PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Küçükçekmece tarafında oturanlar yardım lütfen

artun17
13 Ocak 2011, 19:06
Arkadaşlar merhaba benım bir çalınan motorum vardı ruhsatıyla bu gun kuçukçekmeceye geldim trafıkten çekmek için amarandevu almam gerekiomuş bu nedenle işimi göremedim.

Asıl mevzu burda başlıyor. Küçükçekmece belediye binasına (sarı bir bina) yakın oturanlar orada bır ınternet cafe var led tabelalı yolunuz düşerse bu akşam mutlaka ARTUN KARAYILMAZ adına bir ruhsat var mı diye sorun.

ÇALINAN motorumun ruhsatını bu internet cafede düşürdüm sanırım:(.Dominos pizaya yakın bi yerde internet cafe.

DOMİNOS PİZANIN TERAS KATI VAR sanırım sefakoy die de geçio.

umtglsr
13 Ocak 2011, 20:13
sefaköy tarafına cıkarmıyım bilmiyorum ama bugun o tarafa gidersem kesin sorucam ne renkti ve kimin adına ruhsat alabileyim eger ordaysa.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------

kardes ben dısarı cıkıyorum bilgiyi vermemişsin artıkın yarın bakarım yazarsan.

artun17
14 Ocak 2011, 00:18
dostum mesajı yazdıktan sora bı arkımın yolu da o tarafa düşüomuş hemen ben de gittim ineternet kafeede kalmış ruhsat aldım geri döndüm gene de ilginiz için teşekkürler sağolun.nbu arada dönüşte metrobus bozuldu

artun17
30 Mart 2011, 14:56
Arkadaşlar merhaba benım bir çalınan motorum vardı ruhsatıyla bu gun kuçukçekmeceye geldim trafıkten çekmek için amarandevu almam gerekiomuş bu nedenle işimi göremedim.

Asıl mevzu burda başlıyor. Küçükçekmece belediye binasına (sarı bir bina) yakın oturanlar orada bır ınternet cafe var led tabelalı yolunuz düşerse bu akşam mutlaka ARTUN KARAYILMAZ adına bir ruhsat var mı diye sorun.

ÇALINAN motorumun ruhsatını bu internet cafede düşürdüm sanırım:(.Dominos pizaya yakın bi yerde internet cafe.

DOMİNOS PİZANIN TERAS KATI VAR sanırım sefakoy die de geçio.

KONUYU kaldırabilirsiniz