PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Kanuni - Ronny

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

kral recep
11 Temmuz 2011, 01:16
Rica ederim Recep.Fotografciliga ilgim var.Elimden geleni yapiyorum :) Gozluk konusunda sorun yasamazsin.Bende kullaniyorum.Tek olay kaski takarken ve cikartirken gozluk gozunde olmasin.Once kaski tak cam i ac oradan gozlugunu tak.Cikartirkende once gozlugu cikar.Yoksa gozlugune zarar verip kulagini acitabilirsin.

sorun olmaması iyi.dediğin gibi vizörden takıp çıkaracağım:cat:

Esp Explorer
11 Temmuz 2011, 01:39
Merhaba millet ağustosun 10 unda 17 me basıyorum a2 ehliyet kursuna hemen o gün mü yazılayım napim siz daha iyi bilirsiniz?

Bence en yakin ehliyet kursuna danis.Simdi inceledigim sayfada 17 yasini doldurman yetiyor gibi gorunuyor ama dedigim gibi kurs a danis
http://www.antalyasurucukurslari.org/ehliyet_almak_icin_sartlar.html

madphantom
11 Temmuz 2011, 10:34
Slm arkadaşlar 500 lük bakımı sonunda yaptırdım,motorun sesi bile degişti Egzozdan gelen ses çıvataların tam oturmamasındanmış civataları degiştirince sesin büyük bir kısmı gitti.Arka stoplardan 1 tanesi yanmıyordu Garantiden degiştirdim.Yan ayaklık tam kalkmıyordu Biraz kesildi ve o sorunda ortadan kalktı.Fren ayarları yapıldı Espde olan sorun bendede vardı ön fren sökülüp yağlandı şimdi ön fren hem ses yapmıyor hemde lastik rahat dönüyor.Bir dahaki bakıma 2500 gel denildi yani 2000 km sonra bir bakımı daha var.Şimdilik benden bu kadar :)

bobora
11 Temmuz 2011, 13:11
Kısa bir tatil arasından sonra tekrar sizlerleyim arkadaşlar.. Bakıyorum da canlanmış burası :cat: Herkes sorunlarını çözmüş gibi.. :)

@madphantom arkadaş egzozundan nası bir ses geliyordu önceden bilmiyorum ama.. aynı durum bende de oldu. Egzozdan ses geliyor dediğim zaman cıvatalarını sıkmışlardı ve ses %80 oranla azalmıştı ancak usta susturucunun bozulmuş olduğunu söyledi ve egzozu yenisiyle değiştirdik. Eğer egzozda saçma sapan bir ses duyuyorsan değiştirmeni öneririm..

@Esp Explorer bakımı çok ince yaptırmışsın fotolardan gördüğüm kadarıyla. Usta baya titiz bakım konusunda gibi acaba bende mi antalyada yaptırsam bakımını diye düşünmedim değil bir an :bounce: Bu bakımda sen herhangi bir istekte bulundun mu yoksa 2500 bakımı bu şekilde mi yapılıyormuş ?

madphantom
11 Temmuz 2011, 13:18
Evet dedigin gibi ses tam geçmedi ama baya azaldı olmazsa 2500 lük bakımda degiştirteyim olmazsa

bobora
11 Temmuz 2011, 13:25
@SinanATASOY İlk zamanlar hiç tutmayan arka frenim şimdi iyi tutuyor sayılır ancak hala beni tatmin etmiş değil daha çok ön fren kullanıyorum.. Yeni balata olarak hangi balata takıldı yada bu scooter balataları standart mı ? Bende değiştirmeyi düşünüyorum, değiştirmişken de kaliteli olsun istiyorum ki artık arka freni rahat rahat kullanabileyim :)

@ madphantom Bence de değiştirmelisin çünkü aslında azalmış gibi olan ses baya fazla bunu egzozu değiştirdiğinde anlıyorsun..

Esp Explorer
11 Temmuz 2011, 14:56
Kısa bir tatil arasından sonra tekrar sizlerleyim arkadaşlar.. Bakıyorum da canlanmış burası :cat: Herkes sorunlarını çözmüş gibi.. :)

@madphantom arkadaş egzozundan nası bir ses geliyordu önceden bilmiyorum ama.. aynı durum bende de oldu. Egzozdan ses geliyor dediğim zaman cıvatalarını sıkmışlardı ve ses %80 oranla azalmıştı ancak usta susturucunun bozulmuş olduğunu söyledi ve egzozu yenisiyle değiştirdik. Eğer egzozda saçma sapan bir ses duyuyorsan değiştirmeni öneririm..

@Esp Explorer bakımı çok ince yaptırmışsın fotolardan gördüğüm kadarıyla. Usta baya titiz bakım konusunda gibi acaba bende mi antalyada yaptırsam bakımını diye düşünmedim değil bir an :bounce: Bu bakımda sen herhangi bir istekte bulundun mu yoksa 2500 bakımı bu şekilde mi yapılıyormuş ?

@bobora ben ozel bir istekte bulunmadim.Ustanin yaptigi 2500 km bakimi bu sekilde.Antalyaya buyur gel bakima :) benim tek sorun az kullanimdan kaynaklanan on disk freni olayi.o da zamanla duzelecek gibi.

madphantom
12 Temmuz 2011, 17:24
Evet bende tayfun ustaya gidiyorum gerçekten saolsun motorla baya ilgileniyor egzoz sürekli kafama takılıyor aslında o kadar seste yok ama acaba diyorum normal sesimi böyle yoksa benimki arızalı sesmi olmazsa bir daha ugrarım tayfun ustaya bu arada ilk bakım ücretsiz sadece yağ parası ödeniyormuş ben yaptırdım.Geri bakımların hepsi paralıymIŞ Servis ücreti+parça parası (hava filtresi,buji vs)

Esp Explorer
13 Temmuz 2011, 11:54
Evet bende tayfun ustaya gidiyorum gerçekten saolsun motorla baya ilgileniyor egzoz sürekli kafama takılıyor aslında o kadar seste yok ama acaba diyorum normal sesimi böyle yoksa benimki arızalı sesmi olmazsa bir daha ugrarım tayfun ustaya bu arada ilk bakım ücretsiz sadece yağ parası ödeniyormuş ben yaptırdım.Geri bakımların hepsi paralıymIŞ Servis ücreti+parça parası (hava filtresi,buji vs)

Evet ilk bakimdan sonra hersey ucretli.Ben 2500 km bakimi icin 63 tl odedim.Sadece yag degisti.Motor temizlenip, yaglandi.

madphantom
13 Temmuz 2011, 17:41
Bende bugün yine tayfun ustanın yanına gittim egzoz sorunum halen devam etmekteydi.Garantiden egzoz siparişi verdiler.3 güne kadar gelicekmiş.Zaten 40 tl servis ücreti yağ ıvır zıvır derken 63 tlyi bulmuş.

Esp Explorer
13 Temmuz 2011, 19:45
Bende bugün yine tayfun ustanın yanına gittim egzoz sorunum halen devam etmekteydi.Garantiden egzoz siparişi verdiler.3 güne kadar gelicekmiş.Zaten 40 tl servis ücreti yağ ıvır zıvır derken 63 tlyi bulmuş.

Hadi hayirlisi @madphantom.Ben de su on disk freni olayina Sali gunu Tayfun Ustaya gidecegim.

kefeeee
13 Temmuz 2011, 19:50
Geçenlerde full siyah motoru olan plakalığı olmayan egzost yaptırmış bi arkadaş caddede makas atma tarzı duran trafikte hareketler yapınca runner sanıp gazına geldim motorun :mrgreen: ağzının payını aldı ama şehir içi supermoto'dan daha rahat aradan geçen bi makina olmadığını bidaha anladım. bu arada motor gerçekten güzel duruyodu ledli stoplar falan :mrgreen:

Esp Explorer
14 Temmuz 2011, 20:55
Selam Arkadaslar.Bugun oglen seytan durttu.Kanuni nin sitesine girdim.Servislere bakarken Manavgatta daha once ismini duymadigim bir servis (Gürbez Motor) acildigini ogrendim.Aksamustu aramda solugu orada aldim.Turgut Usta servis yeni oldugundan epey ilgilendi.Hepinizin bildigi gibi on disk freni sorunum vardi.Merkez kasma yapiyordu.Bu yuzden teker rahat donmuyordu.Garantiden degismesi yonunde karar verdi.Bakalim onumuzdeki hafta bu is cozulecek gibi.

kral recep
15 Temmuz 2011, 02:11
esp sorunun düzelir umarım.çok ilgilendiklerine bakma,yeni başladıkları için o şekilde davranıyorlar.biraz zaman geçince müşteri memnuniyeti kalmıyor malesef(genelleme yaptım ama çoğu öyle).daha yeniyken bütün sorunlarını çözdür:)

ve ben de kask aldım bugün.birkaç foto yükleyeyim.aldığım gibi resimleri koymak istedim özellikle esp explorer için.yorgunluktan dolayı acele ve rasgele çektim fotoları.bir de akşam olunca görüntüler pek iyi olmadı.sonra geniş geniş çekerim motosikletle beraber..

http://i52.tinypic.com/20p4tuv.jpg

http://i54.tinypic.com/muif75.jpg

http://i55.tinypic.com/34iftp4.jpg

http://i54.tinypic.com/eb30bs.jpg

http://i53.tinypic.com/noebf4.jpg

http://i53.tinypic.com/21b3jo9.jpg

http://i55.tinypic.com/bhi1w7.jpg

biraz zorlandım içerden çekerken:)
http://i51.tinypic.com/1qpkrr.jpg

http://i51.tinypic.com/2nbspxy.jpg

bu da bonus :)
http://i53.tinypic.com/oq963o.jpg

Esp Explorer
15 Temmuz 2011, 03:40
Kaskin hayirli olsun Recep.Fotograf isinde rakibim diyorsun :D Motorla birlikte de bekliyoruz.Bu arada dedigin gibi servis yeniyken musteri kazanma adina yuksek ilgi olabiliyor.Bakalim zaman ne gosterecek.

kral recep
15 Temmuz 2011, 16:35
teşekkür ederim sağol.senin kadar olmasa da çekiyoruz birşeyler :) motorla beraber özene bezene çekerim..

wers
18 Temmuz 2011, 22:40
arkadaşlar merhaba.. sitenin yeni üyesiyim.. 19 sayfayı soluksuz okudum yakın bir sürede ronny 150 almayı düşünüyorum işe gidip gelirken (hava güzel olduğu sürece) kullanacağım. Okuduğum sayfalar boyunca motorun yürüyen aksamında büyük sıkıntılar yaşanmadığını gördüm. Siz bu motoru önerir misiniz? baştan belirtiyim 2. el alma taraftarı değilim =))

Esp Explorer
19 Temmuz 2011, 02:28
arkadaşlar merhaba.. sitenin yeni üyesiyim.. 19 sayfayı soluksuz okudum yakın bir sürede ronny 150 almayı düşünüyorum işe gidip gelirken (hava güzel olduğu sürece) kullanacağım. Okuduğum sayfalar boyunca motorun yürüyen aksamında büyük sıkıntılar yaşanmadığını gördüm. Siz bu motoru önerir misiniz? baştan belirtiyim 2. el alma taraftarı değilim =))

2. el japon almak yerine bu motoru oneririm.Fiyatina gore her gorunus hemde performans olarak tatmin edici.

SinanATASOY
19 Temmuz 2011, 11:07
@Bobora , Fren balatasının markası Brenta, Italyan malı.. Cuk diye oturmadı öncesinde biraz işlem yapıldı..

http://www.velomoto.com.tr/marka-brenta-fren-balatalari.php

atillaboz07
19 Temmuz 2011, 22:24
slm arkadaslar benim motor ekzoz yiyor yeni ekzozum da ozuldu enkısa zamanda tayfun ustaya götürcem siparisini bari versin kafayı yicem sadece benim motorda olcak heralde ekzoz meselesi adam gibi biniyom ondan mı bozuluyo acaba bakarsın daha iyiy bişey yollarlar yada aynı ekzoz bakalım ahyırlısı artık herkeze iyi sürüsler

wers
19 Temmuz 2011, 23:18
2. el japon almak yerine bu motoru oneririm.Fiyatina gore her gorunus hemde performans olarak tatmin edici.

bende öyle düşünüyorum. ehliyet için gün bekliyorum elime geçer geçmez alıcam sanırım..

istanbulda olup bu ronny kullanan arkadaşlar var mı aramızda? iyi servis nerdedir nerden almam daha iyi olur ?

SinanATASOY
19 Temmuz 2011, 23:19
bende öyle düşünüyorum. ehliyet için gün bekliyorum elime geçer geçmez alıcam sanırım..

istanbulda olup bu ronny kullanan arkadaşlar var mı aramızda? iyi servis nerdedir nerden almam daha iyi olur ?

Mecidiyeköy Merkez servis iyidir.. Gittiğinizde selamımı söyleyin..

wers
20 Temmuz 2011, 00:34
Mecidiyeköy Merkez servis iyidir.. Gittiğinizde selamımı söyleyin..

daha almadım ama alınca iletirim =))

Esp Explorer
20 Temmuz 2011, 00:56
slm arkadaslar benim motor ekzoz yiyor yeni ekzozum da ozuldu enkısa zamanda tayfun ustaya götürcem siparisini bari versin kafayı yicem sadece benim motorda olcak heralde ekzoz meselesi adam gibi biniyom ondan mı bozuluyo acaba bakarsın daha iyiy bişey yollarlar yada aynı ekzoz bakalım ahyırlısı artık herkeze iyi sürüsler

Vay be Atilla.Egzoz konusunda bahtsiz ciktin.Bugun Tayfun Usta nin yanindaydim.Benimde su disk freni meselesi.Bugun baya ugrasti.Sanirim bu sefer tamam.Umarim sende en kisa surede cozume kavusursun.

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

Selam Arkadaslar.Bugun izin gunumdu.Yine dustuk yollara.Side-Antalya yaptim.Bir sey dikkatimi cekti.Benzini hep Shell den aliyorum.Genelde 200 km veya uzeri gidiyor.Bu sefer 200 e yakinken girdim istasyona.Depo 6.090 lt aldi.Sanirim girmeseydim yolda kalacaktim.Diger ilginc meselede 50 km sonra depo ibresi tam ortayi (yarim depo benzini) gosteriyor.Sizde durumlar nasil? Son olarak Ronny ile donus yolunda gun batimi fotografi paylasayim.Herkese iyi surusler...
http://i104.photobucket.com/albums/m193/okanica/PICT2832.jpg

madphantom
20 Temmuz 2011, 10:15
Slm arkadaşlar aynı egzoz sorunu bendede varr 3000-5000 devir arasıı zzzzzz diye ötme yapıyor bende bundan igreniyorum. Tayfun usta garantiden sipariş verdi egzoz için bir haftadır bekliyorum olmazsa fabrikayı arıyacam.Bu arada dedigin olay tüm motorlarda var benzin fullken 50-60 km sonra ortaya geliyor ibre sanıırm durum herkestede aynıdır.

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

Bu arada kmde kaç para yakıyor motorlarınız arkadaşlar birde şu mesele var geçen arkadaşla deneme amaçlı yan yana bastık gaza ben en fazla 85 i gördüm yanımdaki arkadaşın ibresi benimle aynı mesafede 110 gösteriyormuş bunada bir anlam veremiyorum

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:07 ----------

Biraz önce fabrika ile görüştüm yedek parçanın ne zaman gönderilecegi ile ilgili şuan 6 gün olmuş en geç 20 gün içinde gönderiliyormuş daha 2 hafta beklicez anlaşılan

Esp Explorer
20 Temmuz 2011, 12:07
Slm arkadaşlar aynı egzoz sorunu bendede varr 3000-5000 devir arasıı zzzzzz diye ötme yapıyor bende bundan igreniyorum. Tayfun usta garantiden sipariş verdi egzoz için bir haftadır bekliyorum olmazsa fabrikayı arıyacam.Bu arada dedigin olay tüm motorlarda var benzin fullken 50-60 km sonra ortaya geliyor ibre sanıırm durum herkestede aynıdır.

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

Bu arada kmde kaç para yakıyor motorlarınız arkadaşlar birde şu mesele var geçen arkadaşla deneme amaçlı yan yana bastık gaza ben en fazla 85 i gördüm yanımdaki arkadaşın ibresi benimle aynı mesafede 110 gösteriyormuş bunada bir anlam veremiyorum

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:07 ----------

Biraz önce fabrika ile görüştüm yedek parçanın ne zaman gönderilecegi ile ilgili şuan 6 gün olmuş en geç 20 gün içinde gönderiliyormuş daha 2 hafta beklicez anlaşılan

@madphantom Atilla ile sansiniza egzos sorunu yasiyorsunuz.Parca olayi @boboradan hatirladigim 2-3 haftalik bir surec oluyor.Hiz konusunda bizim motorlar digerlerine gore az gosteriyor.Bende Salcanosu olan ve Mondial i olan 2 arkadasla denemistim.arada 10-15 km lik farklar cikmisti.Benzin olayina gelince de benim 0.13 tl km de olmasi lazim.

SinanATASOY
20 Temmuz 2011, 12:13
Güncel fiyatlara göre 0,15 kuruş yani ortalama 3.5 lira yakıyor. (Benzin : 4.33 TL)

madphantom
20 Temmuz 2011, 12:38
Doğru bende geçen gün denedim ortalama 0,15 yakıyor.Motora 2 kişi bindik,birde kepezi çıkınca tekrar denedim 0,17 kuruş yaktıgını farkettim.Yani bir depo benzin ile 175 km yapabiliyoruz.Bu ülkede benzin ÇOK PAHALI YAW:))

Esp Explorer
20 Temmuz 2011, 12:55
Doğru bende geçen gün denedim ortalama 0,15 yakıyor.Motora 2 kişi bindik,birde kepezi çıkınca tekrar denedim 0,17 kuruş yaktıgını farkettim.Yani bir depo benzin ile 175 km yapabiliyoruz.Bu ülkede benzin ÇOK PAHALI YAW:))

İsin icine 2 kisi girince bir de sehirici olayi olunca tuketim artiyor.Yoksa benim gibi sehirlerarasi yolda tuketim 0.13 tl civari oluyor.

SinanATASOY
20 Temmuz 2011, 16:54
Valla benim bahsettiğim tüketim tapagaz tek kişilik değer.. Bence makul.. İki kişi binince benimde 17-18 kuruşa çıkıyor..

atillaboz07
20 Temmuz 2011, 23:03
aynen katılıyorum arkadaslar suan sadece hesapcı oglu opetten alıyorum önce shellden alıyodum simdi opet 2kişi işden eve evden işe 220kmyapıyorum çok yavas kullanıyorum 70i geçmiyorum arada bazen yapıyorum seri kullanıyorum ozaman yakıt yükseliyor bu egzoz insallah daha iyisini yollarlarda kurtulurum gerçi daha müracat etmedim ama yinede çok memnunum motorumdan agzozu cırlasada

Esp Explorer
21 Temmuz 2011, 01:27
Su egzoz islerinizi hayirlisiyla halledinde Side de bulusalim.

madphantom
22 Temmuz 2011, 10:21
Slm arkadaşlar yaptıgım hız denemesi ile 85 i geçemedim,daha açılmasını bekliyecekmiyim önerileriniz neler?Ayrıca dedigin gibi exploerer şu eğzozları bir yaptıralımda tüm arkadaşlar buluşalım

SinanATASOY
22 Temmuz 2011, 11:01
Slm arkadaşlar yaptıgım hız denemesi ile 85 i geçemedim,daha açılmasını bekliyecekmiyim önerileriniz neler?Ayrıca dedigin gibi exploerer şu eğzozları bir yaptıralımda tüm arkadaşlar buluşalım

Bunların hız göstergelerinde sorun var.. 85 gösterirken yaklaşık olarak 110 ile gitmekdesin.. Daha fazla zorlama motorunu..

Esp Explorer
22 Temmuz 2011, 13:22

Kac km desin? Ve motoru aldigindan beri ilk 500 km de kacta kullandin? Ben 30-40-50 km lerde kullanmistim.Su an cok rahat 100 km ye geliyor.Hatta daha onceki mesajlarda yazmistim bir ara kisa sureligine ibreyi sonda gordum.SinanATASOY un dedigi gibi gosterge eksik gosteriyor.Hizin daha yuksek.

madphantom
22 Temmuz 2011, 14:48
Evet bencede hız göstergelerinde sorun var motorların yaklaşık 15-20 km eksik gösteriyor ayrıca ilk 500 de bende 40-50-60 civarı bastımm işte en son dün bastım 85-90 gördüm acaba hani egzoz sorunlu ya ondan mı diyorumda sizin yorumlarada baktım egzozdan olmadıgını normal oldugunu anladım.Peki radarın oldugu yerde napıcaz peki ???

---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Ayrıca motorum şuan 689 kmde

SinanATASOY
22 Temmuz 2011, 15:13
Radarın olduğu yerde 60 ı geçmeyeceksin..

Esp Explorer
22 Temmuz 2011, 19:25
En guzeli hiz testi yaptirmak.Ama Antalyada neresi yapar bilmiyorum.Belki tanidigin birinin arabasiyla uygun bir yerde yanyana giderekte olculebilir.

ronnytechno
22 Temmuz 2011, 19:54
selam arkadaşlar epey bi süre oldu forumdan uzak kalmıstım .. şimdi böyle bi göz gezdirdimde genelde egsozlarda sıkıntı yasamışsınız inşallah düzelir .. benim ronny de 1722 km oldu henüz bi sorunla karşılaşmadım ..umarım böyle devam eder....

Esp Explorer
22 Temmuz 2011, 20:19
selam arkadaşlar epey bi süre oldu forumdan uzak kalmıstım .. şimdi böyle bi göz gezdirdimde genelde egsozlarda sıkıntı yasamışsınız inşallah düzelir .. benim ronny de 1722 km oldu henüz bi sorunla karşılaşmadım ..umarım böyle devam eder....

Kazasiz belasiz...

SinanATASOY
22 Temmuz 2011, 21:03
Basit bi GPS ile ölçebilirsiniz hızınızı..

madphantom
23 Temmuz 2011, 11:37
Aslında arkadaşlar gprs olan bir arkadaş tam olarak ölçsede forumdaki herkesi bilgilendirse hiç fena olmaz.Bu arada 10 gün oldu egzozu halen bekliyorum.Ses beni iyice rahatsız etmeye başladı

---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

Bu arada motora cilalı temizleme sütü aldım.Kavucuk yerlerine ve lastiklerin yan taraflarına sürüyorum.Ayak basılan yere bile uyguluyorum ilk günki gibi oluyor.İsteyenler eski sanayi nerseden 4 tlye alabilir.Diğer yerlerde sormuştum 10-12 tl fiyat verdiler.Motorunu sürekli temiz görmek isteyenler için :))

atillaboz07
23 Temmuz 2011, 20:10
dostum ölece bekleme tayfun motora tekrar git ve kuralkan.net e gir formlar var doldur hemen 1 hafta içinde geliyor çünkü sistem yavas çalısıyor başvuruyu yapamıyor tayfun motor aklında olsun yanındayken girsinler basvuruyu ozaman hemen gelir egzozun

NEONCU
24 Temmuz 2011, 03:37
Slam arkadaşlar.Bende kanuni marka düşünüyordum.Ronny ve Merlin arasında kaldım ve merlin aldım.Ronny de servistede şikayetlere tanık oldum,sadece eksoz problemi yaşanıyormuş.Kazasız belasız sürüşler,huzurlu günler dilerim.İş ve çocuklar dolayısı ile uzun süre giremedim,ara ara yazmaya çalışırım.Cümleten saygılarla.

Esp Explorer
24 Temmuz 2011, 04:02
Slam arkadaşlar.Bende kanuni marka düşünüyordum.Ronny ve Merlin arasında kaldım ve merlin aldım.Ronny de servistede şikayetlere tanık oldum,sadece eksoz problemi yaşanıyormuş.Kazasız belasız sürüşler,huzurlu günler dilerim.İş ve çocuklar dolayısı ile uzun süre giremedim,ara ara yazmaya çalışırım.Cümleten saygılarla.

Hayirli olsun.Bende ilk once Merlin i dusunmustum.Ama aldigim donemde ellerinde olmadigi icin Ronny almistim.Su an sukur buyuk bir sorunum yok, memnunum. @madphantom egzoz konusunu Atilla nin dedigi gibi Tayfun Motora gidip biraz sıkıştırman lazim.Saygılar bizden Neoncu.

madphantom
24 Temmuz 2011, 12:00
Arkadaşlar zaten başvuru ben ordayken yapıldı.Hatta aradan 1 hafta geçtiginde bu sefer fabrikaya telefon açtım.Yedek parçanız garanti dahilinde onaylanmış,gönderilecekler arasında yer alıyor dedi.Yedek parçalar en geç 20 gün içinde serviste oluyormuş bende sanırım 13.de başvuru yaptırdım.Bekliyoruz artık büyük ihtimal bu hafta içi gelicek.Bu arada yeni motor alan arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız günler diliyorum.

Esp Explorer
24 Temmuz 2011, 13:08
Arkadaşlar zaten başvuru ben ordayken yapıldı.Hatta aradan 1 hafta geçtiginde bu sefer fabrikaya telefon açtım.Yedek parçanız garanti dahilinde onaylanmış,gönderilecekler arasında yer alıyor dedi.Yedek parçalar en geç 20 gün içinde serviste oluyormuş bende sanırım 13.de başvuru yaptırdım.Bekliyoruz artık büyük ihtimal bu hafta içi gelicek.Bu arada yeni motor alan arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız günler diliyorum.

o zaman sorun yok.bu hafta cozulur insallah.

kral recep
27 Temmuz 2011, 18:19
montumu da aldım.yavaş yavaş ekipmanlar tamamlanıyor.:)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/92042-bering-aero-yazlik-fileli-mont-aldim-nihayet-taze-sicak-sicak-fotolar.html

bunu burda paylaştım çünkü burası forum içinde bir forum gibi benim için.siz de görün istedim:)

Esp Explorer
27 Temmuz 2011, 20:38
Gule gule kullan Recep.

kral recep
28 Temmuz 2011, 10:41
teşekkür ederim esp. :)