PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.el scooter ım geliyor. Nelere baktırmam gerekir sizce?

sadisayli
13 Aralık 2010, 22:17
Merhaba arkadaşlar 2.el kanuni popcorn 90 cc scooterim gelecek.sizce teknik açıdan 2. el motor gelince hangi teknik kısımlara baktırmakta yarar vardır? şimdiden teşekkürler...

Dipnot: akü sü ölü bir şekilde gelecek sizce en iyi marka hangisidir?

cengaver29
13 Aralık 2010, 22:22
baktırmak değilde senin ayrıntılara dikkat edeceğin yerler var.örneğin motor kalkışlarda titreme yaparsa biraz sürdüğün zaman arkadanda hafif bir bağırma sesi geliyorsa falan tekte çalışmıyorsa okkalı bir bakım ister. benim scooterda bu sorunlar vardı kayış buji hava filtresi değişti yağı değiştir karbüratör temizlendi 0 gibi motor oldu adama sor ne zmn bu parçaları değiştirmiş ve bu gibi bakımlar ne zaman nasıl yaptırmış falan.. km de kaç krş yakar buda çok önemli :()

Alper41
13 Aralık 2010, 22:26
Popcorn birşey yakmaz kardeşim merak etme , 10 lira benzin koyar istediğin kadar gezer , en son ne zaman benzin aldığını bile unutursun . :) 3 senedir kullanıyorum , çıkardığı sorunlara rağmen çok seviyorum , motor şuan çalışmıyor karbüratörde sorun var sanırım havalar düzelsin götürücem servise.

sadisayli
13 Aralık 2010, 23:20
Popcorn birşey yakmaz kardeşim merak etme , 10 lira benzin koyar istediğin kadar gezer , en son ne zaman benzin aldığını bile unutursun . :) 3 senedir kullanıyorum , çıkardığı sorunlara rağmen çok seviyorum , motor şuan çalışmıyor karbüratörde sorun var sanırım havalar düzelsin götürücem servise.
Sende çok sağolsn birader biraz moral geldi wallaha :D

baktırmak değilde senin ayrıntılara dikkat edeceğin yerler var.örneğin motor kalkışlarda titreme yaparsa biraz sürdüğün zaman arkadanda hafif bir bağırma sesi geliyorsa falan tekte çalışmıyorsa okkalı bir bakım ister. benim scooterda bu sorunlar vardı kayış buji hava filtresi değişti yağı değiştir karbüratör temizlendi 0 gibi motor oldu adama sor ne zmn bu parçaları değiştirmiş ve bu gibi bakımlar ne zaman nasıl yaptırmış falan.. km de kaç krş yakar buda çok önemli :()

çok sağolasın birader ben yeni olduğum için bu işte dediklerine dikkat edicem. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

ALPER41 bu arada biliyorsan sana zahmet full depo ile toplam kaç km gidebiliyorsun?

nuhcan
14 Aralık 2010, 09:54
Aman kardeşim, motor kısmını bilen bir adama dinlettir. Emin ol geri kalan kısmı arızalı çıksa bile bir şekilde yaptırırsın...