Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cenkito
09 Mart 2013, 14:11
bugün itibari ile tekrar STR 250 almış bulunmaktayım. yeni kasa 2012 model 7 bin km de.
şimdi bir kaç bilgiye ihtiyacım var.
1-yağ değişiminde tam olarak kaç litre yağ koyuyoruz
2-ön arka lastik havaları ne olmalı
3-benzin deposu tam kaç litre, rezerv kaç litre, musluk yönleri nasıl
4-akü kaç amper
hadi hayırlı olsun
sgurdal
10 Mart 2013, 20:48
teşekkürler de kimse cevap vermiyor nedense :)
35emre35
10 Mart 2013, 20:58
teşekkürler de kimse cevap vermiyor nedense :)
ben özelden verdim :)
cenkito
10 Mart 2013, 21:14
bugün itibari ile tekrar STR 250 almış bulunmaktayım. yeni kasa 2012 model 7 bin km de.
4-akü kaç amper
bilsem dükkan senin :)
dockerengin
11 Mart 2013, 13:14
4-akü kaç amper
Hayırlı olsun güle güle kullan.
sgurdal
11 Mart 2013, 14:02
teşekkürler herkese,
bir kaç yedek parça ihtiyacım oldu internetten camgöz motoru buldum hepsi stoklarında var görünüyor ve çok uygun fiyatlar.
parçaları buradan alma niyetindeyim ne dersiniz?
http://www.camgoz.com.tr/asp/group/229/STR250CB
35emre35
11 Mart 2013, 14:17
birde fabrikaya telefon edip fiyat al derim. ben aldığım bayiye spariş ettiriyordum, bayiye malzeme gelirken benim istediklerimde geliyordu. böylelikle kargo parasıda vermiyordum :)
sgurdal
11 Mart 2013, 14:55
birde fabrikaya telefon edip fiyat al derim. ben aldığım bayiye spariş ettiriyordum, bayiye malzeme gelirken benim istediklerimde geliyordu. böylelikle kargo parasıda vermiyordum :)
fabrika fiyat vermiyor, bayiye yönlendiriyor. Bayi de para kazansın diye. Aslında haklılar. Ama bu seferde ortada bir fiyat listesi olmadığı için her bayi farklı fiyat verebiliyor.
Camgöz listeyi yayınlamış ve bana uygun geldi. Herşey de var stoklarında hemen yolluyorlar. tüm istediklerimi bir seferde alıcam, 10 lira kargo alıyorlar o kadar.
dockerengin
11 Mart 2013, 15:26
fabrika fiyat vermiyor, bayiye yönlendiriyor. Bayi de para kazansın diye. Aslında haklılar. Ama bu seferde ortada bir fiyat listesi olmadığı için her bayi farklı fiyat verebiliyor.
Camgöz listeyi yayınlamış ve bana uygun geldi. Herşey de var stoklarında hemen yolluyorlar. tüm istediklerimi bir seferde alıcam, 10 lira kargo alıyorlar o kadar.
Bayiyi arayıp telefonla fiyat sorabilirsin. Ben daha önce istanbuldan bayiden gidon sipariş vermiştim 60 küsür liraya. Camgöz motora bakınca orada da aynı para gözüküyor bence normal bayi fiyati ile aynıdır camgözden sipariş verebilirsin. Ayrıca ben daha önce camgözden 4.10-18 cross Swallow lastik sipariş ettim telefonda da kafama takılan soruları sordum sağolsunlar fazlasıyla ilgilendiler.
sgurdal
11 Mart 2013, 15:36
ELC-30 SPADA ELCİK XL-161 25,00 TL
KM 29009 DEBRİYAJ KOLU (10) 8,47 TL
KM 29011 FREN KOLU TEK (18) 8,47 TL
KM 29013 DEBRİYAJ HALATI (26) 8,47 TL
KM 29014 GAZ HALATI (27) 8,47 TL
KM 29018 ÖN DİSK BALATASI (3) 12,10 TL
KM 29019 ARKA DİSK BALATASI (15) 12,10 TL
KM 29046 ÖN ÇAMURLUK (1) 52,03 TL
KM 29086 BUJİ (7) 6,05 TL
evet siparişlerimi geçtim. hepsini takınca motor mis gibi olcak
03str250
11 Mart 2013, 18:25
keske daha ayrıntılı olsaydı resimler cok daha iyi olurdu, büyük formatlı çözünürlüğü yüksek olsa da ne nasıl daha iyi görseydim üretim sorum değil :cat:
mail adresim karahisarmaden@hotmail.com adresine str nin gidon fotografını istediğinizi belirten bir mail yollayın.cep telde kayıtlı oradan yollarım.fotoların mb çok yüksek olduğu için siteye atamıyorum.
bu arada zincir ön dişli orjinalde 15t iken bugün 14t taktırdım.ilk izlenimlerim mükemmel.güç arttı.51t olan arka dişliyide 56t yapmayı düşünüyorum.
sgurdal
12 Mart 2013, 00:42
arazide çatlayan aynamı ybr 125 aynası ile deyiştirdim şiddetle tavsiye ederim.hem daha iyi görüş açışı,hemde ileri geri,aşağı yukarı katlanabilir olması dolayısı ile çok kullanışlı.bizim apartman'a girerken çoğu zaman aynayı çarpıyodum ve çatlak aynama 2. çatlağı oluşmuştu.şimdi ise içe doğru katlıyorum ohhhh misss gib :) ayrıca araziye çıkarkende bu yöntemi kullanıcam bidaha sök tak uğraşmayalım
arkadaşlar eski bir mesajdan alıntı yapıyorum kusura bakmayın ama benimde katlanır aynalara ihtiyacım var, araziye girince katlamak istiyorum düşünce kırılmasın diye. bu bahsedilen ybr aynası nasıl oluyor anlamadım. eski motorumda ybr aynası vardı ama sabitti. bir foto falan atabilirmisiniz yada nerden alabilirim
ÇinLee
12 Mart 2013, 01:42
Benim kullandığım aynalar katlanmıyor (mondial drift aynaları) şu linkte cg 125 in aynalarından var, katlanabiliyormuş ...Fiyatı da çok cazip...
http://camgoz.com.tr/asp/product/26698/CG-125-AYNA-SIYAK-TAKIM#
ozrace
12 Mart 2013, 12:19
http://a1303.hizliresim.com/17/d/kzh53.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1303.hizliresim.com/17/d/kzh5f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ben buradan almıştım...
http://www.aktasmotosiklet.com/index.php
sgurdal
12 Mart 2013, 13:57
fotolar için teşekkürler ben o aynaları biliyorum ama nasıl katladığınızı anlayamadım..
aynı aynalardan vardı bende ama onlar sabit.?
ozrace
12 Mart 2013, 14:09
fotolar için teşekkürler ben o aynaları biliyorum ama nasıl katladığınızı anlayamadım..
aynı aynalardan vardı bende ama onlar sabit.?
birşey yapmaya gerek yok.ileri geri yapınca oluyor.yani benimki öyle :)
belki sendekini çok sıkmışsındır ondan sabit gibi gelmiştir sana...
sgurdal
12 Mart 2013, 15:00
sen vidasını gevşetmekten bahsediyorsun
benim katlanır ayna dediğim başka birşey anlatamadım sanırım
ozrace
12 Mart 2013, 16:33
sen vidasını gevşetmekten bahsediyorsun
benim katlanır ayna dediğim başka birşey anlatamadım sanırım
ben normal şekilde vidasına ellemeden ileri geri katlıyorum olay bu değilmi?sen nasıl bişey istiyorsun?
sgurdal
12 Mart 2013, 17:10
bak şu ilandaki gibi, hareketli mekanizması var
ama bu çok pahalı tekini fiyatı 95 lira ! daha uygun birşey bakıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-universal-katlanir-ayna-111953638/detay/
Syanur
12 Mart 2013, 17:11
Yuh 95 TL, yuh...!!!
sgurdal
12 Mart 2013, 17:21
yurtdışında da buldum ama o da baya tuzlu, tanesi 35 Euro
http://www.wunderlich-bmw.com/shopart/8700035-2-2693/shop/Parts-pool/8/ERGO-Sport-Mirrors-Flash-Black.htm
---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:17 ----------
bende şundan sipariş verdim ama bakalım arazide işime yarayacakmı.. olmazsa giden 12 tl olsun..
http://www.camgoz.com.tr/asp/product/26698/CG-125-AYNA-SIYAK-TAKIM
makseli
12 Mart 2013, 17:26
yurtdışında da buldum ama o da baya tuzlu, tanesi 35 Euro
[/COLOR]bende şundan sipariş verdim ama bakalım arazide işime yarayacakmı.. olmazsa giden 12 tl olsun..
http://www.camgoz.com.tr/asp/product/26698/CG-125-AYNA-SIYAK-TAKIM
bu ne arkadaş. str 250 de str 250. forumda başka başlık yok gibi hep yukarda duruyo :queen:
şaga bi yana tekrar hayırlı olsun abi ve O camgöz deki aynaları tavsiye etmem.
Daha kaliteli birşey al. camgöz dekinden kullandım.
Çok çok küçük kalıyo. zar zor görüyon ve çok feci titriyore. boşa 13 TL gitmiş olur söyleyeyim
sgurdal
12 Mart 2013, 18:39
çok geç olm dün sipariş verdim bile. motor titriyorsa her ayna titrer ona yapcak bişi yok.
yine orjinal aynalardan daha büyük görünüyo. bakalım gelince görcez işe yarayacakmı
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 15:36 ----------
motorumun solmuş ve pembeye dönmüş plastiklerini folyo kaplama için araştırma yaparken plasti dip ürününü keşfettim ve 1 kutu spreyinden sipariş verdim.
uygulama fotolarını paylaşırım buradan. harika bir ürüne benziyor.
web siteleri:
http://www.plasti-dip.com/default.asp
cenkito
12 Mart 2013, 19:39
çok geç olm dün sipariş verdim bile. motor titriyorsa her ayna titrer ona yapcak bişi yok.
yine orjinal aynalardan daha büyük görünüyo. bakalım gelince görcez işe yarayacakmı
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 15:36 ----------
motorumun solmuş ve pembeye dönmüş plastiklerini folyo kaplama için araştırma yaparken plasti dip ürününü keşfettim ve 1 kutu spreyinden sipariş verdim.
uygulama fotolarını paylaşırım buradan. harika bir ürüne benziyor.
web siteleri:
http://www.plasti-dip.com/default.asp
kardes merakla bekliyorum uygulama fotolarını , bir paket ne kadar alana yetiyormus bilgin var mı?
sgurdal
12 Mart 2013, 21:44
sitesinde yazan bilgi 1 sprey 0,6 metrekare için diyor
bizim motorların plastiklerinin alanlarını toplasan anca o kadar yapar zaten
yani 1 kutunun yeteceğini düşünüyorum
sgurdal
13 Mart 2013, 16:58
evet siparişim elime ulaştı, cumartesi günü uygulamasını yapıyorum bakalım nasıl olacak
http://i45.tinypic.com/mw5d01.jpg
Syanur
13 Mart 2013, 17:01
Haaydi hayırlı traşlar :cherry:
dockerengin
13 Mart 2013, 17:24
evet siparişim elime ulaştı, cumartesi günü uygulamasını yapıyorum bakalım nasıl olacak
http://i45.tinypic.com/mw5d01.jpg
@sgurdal plasti-dip uygulaması benim de aklıma gelmişti ama ben motoru çoğunlukla arazide kullandığım için en ufak bir yan yatmada plasti-dip'in yere temas eden yerinin soyulacağını düşünüyorum.
Sen bunu birebir uygulayacaksın ve buna en sağlıklı cevabı da sen vereceksin. Uygulamayı ve sonuçlarını merakla bekliyoruz. Şimdiden kolay gelsin :cat:
sgurdal
13 Mart 2013, 17:39
Engin teşekkürler,
aynı şey benimde aklıma geldi ama nasılsa sprey bende, çizilen yere ufak bir "pıst" yaparım tekrar kapanır diye düşünüyorum. Artık deneyerek görecem.
dockerengin
13 Mart 2013, 17:47
Engin teşekkürler,
aynı şey benimde aklıma geldi ama nasılsa sprey bende, çizilen yere ufak bir "pıst" yaparım tekrar kapanır diye düşünüyorum. Artık deneyerek görecem.
Evet soyulan yerleri tekrar local olarak onarma imkanı varmış bunu youtube'da izlemiştim.
dockerengin
13 Mart 2013, 21:28
Arkadaşlar benim marş motoru arıza verdi. Tamirciye götürdüm adam söktü yaptı ama sorun tekrarlanınca bugün marş motoru sipariş verdim.
Marşa basınca tık diye bir ses geliyor marş motoru hiç çalışmıyordu. Marş motorunun dışındaki kutu çatlamış nasıl olduysa. Problem buymuş. Bir şekilde marş motoru kasılıp çalışmıyormuş. Tamirciye uyabilecek başka marka marş motoru alayım sağlam bir marka öner dedim. O da bizim motorların marş motorlarının japon kadar kaliteli olduğunu kendisinin de çok şaşırdığını söyledi. Ben de camgöz motordan yeni marş motorunu sipariş ettim. Bildiğim kadarıyla eski marş motorunun içi sağlam bir problem yok o da yedek olarak durur bir kenarda. Herkese kazasız sürüşler.
ferdinandd
13 Mart 2013, 21:39
Evet "Plasti Dip" siparişim elime ulaştı, cumartesi günü uygulamasını yapıyorum bakalım nasıl olacak
Abi uygulama sonrası ana sayfadaki Plasti Dip başlığına bi güncelleme geçebilirsen çok makbule geçer :)
Burada merak eden arkadaşlara ulaşamayabilir. Ki tecrube edilmiş halini merak eden çok bu şeyin :) Hep reklam kokan paylaşımlar oldu uygulamayı tanıdığımızdan beri..
Umarım umduğundan daha güzel ve dayanaklı bişeydir :cat:
sgurdal
13 Mart 2013, 23:39
engin geçmiş olsun motor kaç yaşında ve km de ki marş motorun gitti?
----------------------------------------------------------------------
ferdinandd : tamam arkadaşım ayrı bir topik varsa oraya da yazarım sonuçları.
dockerengin
13 Mart 2013, 23:56
Sgurdal motor 2011 ve 5.000 km'ye yaklastı. Büyük ihtimalle benden önceki sahibinde oldu bu sorun çünkü ben aldığımdan zaten acayip sesler çıkartıyodu :)
sgurdal
14 Mart 2013, 21:50
bugün trafik sigortamı yaptırdım. fiyatlar acayip yüksek. 450-500 tl fiyat veren bile çıktı. sonunda en ucuz Allianz oldu o da 199 lira.
yalnız kafama birşey takıldı poliçede tip olarak Kuba Raden 100 diye bir modeli seçmişler o da scooter çünkü str 250 yokmuş. bir kaç yerden teklif aldım hep aynı sorunu yaşadım.
sizde poliçenize baksanıza modeli doğru çıkan var mı? ve bu bize problem yaşatırmı?
35emre35
15 Mart 2013, 00:55
bugün trafik sigortamı yaptırdım. fiyatlar acayip yüksek. 450-500 tl fiyat veren bile çıktı. sonunda en ucuz Allianz oldu o da 199 lira.
yalnız kafama birşey takıldı poliçede tip olarak Kuba Raden 100 diye bir modeli seçmişler o da scooter çünkü str 250 yokmuş. bir kaç yerden teklif aldım hep aynı sorunu yaşadım.
sizde poliçenize baksanıza modeli doğru çıkan var mı? ve bu bize problem yaşatırmı?
problem yaşatmaz, sıkıntı yok
GaCCaLL
15 Mart 2013, 02:25
Peki benim Sigortaya ne demeli
http://img541.imageshack.us/img541/7556/20130315002256.jpg
Syanur
15 Mart 2013, 02:29
Kaza veya pert gibi durumlarda, sigorta motorumuza değer biçerken bu modeli göz önüne almıyor mu????
sgurdal
15 Mart 2013, 11:11
Peki benim Sigortaya ne demeli
sizinki de fenaymış :mrgreen:
---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
Kaza veya pert gibi durumlarda, sigorta motorumuza değer biçerken bu modeli göz önüne almıyor mu????
bende onu düşündüm, mesela pert olsa motora değer biçerken o modeli mi baz alacak?
GaCCaLL
15 Mart 2013, 13:12
sizinki de fenaymış :mrgreen:
---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
bende onu düşündüm, mesela pert olsa motora değer biçerken o modeli mi baz alacak?
Trafik sigortası siz kaza yaptığınızda sizin hasarınızı karşılamaz,
Sizin çarptığınız karşı tarafın hasarını karşılar,
o yüzden sizin poliçenizde ne yazdığının pek bir önemi yok.
Bu yüzden ben soran bütün arkadaşlara en ucuza nerde yaptırabiliyorsanız orda yaptırın diyorum sigortayı
ve tek bir acentadan değil de muhakkak 3-5 sigorta acentesi ile görüşün diye üstüne basa basa belirtiyorum.
Syanur
15 Mart 2013, 13:20
- Trafik sigortası siz kaza yaptığınızda sizin hasarınızı karşılamaz,
Sizin çarptığınız karşı tarafın hasarını karşılar,
o yüzden sizin poliçenizde ne yazdığının pek bir önemi yok.
- Bu yüzden ben soran bütün arkadaşlara en ucuza nerde yaptırabiliyorsanız orda yaptırın diyorum sigortayı
ve tek bir acentadan değil de muhakkak 3-5 sigorta acentesi ile görüşün diye üstüne basa basa belirtiyorum.
1. kısım için soruyorum, araba bize çarptı motoru pert etti. Bizim masrafımızı o araç üzerinden trafik sigortası ödeyecek. Peki ödeme yaparken neye bakacaklar???
2.kısım için söylüyorum, ilk kısım ile bağlantılı olmayan bişey, "bu yüzden" yazman yanlış anlaşılabilir. Zaten hertürlü her daim daha ucuz olan yerde yaptırılması gerek diyorum ben de:cat:. İçeriği değişmiyor çünkü, kasko gibi değil.
GaCCaLL
15 Mart 2013, 13:23
1. kısım için soruyorum, araba bize çarptı motoru pert etti. Bizim masrafımızı o araç üzerinden trafik sigortası ödeyecek. Peki ödeme yaparken neye bakacaklar???
2.kısım için söylüyorum, ilk kısım ile bağlantılı olmayan bişey, "bu yüzden" yazman yanlış anlaşılabilir. Zaten hertürlü her daim daha ucuz olan yerde yaptırılması gerek diyorum ben de:cat:. İçeriği değişmiyor çünkü, kasko gibi değil.
1.kısım için cevap veriyorum,
Ekspertiz gelecek senin motoruna bakacak,Marka modeli ne ise onun üzerinden işlem yapacak.
sonra duruma göre ya perte ayıracak yada motorunu yaptır masrafı ben ustana vereceğim diyecek
Tabi bunu yaparken senin trafik kazandaki hata oranına göre ödeme yapacak
misal 8 de 4 sen suçlu isen karşı tarafın sigortası senin masrafının %50'sini karşılayacak.
2.kısım ise
aynı şeyleri diyoruz :cat:
sgurdal
15 Mart 2013, 13:33
durum anlaşıldı, teşekkürler cevaplar için :cat:
dockerengin
15 Mart 2013, 14:43
Ben de motorun satışını alırken noterde modellerde STR250 çıkmamıştı. Ben de acaba sigortada sorun olur mu diye baya düşünüp sonra sigortacıma sormuştum. Sigortacım o önemli değil herhangi bir kazada orda yazan değil, motorun gerçek modeli baz alınır diyince satışı almıştım.
Syanur
15 Mart 2013, 16:36
Ben de motorun satışını alırken noterde modellerde STR250 çıkmamıştı. Ben de acaba sigortada sorun olur mu diye baya düşünüp sonra sigortacıma sormuştum. Sigortacım o önemli değil herhangi bir kazada orda yazan değil, motorun gerçek modeli baz alınır diyince satışı almıştım.
İşte eski motorumu satarken ben de aynı soruyu sordum çünkü benim sattığım motoru da bulamadılar (RT125). Sattığım kişi madur olmasın diye ben itiraz ettim, sordum, anlatmaya çalıştım, beyin özürlü noter satıcısı bana salak muamelesi yaptı ısrarla. Hani anlattığım şeyden de haberi yok, diyorum bir kaza anında vs, vs, vs, bunun bir önemi var mı diye bana hala eee ne seçelim felan diyor(insan gibi hayır bir etkisi yok demeyi akıl edemiyordu). Seç lan RT1200R modelini diyecektim bende :)
Şimdi durum netleşti.
dockerengin
15 Mart 2013, 16:46
Ben de noter görevlisini bayağı sıkıştırdım bu iş böyle olmaz felan diye ama bizimki anlayışlıydı. Olayın nedenini açıklayıp çözüm bulmaya çalıştı. Hatta telefonla sigortacımı arayıp bilgi almam sırasında da işlemi bekletti acele ettirmedi sağolsun.
Yanlış hatırlamıyorsam noter görevlisi sisteme gelen modellerin bilgisinin trafik şübeden kendilerine geldiğini ve illaki istediğim modeli seçmesini istiyorsam trafik şübesine gidip orada bir işlem yapmam gerektiğini söylemişti.
Bütün bunların sonucunda da sigortacı noterdeki model seçiminin önemli olmadığını önemli olanın ruhsatta yazan bilgi olduğunu söylemişti.
Yanlış söylediğim birşey varsa bilen arkadaşlar düzeltsin ki insanları yanlış yönlendirmeyelim.
GaCCaLL
15 Mart 2013, 17:45
İşte eski motorumu satarken ben de aynı soruyu sordum çünkü benim sattığım motoru da bulamadılar (RT125). Sattığım kişi madur olmasın diye ben itiraz ettim, sordum, anlatmaya çalıştım, beyin özürlü noter satıcısı bana salak muamelesi yaptı ısrarla. Hani anlattığım şeyden de haberi yok, diyorum bir kaza anında vs, vs, vs, bunun bir önemi var mı diye bana hala eee ne seçelim felan diyor(insan gibi hayır bir etkisi yok demeyi akıl edemiyordu). Seç lan RT1200R modelini diyecektim bende :)
Şimdi durum netleşti.
Noterdeki senin işlemini yapan elemanın bu konu hakkında bilgisinin olmaması normal,
Burası türkiye o satece noterde yapılan işlemler hakkında bilgi sahibidir,
sigorta ile bir bilgisi olmaz..Aynı modeli bulamadığı için orda herhangi birini yazabilir zira ordaki sistemde görünen fiyatlar sizin motorunuzun model ve yılına göre kaskodan (herhangi bir kaza sonucu perte ayrılır ise) alacağınız maximum miktarı gösterir.
onların elinde sadece bu liste vardır.
Ben de noter görevlisini bayağı sıkıştırdım bu iş böyle olmaz felan diye ama bizimki anlayışlıydı. Olayın nedenini açıklayıp çözüm bulmaya çalıştı. Hatta telefonla sigortacımı arayıp bilgi almam sırasında da işlemi bekletti acele ettirmedi sağolsun.
Yanlış hatırlamıyorsam noter görevlisi sisteme gelen modellerin bilgisinin trafik şübeden kendilerine geldiğini ve illaki istediğim modeli seçmesini istiyorsam trafik şübesine gidip orada bir işlem yapmam gerektiğini söylemişti.
Bütün bunların sonucunda da sigortacı noterdeki model seçiminin önemli olmadığını önemli olanın ruhsatta yazan bilgi olduğunu söylemişti.
Yanlış söylediğim birşey varsa bilen arkadaşlar düzeltsin ki insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Yeni yürürlüğe giren araç alım-satımındaki kısıtlamalar sonucunda artık ordaki fiyatında bir önemi var zira sürekli alım satım yapan şahsa beklemediği bir anda (noterdeki satış fiyatı üzerinden) vergi bildirimi gelebilir o yüzden bu işler ile uğraşan kimseler yakınındaki eş-dost-akrabalardan vekalet alarak araç alım-satım işine yine devam etmekteler..
Syanur
15 Mart 2013, 18:06
Noterdeki senin işlemini yapan elemanın bu konu hakkında bilgisinin olmaması normal,
Burası türkiye o satece noterde yapılan işlemler hakkında bilgi sahibidir,
sigorta ile bir bilgisi olmaz..Aynı modeli bulamadığı için orda herhangi birini yazabilir zira ordaki sistemde görünen fiyatlar sizin motorunuzun model ve yılına göre kaskodan (herhangi bir kaza sonucu perte ayrılır ise) alacağınız maximum miktarı gösterir.
onların elinde sadece bu liste vardır.
TR olduğu için mi normal yoksa normal olarak mı normal ? :) 1 kez olsun arkadaşlarına "yahu bu girdiğimiz model-marka ne işe yarıyor, bir önemi var mı merak ettim çünkü sık sık olması gereken modeli bulamıyorum" diye sormaması anormal bana göre. Biraz zekadan biraz da karakterden kaynaklanan bir durum, sadece zekasına vurgu yaparak haksızlık etmişim, şimdi farkettim :)
GaCCaLL
15 Mart 2013, 18:32
TR olduğu için mi normal yoksa normal olarak mı normal ? :) 1 kez olsun arkadaşlarına "yahu bu girdiğimiz model-marka ne işe yarıyor, bir önemi var mı merak ettim çünkü sık sık olması gereken modeli bulamıyorum" diye sormaması anormal bana göre. Biraz zekadan biraz da karakterden kaynaklanan bir durum, sadece zekasına vurgu yaparak haksızlık etmişim, şimdi farkettim :)
Güzel ülkemde çoğu insan istediği iş sahibi olmadığından eğitimi sistemimiz buna elvermediğinden şu son 10 yıl içerisinde dahi sürekli eğitim sisteminin zırt-pırt değişmesinden kaynaklanan ve
"ben sadece kendi işime yarayacak olan bilgiyi bilirim gerisi beni bağlamaz"
mottosu ile yoluna devam eden ve türkiyenini %80'inin oluşturan bu kesim için normal bu davraniş,
Devlet dairesine giren çıkan adamsın,
adam kendi işinin haricinden en ufak bir şeye bilse dahi bilmiyorum der kestirir atar,
yahut
"Bugün git yarın gel"
bilmiyorum muz cumhuriyetinde mi yaşıyorsun :)
sgurdal
18 Mart 2013, 00:21
bugünkü offroad gezimizden kareler forum şenlensin biraz..
STR ye helal olsun, arazide çok başarılı. Gücü çok iyi, çok zorlu yerleri 2. vitesle rahat gidiyor. Birinci vitese çok nadir ihtiyaç duydum. Düşük devirleri çok güçlü. xt660'ın ktm 450 exc nin gittiği her yerden gittim.
http://img404.imageshack.us/img404/3137/pic004oh.jpg (http://img404.imageshack.us/i/pic004oh.jpg/)
http://img18.imageshack.us/img18/2337/pic005kv.jpg (http://img18.imageshack.us/i/pic005kv.jpg/)
http://img716.imageshack.us/img716/2955/pic006a.jpg (http://img716.imageshack.us/i/pic006a.jpg/)
http://img819.imageshack.us/img819/5898/pic012c.jpg (http://img819.imageshack.us/i/pic012c.jpg/)
http://img594.imageshack.us/img594/2881/pic019c.jpg (http://img594.imageshack.us/i/pic019c.jpg/)
http://img705.imageshack.us/img705/1849/pic023p.jpg (http://img705.imageshack.us/i/pic023p.jpg/)
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:19 ----------
burada çok fena saplandım, çamur çok yapışkan motoru 20 dakikada ancak çıkarabildik
http://img839.imageshack.us/img839/9580/pic025ai.jpg (http://img839.imageshack.us/i/pic025ai.jpg/)
http://img255.imageshack.us/img255/6592/pic026.jpg (http://img255.imageshack.us/i/pic026.jpg/)
http://img843.imageshack.us/img843/9167/pic027.jpg (http://img843.imageshack.us/i/pic027.jpg/)
http://img837.imageshack.us/img837/2563/pic028.jpg (http://img837.imageshack.us/i/pic028.jpg/)
sucuk : endurocunun temel besini :mrgreen:
http://img547.imageshack.us/img547/4814/pic030.jpg (http://img547.imageshack.us/i/pic030.jpg/)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO