Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorda folyo Kaplama nasıl olur ?
Atahualpa
07 Ocak 2011, 01:20
Merhaba;
97 Model bir F650 imiz var. Yaşının getirdiği yorgunluk var hali hazırda üzerindeki boyada. Diyorum ki bu motorun depo kısmı dahil her tarafı fiber. Bunları boyatmak yerine şu taksileri kapladıkları folyolardan rengine uygun bir biçimde kaplatsak nasıl olur ? Sizin fikrinzi nedir bu konuda ?
maxi97
07 Ocak 2011, 02:32
reklamcılar ve ya tabelacılarda çok rahatlıkla yapabilirsin. hatta bazı oto aksesuarcılar karbon görünümlü folyo ile bile kaplayabiliyorlar. benim de niyetim var, yağmur çamur bitince 150 zcmin siyah yerlerini mavi ve gri yapacağım. dijital kaplamaya aşağı yukarı 45 tl demişti.
enginer6
07 Ocak 2011, 02:38
Bence çok güzel olur. KArbon kaplama uygulaması son dönemde çok yaygınlaştı. Son model bir çok arabaya bu uygulamanın yapıldığını gördüm. Özellikle siyah mat kaplama tercih ediliyor ama bir çok renk seçeneği var...
gokselgok
07 Ocak 2011, 02:58
Merhaba;
97 Model bir F650 imiz var. Yaşının getirdiği yorgunluk var hali hazırda üzerindeki boyada. Diyorum ki bu motorun depo kısmı dahil her tarafı fiber. Bunları boyatmak yerine şu taksileri kapladıkları folyolardan rengine uygun bir biçimde kaplatsak nasıl olur ? Sizin fikrinzi nedir bu konuda ?
Hocam bende folyo kaplatmak niyetindeyim.
bende de hyo var gt 250 komple boyama yerine folyo kaplayacağım.
Beraber çalıştığım bir reklamcı arkadaşım var şimsi az önce kendisine mail attım bana folyo fiyatı vermesi ve ne kadara kaplayacağını söylemesi için.
bende izmirde oturuyorum haberleşelim belki sen belki ben ucuza buluruz paslaşırız.
Nexagon
07 Ocak 2011, 09:14
bu sitede de olan bir arkadaşım eski motoru olan gv 250 sini tamamen turuncu ve siyah renklerle kaplattı. gayet de şık oldu ve satarken de çok kolay gitti. fiyatı da tam hatırlamıyorum ama uçuk birşey değildi sanırım.
immortalboss
07 Ocak 2011, 12:58
Yalnız boyada kabarma vs. varsa dikkat etmelisiniz.Çünkü folyoda ısıtılarak yapıştırıldığından aynı görüntü folyo üzerinde kalıyor.:)
takendy
07 Ocak 2011, 13:05
arkadaşlar ben bir kere yaptırdım plastik türevli yüzeylerde uzun ömürlü olmuyor , uygulaması da otomobillere göre daha zor , bilginize
istanbul avrupa yakasında oturuyorum.motorun granajlarını folyo kaplatmak istiyorum.istanbul ve cevresinde bu işi yapan bildiğiniz bir yer varmı arkadaşlar.
motorhocası
11 Ocak 2011, 03:02
Folyo kolayca çıkıyor mu, koruyucu olarak şeffaf kaplanabilir.
Atahualpa
11 Ocak 2011, 03:02
Hocam bende folyo kaplatmak niyetindeyim.
bende de hyo var gt 250 komple boyama yerine folyo kaplayacağım.
Beraber çalıştığım bir reklamcı arkadaşım var şimsi az önce kendisine mail attım bana folyo fiyatı vermesi ve ne kadara kaplayacağını söylemesi için.
bende izmirde oturuyorum haberleşelim belki sen belki ben ucuza buluruz paslaşırız.
Valla olabilir de ben carbon kaplama değil de rengine uygun kaplatmayı düşünüyorum.
geronimo0680
17 Ocak 2011, 17:06
egsoza uygulanmaz herhalde, sıcalıktan dolayı. yoksa uygulanır mı?
antilop_skul
24 Haziran 2013, 18:47
chopperın deposunu ortalama kaca kaplatabılırım bilgisi olan varmı
HayırsızOğul
28 Haziran 2015, 18:15
Konuyu hortlatıcam kimse kusura bakmasın :) güncel ortalama fiyatlar nedir? Bu işi yapan var mı?
Sukarbonsan
28 Haziran 2015, 18:34
bence folyo kaplatma kısa zaman içinde yıkamalardan dolayı kalkmayaya toz aolmaya başlıyacaktır bulunduğun ile yakın veya o ilde sulu kaplama ile uğraşan iyi bir usta bulup ona su transfer baskı yaptır daha iyi sonuç alırsın google de benim ismimi aratırsan benzer örnekleri görebilirsin saygılar
Ruhsatta siyah yazan motosikleti mat siyaha kaplasak sorun çıkar mı acaba?
Fuscobal
18 Ekim 2017, 21:58
Hadi bende hortlatiyim, malum 2 sene gecmis uzerinden... Arkadaslar r6 icin sordum bende dusunuyorum, Ankarada gmg ve Istanbulda bir sirkete sordum... 2 sinin bana verdigi fiyatlar aynen soyle... gmg 3,500tl, digeri 3,000tl :D durmak yok arastirmaya devam :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO