PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial 150 ZC yardım!!

himanch
16 Ocak 2011, 13:43
Selam arkadaşlar siteye bugün üye oldum öncelikle herkeze merhaba:cherry:

Şu an 2. el bir scooter almayı düşünüyorum ve şu an takip ettiğim bir mondial 150

zc var.oncelikle 2. el alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ve motorun durumunu soracağım size? motor 6bin km de 2007 model sizce boyle bi motor için km si nasıl yada boyle bi motor 2. el alınırmı asıl soru .bilmediğim kriterler varsada sizde bunları soylerseniz sevinirim.yeniden hoşbulduk:)

cengaver29
16 Ocak 2011, 13:49
kardeş mondial 125 mt ye bak aldığın zaman her konudada yardımcın olabilirim ucuz ve güzel motorlar..

alacağın motorda bakıcağın şey kalkışda titremeye oluyormu motor komple en son ne zmn bakım görmüş kayış buji ne zmn değişmiş falan ...

himanch
16 Ocak 2011, 13:51
kardeş mondial 125 mt ye bak aldığın zaman her konudada yardımcın olabilirim ucuz ve güzel motorlar..

alacağın motorda bakıcağın şey kalkışda titremeye oluyormu motor komple en son ne zmn bakım görmüş kayış buji ne zmn değişmiş falan ...

çok sağol bunlara dikkat edeceğim.125mt yede bakıyorum..:)

cengaver29
16 Ocak 2011, 13:53
bende 2 ay önce sattığım bir125 mt vardı zor çalışıyordu kalkışlarda titriyordu hızı tatmin etmiyordu kayış buji hava filtresi değişti karbüratör temizlendi yağınıda değiştirttim tertemiz oldu motor saat kaçta denersem deniyim sorunsuz tekte çalışıyordu ya :D bn 120 arkadaşım 70 kg toplam 180 kg 2 kişi hep gezerdik tüm yaz gezdik tık demedi motor sonra takasladım xgjao 200-8 diye bir motorla xD şimdi bu motoruda arabayla tkslıyacam :P

himanch
19 Ocak 2011, 13:30
en iyisi araba aslında ama işte para konuşuyo burda:)) aslnda ben cbr 125 le başlamak istiyodum bunu 600 e kadar yukseltmek istyorum hala da artık ilerki zamanlarda bi alışmak için scooter dusunuyodum acaba direk cbr 125 le mi başlasam diorum ve kullanmayı bilmiyorum cok zorlanırmıyım acaba?

erdal28
19 Ocak 2011, 21:13
eger o motoru alacaksan ilk başta senin kulanman ayaklıgını kaldır kaza yüklen eger beyaz duman gelirse sana pagalıya mal olur arka tekere bak dönerken cant da yamukluk varmı kontak anahtar dagil sinyal fren kontrolerini yaparsın ruhsanda gelince de muanesi sigortası öden mişmi birikmiş borcu varsa alırsan sen ödersin bunları bilmen gerekir şimdikten hayırlı olsun