PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45

ctolga21
04 Eylül 2014, 15:29
kuba str 250 nin sıfır uretimi artık yokmu kendi sitesindede bulamadım sıfır urununu
http://www.kubamotor.com/new5/product/cross.html

birtek bu sitede cıkıyor str 250
http://ucerler.com.tr/kuba-str-250-motosiklet

birde str 250 burada war aynı motosikletmi
http://www.salcano.com/motor.php?cesit=4

kuba str 250 kulanıcıları yada daha onceden kullananlar iyi veya kotu yanlarını yazabilirmisiniz
gayet ilgi çekici bir motosiklet almaya kararverdim sizede bir danısayım dedim

Kuba artik getirmiyor motoru, hatta yedek parcasini bile...
Salcano getiriyor ayni modeli suan

srkn.ks
04 Eylül 2014, 19:23
Kuba artik getirmiyor motoru, hatta yedek parcasini bile...
Salcano getiriyor ayni modeli suan

str 250 kullanıcısın galiba motor yeteri kadar tatminkarmı yoksa croos olarak baska marka yada model onerirmisin sıfır olarak 5000 tl yi geçmeyecek

sgurdal
05 Eylül 2014, 11:44
alma önermem..
1-2 yıl öncesine kadar iyiydi, ama artık parça sıkıntısı var.
Tolganın motoru aylardır yatıyor basit bir parça yüzünden.

srkn.ks
05 Eylül 2014, 13:36
alma önermem..
1-2 yıl öncesine kadar iyiydi, ama artık parça sıkıntısı var.
Tolganın motoru aylardır yatıyor basit bir parça yüzünden.
tesekkur ederim almam
çok sağol

tugkan35
06 Eylül 2014, 01:44
Öncelikle herkese merhabalar mayıs ayının sonuna doğru uzun araştırmalarım sonucunda İzmir/Karşıyaka'dan sıfır kilometre Kuba str aldım ve temmuz ayının ortalarına motosiklet kitledi krank kırdı sanırım neyse hasbel kader motosikletimi servise götürdüm fabrika hatasından dolayı olduğu ortaya çıktı garanti beni 2 ay bekletysede sonunda bütün parçalarımı gönderdi ve motosikletim oldu fakat nasıl bir şansızlıktır ki bu motosikletimi almaya gittiğimde 1 kilometre sadece 1 kilometre sürdükten sonra nasıl oldu bilmiyorum marş motoru arızalandı usta dişlinin zedelenmiş olduğunu söylüyor motosikleti bıraktıgım servis bana 100km uzakta(ÇEŞME) olduğu için hazır arkadasımın arabasıyla ben motosikleti karşıyakaya getirme kararı aldım çünkü en az 2 3 hafta daha bekleyecek sabrım kalmadı artık izmir de bu işi çok daha kolay çözebileceğimi düşündüm artık garanti maranti uğraşmak istemiyorum açıkcası yaz bitiyor okullar açılacak en azından 1 2 hafta motorumun keyfini sürmek istiyorum şimdi lafı çok uzattım özür dilerim sorum şu kuba str 250 ile uyumlu marş motoru başka bir marka modele ait var mıdır var ise hangi marka modeldir fiyatı nedir bilen var mı izmir de levent motor getirtirim diyor fakat orjinal getirtecek 130tl bu da açıkcası bana biraz fazla geldi yardımcı olursan çok sevinirim

sgurdal
09 Eylül 2014, 10:31
bak arkadaş nasıl bulmuş orjinal parçaları tolga örnek al bence sen beceremiyorsun :mrgreen:

ctolga21
10 Eylül 2014, 17:44
bak arkadaş nasıl bulmuş orjinal parçaları tolga örnek al bence sen beceremiyorsun :mrgreen:
Kim bulmus parcalari, yavrum adamlar bana cikma parca gonderdi ya lan... herifler o kadar yuzsuz ki git mahkemeye ver diyebiliyorlar...
Ben motordan acayip derecede memnunum, lakin yedek parca konusunda sansim gulmedi... servisten sokuk halde aldigim motorun uzerinde beyin yoktu, toplarken fark ettim... servis uzerindeydi desede sabahlara kadar tartissakta sonuc degismeyecek... cwmgoz u aradim 3 aydir bende parca bekliyorum diyor, kuba dan yaka silkiyor...
Muadil parca bulsam sorun yok, ama bi allahin kuluda beynin fotografini paylasmadi sosyal sitede, benim izerimde bi lanet var ya bakalim hayrola...
Alti ustu 30tl lik parca yuzunden bekliyorum. Siparis gectik bakalim ne zaman gelecek. ...

cenkito
10 Eylül 2014, 17:48
Kim bulmus parcalari, yavrum adamlar bana cikma parca gonderdi ya lan... herifler o kadar yuzsuz ki git mahkemeye ver diyebiliyorlar...
Ben motordan acayip derecede memnunum, lakin yedek parca konusunda sansim gulmedi... servisten sokuk halde aldigim motorun uzerinde beyin yoktu, toplarken fark ettim... servis uzerindeydi desede sabahlara kadar tartissakta sonuc degismeyecek... cwmgoz u aradim 3 aydir bende parca bekliyorum diyor, kuba dan yaka silkiyor...
Muadil parca bulsam sorun yok, ama bi allahin kuluda beynin fotografini paylasmadi sosyal sitede, benim izerimde bi lanet var ya bakalim hayrola...
Alti ustu 30tl lik parca yuzunden bekliyorum. Siparis gectik bakalim ne zaman gelecek. ...

yuzde doksan çinli cg lerin parcası uyar yada uydurulur. yakında bir cg bulursanız beyin
soketine bakın aynı ise muhtemelen uyum saglar

ctolga21
10 Eylül 2014, 18:45
yuzde doksan çinli cg lerin parcası uyar yada uydurulur. yakında bir cg bulursanız beyin
soketine bakın aynı ise muhtemelen uyum saglar bugun haber bekliyorum siparis veren arkadastan, olumsuz bi haber gekirse soketlerin fotosunu cekip parcaci dolasmaya devam...
Benim sinir oldugum ithalatci firma motoru getirmiyor, motoru getiren baska bir ithalatci servis die yayinlarigi liste asilsiz... bana 60km uzakta bir servis buluyorum adam gel buraya burda arayalim parca varsa ucretini ver getirtirim diyor. Parca yoksa 60 tan 120 km bosuna yol yapicam, oarca fiyati fais fiyattaysa butcem3 uymayan bos yere 120km yol yapacagim...
Yeminle insani motosikletten sogutuyorlar...

atreyu
10 Eylül 2014, 19:17
Geçen sene bir ateşleme problemi yaşamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam usta sorun beyinden demişti ve 15-20 tl gibi bir fiyata yenisini alıp geldi sanayiiden çıkan parçayı da bana verdi. şimdi bakıp fotosunu paylaşacağım eğer doğru yoldaysak ve ihtiyaç varsa gidip sorabilirim.

cenkito
10 Eylül 2014, 19:26
bugun haber bekliyorum siparis veren arkadastan, olumsuz bi haber gekirse soketlerin fotosunu cekip parcaci dolasmaya devam...
Benim sinir oldugum ithalatci firma motoru getirmiyor, motoru getiren baska bir ithalatci servis die yayinlarigi liste asilsiz... bana 60km uzakta bir servis buluyorum adam gel buraya burda arayalim parca varsa ucretini ver getirtirim diyor. Parca yoksa 60 tan 120 km bosuna yol yapicam, oarca fiyati fais fiyattaysa butcem3 uymayan bos yere 120km yol yapacagim...
Yeminle insani motosikletten sogutuyorlar...

suan aynı modeli salcano getiriyor diye biliyorum,

ama içi seni dısı beni yakar misali bu toplama çin mallarının

üretim yeri birebir aynı değilse gene görünmeyen farklar cıkartabilir

http://www.salcano.com/motor.php?cesit=4

atreyu
10 Eylül 2014, 19:28
Değişen parça buydu. Bana beyin dediler (mekanik aksama pek hakim değilim). Usta muadili bir parçayı 15 dakika içinde bulup getirmişti.
http://i62.tinypic.com/2a8hp1e.jpg

cenkito
10 Eylül 2014, 19:59
benim max'ın baglantısı farklı cıktı

http://mondialyp.com/img.php?STOK_KODU=SA11.02X04.860

fiş biçimi aynı olan tum modeller yuzde doksan uyacaktır

cg 125 olarakda arayabilirsin

http://www.motorsikletyedekparcaci.net/CG125-CDI-BEYIN,PR-1508.html

aynı gözüküyor.

uzun ömürlü olsun istersen 2. kalite çin malı alacagına orjınal parca satan

kanunı mondial vs parca satan servislere bakmanızı öneririm

ben baktım kanuninin cogu modelinin fişleri de aynı

örnek

http://www.motorsikletparcalari.net/kanuni-seyhan-250c-cdi-beyin.html

http://www.motorsikletparcalari.net/image/cache/data/kanuni/seyhan-250c/kanuni-seyhan-250c-cdi-beyin-420x315.jpg

dr_kadir
12 Eylül 2014, 00:11
bu konuya yeni giriyorumm. benım makinanın yagını degiştireceğim ama brda servisi yok usta soruyor kaç numara yağ konuyor diye kaç numara ve ne kadar yağ koyuyorsunuzz

ctolga21
12 Eylül 2014, 01:07
Millet saolun, yarin parca verdiim arkadasin yanina gidicem resimler ise yariycaktir, siparis ve3mis duumu sorarim ona gore muadil alirim... ;)

10 40 kullaniyorum ben 1 lt

ctolga21
19 Eylül 2014, 02:02
Sonunda orjinal beyin geldi beyler... yarin gidip alicam...
Tamda havasi simdi motorla gezmenin, yagmurlarda baslamisken :)

ctolga21
20 Eylül 2014, 02:15
veeee sorunsuz şekilde marşa bastık. tıkır tıkır maşallaahhhhhhhhhh süper ötesi oldu...

hafta sonu ufaktan bi gezeyim artık :)
bu arada orijinal beyin takıldı. verdiğimiz sipariş biraz gecikti ama beklemişken iki gün de fazladan bekleyelim dedik iyide ettik ;)

ctolga21
19 Ekim 2014, 20:57
havalar yağmaya başladı, sezon açılıyor. hiçbiriniz gezmezmisiiniz az bi foto paylaşın :D

HakanDNR
06 Kasım 2014, 22:28
Merhabalar millet size bir sorum olucak ben aranıza yeni katılıcam ve bu motoru ilk motorum olarak almayı düşünüyüorum sizce iyi gidermi ilk motor olarak bana bi akıl verseniz :D ?

berkaye
09 Aralık 2014, 08:33
Merhaba bende bir iki soru sorayım , şuanda Duke 200 üm var biraz salaklık olacak biliyorum ama motora başladığımdan beri cross istiyorum. Duku satacağım ve crossa başlamak için bu motoru uygun gibi gördüm fakat bilmediğim birkaç konu var beygir ne işe yarıyor anlık fırlatma yada çekişin gücümü nedir eğer bu oysa tork ne oluyor ? Benim motorum 25 beygir buna baktım 15 beygir bu 250 Cc benimkisi 200 cc dukeun şu 5-6 bin devirden sonra bir fırlatması vardır bilen bilir bu güç torkmu beygirmi yani eğer beygirse bu motorun daha çok olması gerekmezmi cross sonuçta anlayamadım.

He birde 2014 olmuş ben sizin 2012 deki yazılarını okudum yedek parça rahat bulunuyormuş güzel .. Hala bulabilirmiyiz sorunlar olunca ? İyi günler teşekkürler şimdiden :)

Birde yoldada kullanacağım sadece arazi değil yolada lazım oluyor .. Sıkıntı olurmu ? 100-110 Km hızla sabit gidebilirmi sağlıklı bir şekilde ? Hava soğutmalı olması gözümü korkuyor.

berkaye
10 Aralık 2014, 09:17
Neyse yukarda ki sorularıma cevap buldum :) Test edebileceğimiz bir yer var mı bu motoru ?

cenkito
10 Aralık 2014, 13:20
Neyse yukarda ki sorularıma cevap buldum :) Test edebileceğimiz bir yer var mı bu motoru ?

kuba da bu motor artık yok, salcano adı altında satılıyor, bayılere sormalısın,

yada 2. el bakıp onu deneyeceksiniz

berkaye
11 Aralık 2014, 10:20
Teşekkür ederim Cem bey. :cat: Yazın dukeun yanına birde cross, güzel olacak inşAllah :)

cenkito
11 Aralık 2014, 12:45
cross ayrı bir zevktir.

şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman

bladebj
05 Nisan 2015, 22:06
Arkadaşlar Selamlar,

Çok yakın arkadaşım bir tane temiz 2012 model satıyor yazdığı fiyat 3600 ama pazarlıklıdır. Aşağıda sahibinden linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sahibinden-temiz-kuba-str-250-207876276/detay
(http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sahibinden-temiz-kuba-str-250-207876276/detay)
Kazasız Sürüşler

Montana35
01 Temmuz 2015, 02:14
Meraba arkadaşlar konunun çoğunu okudum. Bende motora yeni başlıycam günlerdir bütün markaları araştırıyorum. Kuba mantıklı gelmeye başladı ama hiç kuba kullanan kalmamış sanırım :) nerde bu millet 2. el bi kuba alsam nasıl olur yedek parçada sıkıntı çekermiyim Kuba artık motorları satmıyor Salcano da motor numarası falan istiyormuş. Yardımcı olursanız sevinirim.

ozrace
01 Temmuz 2015, 11:52
Meraba arkadaşlar konunun çoğunu okudum. Bende motora yeni başlıycam günlerdir bütün markaları araştırıyorum. Kuba mantıklı gelmeye başladı ama hiç kuba kullanan kalmamış sanırım :) nerde bu millet 2. el bi kuba alsam nasıl olur yedek parçada sıkıntı çekermiyim Kuba artık motorları satmıyor Salcano da motor numarası falan istiyormuş. Yardımcı olursanız sevinirim.

korkmana gerek yok.parçaları bir çok çinli ile aynı sorun yaşamazsın

Montana35
01 Temmuz 2015, 18:34
Ya birkaç arkadaş salcanoya geçtiği için artık parça bulamıyoruz falan demişte ondan sordum. Motordan hiç anlamıyorum ilk motorum olacak başlangıç için orası burası bozuldu mu parçada bulamazsam baya zorluk çekerim neyin ne olduğunu bilmiyorum sonuçta.
Sizce bu motor başlangıç için uygun mu @ozrace ? Ben 2 haftadır nerdeyse başlangıç için uygun modellerin hepsini araştırdım fiyat ve problem bakımından en uygunu bu geldi. Sanki hepsinden daha az problemli gibi ?

cenkito
01 Temmuz 2015, 18:40
Ya birkaç arkadaş salcanoya geçtiği için artık parça bulamıyoruz falan demişte ondan sordum. Motordan hiç anlamıyorum ilk motorum olacak başlangıç için orası burası bozuldu mu parçada bulamazsam baya zorluk çekerim neyin ne olduğunu bilmiyorum sonuçta.
Sizce bu motor başlangıç için uygun mu @ozrace ? Ben 2 haftadır nerdeyse başlangıç için uygun modellerin hepsini araştırdım fiyat ve problem bakımından en uygunu bu geldi. Sanki hepsinden daha az problemli gibi ?

yurur aksamını bir sekilde çinlilerden uydurursun, motor yatmaz yurur.
ancak grenaj vs görsel parcalarda sıkıntı olabilir.

Montana35
01 Temmuz 2015, 22:56
yurur aksamını bir sekilde çinlilerden uydurursun, motor yatmaz yurur.
ancak grenaj vs görsel parcalarda sıkıntı olabilir.

Sanırım siz de eskiden bu motora sahipdiniz Cem bey eski sayfalarda baya mesajınızı okumuştum. Sormak istediğim şu anda sadece 14 tane var satışta. Bu sarı amartisörlü ve jantlı olanlara mı yönelmeliyim yoksa onu kafaya takmadan hangisi olursa almalımıyım ? Sizin öneriniz nedir yeni model ve eski model arasında sadece ters düz amortisör farkı mı vardır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Birde bazı motorlar çekme belgeli plakasız. Yeniden plaka çıkartmak ne kadara mal oluyor bilgi verirseniz sevinirim.

cenkito
02 Temmuz 2015, 10:25
Sanırım siz de eskiden bu motora sahipdiniz Cem bey eski sayfalarda baya mesajınızı okumuştum. Sormak istediğim şu anda sadece 14 tane var satışta. Bu sarı amartisörlü ve jantlı olanlara mı yönelmeliyim yoksa onu kafaya takmadan hangisi olursa almalımıyım ? Sizin öneriniz nedir yeni model ve eski model arasında sadece ters düz amortisör farkı mı vardır ?

Birde bazı motorlar çekme belgeli plakasız. Yeniden plaka çıkartmak ne kadara mal oluyor bilgi verirseniz sevinirim.

öncelikle cekme belgeliler hakkınd hiç bilgim yok,

benim ilk sahibi oldugum motor mondial x treme max dı ve halende onu kullanıyorum,

str almadım ama arkadaslarımda vardı.

ön düzen ters amortisör standart masaya göre birazdaha iyi yol tutus saglar.

ama bence en önemli farkı kalın oldugundan daha saglam olması,

en azından ben o sekil düşünüyorum

2. el nispeten ucuz bir motor alacagınızdan ben ce en önemlisi yurur aksamı ve motoru sorunsuz

temiz bir tane bulmanız yönünde olmalı, masraf acmaması yonunden.

tabi aynı kriterlerde sarı ters masa bulabilirseniz daha iyi bence.

eski modelle yeni arasında tek fark sizinde dediğiniz gibi ön düzen amortisör farkı idi.

motor blokları yada geri kalan hersey aynı idi

Montana35
03 Temmuz 2015, 01:50
Teşekkürler Cem bey.
Plaka ne kadara çıkıyor bilen yok mu ?
Yok mu STR 250 hakkında daha fazla bilgi verecek ? Artık bu motoru kullanan hiç yok mu arkadaşlar ? Mesela ilandakilerden hangilerine yönelmeliyim yardımcı olursanız sevinirim...

ulu2soy
07 Ağustos 2015, 16:09
kubanın arka kaliper sıkıntısı acaba salcanoda da var mıdır bir bilginiz var mı? bundan önce çok çinli cross kullandım sonuncusu xtreme maxtı ve gerçekten ben böyle güzel sağlam motor görmedim (parasına göre) sadece 150cc yetmiyor açıkcası motora umarım bu su soğutmalısı iyidir:) herneyse konumuza gelecek olursak cenkito salcanoyu biliyor musun nasıldır sıkıntıları kronik problemleri nedir filan? bakımla değilde özellikle şurasına dikkat etmem gereken yeri neresi mesela?

OFLİ
16 Ağustos 2015, 16:12
Merhaba Arkadaşlar.

İstanbul trafiği ve saçma sapan trafik cezalarından bıktım...2014 Toyota Corolla aracımı satmaya karar verdim...İstanbul otomobil ile çekilmiyor...Bu yüzden Erzurum memleketim için sıfır olarak satın aldığım ve sadece bir yaz kullandığım henüz 1.900 kilometredeki Str 250 motorumu Erzurum Oltu ilçesinden kullanarak istanbula getirmeye kesin karar verdim.

Motorumun çalışması ve ayarları saat gibi tıkır tıkır çalışıyor...Çok titizde kullandığım için uzunyolda motoruma güveniyorum.

Fakat bu uzun yolda acil olumsuz durumlar için yanıma neler almam gerekiyor...Benzin olarak Str bir depo yakıt ile 60-70 sabit hızlarda kaç kilometre gidiyor...Yanıma ne kadar litre yedek benzin almam gerekiyor ?

Ehliyetim yok...Erzurum'da yaklaşık 1 sene kaldığı içinde Muayeneside geçmiş durumda...Sadece Trafik sigortasını yaptırıp yola çıkmayı düşünüyorum...Hgs için hangi kartı almam lazım ?

Motorumun Lastikleri iyi durumda...Ayarları ve Çalışması saat gibi...Yağını yeni koymuş ve hiç kullanmamıştım 1 yıl bu yağ bekledi sizce yağı değiştirmelimiyim...Son olarak zincir çok az olmak üzere az uzamış bunu hem gözle hemde sürüşte vites atıp gaz verirken anlıyorum bu zincir yolda sorun olur mu arkadaşlar ?

Yolda 60-70 sabit hızı geçmeyeceğim hava soğutmalı olduğu için motor şişmesin diye...Arada 80-90-100 olur oda nadir...Yolda her 100-200 kilometrede bir 5 dakka mola vereceğim.

Yola kesin Eylül veya Ekim aylarında çıkacağım inşallah...Otobüs Tren Kargoya vermeyi asla düşünmüyorum...BANA YANIMA NELERİ ALMAM GEREKECEĞİNİ VE SİZE SORDUĞUM BİRKAÇ SORUMA YANIT VERİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...UZUN YOL TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR SİZLERİM TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Vertumnus
14 Ocak 2016, 17:12
Merhaba arkadaşlar,
Arka frendeki tutmama olayı nedeniyle 2015 Mayıs ta bakım yaptırırken fren merkezini orjinali ile değiştirmiştim ama dün itibari ile yine aynı şekilde tutmamaya başladı. Hatırladığım kadarıyla önceki sayfaların birinde hidrolik tankının ufak olmasından kaynaklı denmişti ve çözüm olarak ya çıkma japon fren merkezi ya da farklı bir hidrolik tankı takılması önerilmişti(orjinal merkez 150 lira olmuş).

Bugün sirkecideki motorcuları gezip parça sorarken bir dükkandaki genç arkadaşımız bu durumu tavsiye etmediğini, daha öncede bu şekilde gelip alanlar olduğunu ve parçayı yerine uyduramadıklarını söyledi. Siz ne önerirsiniz? Başka bir dükkanda sorduğumda ise parçanın olduğunu ve takılabileceğini söylediler, fiyatı da 50 liraymış.

Forumdaki bir arkadaş şu altta resmi bulunan parça ile sorunu çözdüğünü söylemiş, bu şekilde değişiklik yapan var mı?

http://image5.sahibinden.com/photos/76/25/38/1307625383te.jpg

internette uygun fiyata buldum. Bu iş görür mü sizce?
http://www.bizimmotor.com/bisan-terra-125-arka-fren-pompasi

alpsaz
29 Şubat 2016, 20:27
Arkadaşlar Merhaba, Şu anda Ankarada satışta olan bir str 250yi almak istiyorum ancak motorsiklete ait evrak yok plaka ve ruhsatta yok. Motorsikletin sahibi dağ evinde ava giderken kullandığını söylüyor ve şehir içinde kullanmıyor. Motorsikleti Sakarya'dan 2. el almış ve satan vatandaştan evrakları istememiş motorsiklete binip gelmiş. Elimizde şase numarası var biz sakaryadaki ilk sahibi olan adama nasıl ulaşabliriz? Forumdan bulunabilir mi? veya şase üzerinden fabrika ile çözülebilir mi? Ya da şuan motorsikleti satan adam "çekme belgesi filan vardı onda"gibi bir şeyler söylüyor. Motor fiyat ve durumu olarak kafama yattı ancak şehir içinde yaşadığım için,motoru doğaya evimden süreceğim; plakasız ruhsatsız dolayısıyla evraksız kullanmak istemiyorum. Nasıl çözebiliriz? Önerisi olan varsa çok memnun olurum.
Belki motorsikleti tanıyan olur diye sakaryadan 2013 model str 250(satın alındığında bu renkmiş);
http://img506.yukle.tc/image.php?id=6779Ekran_Resmi_2016-02-29_152108.png
herkese iyi forumlar..http://img506.yukle.tc/thumbs/6779Ekran_Resmi_2016-02-29_152108.png (http://img506.yukle.tc/image.php?id=6779Ekran_Resmi_2016-02-29_152108.png)

veli dasdan
08 Nisan 2016, 23:14
Selamin arkadaslar str 250 almis bulunuyorum daha 2 gun oldu alali ama onceden beri mesajlarinizi okuyordum insallah kazasiz belasiz surusler hepinize bizim burada cross yarislari oluyor sizlerede burdan davetyeyi gonderecegimmm

stupid
01 Haziran 2016, 19:01
merhaba arkadaslar yamaha xt125r ve kuba str250 arasında kaldım. japon olsun bizden olsun mu demeliyim kuba str ile mi devam etmeliyim. açıkçası 125cc olması birazcık geri adım attırıyor bana str250 nin de görüşünüşne hasta kaldım gerek selesi gerek duruşu şuana kadar gördüğüm en asil çinli kross sanırım yardımınızı bekliyorum. teşekkürler.

Ruling
02 Haziran 2016, 11:09
merhaba arkadaslar yamaha xt125r ve kuba str250 arasında kaldım. japon olsun bizden olsun mu demeliyim kuba str ile mi devam etmeliyim. açıkçası 125cc olması birazcık geri adım attırıyor bana str250 nin de görüşünüşne hasta kaldım gerek selesi gerek duruşu şuana kadar gördüğüm en asil çinli kross sanırım yardımınızı bekliyorum. teşekkürler.

Kuba STR250, CR1, Pars vs. birçok modeli parça kalitesi olarak Çinli'nin üst segmentinde yer alıyor.İlk yıllarında böyle modelleri yoktu marka kendini büyütmeyi ve kaliteyi iyi biliyor. Tabiki yamaha xt125'i kötülemiyorum ama kıyaslamaya girdiğinde görünüş ve cc olarak değerler belli bence tercihini STR250'den yana kullan.

braveman
04 Haziran 2016, 12:11
STR 250 al dostum emin ol daha memnun kalacaksın

berkin88
11 Haziran 2016, 23:23
str250 nin orjinal aküsü kaç amper
koca forumda kimse bu soruya cevap vermemiş

tmp
13 Haziran 2016, 16:17
str250 nin orjinal aküsü kaç amper
koca forumda kimse bu soruya cevap vermemiş

:cherry: :D Servisi ara dostum bende görünce baktım bulamadım

berkin88
25 Temmuz 2016, 03:14
serviste bilmiyor desem :D

Ruling
25 Temmuz 2016, 18:03

Servis nasıl bilmiyor öyle saçmalık mı olur :D Kuba merkezi ara öğren gaziantep fabrikayı onlarda bilmiyorsa motoru yak :D

SeCReTBoY
27 Temmuz 2016, 17:06

Gittiğin servis uğraşmamıştır zaten bu model kubanın klasik serisinden farklı olduğu için tüm servisler anlamıyordu başka bi servise uğra onlar ile görüş

Adil Alpakın
06 Ağustos 2016, 12:59
İstanbulda yaşayan bir İzmirliden herkese selamlar. Motor almak istiyorum. Kuba STR250 almak istiyorum. Boyutlarıyla ve gücüyle kendini ispatlamış bir motor olduğunu gördüm. Sorum şudur: Şu n bu motoru sıfır bulamıyorum. 2.ellerede fazla güvenemiyorum. STR250 ile aynı boyutlarda ve aynı beygir cc de önerebileceğiniz bir motor varmıdır. Salcano yükseklik ve dingil arası mesafe olarak str250den çok daha ufak bir motor ha keza mondial xtreme maxxde öyle. Alternatifim ne olabilir?

cenkito
07 Ağustos 2016, 07:20
İstanbulda yaşayan bir İzmirliden herkese selamlar. Motor almak istiyorum. Kuba STR250 almak istiyorum. Boyutlarıyla ve gücüyle kendini ispatlamış bir motor olduğunu gördüm. Sorum şudur: Şu n bu motoru sıfır bulamıyorum. 2.ellerede fazla güvenemiyorum. STR250 ile aynı boyutlarda ve aynı beygir cc de önerebileceğiniz bir motor varmıdır. Salcano yükseklik ve dingil arası mesafe olarak str250den çok daha ufak bir motor ha keza mondial xtreme maxxde öyle. Alternatifim ne olabilir?

Sen yazılan ölçülere bakma salcano birebir str ile aynı. Maxx da seni uzmez bunu da bil
2012 den beri max kullanıyorum ben.

Adil Alpakın
08 Ağustos 2016, 12:49
Çok teşekkür ederim. Ankarada temiz bir STR250 buldum. çarşamba bakmaya gidiyorum. Tavsiyeniz aklımda. teşekkürler tekrar.

beyaban
08 Ağustos 2016, 14:12
Çok teşekkür ederim. Ankarada temiz bir STR250 buldum. çarşamba bakmaya gidiyorum. Tavsiyeniz aklımda. teşekkürler tekrar.

STR 250 tutulan ama kimsenin bulamadığı alanın satmadığı model :) Benim gözümde efsane sayılır bu motor :D Fotoğraf atmayıda unutma yedek parça konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Adil Alpakın
09 Ağustos 2016, 03:34
Tamamdır ilk işim kullanmayı öğrenip ardından fotograf ve video paylaşmak olacak. Bu arada mesleğim video üzerine uzun yıllar spor kameramanlığı yaptım. Araba ve motor çekimleri konusunda deneyimliyim =)