Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Efrasyap
25 Ekim 2010, 22:03
ben dün hava filitresini söktüm ve kutunun içinden çıkan ikitane hortumun boşta olduğunu farkettim acaba bi zararı olurmu ayrıca bu hortumlar nereye takılıyor acaba biliyormusunuz
Soldaki görüntü olsun diye konmuş olması lazım, sağdaki hortum boşta ise filtre vazife görmemiş demektir, kelepçeleri iyi sık kısa olduğu için çabuk çıkıyor, zararı heralde karbüratöre olur, onuda temizlersin o kadar bence...:cat:
narkozcu
26 Ekim 2010, 08:24
Soldaki görüntü olsun diye konmuş olması lazım, sağdaki hortum boşta ise filtre vazife görmemiş demektir, kelepçeleri iyi sık kısa olduğu için çabuk çıkıyor, zararı heralde karbüratöre olur, onuda temizlersin o kadar bence...:cat:
karbüratörü temizlemek ??? Onu nasıl yapıcaz ? Bendede aynı sorun vardı bence temizlemek istiyorum
ben dün hava filitresini söktüm ve kutunun içinden çıkan ikitane hortumun boşta olduğunu farkettim acaba bi zararı olurmu ayrıca bu hortumlar nereye takılıyor acaba biliyormusunuz
filtre kutusunun siyah plastik olan kısmında motora bakan yüzeyinde 2 tane silindir şeklinde çıkıntı var hortumlardan ince olanı ince çıkıntıya takıyorsun diğer ucunu şasedeki kablolarla beraber yere veriyorsun bu filtre kutusuna bi şekilde su kaçarsa tahliyesi için
hortumlardan kalın olanı Kalın çıkıntıya takıyorsun diğer ucunuda karter takıyorsun buda karterdeki yağ ve yakıt buharını karbüratöre gönderiyor Hem Filtreyi yağlıyor hemde yakıt ekonomisi yapıyor
Hortumlar takılı değilse zararı olmaz en fazla yağmurda gidersen filtren ıslanır Bide motor biraz daha fazla yakar
sen hortumların yerlerini araştır bulamazsan ya resim çekip gesteririm yada sende istanbuldasın galiba bi şekilde buluşuruz ben yerlerine takarım
Efrasyap
26 Ekim 2010, 20:49
karbüratörü temizlemek ??? Onu nasıl yapıcaz ? Bendede aynı sorun vardı bence temizlemek istiyorum
Hiç yapmadıysan bir bilen yapsın ondan sonra kendin dene bence... asıl ustalar susuyor... bende tamirci uğraşırken gördüm... anlatmam zor (teknik tabir açısından)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
filtre kutusunun siyah plastik olan kısmında motora bakan yüzeyinde 2 tane silindir şeklinde çıkıntı var hortumlardan ince olanı ince çıkıntıya takıyorsun diğer ucunu şasedeki kablolarla beraber yere veriyorsun bu filtre kutusuna bi şekilde su kaçarsa tahliyesi için
hortumlardan kalın olanı Kalın çıkıntıya takıyorsun diğer ucunuda karter takıyorsun buda karterdeki yağ ve yakıt buharını karbüratöre gönderiyor Hem Filtreyi yağlıyor hemde yakıt ekonomisi yapıyor
Hortumlar takılı değilse zararı olmaz en fazla yağmurda gidersen filtren ıslanır Bide motor biraz daha fazla yakar
sen hortumların yerlerini araştır bulamazsan ya resim çekip gesteririm yada sende istanbuldasın galiba bi şekilde buluşuruz ben yerlerine takarım
bende yeni öğrendim mesela...:bounce:
narkozcu
29 Ekim 2010, 19:02
motor yağını boşaltmadan yağ filtresi sökülüp temizlenebiliyomuş bilmüşahade gördüm :)
vıceroy
30 Ekim 2010, 12:19
Süleyman, kıyaslamada iki yerde yanılgıya düşmüşsün. Hoşgörüne sığınarak düzeltmem lazım. Gv250 22hp değil 28hp (Globalden kalma karbüratörlüler 29 hp), Bisanndan 10hp kadar güçlü ve daha hızlıdır 0-100km/h hızlanmada bunu bariz hissedersiniz.
Parça konusunda şanslıyız telafuz ettiğiniz rakamların yarı fiyatının da altında koreden istediğin tüm parçaları alabiliyoruz ve en geç bir hafta içerisinde sipariş elde oluyor. Bu şans her marka ve modelde yok...
Tel jant olayı ise lastiğin patlama halinde büyük tehlike.Bmw gibi teller dışa bakmayan tüm jantlar için bu problem var.:bounce:
_SuLeYMaN_
01 Kasım 2010, 09:19
Süleyman, kıyaslamada iki yerde yanılgıya düşmüşsün. Hoşgörüne sığınarak düzeltmem lazım. Gv250 22hp değil 28hp (Globalden kalma karbüratörlüler 29 hp), Bisanndan 10hp kadar güçlü ve daha hızlıdır 0-100km/h hızlanmada bunu bariz hissedersiniz.
Parça konusunda şanslıyız telafuz ettiğiniz rakamların yarı fiyatının da altında koreden istediğin tüm parçaları alabiliyoruz ve en geç bir hafta içerisinde sipariş elde oluyor. Bu şans her marka ve modelde yok...
Tel jant olayı ise lastiğin patlama halinde büyük tehlike.Bmw gibi teller dışa bakmayan tüm jantlar için bu problem var.:bounce:
Düzeltmen için teşekkür ederim. Zira benim hafızamda 22 hp kalmıştı sayende bu yanlışlığı düzeltmiş oldum. Kalkış sırasında gv 250 bisan dan gerçekten çok iyi kalkıyor.
Fakat maksimum hızları birbirine yakın olduğu için uzun yolda süratlendiğin zaman peşpeşe rahatlıkla gidiliyor. Bunu Savaş abinin arkasında Canan abi ile beraber Geliboludan gelirken görmüştük. Rüzgar camı olması halinde Gv 250 nin sürati biraz daha artabileceğini düşünüyorum çünki yoğun rüzgara maruz kalınca hakimiyet zorlaşıyor.
Tel cantın artısının yanı sıra eksiside mevcut tabiki. Tel cant daha iyi bir süspansiyon sağlarken patlama riskinde lastik tamir spreyleri hiçbir işe yaramıyor ve şambrel i tamir etmek gerekiyor.
Fiyat konusunda ben Türkiye deki fiyatlardan bahsetmiştim. Canan abi den de şajit olduğum üzere Türkiye de 400 tl olan çamurluğu Kore den yarı fiyatına getirtmişti. Bu çok büyük bir avantaj tabiki. Zaten bu yüzden diyorum ya 250 cc liklerin kralı Gv 250.
canantas
01 Kasım 2010, 12:44
Süleymaaan,
Özledim kardeşim seni!
Hem benim hem de motorumun reklam işine girmişsin :):):)
Ben de bunun üzerine motorumun satılık olduğunu belirteyim bari, hatta ilanın linkini de vereyim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-2005-model-22000-km-de-tertemiz/detay
Bu hafta havalar güzel Çorlu da, yol yapar mıyız?
_SuLeYMaN_
01 Kasım 2010, 18:49
Pazar günü bizim gençlerin Babaeskide müsabakası var abi. Pazar günü babaeskiye gidebiliriz istersen :)
mersinLee33
04 Kasım 2010, 23:03
merhaba arkadaslar ben mersin'deyim ve burada ledow cxm250 buldum sahibi ile görüşemedim ama motor 2500 km de ve 2000 tl gibi bir fiyat soyledi ve motor cidden cok temiz kullanılmış görünüyordu sizde bu fiyat iyimi motor gerçekten temizse? alınır mı yani?
süleyman1983
11 Kasım 2010, 21:40
motor siyahsa al derim başka renk iş yapmaz gerçi road star al o fiyata ama seçim senin olmazsa motorcuya götür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
arkadaşlar motor üstüne resimler görüyorum bazen bu resimleri nerden bulalbilirim bi harley resmi bulsam süper olacak road starın yanlarına yapıştırmayı düşünüyorun bilgisi olan varmı
TOP SPEED
12 Kasım 2010, 02:32
Selamlar arkadaşımın roadstar ına ön çamurluk lazım nerden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.İzmir deyim özelden de mesaj atabilirsiniz bordo renkli motoru.
narkozcu
15 Kasım 2010, 12:04
deneme yapmaya çalıştım:)
chrome://imgbot/content/tabs.xul
sencerkocer
22 Kasım 2010, 17:47
arkadaşlar forumun ilk sayfalarında servis konusunda yoğun sıkıntı varmış, şimdi durum nasıl acaba, ben bisan fabrikayı aradım ilgili kimseye ulaşamadım, bağlıyoruz diyorlar telefona kimse çıkmıyor. internet sitesi çok kötü, yani bisan gibi bir firmanın böylemi sitesi olmalı. bir iki bayiyi aradım fiyat ve taksit için telefonlara çıkanlar başkaları, bayi listesi de güncel değil. hyosung gv 250 ekonomik olarak bana uygun olmadığı için bisan düşünüyorum. acaba fiyat konusunda bilgi verebilecek var mı? teşekkürler
ARBETUS
22 Kasım 2010, 17:59
Dostum şu anda bisan firması bu motora destek vermeyi bıraktı. Lifan kendi çabalarıyla yürümeye çalışıyor ama sanırım bürokratik engellere takılıyorlar. servis konusuna gelince 0 km motor bulunamadığı için garanti kapsamı denen bir şey yok maalesef :) işinin ehli iyi bir usta ile sorunalrınızı giderebilirsiniz.
Bu arada yedek depo sorunumu çözdüm hortumlar ters bağlanmış bende. zaten hep yedek depo konumunda gidiyormuşum. hortumalrın yerini değiştirdim. yedekte ve pri konumunda gidebiliyorum.
sağlıcakla.
sencerkocer
22 Kasım 2010, 18:16
cevap için teşekkürler. ne yapacağımı şaştım, hyosung bütçemi aşıyor bu durumda regal raptor araştırmak uygun olacak gibi.
ARBETUS
22 Kasım 2010, 18:21
cevap için teşekkürler. ne yapacağımı şaştım, hyosung bütçemi aşıyor bu durumda regal raptor araştırmak uygun olacak gibi.
regalin de servisi kimdir nedir bellli değil ki. ithalatçı firmanın web sitesine giriyosun herhangi bir bilgi yok. ben yedek parça konusunda bisanı daha avantajlı görüyorum çünkü 3-4 firma farklı adlarda getirdiler ülkeye dolayısıyla birinde olmazsa ötekinde parça var.
_SuLeYMaN_
23 Kasım 2010, 09:31
Regal raptor komple sorun. Bisan ona göre daha avantajlı. Bisanın sıfırını bulmak oldukça zor ama ikinci el almayı düşünüysen bu ilana bakmanı öneririm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-roadstar-250-kara-panterimle-artik-vedalasiyorum/detay
Bu arada yedek depo sorunumu çözdüm hortumlar ters bağlanmış bende. zaten hep yedek depo konumunda gidiyormuşum. hortumalrın yerini değiştirdim. yedekte ve pri konumunda gidebiliyorum.
sağlıcakla.
Barış iyiki aldın bu motoru senin sayende bizim problemlerde çözülüyor bendede aynı sorun vardı bende hortumların yerini değiştireyim bide dikkat edersen motordaki problemlerin çoğu burda toplanırken yapılan hatalardan kaynaklanıyor
Geçenlerde Hava soğukken motoru test edeyim dedim yolda gene sapıtmaya başladı söylediğin hava ayarını yarım tura yakın Sağa çevirdim tamamen düzelmedi ama bayya azaldı şimdi bi yarım tur daha çevireceğim ama tekrar sökmeye üşeniyorum motorun çekişide az bişey yükseldi
ARBETUS
24 Kasım 2010, 13:24
Barış iyiki aldın bu motoru senin sayende bizim problemlerde çözülüyor bendede aynı sorun vardı bende hortumların yerini değiştireyim bide dikkat edersen motordaki problemlerin çoğu burda toplanırken yapılan hatalardan kaynaklanıyor
Geçenlerde Hava soğukken motoru test edeyim dedim yolda gene sapıtmaya başladı söylediğin hava ayarını yarım tura yakın Sağa çevirdim tamamen düzelmedi ama bayya azaldı şimdi bi yarım tur daha çevireceğim ama tekrar sökmeye üşeniyorum motorun çekişide az bişey yükseldi
:) Abi dediğin gibi garip montaj hataları çıkıyor zaman zaman. Umarım sizdeki sıkıntı da bu yöndedir ve düzeltirsiniz.
motor siyahsa al derim başka renk iş yapmaz gerçi road star al o fiyata ama seçim senin olmazsa motorcuya götür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
arkadaşlar motor üstüne resimler görüyorum bazen bu resimleri nerden bulalbilirim bi harley resmi bulsam süper olacak road starın yanlarına yapıştırmayı düşünüyorun bilgisi olan varmı
Selam Harley bilmiyorum ama Burda bizim motorların orjinali olan viragonun çıkartması var
http://www.motoliz.com/index.php?p=list&k_id=3401&kn=Xv+250+Virago&pk_id=2
Hakan D.
27 Kasım 2010, 22:46
merhaba arkadaşlar cuma günü 5000 km'de bir bisan roadstar 250 sahibi oldum :)
şimdilik gayet güzel gidiyor umarım sorunsuz bir şekilde yollarda devam edebilirim :)
Efrasyap
28 Kasım 2010, 23:49
Hayırlı olsun dostum... kazasız belasız...
Hakan D.
29 Kasım 2010, 04:20
Hayırlı olsun dostum... kazasız belasız...
eyw saolasın :)
herşeyi orjinal değişeni yok. bujileri deiştirmeyi düşünüyorum. aynı zamanda 6000 e gelmek üzere ve yağını da değiştirecem. tavsiye ettiğiniz marka söleyebilirmisiniz? yoksa motor ustalarına mı bırakayım??
teşekkürler şimdiden
Hakan D.
01 Aralık 2010, 05:45
http://img401.imageshack.us/img401/5766/pb270538.jpg (http://img401.imageshack.us/i/pb270538.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
_SuLeYMaN_
01 Aralık 2010, 08:55
Görüntü güzel güle güle kullan dostum. Depodaki alev deseni pek bana uymuyor :) Motorda çanta demiri var mı ? Eğer yoksa amortisörlere değen çanta zamanla yırtılıyor.
Hakan D.
02 Aralık 2010, 02:15
Teşekkür ederim, üzerindeki çıkartmalar aldığımda vardı benim de pek içime sinmedi onlar, motorun deposuna deri kılıf takacam ozaman doğal olarak kapanacak hem depo için de daha sağlıklı sanırım :) ejderha deseni çok kötü ama :queen: :farao: neyse oraya da bişeyler uydururuz zamanla :cherry:
narkozcu
02 Aralık 2010, 19:28
hayırlı olsun, güle güle kullan allah kaza bela vermesin
Hakan D.
03 Aralık 2010, 00:58
hayırlı olsun, güle güle kullan allah kaza bela vermesin
teşekkürler
bugün kaza yapıyordum ama bir taxi yüzünden. birden önüme atladı beni gördüğü halde. ani fren ile zorla durdum kaydım az. adama bağırmaya başlarken birden tüydü ortadan. :pr: motosikletlerin de yolda gitmek için hakkı vardır, nedir bu eziyet?
kazasız belasız sürüşler herkese. taksi, dolmuş, minibüs, otobüs, kamyon ve kamyonet. özellikle bunlara dikkat etmek gerek :queen:
narkozcu
03 Aralık 2010, 12:37
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :rendeer:
Hakan D.
04 Aralık 2010, 23:10
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :rendeer:
eyw. kazasız belasız herkese :)
Efrasyap
05 Aralık 2010, 15:41
teşekkürler
bugün kaza yapıyordum ama bir taxi yüzünden. birden önüme atladı beni gördüğü halde. ani fren ile zorla durdum kaydım az. adama bağırmaya başlarken birden tüydü ortadan. :pr: motosikletlerin de yolda gitmek için hakkı vardır, nedir bu eziyet?
kazasız belasız sürüşler herkese. taksi, dolmuş, minibüs, otobüs, kamyon ve kamyonet. özellikle bunlara dikkat etmek gerek :queen:
Haklısın dostum ağız tadıyla motor süremiyorsun ... satranç oynamak gibi bir strateji ile ilerliyorsun söyle yaparsam şu olur, şu şunu yapabilir aman şuna dikkat edeyim vs.vs... sürüş tekniklerini iyi öğrenmek lazım...:cat:
korsanxxx
06 Aralık 2010, 01:44
ben ankarada siyah kutusunda duran bir adet roadstar buldum kısmetse para biriktirip alıcam
hem şehir içi hem şehir dışı için ideal bir araç olduğunu düşünüyorum
Hakan D.
06 Aralık 2010, 07:43
çarşamba günü izmir için 17-20 derece arasında ve parçalı bulutlu-güneşli olacakmış tahminlere göre, sabah işten çıkıp(geceleri çalışıyorum :pr: ) direk kuşadasına gitme planlarım var, uykusuzluktan fotoğraf makinamı unutmassam çekerim bolca ve gezi fotoğralarına eklerim :)
saygılarımla
narkozcu
06 Aralık 2010, 14:25
geçen cumartesi havanın son olarak iyi olduğunu düşünüp ankara beypazarı ankara yaptım.2kişi 249 km çok zevkli oldu :mrgreen:
seneye baharda ankara'dan ayder'e gitmeyi planlıyorum ama bu motorla gidilebilirmi acaba :silent::silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
ben ankarada siyah kutusunda duran bir adet roadstar buldum kısmetse para biriktirip alıcam
hem şehir içi hem şehir dışı için ideal bir araç olduğunu düşünüyorum
hocam ankarada neredesin ?
iptaluyelik02
06 Aralık 2010, 16:43
geçen cumartesi havanın son olarak iyi olduğunu düşünüp ankara beypazarı ankara yaptım.2kişi 249 km çok zevkli oldu :mrgreen:
seneye baharda ankara'dan ayder'e gitmeyi planlıyorum ama bu motorla gidilebilirmi acaba :silent::silent:[COLOR="Silver"]
elbette gidilebilir,bakımlı olması kafi.
Geçen yaz by_star özer Monero cmX 250 ile 1850 km gidip gelmişti.
biz de günü birlik 400 km lik yollar yapıyorduk
iki günde 900 km yol da çok rahatlıkla yapılabilir .
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/62857-iki-deniz-uc-vilayet-bes-motorcu-400-km-yol-alabildigine-keyif.html
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/65112-en-kuzey-bati-trakyanin-issiz-yollarinda-424-km.html
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/48493-bisan-roadstar-ile-inanilmaz-bir-rota%3B-alternatif-ucmakdere-cros-var-cruise-var-2-a.html
Hakan D.
07 Aralık 2010, 02:21
motordaki koruma demirinin faydasını bugün gördüm. ucuz atlattım. :S dolmuş önümdeki aracın önünü kesti önümdeki araç da doğal olarak ani fren yaptı bende iyi bir mesafe olmasına rağmen ani fren yapmak zorunda kaldım. kaçıcak yer de yoktu ufak bir kaza geçirdim. ne ben ne motorda hasar yok. 2miz de sağlamız şansımız varmış :) ama önümdeki araç ve kazaya sebep olan dolmuş ben ayaa kalkana kadar bastı gitti. plakayı alamadım o sırada yerde yuvarlanıyordum :pr: saolsun arkamdaki araçdan hemen birileri çıktı yardımcı oldular. onlar da görmemiş plakayı.
koruma demiri olmasa ayağım motor ile yol arasında kalıyordu.
_SuLeYMaN_
07 Aralık 2010, 09:42
Geçmiş olsun arkadaşlar. Bu ara kaza atlatan atlatana. Aman dikkat.
korsanxxx
07 Aralık 2010, 18:13
seneye baharda ankara'dan ayder'e gitmeyi planlıyorum ama bu motorla gidilebilirmi acaba :silent::silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
tuzluçayırda oturuyorum dostum
Hakan D.
08 Aralık 2010, 01:13
bisan roadstar 250 ile 100km şehiriçi/şehirdışı karışık 3.57LT :)
_SuLeYMaN_
08 Aralık 2010, 09:07
Evet yakışı çok güzel motorun.
ARBETUS
08 Aralık 2010, 11:14
Ben 2150 km yol yaptım. Bu gezi içerisinde de tek günde Bodrum'dan Gebze'ye geldim (670 km). 2 mola arasında 200 km ye yakın mesafelerimiz oldu.
Bu arada ben yedek depo sorunumu resmen çözmüş bulunmaktayım :D darısı sizin başınıza :)
_SuLeYMaN_
08 Aralık 2010, 11:20
Barış motordaki hava hortumu benzin hortumu gibi zamanla parçalanan hortumlar var. Isıya dayanıklı hortumlar. Bunları değiştirmeyi düşünüyormusun ? Ben seneye bunları da yenilemeyi düşünüyorum. Bunları değiştirmeyi de seninle beraber yapmak istiyorum :) Bunları değiştirirken yedek depo hortumlarını da değiştiririz beraber.
ARBETUS
08 Aralık 2010, 11:25
Barış motordaki hava hortumu benzin hortumu gibi zamanla parçalanan hortumlar var. Isıya dayanıklı hortumlar. Bunları değiştirmeyi düşünüyormusun ? Ben seneye bunları da yenilemeyi düşünüyorum. Bunları değiştirmeyi de seninle beraber yapmak istiyorum :) Bunları değiştirirken yedek depo hortumlarını da değiştiririz beraber.
hehehe :) dün akşam karterden hava filtresine giden hortumu ısıya dayanıklı hidrolik hortumuyla değiştirdim :) Benim yaptığım egzos sisteminde normalde fake olan arka egzos borusunu kullandığım için orada ısı çok yüksekti. orijinal boru çok yüksek ısılara maruz kalıyordu. Ben de dün değiştridm . Fakat filtreye giren kısımdaki açıdan dolayı hortum katlantı. o kısımda orijinal borunun dirseğini kullanacağım. Ben tüm hortumları hatta buji kablolarını da değiştirmeyi düşünüyorum. Ateşleme bobinlerini de soldaki kutunun içine koymayı düşünüyorum. Aslında çok iyi olur birlikte bu işle uğraşmak. Ben tek başıma üşeniyorum açıkcası :d birisi daha olursa ben de heveslenirim. :mrgreen:
_SuLeYMaN_
08 Aralık 2010, 11:29
Aynen bende tekbaşıma yapmak istemiyorum. Muayene sırasında söktüğüm sis farları ve 4 lü flaşörlerin bağlantılarını bile yapmak istemedi canım tek başıma. Halen kablolamı sistemi duruyor el sürmedim.
(#2794)
arbetus
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
arbetus hazır rekorlar var Hava filtresindeki çıkıntının üstüne monte edersen Hortumdaki katlanmayı engelleyebilirsin Örnek sayfa gönderiyorum fikrin olsun diye
http://ranarekor.com.tr/?id=urunler&arama2=Rakor
Ateşleme bobinlerini soldaki kutuya ıslanmasın diyemi koyacaksın ? o kutu damla şeklinde olduğu için insanı aldatıyor büyükmüş gibi görünüyor ama ben xenon beynini zor sığdırdım içine ateşleme bobinlerinin sığması zor gibime geliyor sökmeden önce bi ölç derim
Narkozcu Motordan yana şüphen olmasın bu makine yol yaptıkca dahada açılıyor ve insanı yormuyor Ben 1 günde 900 km den fazla yol yaptım bu motorla tık demedi
Kazasız sürüşler dilerim
Hakan D.
09 Aralık 2010, 05:16
benzin deposuna takılan deri kılıfı nerden bulabilirim ve fiyatları nedir bilen var mı??
kazasız sürüşler
_SuLeYMaN_
09 Aralık 2010, 09:05
Oto döşemecisinde yaptırabilirsin.
narkozcu
09 Aralık 2010, 12:35
(#2794)
arbetus
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
arbetus hazır rekorlar var Hava filtresindeki çıkıntının üstüne monte edersen Hortumdaki katlanmayı engelleyebilirsin Örnek sayfa gönderiyorum fikrin olsun diye
http://ranarekor.com.tr/?id=urunler&arama2=Rakor
Ateşleme bobinlerini soldaki kutuya ıslanmasın diyemi koyacaksın ? o kutu damla şeklinde olduğu için insanı aldatıyor büyükmüş gibi görünüyor ama ben xenon beynini zor sığdırdım içine ateşleme bobinlerinin sığması zor gibime geliyor sökmeden önce bi ölç derim
Narkozcu Motordan yana şüphen olmasın bu makine yol yaptıkca dahada açılıyor ve insanı yormuyor Ben 1 günde 900 km den fazla yol yaptım bu motorla tık demedi
Kazasız sürüşler dilerim
teşekkürler, güvenim ve şevkim artıyor zaten , bir pastırma yazları daha gelirse hani beeelllki rize ayder yapabilirim
Hakan D.
09 Aralık 2010, 23:27
Oto döşemecisinde yaptırabilirsin.
teşekkürler cevap için ;):cat:
bu arada çarşamba günü hava bayağ güzeldi. ben de sabah işten çıkıp direk kuşadasına gittim. sakin ve hoş bi gezi oldu benim için :)
az bi fotoğraf çektim. vakit bulduğumda koyarım fotoları..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO