24
28 Ocak 2011, 20:48
Güzel kardeşim zor şartlar altında motor almaya karar vermişsin, ailenden zar zor izin koparmışsın, cebindeki bütün parayı ortaya koymuşsun 2500 lira ve bunun üzerine gidip bütün emeğini yarısına bile değmeyecek bir motora veriyorsun...:farao: hiç gerek yok bence illa ss sürücüsü olmak istiyorsan önce paranın yettiği daha güvenilir marka fakat ss olmayan bir motor alabilirsin (cross veya naked olabilir). Sonra onu sürerken yine paranı biriktirir ve gider cbr 125 ini alır motor keyfini böylece sindire sindire, hakkını vere vere sürersin :cat:
Blackeagletr
28 Ocak 2011, 20:54
Gerekirse 3-4 ay daha para biriktir Cbr 125 al. Çinli racingler hiç bi işe yaramıyor ve memnun olanada pek rastlamadım. Zaten bu tür motorları olupta memnun olanlar genelde başka bi motora binmemiş titreşimsiz motorun ne olduğunu bilmeyenler.Tavsiyem biraz daha bekleyip Cbr 125 almandır.
jack hammer
28 Ocak 2011, 21:23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-aciill-fiyat-dustu-en-son-2700-tl-pazarliksiz-38830886/detay
bu motosikleti degerlendirebilirsin. sahibine sor kredi kartına taksit imkanı var mı diye.
Nihat24
28 Ocak 2011, 21:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-aciill-fiyat-dustu-en-son-2700-tl-pazarliksiz-38830886/detay
bu motosikleti degerlendirebilirsin. sahibine sor kredi kartına taksit imkanı var mı diye.
Bence de uygun gözüküyor. Çin malına verip paranı çöpe atacağına bu şekilde değerlendir bence...
GT250rAlanya
28 Ocak 2011, 21:59
teşekkürler herkeze, saolun ama skyjet almayı düşünüyorum biraz daha beklersem cıldıracam motorsuzluk canıma tak etti artık :D Babamı ikna edebilirsem cbr alırım artıkın bakcaz :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
[QUOTE=cengaver29;2251063]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zealsun-zs-200-gs-2006-model-zealsun-zs-200-gs-1/detay
bunun tarihi biraz eski gibi 2008 de koymus yani garanti satmıştır :( ama yinede çok teşekkür ederim gerekeni yaptın sen :)
Hocam İyi akşamlar.
Ben bi kaç gün Skyjetten kullandım.
Asla tavsiye etmeyeceğim size.
Tabi böbrek taşınız yok ise. Çok güzel taş düşürür.
Titreşimde üsütne yoktur. Boşa alınca artık Grenajların, vidaların titreşimi, sizi 5 dk da bir dinlendirmeye yeter.
Azer bülbülden farksız olursunuz. Vidaları ne kadar sıkarsanız sıkın 2-3 gün sonra yine atıyor.
x type
28 Ocak 2011, 22:34
Öncelikle herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum. Ben Ailemi zor güç ikna ettim motor konusunda ,almaya karar verdik ama bütce biraz kısıtlı max 2.500 lira oda taksitli olursa :( peşin almam için Marta kadar beklemeliyim. Peki hangi motoru tercih etmeliyim. SS motor almak istiyorum ama Malesef bütce kısıtlı olunca çin malı almak zorunda kalcam , ama kimse çin malını tercih etmiyor. bana önerebileceğiniz ''SS'' motor varmı örneğin bu 3 motor arasında hangisini almalıyım = Ramzey Rmz , Skyjet 150 (yuan f5) , CBR 125 ( ama cbr almam biraz zor 2.500 zor bulunuyor bulduklarımda ya kazalı yada km si cok oluyor) Eğer bu tip başka motorlar varsa veya satmak isteyen varsa lütfen bi mesaj bıraksın konuşalım anlaşabilirsek Hayırlısıyla almak istiyorum. Herkeze şimdiden teşekkürler Allah Kaza Bela Vermesin(Amin). :)
kendisini görmedim fakat yukinin ss çakması 100cc(maddi olarak üzmez)ne cub ne scooter yıldız diye bi modeli var.1000liraya 3000kmde bulduğum motoru almasaydım hiç düşünmeden onu alıcaktım.
bi arkadaş olarak sana tavsiyem yakıtını parça fiyatlarını vs vs iyice araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle iş yapma.3sene önce racer aldım beni heryönden üzdü.bütçen doğrultusunda 2el -2010 az km yapmış iyi bişey bulman dileğiyle
anılbel
28 Ocak 2011, 22:43
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gf-125-naked-2004-model-satilik-temiz-gf-125-31745987/detay
bu da benim motor 125 lik ama çok kalıplı duruyo, "250 lik mi bu?" diye çok soran oluyor.
ilgilenir isen cepten ulaşabilirsin.
Bozkurt74
28 Ocak 2011, 23:21
Sevgili Börteçine.
Bu güne kadar birkaç tane Çin malı motorsiklete bindim,geçmişe parça temini açısından bakarsak sıkıntılı idiler (Fakat günümüzde birçok firmanın parçaları birbirine uyuyor).Bir de titreşim konusunda muzdarip idim.Bunun dışında efendi efendi kullanırsan kısa vadede pek sıkıntı yaşamayacağına inanıyorum.
Allah gönlüne göre hayırlısını versin.
Kazasız sürüşler dilerim.
BorTeCinE
29 Ocak 2011, 00:31
Teşekkür ediyorum evet bu cok uygunmuş tam istedğim gibi ama sahibi taksitle verirmi acaba kacırmak istemem cbr 125i ama önce hayırlısı saol ilan için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------
herkeze canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Hepiniz uğraşmıssınız elinizden geleni yapmıssınız çok teşekkürler Allah Kaza bela vermesin motorunuzu büyütme imkanı versin :) herkeze iyi akşamlar ve bol Mutluluklar inşallah cbr 125 olurda alırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gf-125-naked-2004-model-satilik-temiz-gf-125-31745987/detay
bu da benim motor 125 lik ama çok kalıplı duruyo, "250 lik mi bu?" diye çok soran oluyor.
ilgilenir isen cepten ulaşabilirsin.
Anıl Bey size çok teşekkür ediyorum güzel bi motor ama benim ilk önceliğim SS motor almak tabiki nasipten öte yol yok ama kısmet bakalım not ettim size eğer kısmetim sizin motorunuzza illaki olur zaten hayırlı akşamlar.
anılbel
29 Ocak 2011, 01:06
ne demek , umarım dilediğin gibi temiz bir ss bulursun ...kolay gelsin :cat:
yürekçe
29 Ocak 2011, 01:32
paranı hakkınla kazanıyorsan hakkıyla harcamalısın. 2500 tl yi 500 tl için çar-çur etme. sabretmelisin. mevsim zaten kış. önümüzde de fuar car. pek çok kişi motor büyütmek için motorlarını satışa çıkartacaktır. acele etmeden araştır. eminim denk gelecektir.
yoksa hem taksit ödersin, hem de tamircine aidat ödersin ;) bilmem anlatabildim mi?
BorTeCinE
29 Ocak 2011, 16:02
paranı hakkınla kazanıyorsan hakkıyla harcamalısın. 2500 tl yi 500 tl için çar-çur etme. sabretmelisin. mevsim zaten kış. önümüzde de fuar car. pek çok kişi motor büyütmek için motorlarını satışa çıkartacaktır. acele etmeden araştır. eminim denk gelecektir.
yoksa hem taksit ödersin, hem de tamircine aidat ödersin ;) bilmem anlatabildim mi?
çok güzel anlatmışsın ağzına ve eline sağlık :mrgreen: peki bekliyeyim marta kadar nasip inşallah bi cbr 125 benimde olur çok seviyorum helede 2010 modellerine bayılıyorum :mrgreen: bide önümüzde fuar var demişin peki bu fuarlar nerelerde oluyor tarihlerini ve yerlerini nereden öğrene bilirim acaba ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO