PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fren hortumu değişim sonrası

greyhorse
25 Aralık 2010, 02:20
herkeze merhaba
gündüz spiral'le kaynak yaptıgım yerı temızlerken spiral kaydırarak fren hortumunu kestim :mrgreen:.rokorcudan yenisini alıp yerıne taktım
ust merkezden hıdrolık sıvısını bosalttıktan sonra pompalamaya basladım :mrgreen: fakat seviyede hıc azalma olmuyor.alt merkezden havasını alayım dedım
hıc sıvı gelmedı.tekrar sokup hıdrolık doldurdum agzı acıkken pompalamama ragmen sadece hava cıktı.hava ıle hıdrolık cıkması gerekmıyormu?acaba hıdrolık deposumu bozuk?

ılgılenen herkese sımdıden tesekkurler

zontar
25 Aralık 2010, 02:38
herkeze merhaba
gündüz spiral'le kaynak yaptıgım yerı temızlerken spiral kaydırarak fren hortumunu kestim :mrgreen:.rokorcudan yenisini alıp yerıne taktım
ust merkezden hıdrolık sıvısını bosalttıktan sonra pompalamaya basladım :mrgreen: fakat seviyede hıc azalma olmuyor.alt merkezden havasını alayım dedım
hıc sıvı gelmedı.tekrar sokup hıdrolık doldurdum agzı acıkken pompalamama ragmen sadece hava cıktı.hava ıle hıdrolık cıkması gerekmıyormu?acaba hıdrolık deposumu bozuk?

ılgılenen herkese sımdıden tesekkurler

havasını aldığın civataya şeffaf bir hortum tak. Merkezin kapağı açık olsun. Pompalamaya devam et. Arada bir merkeze yakın yerden pense ile hortuma zarar vermeden sık pompala. Fren kolu sıkışacaktır. Tekrar normal pompalamaya devam et. Taki şeffaf hortumdan hava gelmesi kesilene kadar. Hidrolikte bu arada çıkacaktır. Sen havasını almak üzereymişsin. :)))))))

greyhorse
25 Aralık 2010, 16:48
heralde bir 45 dakika pompalamışımdır :mrgreen:.epey hava kaçmış .hidroliği bir fırlatışı vardı.sorma gitsin :P
hani geyik bir yana, şunu söyleyeyim sabır gerektiriyor

antilop_skul
25 Aralık 2010, 18:42
hava almak zor zahmetli sakat iştir =) coğu serviste makina var o vidanın oraya hortum takyo o alıo havayı bi hortum bulup buyuk sırıngaya ceke bilirsin mesela hidrolik gelene kadar srıngayı cek elbet gelcektir okadar ugrasmamıs olursın

piranha dört
25 Aralık 2010, 22:13
Alt merkeze hava gittiginde el manetini sıkarak o havayı alamazsın.Nedeni:sen her fren sıkar gibi sıktığında alt merkezdeki havayı sıkıştırırsın bıraktığında tekrar eski halini alır.Yay gibi.Tahliye vidasını açtıgın ve uzun süre pompaladıgın halde hala alt pompa çalışmıyorsa tekrar mesajlaşalım.