Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
_SuLeYMaN_
05 Mart 2010, 16:14
süleyman dostum çok merak ediyorum sis farlarını..kullandın mı hiç?aydınlatması nasıl?farlara mı bağladın yoksa ayrı bir düğme ile mi açılıyor sisler?
Dostum sisleri takmadım henüz takınca fotolarını ekleyecegim. Tornada sisler için bir parça yaptırdık. Sinyalleri aşşağıya sisleri sinyallerin yanına alacagız. Sisler için ayrı bir düğme ve ayrı bir kablo tertibatı düşünüyorum. Bunu da direk röle ile aküye bağlayacagım. Hem görüntü olarak hemde aydınlatma olarak süper olacak. Zaten ben motora 50-55 w H4 ampul taktığımdan beri aydınlatmam çok güzel :)
izyRider
05 Mart 2010, 16:31
arkadaşlar bu custom chopper larla ilgilenen bi form sitesi yokmu? yada bu insanları nerde bulabilirim. Burda kimse ilgilenmiyor sanırım. Yabancı sitelerde geziyorum iç geçiriyorum. Adamlar neler yapıyolar yardımlaşarak.Benim motoru boya hariç tamamen ben yaptım.Ama burda kimse bişeyi merak etmedi yada soru sormadı.Ben yanlış yerdeyim galiba.
dostum ben Türkiye'ye dönene kadar yap şu işleri de güzel olacak gibi görünüyor.eğer bitirirsen senden kopya çekebilirim :cat::P
peu106gti
05 Mart 2010, 16:34
arkadaşlar bu custom chopper larla ilgilenen bi form sitesi yokmu? yada bu insanları nerde bulabilirim. Burda kimse ilgilenmiyor sanırım. Yabancı sitelerde geziyorum iç geçiriyorum. Adamlar neler yapıyolar yardımlaşarak.Benim motoru boya hariç tamamen ben yaptım.Ama burda kimse bişeyi merak etmedi yada soru sormadı.Ben yanlış yerdeyim galiba.
motorun önceki halinin fotolarınıda yanına koyarsan daha güzel anlaşılır :))
ellerine sağlık
dostum custom olayı tamamiyle zevk meselesi ama buradaki insanların çoğu custom yerine doğal hallerinde binmek istiyorlar motorların anladığım kadarıyla.sonuçta senin ilgilendiğin şey hobi.umarım bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bulursun tez zamanda.bir de virago535 i custom yapan bir arkadaş vardı sitede.bak istersen onlarada..
peu106gti
05 Mart 2010, 16:40
http://img268.imageshack.us/img268/2595/hpim3754w.jpg (http://img268.imageshack.us/i/hpim3754w.jpg/)
http://img121.imageshack.us/img121/102/hpim3756.jpg (http://img121.imageshack.us/i/hpim3756.jpg/)
http://img16.imageshack.us/img16/6989/hpim3758h.jpg (http://img16.imageshack.us/i/hpim3758h.jpg/)
http://img704.imageshack.us/img704/6020/hpim3760.jpg (http://img704.imageshack.us/i/hpim3760.jpg/)
http://img176.imageshack.us/img176/1050/hpim3767.jpg (http://img176.imageshack.us/i/hpim3767.jpg/)
http://img220.imageshack.us/img220/4578/hpim3762.jpg (http://img220.imageshack.us/i/hpim3762.jpg/)
Arka süspansiyonları nasıl indirdin? Komple değiştirdin mi?
Yoksa ayar vidaları ve yayı keserek mi yaptın?
_SuLeYMaN_
05 Mart 2010, 16:56
Facebook da bir grup vardı ama adresini bulamadım şu an. Forumda senin gibi motor yapımıyla ugraşan bir arkadaş daha var hatta bizim başlığa bisan yedek parçası temin edilir diye mesaj atmıştı.
Nicki ARBETUS
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------
Arka süspansiyonlar değişmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
http://www.facebook.com/pages/BOBBER-TURKIYE/311641650549 Buldum adresi
izyRider
05 Mart 2010, 17:00
teşekkürler arkadaşlar.
arka süsp. değişti ve kısaltıldı.
peu106gti
05 Mart 2010, 17:04
teşekkürler arkadaşlar.
1 hafta sonraki hali dedğin fotoğraftaki gidon çıkması farklı. Sonraki resimdeki çok ii.. O parçaları nereden buldun? var mı piyasada bu tür parçaları satan yerler veya siteler?
ARBETUS
05 Mart 2010, 17:50
Facebook da bir grup vardı ama adresini bulamadım şu an. Forumda senin gibi motor yapımıyla ugraşan bir arkadaş daha var hatta bizim başlığa bisan yedek parçası temin edilir diye mesaj atmıştı.
Nicki ARBETUS
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------
Arka süspansiyonlar değişmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
http://www.facebook.com/pages/BOBBER-TURKIYE/311641650549 Buldum adresi
biri benden bahsediyor sanırım :) yeni bir grup açtım adı ottoman customs.
resimdeki motorun arka süspansiyonu değişmiş mct250 ninkiyle. aynısını bizde koyduk Çakabey nikli arkadaşın roadstara. Linkteki adresten haberim yoktu ama bende katıldım bu gruba. yaptığım çalışmaları Ottoman customs adı altında yayınlamayı hedefliyorum.
REsimdeki alet gerçekten sade olmuş yapanın emeğine sağlık. Ufak tefek eksiklikleri var. far ve plaka sol yana alınırsa çok güzel olur. birde sportster tarzı egzos takılırsa 10 numara olur. Gidon be kelepçesi Regal Raptor Class modelinden sanırım yakışmışlar alete.
Sağlıcakla.
avşaroğlu
05 Mart 2010, 19:26
izyrider motorun harika olmuş güle güle kullan
iptaluyelik02
05 Mart 2010, 19:40
teşekkürler arkadaşlar.
orijinal sinyalleri değiştirmeni öneririm.Daha büyük sinyaller daha da yakışır.
Motorun orijinalinde gelen o arka lastik tam bir facia
Pirelli,dunlop,Metzeler gibi bir lastik daha iyi frenaj sağlayacaktır.
savaş abi seni dün gece rüyamda gördüm..nereden girdin rüyama bilmiyorum ama ben motoru yana yatırıyorum.düşünce sen ve birkaç motorcu geliyorsunuz ve sen motorumu kaldırıp bana veriyorsun.işin garip yanı çok sağol savaş abi diyorum ne yüzüme bakıyorsun ne de bişi diyorsun ve çekip gidiyorsun..garip bir rüyaydı :P:P:P:mrgreen:
izyRider
05 Mart 2010, 20:38
biri benden bahsediyor sanırım :) yeni bir grup açtım adı ottoman customs.
resimdeki motorun arka süspansiyonu değişmiş mct250 ninkiyle. aynısını bizde koyduk Çakabey nikli arkadaşın roadstara. Linkteki adresten haberim yoktu ama bende katıldım bu gruba. yaptığım çalışmaları Ottoman customs adı altında yayınlamayı hedefliyorum.
REsimdeki alet gerçekten sade olmuş yapanın emeğine sağlık. Ufak tefek eksiklikleri var. far ve plaka sol yana alınırsa çok güzel olur. birde sportster tarzı egzos takılırsa 10 numara olur. Gidon be kelepçesi Regal Raptor Class modelinden sanırım yakışmışlar alete.
Sağlıcakla.
Plaka zaten yok kaplamadan geldiğinde sağ tarafa takıcam.Far anlamadım sol tarafa derken...
Gidonu cnc de yaptım.tamamen benim ölçülerim.
Amortisörler mct250 den ama 2 cm daha alçaltıldı.
Evet sade oldu zaten öyle istemiştim sonraki projede parçalr tamamlanıncaya kadar bunla idare edicem.Buda devam eden projem. http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_378667949.JPG (www.resimupload.com/ds378667949_chop.html)
iptaluyelik02
05 Mart 2010, 20:49
savaş abi seni dün gece rüyamda gördüm..nereden girdin rüyama bilmiyorum ama ben motoru yana yatırıyorum.düşünce sen ve birkaç motorcu geliyorsunuz ve sen motorumu kaldırıp bana veriyorsun.işin garip yanı çok sağol savaş abi diyorum ne yüzüme bakıyorsun ne de bişi diyorsun ve çekip gidiyorsun..garip bir rüyaydı :P:P:P:mrgreen:
Milletin rüyasına ak sakallı dedeler girer,garibimin rüyasına kır sakallı motorcu girmiş.
Uyanmasaydın şöyle diyecektim:
"Düştün ama zerrece hasar yok,bi daha dikkatli ol,ben olmayabilirim" :) :)
Rabbim cümlemizi korusun.
abi nerden çıktı anlamadım.ama uyanmadım.rüyamda çok sağol abi dedim.böyle trip atarcasına çekip gittin :mrgreen: sen gittikten sonra uyandım :P
dediğin gibi allah hepimizi kazadan beladan korusun..
ARBETUS
06 Mart 2010, 23:06
Plaka zaten yok kaplamadan geldiğinde sağ tarafa takıcam.Far anlamadım sol tarafa derken...
Gidonu cnc de yaptım.tamamen benim ölçülerim.
Amortisörler mct250 den ama 2 cm daha alçaltıldı.
Evet sade oldu zaten öyle istemiştim sonraki projede parçalr tamamlanıncaya kadar bunla idare edicem.Buda devam eden projem. http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_378667949.JPG (www.resimupload.com/ds378667949_chop.html)
gidonum maliyeti ne tuttu? istesek senden bize kaça maledersin? krom malzeme olmasın siyaha boyarım ben. stop lambasınıda sola tak demek istemiştim. Sende hardtail düşünüyorsun benim gibi. BEn 55 model BMW şasesinin arka kısmını kullanmayı düşünüyorum.
AYBERK
07 Mart 2010, 13:14
merhabalar;
facebook'taki BOBBER TÜRKİYE sayfasını açan benim... Bobber'lara karşı ciddi bir ilgim var,ancak HAYATA GEÇİRECEK DURUMDA DEĞİLİM...
Bu konu üzerine fazla birşey bulamadım,yazılan çizilen şeylerde çok kısıtlı... facebook'ta birşekilde ulaşmak-bulmak-araştırmak daha kolay oluyor...
Bobber severleri ve uğraşanları mutlaka beklerim,birbirimiza destek olmalıyız... ayrıca; MT'den tanıdığınız belli başlı chopper ve bobber meraklılarıda aramızda...
http://www.facebook.com/pages/BOBBER-TURKIYE/311641650549
herkesi beklerim...
egelim 43
09 Mart 2010, 02:50
o zaman Roadstar al bi tane,125 cc lik motorlarla arasında fark yok yakıtta.
Savaş abi sözünü dinledim aldım bi roadstar çok memnunum abi :) LAKİN ARKADAŞLAR BANA ZİNCİR LAZIM ? Nasıl takalım oringlimi yoksa orjinalmi ? bide fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa memnun olurum.Malum yeni roadstarcıyım:rendeer:
iptaluyelik02
09 Mart 2010, 10:04
Savaş abi sözünü dinledim aldım bi roadstar çok memnunum abi :) LAKİN ARKADAŞLAR BANA ZİNCİR LAZIM ? Nasıl takalım oringlimi yoksa orjinalmi ? bide fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa memnun olurum.Malum yeni roadstarcıyım:rendeer:
oringli zincir almana gerek yok,normal zincir alabilirsin.
egelim 43
11 Mart 2010, 03:43
Normal aldım KMC marka 520 108 bakla fiyat 20 TL:cat:
_SuLeYMaN_
11 Mart 2010, 10:00
Teşekkürler egelim bende zincir ölçülerini merak ediyordum. Taktırdınmı motora peki bu ölçüler uydumu ? Benimde zinciri değiştirmem lazım sezon başlamadan.
egelim 43
12 Mart 2010, 02:23
Bu gün takmaya çalıştık zinciri uymadı abi:silent: servise sordum ölçüleri onlar verdi ama ne hikmetse olmadı:pr: ya benim motorun dişlileri değişik yada ölçü yanlış:silent: bakalım yarın üzerindeki zinciri söküp ona göre birebir aynı olan zincir araştırcaz Eskişehirden:pale:
_SuLeYMaN_
12 Mart 2010, 11:25
Motorun ikinci sahibimiydin sen ? Bende senin verdiğin ölçüleri not alıp siparişini verecektim dün ama geç oldu diye bugüne bırakmıştım. İyiki sipariş etmemişim diyorum şimdi :)
canantas
12 Mart 2010, 11:49
Süleyman,
Kumpas ile motorun zincirini ölçebiliriz (diş aralıkları, zincir kalınlığı) ve baklaları da sayabiliriz.
Sonrasında ise uygun zincir ve dişli grubunu tespit edebiliriz.
Sadece kumpas lazım :)
_SuLeYMaN_
12 Mart 2010, 11:53
Pazar günü halledelim abi bari bu işi :) Kumpas araştırayım bende sağdan soldan.
canantas
12 Mart 2010, 18:51
Dikkat et de kumpas ararken kumpasa gelmee :):):)
_SuLeYMaN_
12 Mart 2010, 18:59
Aman abi ona dikkat edeyim :)
narkozcu
14 Mart 2010, 01:37
başka yerden sormadan mutlu marka12v 9 amper akü aldım dün 70 tl verdim normalmi sizce yoksa kazıkmı yedim acaba ?
egelim 43
15 Mart 2010, 02:03
Motorun ikinci sahibimiydin sen ? Bende senin verdiğin ölçüleri not alıp siparişini verecektim dün ama geç oldu diye bugüne bırakmıştım. İyiki sipariş etmemişim diyorum şimdi :)
Evet ikinci sahibiyim hatta işin içinden çıkamayınca ilk sahibini aradım dedimki servisten orjinalini istedim gene olmuyo:pale: sonradan aydınlandı iş aldığım insan Virago 250 nin komple öndişli+zincir+arkadişli set olarak değiştirmiş sana ben sadece zincir alıp yollayayım dedi gönderdi şık diede oldu gönderdiği zincir:cat:sorun çözüldü çok şükür..
ARBETUS
15 Mart 2010, 09:20
Bu gün takmaya çalıştık zinciri uymadı abi:silent: servise sordum ölçüleri onlar verdi ama ne hikmetse olmadı:pr: ya benim motorun dişlileri değişik yada ölçü yanlış:silent: bakalım yarın üzerindeki zinciri söküp ona göre birebir aynı olan zincir araştırcaz Eskişehirden:pale:
bisan roadstarın orijinal zincir ölçüsü 530 dur 520 dar gelir.
_SuLeYMaN_
15 Mart 2010, 11:00
Evet ikinci sahibiyim hatta işin içinden çıkamayınca ilk sahibini aradım dedimki servisten orjinalini istedim gene olmuyo:pale: sonradan aydınlandı iş aldığım insan Virago 250 nin komple öndişli+zincir+arkadişli set olarak değiştirmiş sana ben sadece zincir alıp yollayayım dedi gönderdi şık diede oldu gönderdiği zincir:cat:sorun çözüldü çok şükür..
Arkadaşının yolladığı zincir ölçüsü neydi ?
Biz haftasonu ölçtük 520-114 çıktı.
canantas
15 Mart 2010, 11:06
Arbetus,
530 olduğunu nasıl tespit ettin? Servis ya da kullanıcı kitabı var mı?
başka yerden sormadan mutlu marka12v 9 amper akü aldım dün 70 tl verdim normalmi sizce yoksa kazıkmı yedim acaba ?
Selam Dandik çin aküleri 30 tl civarı mutlu akünün o fiyatlara olması normaldir heralde akü yerine oldumu benim akü 7 amper sıkı sıkı giriyor yerine 9 amperin daha büyük olması lazım
narkozcu
15 Mart 2010, 22:44
Selam Dandik çin aküleri 30 tl civarı mutlu akünün o fiyatlara olması normaldir heralde akü yerine oldumu benim akü 7 amper sıkı sıkı giriyor yerine 9 amperin daha büyük olması lazım
her amper akünün çeşit çeşit ebatları var motora göre seçilebiliyor
avşaroğlu
16 Mart 2010, 12:57
bende bosch kullanıyom sulu akü 12 9 oda güzel
ARBETUS
16 Mart 2010, 14:08
Arbetus,
530 olduğunu nasıl tespit ettin? Servis ya da kullanıcı kitabı var mı?
Birkaç tane motora taktımda ondan :). Ayrıca bende Roadstar arka dişli ile Virago 250 arka dişlileri var onların üzerinde deneyerek de bulunabiliyor. dişli sistemi viragoyla aynı. Bu şekilde de bulunabilir.
_SuLeYMaN_
16 Mart 2010, 17:58
Mutlu akü yerine Bosch un aküsünü tavsiye ederim hem uygun fiyatı hemde uzun ömürlü. Gerçi benim motorun üzerinde TET marka 12v 10 amp akü var ve 3 yıldır hiç şarj etmeden sorunsuz kullandım. Halen de kullanmaya devam ediyorum.
İnternette gezerken bende viragonun arka dişlisinin 530 luk olduğunu gördüm. Biz zinciri ölçerken genişlemesini de hesap etmiştik sanırım bizim motorun da zincir ölçüsü 530 114 olacak.
egelim 43 senin taktığın zincirin ölçüsü nedir ?
ÜMİTCAN
17 Mart 2010, 01:32
Selamlar arkadaşlar
motorsikletimin şanzumanını yaklaşık 1000 km önce sıfırı ile değiştirdim fakat tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum ve 4-5 ara dişliye ehtiyacım var yine eğer aranızda yardımcı olabilecek biri varsa çok minnettar kalacağım tekrar sıfır şanzuman alacak pozisyonum yok ve diğer dişlilerden sorun yaşamış bir arkadaşımızdan yardım bekliyorum motorum keeway fakat bisan inda uyduğunu öğrendim sizlerinde yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok çok teşekkür ediyorum iginize.
Keyifli ve kazasız sürüşler dilerim... Saygılarımla
iptaluyelik02
17 Mart 2010, 09:12
Selamlar arkadaşlar
motorsikletimin şanzumanını yaklaşık 1000 km önce sıfırı ile değiştirdim fakat tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum ve 4-5 ara dişliye ehtiyacım var yine eğer aranızda yardımcı olabilecek biri varsa çok minnettar kalacağım tekrar sıfır şanzuman alacak pozisyonum yok ve diğer dişlilerden sorun yaşamış bir arkadaşımızdan yardım bekliyorum motorum keeway fakat bisan inda uyduğunu öğrendim sizlerinde yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok çok teşekkür ediyorum iginize.
Geçmiş olsun.Bisanlarda böyle bir sorun yaşayanı henüz duymadık,bir iki sayfa geriye bakarsan İzmitte bir parçacıda çok miktarda parça olduğu yazılıydı.
ARBETUS
17 Mart 2010, 11:04
Selamlar arkadaşlar
Seninle MSN den görüşelim Şanzıman için.
Sağlıcakla.
_SuLeYMaN_
18 Mart 2010, 18:26
http://www.sahibinden.com/full_full_tertemiz-62WQQaXQQ15316794WQQpXQQdisplayitem
Arkadaşlar motorumu satışa çıkardım. Motorumun nasıl olduğunu zaten siz biliyorsunuz. Motorumun ciğerine kefilim. Almayı düşünen arkadaş olursa tavsiye ederseniz sevinirim. Her nekadar ayrılmak zor olsa da alacak olan arkadaşa hayırlı olsun şimdiden. :(
narkozcu
18 Mart 2010, 21:17
http://www.sahibinden.com/full_full_tertemiz-62WQQaXQQ15316794WQQpXQQdisplayitem
Arkadaşlar motorumu satışa çıkardım. Motorumun nasıl olduğunu zaten siz biliyorsunuz. Motorumun ciğerine kefilim. Almayı düşünen arkadaş olursa tavsiye ederseniz sevinirim. Her nekadar ayrılmak zor olsa da alacak olan arkadaşa hayırlı olsun şimdiden. :(
neden ama ???
_SuLeYMaN_
19 Mart 2010, 09:26
Classic cruiser a geçmeyi düşünüyorum eşimle binince bize küçük geliyor. Bir sıkıntım yok çok şükür ama hem classic cruiserlara olan ilgimin artması hemde motorun 2 kişi küçük gelmesi beni satmaya teşfik etti.
iptaluyelik02
19 Mart 2010, 10:06
Classic cruiser a geçmeyi düşünüyorum eşimle binince bize küçük geliyor. Bir sıkıntım yok çok şükür ama hem classic cruiserlara olan ilgimin artması hemde motorun 2 kişi küçük gelmesi beni satmaya teşfik etti.
Motorun ne kabahati var,
motoru büyüteceğine kendini küçültsene,
ben sana motoru sattığımda 75 kg lık tığ gibi adamdın
Şimdi oldun 95 .
üç aydır binmiyorsun motora belki de 100 kg olmuşsundur
gel seni üç gün kros a çıkarayım,kilo ver,sonra Roadstar büyük gelmezse namerdim:)
_SuLeYMaN_
19 Mart 2010, 10:10
Motorun kabahati yok tabi abi kabahat bende :) 100 e 3 kaldı kg da. Motora binmez olurmuyum bugün atladım üstüne işe geldim. Senin evin orada saat 07:55 gibi geçtim sesi duymadınmı yoksa :)
Cross a çıkmak bana kilo verdirirmi gerçekten :) Verdirirse bir cross alıp hergün dagdan bayırdan işe geleyim :)
iptaluyelik02
19 Mart 2010, 12:06
Motorun kabahati yok tabi abi kabahat bende :) 100 e 3 kaldı kg da. Motora binmez olurmuyum bugün atladım üstüne işe geldim. Senin evin orada saat 07:55 gibi geçtim sesi duymadınmı yoksa :)
Cross a çıkmak bana kilo verdirirmi gerçekten :) Verdirirse bir cross alıp hergün dagdan bayırdan işe geleyim :)
tabii 100 kg olursun ben sabah ezanından sonra ayaktayım 07.55 de büroda ikinci fincan kahvemi içmiş oluyorum.
Sen aganı o saatte balkonda kahvaltı keyfi mi yapıyor zannediyorsun.
Yeni kros almana gerek yok.
Roadstar bile kros a gelir,sıkı bir kros çalışmasıyla üç ayda 30 kg garanti verirsin.
_SuLeYMaN_
19 Mart 2010, 12:53
Abi dağ bayır gezmeye gerek yok artık Çorlu nun yolları tak crosluk :) Heryere meteor yağdı nede olsa. Bugün benim motora sis farlarını monte etmek için olan aparatın işini hallettim kısmet olursa akşama kadar sisleri monte ederim. Yakışıklı olacak kerata :)
egelim 43
20 Mart 2010, 03:29
Mutlu akü yerine Bosch un aküsünü tavsiye ederim hem uygun fiyatı hemde uzun ömürlü. Gerçi benim motorun üzerinde TET marka 12v 10 amp akü var ve 3 yıldır hiç şarj etmeden sorunsuz kullandım. Halen de kullanmaya devam ediyorum.
İnternette gezerken bende viragonun arka dişlisinin 530 luk olduğunu gördüm. Biz zinciri ölçerken genişlemesini de hesap etmiştik sanırım bizim motorun da zincir ölçüsü 530 114 olacak.
egelim 43 senin taktığın zincirin ölçüsü nedir ?
Ölçüyü sormadım ama gelen zinciri takarken usta "hmm 5.20 zinciri boşuna denemişiz 5.30 muş" gibisinden bi şeyler söyledi sanırım ama emin değilim yarın müsait olursam uğrar sorar sizle paylaşırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
:pale: motor ardiyede park halinde dururken fark ettim tıpkı kaynamaya başlayan çaydanlığın tısslaması gibi ses geliodu depodan depo kapağını açıp kapayınca kesti yolda giderkende (depoda benzin olduğu halde) sanki benzin yetiştiremiyormuş gibi kesiklik yapıyor patırdıyor:pale: birde ana depo bitipte yedeğe aldığımda depoda bi dünya benzin olduğu halde yolda bıraktı beni bi fikriniz varmı arkadaşlar:silent:
avşaroğlu
22 Mart 2010, 11:02
[/COLOR]:pale: motor ardiyede park halinde dururken fark ettim tıpkı kaynamaya başlayan çaydanlığın tısslaması gibi ses geliodu depodan depo kapağını açıp kapayınca kesti yolda giderkende (depoda benzin olduğu halde) sanki benzin yetiştiremiyormuş gibi kesiklik yapıyor patırdıyor:pale: birde ana depo bitipte yedeğe aldığımda depoda bi dünya benzin olduğu halde yolda bıraktı beni bi fikriniz varmı arkadaşlar:silent:[/QUOTE]
yedek depo ile ana depo bağlantısı ters olabilir.patırdama da bence bujiden.hem bujilerin bozulmuşsa depoda kusur arama bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------
bildiğiniz bi yerde sürücü sol ayak basamağı varmı
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO