PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70

motopirate
18 Eylül 2007, 00:34
arkadaşlar bir süre aravermek zorubnda kldım. öncelikle bu ara için özür dilerim :) malum memlekete döndüm... internet imkanım yok evde bu yüzden. geçende yine internet cafede yazmaya çalıştım ama hat çok kötüydü yazamadan çıktım...

THE İMAM... motosikleti ben de o filmi izledikten sonra daha çok sevdim... BİNMEK İÇİNDİR... :) zaten o film bizim memlekette çekilmiştir...

sen askerden sonra devlet memuru oldun sanırım... profilide mem7ur yazıyor... sen de pek çabalamamışsın anlaşılan bu moda girmemek için :) valla takılıyorum ama bakma sen. ben de bu yıl da dahil olmak üzere memurum artık... neden dersen okulda son senem ve stajyerlik yapacağız. birebir memur gibi yani. liseden beri kundura giymemişitm :) kumaş pantolon da... şimdi mecburen gömlek, pantolon :) eskisi gibi ütü yapacağız desene... en acısı da bir senedir uzattığım saçlarım gidece. omuzlarımı geçiyor şimdi... artık bir hafta sonra yeniden kısa hale dönecek. bir daha da uzatma şansım yok zaten. dedim ya öğretmen olacağım :)

kanun esprisini nasıl anlamadın hayret. ağabeyin hukukçu olduğunu bilmiyordun sanırım :D esriden çok verdiğin cevaba güldüm zaten... ama boşver. kim olsa düşerdi :)

jimi hendrixe hayran olmamak mümkün değil zaten. ama ben en çok steve vai'yi severim...

ee motosiklet hakkında paylaşım konusunda serzenişte bulunan olmuş... ne yapalım. sadece motosiklet mi konuşacağız... yeterince yazıyoru zaten tecrübe edindikçe... mesela yeri gelmişken söyleyeyim. motosikleti ağabeye bıraktım memlekete geldim. ilkı günü ağabey bujinin birini yakmış. benzin bitince yedek depoya geçememiş mi ne. beni aramış çekmiyo motor diyo. bi de rodajda iki kişi biniyorlarmış valla parasını ödedi demedim fırçaladım :)hemen bakıma götürdü o da... ama hala arayıp sormadım ne oldu diye sonuç...

bi süre yazmam heralde yine. elazığdaki ev sorunum hala devam ediyor da... onunla uğraıp başımı sokacak bir yer bulmam lazım... her şeyi son dakkaya bırakan biri olarak şimdiye kadar hep şansım yaver gitti. bu sorunu da aşarım kolayca inşallah...

bu arada ankaraya geleceğim bir kaç hafta sonra. gezmeye. sonbaharda ankarayı çok merak ediyorum... ordan yine muğlaya geçerim. sonra yine okula dönerim. 10 gün filan. bakalım...

motopirate seni msn adresime ekliyorum. ordan konuşuruz. özellikle müzik hakkıında... agabey senin de msn varsa özel mesajla atsana... muhabbet ederiz arasıra. tecrübelerinden faydalanmak hoş olurdu... ara sıra kanun dinlerdik senden de :)

hoşça kalmaya devam edin hepiniz... Allah kazasız belasız sürüşler versin. hepinizin ramazan ayı mübarek olsun...

özel mesajla numaramı ve msn imi yolladım.numaranı mesajlayabilirsin telefonuma.ankarada mutlaka görüşelim.

iptaluyelik02
18 Eylül 2007, 09:39
Siz motorlara binmiyorsunuz galiba:)
Ben dün Marmara Ereğlisi'ne gittim.Gidiş geliş 70 km.
Rüzgar çoktu ve sogukta donmayan bi tarafım kalmadı,Buna rağmen bir ara 110 km/h ye bile çıktım.Motorum şu an 646 km de.Soğuk yüzünden Derhal korumalı pantolon ve bot almaya karar verdim.

motopirate
18 Eylül 2007, 16:47
Siz motorlara binmiyorsunuz galiba:)
Ben dün Marmara Ereğlisi'ne gittim.Gidiş geliş 70 km.
Rüzgar çoktu ve sogukta donmayan bi tarafım kalmadı,Buna rağmen bir ara 110 km/h ye bile çıktım.Motorum şu an 646 km de.Soğuk yüzünden Derhal korumalı pantolon ve bot almaya karar verdim.
646 km mi.benim motor 4200 km de.haklısın, motora binmiyoruz hiç:P

iptaluyelik02
18 Eylül 2007, 18:12
646 km mi.benim motor 4200 km de.haklısın, motora binmiyoruz hiç:P

Hacım bende ehliyet yok,tecrübe yok,23 seneden sonra emekleme devrindeyiz yeni baştan.
Şimdi çıkabildiğim en yüksek sürat 110,gidebildiğim en uzak mesafe 43 kmx2 :86 km bir seferde o da şehirlerarasında.
Yaz sonunda motor alırsam olacağı bu.
Siz beni bi de seneye görün.Allah ömür verirse ehliyet de olacak ve ilk fırsatta Çorlu-Çanakkale yapacağım(238 km*2)Belki bi de Çorlu-Ankara( 2x550 Km)Artık bol bol da fotoğraf gönderirim foruma:)
Bu arada 500 km bakımını gecikmeli olsa da yaptırdım zaten bi yağ değişiyor,bi de debriyaj ayarı yapıldı hepsi o.
Aranızda eksozu tamamen açan var mı?

motopirate
18 Eylül 2007, 21:32
Hacım bende ehliyet yok,tecrübe yok,23 seneden sonra emekleme devrindeyiz yeni baştan.
Şimdi çıkabildiğim en yüksek sürat 110,gidebildiğim en uzak mesafe 43 kmx2 :86 km bir seferde o da şehirlerarasında.
Yaz sonunda motor alırsam olacağı bu.
Siz beni bi de seneye görün.Allah ömür verirse ehliyet de olacak ve ilk fırsatta Çorlu-Çanakkale yapacağım(238 km*2)Belki bi de Çorlu-Ankara( 2x550 Km)Artık bol bol da fotoğraf gönderirim foruma:)
Bu arada 500 km bakımını gecikmeli olsa da yaptırdım zaten bi yağ değişiyor,bi de debriyaj ayarı yapıldı hepsi o.
Aranızda eksozu tamamen açan var mı?

benim eksoz açık.dahada açılır fakat ses kötü çıkar diye açmadım.usta güzel bir ayar verdi eksozu açarken helikopter gibi oldu mübarek.üstelik çekişide arttı motorun.hem yolda giderken milletin dönüp bakmasıda havalı oluyo baya:Pabicim eksoz açmayı yapamıyorsan benim gibi bir ustaya açtır derim.onlar işini biliyo.fazla bişeyde almamıştı 15 ytl ye eksoz kırığını ve açtırma işini yaptırmıştım.anlatımımda devrik cümleler olabilir o yüzden kusura bakma.
bu arada bakımdada yağ değişimi ve hava filitresi temizliğinden başka bişey yapmıyolar.ben o işleri kendim yapıyorum zaten.servise gerekmedikçe para verme derim.garantiden çıkmaz zamanında servise götürmezsen korkma.1000km de ilk bakım yapılır ayrıca.ben 1600de yaptırmıştım 40 ytl ye yağ değişimi ve filitre temizliği...başka bi numara yok zaten.castrol 15-50 yağım var kendim yapıyom o işleri.

iptaluyelik02
19 Eylül 2007, 09:38
benim eksoz açık.dahada açılır fakat ses kötü çıkar diye açmadım.usta güzel bir ayar verdi eksozu açarken helikopter gibi oldu mübarek.üstelik çekişide arttı motorun.hem yolda giderken milletin dönüp bakmasıda havalı oluyo baya:Pabicim eksoz açmayı yapamıyorsan benim gibi bir ustaya açtır derim.onlar işini biliyo.fazla bişeyde almamıştı
Ben eksoza 13 lük matkapla 4 tane delik (eksozun icindeki yuvarlak sacı ve onun arkasındakini uzun bir matkap ucuyla deldim)açtım ama çıkan ses hala hoşuma gitmiyor.Senin usta ne yaptı?

motopirate
19 Eylül 2007, 23:50
Ben eksoza 13 lük matkapla 4 tane delik (eksozun icindeki yuvarlak sacı ve onun arkasındakini uzun bir matkap ucuyla deldim)açtım ama çıkan ses hala hoşuma gitmiyor.Senin usta ne yaptı?
yuvarlak sac parçalrı çıkarıp matkapla deldi.ama çıkarılan sac parçası birden fazlaydı.ayrıca uzun bir çiviyle kurcaladı biraz.nasıl o sesi verdiğini ustaya sormak lazım.zaten nasıl ton ayarı yapılacağını bilsem servise götürmez kendim yapardım:cherry:
bu arada bugün servise gidip kazada kırılan stop lambası kapağını aldım.10 ytlmiş o parça.

iptaluyelik02
25 Eylül 2007, 21:33
[SIZE="4"]benim motorda da eksozda 4 tane delik var ama ses hala dolgun değil.Motorum şu an 772 km de ve galiba 1000 km den sonra içindeki tüm parçaları sökeceğim:)

http://img163.imagevenue.com/loc912/th_41506_Foto2raf-0087_123_912lo.jpg (http://img163.imagevenue.com/img.php?image=41506_Foto2raf-0087_123_912lo.jpg)

motorcu06
27 Eylül 2007, 00:03
yuvarlak sac parçalrı çıkarıp matkapla deldi.ama çıkarılan sac parçası birden fazlaydı.ayrıca uzun bir çiviyle kurcaladı biraz.nasıl o sesi verdiğini ustaya sormak lazım.zaten nasıl ton ayarı yapılacağını bilsem servise götürmez kendim yapardım:cherry:
bu arada bugün servise gidip kazada kırılan stop lambası kapağını aldım.10 ytlmiş o parça.

slm arkadaşım ustandan memnunsun yani doğrumu anladım

motopirate
27 Eylül 2007, 00:05
doğru anlamışsın dostum.gerçekten iyi bir usataya götürüyorum motorumu.bu arada sende hangi motor var?

motorcu06
27 Eylül 2007, 00:09
roadstar 250 var memnunum..Bu arada profilime bi göz atarmısın

motopirate
27 Eylül 2007, 00:17
roadstar 250 var memnunum..Bu arada profilime bi göz atarmısın
hehehe.hakan abi naber yaw.ben uğur.fotolardan tanımışsındır.sucu:bounce:

motorcu06
27 Eylül 2007, 00:20
Tanıdım gülüm ama fotolardan değil egsozdan sonra stop camından nabersin pazargünü gittinmi geziye

motopirate
27 Eylül 2007, 00:24
pazar günü hipodromdaki otodrag yarışları vardı ona gittik.ordan eymir gölüne geçtik.burda resimler http://www.motordelisi.com/ftopict-54479.html

motorcu06
27 Eylül 2007, 00:49
şu mereti bi türlü kıvıramıyorum Bende hipodromda idim sonra kös kös eve döndüm bilseydim gelirdim neyse başka zaman

motopirate
27 Eylül 2007, 00:55
profiline bakmasaydım şunu yazacaktım sana:
anıttepe ordular sokakta bisan servisi hakan usta var ona git.motorun dilinden iyi anlar''yazacaktım.böyle yazsaydım çok gülerdin galiba.:cherry:

motorcu06
27 Eylül 2007, 01:06
doğrudur diğer sitedemi yoğusun buradamı

motopirate
27 Eylül 2007, 01:11
doğrudur diğer sitedemi yoğusun buradamı
mesaj olarak burda ama gezi organizasyon vs. öbür tarafyayım genelde.

ozzy73
01 Ekim 2007, 23:25
istanbul da bisan roadstar 250 en ucuz nerde bilen varmı?::sos:: avcılarda 4800ytl başka biyerde bulamadım .çorlu da tekirdağda ucuzmuş son çare oradan alıcaz artık....

motopirate
02 Ekim 2007, 22:48
istanbul da bisan roadstar 250 en ucuz nerde bilen varmı?::sos:: avcılarda 4800ytl başka biyerde bulamadım .çorlu da tekirdağda ucuzmuş son çare oradan alıcaz artık....
bencede öyle yap.aldığın şehirden binerek dönersin.yolda falan bırakmaz o motor.

iptaluyelik02
04 Ekim 2007, 10:39
Arkadaşlar Bisan Lifan 250 Roadstar sepetli çıkmış fiyatı KDV++ÖtV+plaka ve Türkiye'nin her yerine nakliye dahil:4.550 YTL
Standart roadstar ise 3.550 YTL
İşte sepetli siyah roadstar
http://img131.imagevenue.com/loc505/th_79959_lifan_sepetli_123_505lo.jpg (http://img131.imagevenue.com/img.php?image=79959_lifan_sepetli_123_505lo.jpg)
Şimdi bu roadstar'a kereste,çimento,gübre,kazma kürek ne biçim yüklenir yaa:)
İster bağa bahçeye git,ister çadırı yükle güneye tatile git.
Ama bundan park ücreti alırlar heryerde:)
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4934889

motopirate
04 Ekim 2007, 19:19
Arkadaşlar Bisan Lifan 250 Roadstar sepetli çıkmış fiyatı KDV++ÖtV+plaka ve Türkiye'nin her yerine nakliye dahil:4.550 YTL
Standart roadstar ise 3.550 YTL
İşte sepetli siyah roadstar
http://img131.imagevenue.com/loc505/th_79959_lifan_sepetli_123_505lo.jpg (http://img131.imagevenue.com/img.php?image=79959_lifan_sepetli_123_505lo.jpg)
Şimdi bu roadstar'a kereste,çimento,gübre,kazma kürek ne biçim yüklenir yaa:)
İster bağa bahçeye git,ister çadırı yükle güneye tatile git.
Ama bundan park ücreti alırlar heryerde:)
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4934889

o resimdeki motosikleti satan mağazanın sahibi hakan abi benim arkadaşım.hatta fotoraftaki bölgede benim mahallem.o sepeti serviste monte ederken biraz zorlandılar.aparatlar tam oturmuyodu.şimdi ilan verdiklerine göre bir yolunu bulmuşlar.üstelik fiyatı da 6500 yapacağız diyorlardı.neyse bu şekilde iyi olmuş.

iptaluyelik02
05 Ekim 2007, 19:04
o resimdeki motosikleti satan mağazanın sahibi hakan abi benim arkadaşım.hatta fotoraftaki bölgede benim mahallem.o sepeti serviste monte ederken biraz zorlandılar.aparatlar tam oturmuyodu.şimdi ilan verdiklerine göre bir yolunu bulmuşlar.üstelik fiyatı da 6500 yapacağız diyorlardı.neyse bu şekilde iyi olmuş.
sahibinden.com daki ilanda önce fiyatı 6.500 YTL yapmışlardı sonra düşmüşler zaten.
Bütün Türkiye'de 3.500 den motor satılırken 5.500 den de standart motoru yazmışlardı önce.
Bugün tanıştığım biri Çorlu'dan plaka hariç 3.300 e almış.
İlk kar yağdığında sen seyret fiyatları..
Seneye sezon açıldığında bi bayi de ben açayım bari:)

motopirate
05 Ekim 2007, 20:27
sahibinden.com daki ilanda önce fiyatı 6.500 YTL yapmışlardı sonra düşmüşler zaten.
Bütün Türkiye'de 3.500 den motor satılırken 5.500 den de standart motoru yazmışlardı önce.
Bugün tanıştığım biri Çorlu'dan plaka hariç 3.300 e almış.
İlk kar yağdığında sen seyret fiyatları..
Seneye sezon açıldığında bi bayi de ben açayım bari:)
ben alırken 4600 ytl ye 15 taksit almıştım.1800 de peşinat vermiştim.şimdi kafayı yiyorum valla.

bogazkesen
06 Ekim 2007, 16:54
bisan RoadStar la Keeway SuperShadow u yan yana getirip karşılaştırmak ve 2 motor hakkında muhabbet etmek isteyen varmı?... Bende de SuperShadow var... ben iki motor arasındaki farkları merak ediyorum ve kıyas yapmak istiyorum... bi akşam beşiktaş iskelede buluşabiliriz bu konuyla ilgili...Ne dersiniz?...

fenoktadenokta
06 Ekim 2007, 19:01
arkadaşlar merhaba... bir ay gibi bir süre oldu... siteye fazla uğrayamıyorum. şimdi de yine iftardan önce anca girdim yarım saatliğine :)

umarım bundan sonra daha sık geleceğim zamanım oldukça... iyi bakın kendinize. motosikleti bi getirteyim yorumları yazacağım yeniden.

hoşça kalın hepiniz.

iptaluyelik02
06 Ekim 2007, 20:13
arkadaşlar merhaba... bir ay gibi bir süre oldu... siteye fazla uğrayamıyorum. şimdi de yine iftardan önce anca girdim yarım saatliğine :)

umarım bundan sonra daha sık geleceğim zamanım oldukça... iyi bakın kendinize. motosikleti bi getirteyim yorumları yazacağım yeniden.

hoşça kalın hepiniz.

Bekliyoruz dostum,özlettin.

bisan RoadStar la Keeway SuperShadow u yan yana getirip karşılaştırmak ve 2 motor hakkında muhabbet etmek isteyen varmı?... Bende de SuperShadow var... ben iki motor arasındaki farkları merak ediyorum ve kıyas yapmak istiyorum... bi akşam beşiktaş iskelede buluşabiliriz bu konuyla ilgili...Ne dersiniz?...

İstanbul'dan bisan'cı var mı bilemiyorum ama bu konuya hiç uğrayanı olmadı:)

motopirate
06 Ekim 2007, 22:20

hoşça kalın hepiniz.
yaw nerdesin kardeş.sana numaramı bırakmıştım ankaraya gelince ara diye.
neyse hoşgeldin.

pek fark yok.bir arkadaşımda var keeway ss.sadece jant ve sinyaller gibi farklar mevcut.birde keewayde marka plakalığı ve far korumassı yok.

bogazkesen
08 Ekim 2007, 12:02
pek fark yok.bir arkadaşımda var keeway ss.sadece jant ve sinyaller gibi farklar mevcut.birde keewayde marka plakalığı ve far korumassı yok.

kıyaslamak istediğim görüntü değil... Parçaları arasında kalite farkı varmı yokmu... performans gibi konular...

iptaluyelik02
08 Ekim 2007, 15:43
kıyaslamak istediğim görüntü değil... Parçaları arasında kalite farkı varmı yokmu... performans gibi konular...

Bunu ancak zaman geçince ve binlerce km yaptıktan sonra anlamak mümkün olacak.

motopirate
08 Ekim 2007, 21:45
arkadaşımın keeway ss nin krank mili kırıldı.motor 1 yıllık bile değil.servis bunu yapmak için arkadaştan para istemiş.garantiye girmesi lazımmış ama yapmamışlar.
şimdi eleman motomax ı tüketici hakları ile ilgili mahkemeye verdi ve motoru iade edip parasını geri almak istiyor.
bu verdiğim örnek kalite açısından değerlendirme yapmak için yeterli olur sanırım.

bogazkesen
09 Ekim 2007, 13:14
arkadaşımın keeway ss nin krank mili kırıldı.motor 1 yıllık bile değil.servis bunu yapmak için arkadaştan para istemiş.garantiye girmesi lazımmış ama yapmamışlar.
şimdi eleman motomax ı tüketici hakları ile ilgili mahkemeye verdi ve motoru iade edip parasını geri almak istiyor.
bu verdiğim örnek kalite açısından değerlendirme yapmak için yeterli olur sanırım.

Benim SuperShadow 10.000 km yi gördü servise periyodik bakım harici götürmedim hiç.... arıza yapan parçası hiç olmadı... yaz sıcağında 1200 km lik uzun yol seyahatide yaptım çok şükür beni yolda bırakmadı...

Şimdi benmi şanslıyım yoksa arkadaşınmı şanssız? önyargılı davranmak için bence acele etme...

Gelelim Servis Mevzusuna hepimizin bildiği birşey varki Falanca markanın Servisleri 10 numaradır diye birşey mümkün değildir... Ülkemizde markaya göre servis değerlendiremeyiz... işini dürüst yapan insanlar vardır, bide işini dürüstçe ve düzgün yapmayan insanlar vardır...

Motomax'a gelincede evet sorunlu bir firma... Ancak aynı sorunları alman markası getiren firmalardada yaşıyor arkadaşlaırımız....

İnşallah motorlarınızda ve firmanızda sorun yaşamazsın... ancak yinede acele etme önyargılı davranmak için... ve ben yinede bir buluşma gerçekleştirip roadstar kullanan arkadaşlarımızla biraraya gelerek konuşup paylaşmayı tercih ederim...

fenoktadenokta
09 Ekim 2007, 14:47
savaşkayan ağabey ve motopirate arkadaşım. bu aralaro kadar yoüğunum ki. haftamın yarısı elazığda yarısıı malatyada geçiyor. zaten ev armak kpss'ile uğraşmak aklıma internet cafeye gitmeme fırsat bırakmıyor.

uğur numaranı aldım. özel mesaj atmıştım sana. ankaraya gelince muhakkak ararım. bu arada yine muğlaya da gideceğim büyük ihtimalle. bakalım. kısmet olursa görüşüp tanışırız.

motosiklet hakkında birkaç şey söyleyeyim de foruma ayıp olmasın :)

motosikleti bir aydır ağabeyim kullanıyor muğlada. bujiyi yaktığını sanmıştık ama aldığı benzine pislik karıştığını öğrendik. sonra düzeldi. onun dışında her şey aynı. 500 km olunca bakıma gidecek. yağ filan değişecek. bakım olunca ne eksik ne fazla paylaşırım.

motopirate
09 Ekim 2007, 14:48
Benim SuperShadow 10.000 km yi gördü servise periyodik bakım harici götürmedim hiç.... arıza yapan parçası hiç olmadı... yaz sıcağında 1200 km lik uzun yol seyahatide yaptım çok şükür beni yolda bırakmadı...

Şimdi benmi şanslıyım yoksa arkadaşınmı şanssız? önyargılı davranmak için bence acele etme...

Gelelim Servis Mevzusuna hepimizin bildiği birşey varki Falanca markanın Servisleri 10 numaradır diye birşey mümkün değildir... Ülkemizde markaya göre servis değerlendiremeyiz... işini dürüst yapan insanlar vardır, bide işini dürüstçe ve düzgün yapmayan insanlar vardır...

Motomax'a gelincede evet sorunlu bir firma... Ancak aynı sorunları alman markası getiren firmalardada yaşıyor arkadaşlaırımız....

İnşallah motorlarınızda ve firmanızda sorun yaşamazsın... ancak yinede acele etme önyargılı davranmak için... ve ben yinede bir buluşma gerçekleştirip roadstar kullanan arkadaşlarımızla biraraya gelerek konuşup paylaşmayı tercih ederim...
anlayamadığım birşey var:biz bu sağlamlık konusunu tartışarak ve sonuçta hangi motorun daha sağlam olduğunu ispatlarsak birbirimizle ''yok efendim senin motorun dandikte benimki iyi''ya da''bu motoru alarak iyi kazık yemişsin dostum''
gibi diyaloglaramı gireceğiz yoksa motor satın almak isteyen arkadaşlara yardımcımı olacağız.eğer keeway alacaklarsa artık keeway satılmıyor haberleri ola.ikinici el sağlam! bir keeway bulurlarsa ne ala.
bu arada aynı şehirde olsam mutlaka gelirdim.ama tartışmak için değil,beraber yol yapmak için.:bounce:

savaşkayan ağabey ve motopirate arkadaşım. bu aralaro kadar yoüğunum ki. haftamın yarısı elazığda yarısıı malatyada geçiyor. zaten ev armak kpss'ile uğraşmak aklıma internet cafeye gitmeme fırsat bırakmıyor.

uğur numaranı aldım. özel mesaj atmıştım sana. ankaraya gelince muhakkak ararım. bu arada yine muğlaya da gideceğim büyük ihtimalle. bakalım. kısmet olursa görüşüp tanışırız.

motosiklet hakkında birkaç şey söyleyeyim de foruma ayıp olmasın :)

motosikleti bir aydır ağabeyim kullanıyor muğlada. bujiyi yaktığını sanmıştık ama aldığı benzine pislik karıştığını öğrendik. sonra düzeldi. onun dışında her şey aynı. 500 km olunca bakıma gidecek. yağ filan değişecek. bakım olunca ne eksik ne fazla paylaşırım.

yaw hiç binmemişsin sende motora kardeşim.500km mi.yaw ben ayda en az 1000km yapıyorum.biraz kullanın artık şu motorunuzu arkadaşlar.savaşkayan abi bu lafım sanada gitsin.mesajını aldım.ankaraya beklerim.

fenoktadenokta
09 Ekim 2007, 15:13
eee motosiklet yanımda değil ne yapayım... yoksa affetmem km'leri ya neyse.

iptaluyelik02
09 Ekim 2007, 19:31
[QUOTE=
yaw hiç binmemişsin sende motora kardeşim.500km mi.yaw ben ayda en az 1000km yapıyorum.biraz kullanın artık şu motorunuzu arkadaşlar.savaşkayan abi bu lafım sanada gitsin.mesajını aldım.ankaraya beklerim.[/QUOTE]

Buralarda hava ayazlamaya başladı.Motorun üzerinde donuyorum:(
Motosikleti koyduğum garajda da yoğun bir tamir çalışması var kapının önüne dünya kadar kum yığdılar.Geçen pazar günü motoru silmekle geçti desem yeri var.Şimdilik sarıp sarmaladım.Arife günü için kendime izin verdim motora bineceğim.
Ehliyetim olsa bile Ankara'ya motorla gidemem.Biz kimmm motorla Ankara'ya gitmek kim.
Aslında ben zaten ayda bir kaç kez ankaraya gidip geliyorum.Benim için ankara şöyle bi şey Esenboğa,Havaş terminali,Yargıtay.Bi de etrafta insanlar, arabalar, binalar filan var.
Zaman darlığında Ankara böyle bi şey oluyo.:)

motopirate
09 Ekim 2007, 21:45
Buralarda hava ayazlamaya başladı.Motorun üzerinde donuyorum:(
Motosikleti koyduğum garajda da yoğun bir tamir çalışması var kapının önüne dünya kadar kum yığdılar.Geçen pazar günü motoru silmekle geçti desem yeri var.Şimdilik sarıp sarmaladım.Arife günü için kendime izin verdim motora bineceğim.
Ehliyetim olsa bile Ankara'ya motorla gidemem.Biz kimmm motorla Ankara'ya gitmek kim.
Aslında ben zaten ayda bir kaç kez ankaraya gidip geliyorum.Benim için ankara şöyle bi şey Esenboğa,Havaş terminali,Yargıtay.Bi de etrafta insanlar, arabalar, binalar filan var.
Zaman darlığında Ankara böyle bi şey oluyo.:)
ya bu arada bu topic ankara-elazığ-çorlu şeytan üçgeni gibi oldu.:P
topiğe diğer arkadaşlarında yazmasını isteriz.
haa yazmıyomusunuz kardeşim,biz birbirimeze yeteriz o zaman.
sözüm meclisten dışarı.:bounce:

iptaluyelik02
11 Ekim 2007, 14:12
ya bu arada bu topic ankara-elazığ-çorlu şeytan üçgeni gibi oldu.:P
topiğe diğer arkadaşlarında yazmasını isteriz.
haa yazmıyomusunuz kardeşim,biz birbirimeze yeteriz o zaman.
sözüm meclisten dışarı.:bounce:
Acaba bu bisan'cıların profilinde mi var bi problem?
"aldık bi motor işte,sorun yok,takıntımız yok,geziyoruz,biz zaten işin janjanlı motor alma ve gezme tadına yoğunlaştık ,daha ne yazalım,"modunda olabilir Bisancılar.
mod değişikliğinde burası kaynayacaktır umarım

motopirate
12 Ekim 2007, 01:55
Acaba bu bisan'cıların profilinde mi var bi problem?
"aldık bi motor işte,sorun yok,takıntımız yok,geziyoruz,biz zaten işin janjanlı motor alma ve gezme tadına yoğunlaştık ,daha ne yazalım,"modunda olabilir Bisancılar.
mod değişikliğinde burası kaynayacaktır umarım
olabilir.durum öyleyse eğer bu aralar topiğe yazmamalarının nedeni muhtemelen budur.bizde zaten sıkıntımız olduğundan değilde topic yoklamak için yazıyoruz.:cherry:

iptaluyelik02
16 Ekim 2007, 18:21
olabilir.durum öyleyse eğer bu aralar topiğe yazmamalarının nedeni muhtemelen budur.bizde zaten sıkıntımız olduğundan değilde topic yoklamak için yazıyoruz.:cherry:

Ehliyet yok,havalar ayaz,korumalı pantol yok:) heves nasıl olsun motora binelim .E bizim motorlar arıza filan da yapmıyo durduğu yerde.Haliyle topic hareketsiz kalıyo.normaldir.
Ee daha daha nasılsınız bakalım?

motopirate
16 Ekim 2007, 19:45
tam gaz binmeye devam ama son iki gündür hava iyice soğudu ve motor soğuk hava için karbüratöre ayar yapmadığım için tekleyip duruyo arada bir.dün adeta motora yüzme öğrettim ve ders sonunda motoruma yüzme sertifikası verdim:cherry:ne yağmur yağdı öyle saatlerce.ve ben o yağmurda akşama kadar motor üstündeydim.allahtan şifayı kapmadım.bugünde soğuk ama güneşli bir gündü ben yine tam gaz.kar yağmasını bekliyorum.buzda dans yapacam motorla.
geçen yıl eski motorumla kar yağışı ile beraber yol almıştım.çok tehlikeli ama bir o kadarda keyifli.:cat:

iptaluyelik02
17 Ekim 2007, 20:36
Ben en son buzda kullandığımda motorumu sattırmıştı annem babam yıllar önce.
Bayramda ayvalıkta go-cart kullandım.Yağmur yağınca değişiklik olsun diye ıslak pisti bile denedim.
Günler sonra bugün motorum güneş gördü.4 km kadar kullandım.Motor kullanmayı
özlemişim.İyi geldi.

motopirate
18 Ekim 2007, 00:28
su,yağmur,çamur demişken...bu tip hava koşullarında sürmenin bir sakıncası daha bujilerin nemlenip düzgün çalışmaması.bu bilgiye sevgili hakan usta ile motoru inceledikten sonra karar verdim.bujiler yakında değişecek sanırım.şimdiye kadar bir kere değiştirdim ama naapalım.dikkat etmek lazım.

iptaluyelik02
18 Ekim 2007, 11:14
su,yağmur,çamur demişken...bu tip hava koşullarında sürmenin bir sakıncası daha bujilerin nemlenip düzgün çalışmaması.bu bilgiye sevgili hakan usta ile motoru inceledikten sonra karar verdim.bujiler yakında değişecek sanırım.şimdiye kadar bir kere değiştirdim ama naapalım.dikkat etmek lazım.

Benim motor henüz 822 km de oldugu icin bujiler alarm vermedi daha.
2 tane yedek bosh buji var sosis çantada.
Senin motorun kaç km de?
Bir arkadaşım bana özel pantolon dikiyor motor için,düzgün yapabilirse kışın da motor kullanırım diye düşünüyorum.

motopirate
18 Ekim 2007, 20:09
Benim motor henüz 822 km de oldugu icin bujiler alarm vermedi daha.
2 tane yedek bosh buji var sosis çantada.
Senin motorun kaç km de?
Bir arkadaşım bana özel pantolon dikiyor motor için,düzgün yapabilirse kışın da motor kullanırım diye düşünüyorum.
kışın ben 25-30 gün yatırırım motoru muhtemelen.aman ha bosh marka bujiyi ömrü bittikten sonra tekrar aynı marka bujiden alma.dün motorcu06 ustamda söyledi bunu.zaten kimse tavsiye etmiyor bosh bujiyi.ngk bizim makinalara tam uygun.pantolon fikrin güzel...bende dün bellik aldım.40 euro bayıldık yine ama sağlık için gerekli.farkındamısın bu aralar topicte kimse yazmıyo.nereye gitti millet.

iptaluyelik02
18 Ekim 2007, 20:28
Ben bosh bujiyi yolda belde lazım olur diye aldım zaten ola ki bujiler bozulur filan diye.Yoksa kesinlikle düzenli olarak kullanmam.
CR7HIX 7544 NGK IRIDIUM IX alıp takacağım ilk fırsatta.Şu anda da üzerinde NGK var ama hangi modeli bilmiyorum.Söküp bakmaya da üşendim doğrusu.Ben belliği neredeyse 2 aydır kullanıyorum hem güven veriyor hem de belden üşümeye engel oluyor alırken omuzlara kadar uzanan bir bellik vardı Abartılı olur diye almadım ama şimdi pişmanım.
Bujileri kaç bin km de değiştiriyorsun?

motopirate
18 Ekim 2007, 20:53
2700 km sorun çıkarmıştı o yüzden değiştirdim ama daha uzun ömürlü olduklarını biliyorum.aslında her genel bakımda değişir bujiler.zaten çok pahalı da değil.

fenoktadenokta
19 Ekim 2007, 17:26
atkadaşlar tekrar merhaba. unutmuşsunuzdur belki... mehmet ben :)

dün acaip bi gelişme oldu. ağabeyim motoru o kadar beğendi ki malatyaya motoru değil bizim focus'u gönderecekmiş. motorun zevkini aldım sana vermem bi daha diyor. hatta bi SKYGO varnış ikinci el. sana onu alıp yollayayım diyor :) eleman arabaya binmez olmuş... tutturmuş sana gönderecem arabayı, motoru elleme diyor. hevesimiz kursağımızda kalmak üzere yani. yar etmem motoru ona. gidip kendim göndertecem motosikleti.

bu arada siz nerden yakıt alıyorsunuz. ben ilk defa PO 95 oktan süper koydum. canavar gibi çalışıyordu. sonra shell 95süper koydum ve malatyaya geldim. ondan sonra aynı gün ağabey aradı işte motosiklet çalışmıyor diye. önce bujiden şüphelendik ama ustaya götürünce deponun pislik yaptığını öğrendik. o pisliğin PO'dan mı yoksa shell'den mi aldığını anlamadık. depodan acaip kömür gibi taneler çıkmış. şimdi gitmiş yine shell'den fullemiş ve yine tekliyor diyor ama ben ona havalardan daolabileceğini söyledim...

siz hangi yakıtı tavsiye edersiniz.

motopirate
19 Ekim 2007, 19:55
atkadaşlar tekrar merhaba. unutmuşsunuzdur belki... mehmet ben :)

dün acaip bi gelişme oldu. ağabeyim motoru o kadar beğendi ki malatyaya motoru değil bizim focus'u gönderecekmiş. motorun zevkini aldım sana vermem bi daha diyor. hatta bi SKYGO varnış ikinci el. sana onu alıp yollayayım diyor :) eleman arabaya binmez olmuş... tutturmuş sana gönderecem arabayı, motoru elleme diyor. hevesimiz kursağımızda kalmak üzere yani. yar etmem motoru ona. gidip kendim göndertecem motosikleti.

bu arada siz nerden yakıt alıyorsunuz. ben ilk defa PO 95 oktan süper koydum. canavar gibi çalışıyordu. sonra shell 95süper koydum ve malatyaya geldim. ondan sonra aynı gün ağabey aradı işte motosiklet çalışmıyor diye. önce bujiden şüphelendik ama ustaya götürünce deponun pislik yaptığını öğrendik. o pisliğin PO'dan mı yoksa shell'den mi aldığını anlamadık. depodan acaip kömür gibi taneler çıkmış. şimdi gitmiş yine shell'den fullemiş ve yine tekliyor diyor ama ben ona havalardan daolabileceğini söyledim...

siz hangi yakıtı tavsiye edersiniz.

nerelerdesin mehmet...özlettin kendini.demek motor elden gidecek gibi ha:queen:ama abinin araba yollaması büyük jest bence:cat:.zaten kışda kapıda.motor için kısa bir dönem uyku vakti gelir 2 ay sonra.
benzin konusunda shell en kalite benzini satar ama istasyonuna göre değişiklik gösterebilir bu.benim deponun içindede kağıt parçası var ama nerden girmiş oraya anlamdım.:cherry:

iptaluyelik02
19 Ekim 2007, 19:59
Mehmet hoşgeldin,unutmuştuk biz seni yaa.
Deponun önüne bir benzin filtresi takacaksın,bir kaç binde bir değiştireceksin.
Ben araba kullanırken Shell in ne mazotundan ne benzininden memnun kaldım.
Şimdi benzini de mazotu da opet ve PO dan alıyorum.O da sadece güvendiğim istasyonlardan.
Benim motorun yerine focus gönderecek bi abim olsa her gün el öpmeye giderim:)