Orijinalini görmek için tıklayınız : kanuni deer 152 almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.....
Denizhan's
26 Ocak 2011, 00:16
kanuni deer çok hoşuma gidiyor ve ilk motorum olucak dogru secim yapmak istiyorum okadar düşkün degilim motora ama işe gidip gelirken kullanıcam extra olarak hafta sonları biraz gezmek kanuni deer için ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum tesekür ederim...:)
motorcu48
26 Ocak 2011, 00:26
valla şöyle diyeyim benim çok yakın arkadaşımda var 2005 model o zamnları çok pahalıydı şuanda aynı fiyatta kaldığı için fiyatı uygunlaştı.sağlamlık konusunda gerçekten sağlam bir alet 2005 model yani sen anla motorda dökülme yok arıza yok ancak hızı tatmin edici değil ve gidonu çevirmek çok zor .bunun dışında sportif bi scooter
takendy
26 Ocak 2011, 00:27
heh düşer şimdi Alanya'lı az wait
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 00:30
geldim bileee abeeyy:mrgreen:
Kardeş bende var bitane 2005 model. Çin parasına alabileceğin en güzel maxi scooter.
Su soğutmalıdır kendisi. Titresim oranı ''0''
Fan müşürleri devamlı bozulduğu için manuel yapmak zorunda kalabilirsin.
Yedek parçası oldukça pahalı. Havalı amortisörleri mevcut. Grenajları çok pahalı. Kaza yaparsan öyle kalır motor. Benim gibi yağı eksik sakın binme! :mrgreen:
Neyini öğrenmek istiyosan sorabilirsin hocam
takendy
26 Ocak 2011, 00:50
üç mesajda muradına eren topic
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 01:10
üç mesajda muradına eren topic
Bede yalanda yok hıyanda yok :)
Hatırlıyo musun abi bu lafı televizyondan.
Fıkralarla türkiye diye bi program vardı. hala var mı bilmiyorum :)
Tek dişi kalmış bi canavaro öyle diyodu
Deer 152 yi almak için iyi düşünmek lazım. Benim gibi düşünmeden alırsan. Yedek parça fiyatlarını görünce :queen::queen: olursun :)
Denizhan's
26 Ocak 2011, 01:36
ya hızı pek fazla önemli deil benm için yani motoru saglıklı kullanıp iyi bakarsam benm için uzun ömürlü olurmu ayrıca parçalar için para önemli deil önemli olan uzun ömrlü olması saglamlıgı ve görünüşü manuel yapma fikrimde yok :silent:
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 02:09
bence sağlam. bi sıkıntısı yok. üzmez seni. fiyatı ne kadar alacağının
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------
Ama alacağının motoru sağlıklı mı ? :)
sana yedek ğarçalar için azıcık bi bilgi vereyim.
arka jant 330 milyon.
digital gösterge 514 milyon. arka stop lambası 160 milyon. ön far sağ 230 milyon. ( solda aynı fiyat) gösterge grenajı altlı üstlü 100 milyon
Denizhan's
26 Ocak 2011, 02:14
dedim ya parca için para sorun deil ayrıca 0 alıcam 3600 4000 arası sanırım fiyatları
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 03:18
sıfır mı? o motosikletin sıfırı 2010-2011 modeli yok ki? 2006 -2007 model. bayiden kalan modeller vardır.
Hayırlı olsun diyeyim şimdiden ne diyim. kırmızısını alırsan sana bi kaç tüyo verebilirim. Apaçilik yapmadan modifiye için.
sgurdal
26 Ocak 2011, 11:15
deer in maxi scooter olduğunuda sizden duydum
sıfır mı? o motosikletin sıfırı 2010-2011 modeli yok ki? 2006 -2007 model. bayiden kalan modeller vardır.
Hayırlı olsun diyeyim şimdiden ne diyim. kırmızısını alırsan sana bi kaç tüyo verebilirim. Apaçilik yapmadan modifiye için.
2007 model mi deer lerinin üretimi 2006 ya kadardır hangi bayisine gidersensen gıt sana 2006 modelını gosterecektır:cat:
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 11:51
2007 model mi deer lerinin üretimi 2006 ya kadardır hangi bayisine gidersensen gıt sana 2006 modelını gosterecektır:cat:
Hocam bende tam emin olmadığım için 2006*2007 dedim zaten.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
deer in maxi scooter olduğunuda sizden duydum
Evet hocam maxi scooter. Siteden ayrılan sinan Aksu abimin bi lafı vardı. Bu motosiklet ilk çıktığında kavimler arası çatışma çıkacak diye.
racing bozması bişey diye :)
deer ın biraz yakıt açısından tuzlu oldugunu soyleyebilirim
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 12:00
Denizhan sana tavsiyem bu motorun sıfırını almaman. en Son 2006 model varmıs befu arkadaşımızın dediği gibi. 5 yıldır yatan bi motorun neresine sıfır diyebiliriz diye düşünüyorum şimdi.
Lastikleri adam yeni mi takmış yoksa 5 yıl önceki lastik? motoru da mı yeni ? İş görüntü de değil. grenaj temiz tamam bu sağlam değil yani :cherry:
daha ucuza ikinci elini alsan 2 tane alırsın hatta 3 tane alırsın sıfır parasına.Zorlasan 4ü bile bulur yani o derece
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
deer ın biraz yakıt açısından tuzlu oldugunu soyleyebilirim
Yok hocam 150 cc ne kadar yakabilirki. Tabi son gaz uzun yol yapılmazsa
Denizhan sana tavsiyem bu motorun sıfırını almaman. en Son 2006 model varmıs befu arkadaşımızın dediği gibi. 5 yıldır yatan bi motorun neresine sıfır diyebiliriz diye düşünüyorum şimdi.
Lastikleri adam yeni mi takmış yoksa 5 yıl önceki lastik? motoru da mı yeni ? İş görüntü de değil. grenaj temiz tamam bu sağlam değil yani :cherry:
daha ucuza ikinci elini alsan 2 tane alırsın hatta 3 tane alırsın sıfır parasına.Zorlasan 4ü bile bulur yani o derece
ben senın aksıne sıfır almasını tavsiye ederim en azından 2006 moodledır ama unutmakı 2 sene garantılıdır zaten bu motorlarda da çıkan sorun 2 seneye kadar garanti kapsamı bıttıgındede paşalar gıbı bınersin:queen::cat:
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 12:06
ben senın aksıne sıfır almasını tavsiye ederim en azından 2006 moodledır ama unutmakı 2 sene garantılıdır zaten bu motorlarda da çıkan sorun 2 seneye kadar garanti kapsamı bıttıgındede paşalar gıbı bınersin:queen::cat:
Kanuni ve garanti mi?
Kanuni hangi parçasına adam akıllı garanti veriyor.
Bayiler garantiyi dinliyor mu? yapıyo işi alıyor parayı. Eee garanti.
-Bu garantiye girmiyo
-Kullanıcı hatası :wiinkk: diyo çıkıyor işin içinden.
Kanuni ve garanti mi?
-Bu garantiye girmiyo
alanyada oyle sanırsam ıstanbuldakı servislere gotur adamlar :cat: başka bişi demıo wer sok eskısını tak yenısını senınd dedğin olay ( kullanıcı hatsı)kaporta olaıt ile ilgile allah korusun girersin biyere o zaman sana kullanıcı hatası der ole kullanıcı hatası dıyecekler başka şeye adamın aklını alırlar parçayı değiştirmeye mecburlar
fat280
26 Ocak 2011, 12:24
Kanuni ve garanti mi?
-Bu garantiye girmiyo
abi gene döktürmüssün :D
anladığım kadarıyla 3.500-4.000 tl bütçe ayırıyorsunuz, şartları biraz daha zorlayıp temiz bir honda dylan alabilirsiniz, aslında şuanki bütçenize görede bulunabilir ;)
anladığım kadarıyla 3.500-4.000 tl bütçe ayırıyorsunuz, şartları biraz daha zorlayıp temiz bir honda dylan alabilirsiniz, aslında şuanki bütçenize görede bulunabilir ;)
deer tip ve performans olarak 10 basar (şahsi görüşüm)
gökova35
26 Ocak 2011, 16:46
kymco super 8 alın derim bende var suan ve satılıkta 400 kmde turuncu
kymco super 8 alın derim bende var suan ve satılıkta 400 kmde turuncu
derby çakması:cyclopsan
Denizhan's
26 Ocak 2011, 19:03
teşekr ederim arkdaşlar çok kararsız oldum şimdi ama çok hoşuma gidio bi an gözümü karartıp alabililirm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------
sahibinden de baktım 2009 2010 modelleri görünüo anlamadım :S
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 19:46
alanyada oyle sanırsam ıstanbuldakı servislere gotur adamlar :cat: başka bişi demıo wer sok eskısını tak yenısını senınd dedğin olay ( kullanıcı hatsı)kaporta olaıt ile ilgile allah korusun girersin biyere o zaman sana kullanıcı hatası der ole kullanıcı hatası dıyecekler başka şeye adamın aklını alırlar parçayı değiştirmeye mecburlar
Arkadaşa zaten yukarda motorun yedek parça fiyatlarında verdiklerimin hepsi grenaj fiyatı.
Evet bizim buralarda öyle olabilir. Ne için gidersen git kullanım hatası. yalnış sürmüşsün zorlamışsın. Suyunu koymamışsın, yağını koymamışsın gibi kelimeler artık bizim burda sanayici vampirlerin sözlüklerindeki tek kelimeler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------
@Fat280 @
Doğru değil mi fatihim sende biliyosun bizim buraların esnafını.
@Anes Motor @
Japon olsun çamurdan olsun :cat:
Denizhan's
26 Ocak 2011, 19:48
sahibinden de baktım 2009 ve 2010 modelleri 0 olarak görünüyo anlamadım ve satan galeride saglam
GT250rAlanya
26 Ocak 2011, 19:49
teşekr ederim arkdaşlar çok kararsız oldum şimdi ama çok hoşuma gidio bi an gözümü karartıp alabililirm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------
sahibinden de baktım 2009 2010 modelleri görünüo anlamadım :S
Hocam sen nerde ikamet ediyosun?
Denizhan's
26 Ocak 2011, 20:09
istanbuldayım
fat280
27 Ocak 2011, 00:09
arkadaşa zaten yukarda motorun yedek parça fiyatlarında verdiklerimin hepsi grenaj fiyatı.
Evet bizim buralarda öyle olabilir. Ne için gidersen git kullanım hatası. Yalnış sürmüşsün zorlamışsın. Suyunu koymamışsın, yağını koymamışsın gibi kelimeler artık bizim burda sanayici vampirlerin sözlüklerindeki tek kelimeler.
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------[/sıze]
@fat280 @
doğru değil mi fatihim sende biliyosun bizim buraların esnafını.
@anes motor @
japon olsun çamurdan olsun :cat:
abi ben alanyada servis var diyenede inanmayın derim burada usta var denecek kadar çok az misal verirsem benim 100 lük motorum vardı cup 25 bin km de iken almıştım bir iki sorunu vardı 2-3 servise gittim sıkıntım var vardı motor kara duman atıyordu karburatörden dolayı herkez yağ yakıyor dedi sattım sattığım arkadaşda motor 40 bin oldu hala taş gibi devam ediyor anlayacağınız usta yok bende ondan dolayı kendim tamirini yapıyorum
GT250rAlanya
27 Ocak 2011, 00:18
He bana hikayesini anlatmıştın dükkanda :) H.sonu veya önümüzdeki h.içi en geç salı günü benim deerin tamamlanmış halini denizhan'a göstereyim.
fat280
27 Ocak 2011, 00:53
He bana hikayesini anlatmıştın dükkanda :) H.sonu veya önümüzdeki h.içi en geç salı günü benim deerin tamamlanmış halini denizhan'a göstereyim.
abi banada göster :D alanyaya gel abi hem gezeriz hem kartal_07 seni görmek istiyordu
GT250rAlanya
27 Ocak 2011, 01:11
Gösterecem merak etme :)
Denizhan's
29 Ocak 2011, 19:59
abi motorunu görmek isterim msn adresini aldım zaten numaramı yazim 0531 279 37 38 bana ulaşrsn abi yada buraya foruma falan link atarsın ben bakarım bişekilde görşelim tşkrler
bodrumlu_48
29 Ocak 2011, 23:29
kaç para bunlar şimdi ?ikinci el olarak
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO