Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
caracalstar
24 Ekim 2008, 12:08
haklısın arkadaşım ama sadece işten nete girebiliyorum oda patronlar olmadığını elimden geldiğince okudum roadstar sayfasını keeway sayfasınada şöyle bir baktım ama elbette yeterli değil o yüzden soruyorum kusura bakmayın birde ben bir delilik yapıp motoru isatnbuldan alıp ankaraya gelmeyi düşünüyorum.ilk kullanışım olacak ve ilk uzun yol hatta ilk yol deneyimi birazda bu yüzden panik gibiyim
onu deneme üstat uzun yol inan çok zor şehirler arası kamyonlar otobüsler yanından geçer paniklersin allah muhafaza biraz alış motora :cat:
KID333
25 Ekim 2008, 02:54
bencede onu deneme istanbuldan bi şekilde yollarlar motoru, sen bin otobüsüne veya trenine öyle git ankaraya
caracalstar
25 Ekim 2008, 11:03
evet ben bi iki aylıgına getirdim motoru istanbula otobusun bagajında aynaları söktum 75 ytl de bagaj parası alıyolar ama pazarlık et önce 150 ytl isterdiler
logaritma
26 Ekim 2008, 07:02
v motor hep iyidir
mrb arkadaşlar
bisan lifanlar piyasada 0 olanların ederleri ne acaba her rengi mevcutmu fiyat olarak 0 ları kaç para dır. ?
taştan
27 Ekim 2008, 10:35
bugune kadar bana cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür edeim cumartesi benişm hanımla tüm dediğim motorlara baktım regal fabrikayı kapatmış distiribitörün elindeki yedek parça kadar yedek parçası varmış keeway distiribitör değiştirmiş yedek parça sıkıntısı varmış kararımızı bisan lifandan yana kullanmaya karar verdik ALLAH izin verirse bir aya kadar alacağım motoru herkese teşekkür ederim
caracalstar
27 Ekim 2008, 11:10
bugune kadar bana cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür edeim cumartesi benişm hanımla tüm dediğim motorlara baktım regal fabrikayı kapatmış distiribitörün elindeki yedek parça kadar yedek parçası varmış keeway distiribitör değiştirmiş yedek parça sıkıntısı varmış kararımızı bisan lifandan yana kullanmaya karar verdik ALLAH izin verirse bir aya kadar alacağım motoru herkese teşekkür ederim
güzel seçim dostum şimdiden hayırlı olsun biz hep burlardayız butun sorunlarında sormak istediklerinde iyi günler :cat:
taştan
27 Ekim 2008, 12:06
sağol arkadaşım teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun bakalım inşallah uğur getirir güzel günlerde kullanırız
caracalstar
27 Ekim 2008, 12:07
inş. üstat artçını alır gezilere katılırsınız :) bizim mt yle
omersirin
27 Ekim 2008, 12:38
yaklaşık dört aydır ben de roadstar kullanıyorum,epey de bir yol yaptım kendisiyle.savas abiyle gitmediğimiz yer kalmadı, artçı da aldım arkama.yakıt tüketimi ortalama 100 yeni kuruş..ben memnunum ama satmak zorundayım motosikletimi..savaş abi bilir benim motosikleti onunla aldık çünkü..ufak tefek kusurları var..belki ilgilenen olur diye işte ilan numarası: 10470906.
caracalstar
27 Ekim 2008, 12:56
hayırlısı olsun üstat
taştan
27 Ekim 2008, 15:28
Eyvallah Arkadaşım Senin Yolun Açık Depon Dolu Olsun:)
caracalstar
27 Ekim 2008, 15:40
hehe bu varil fiatları iniyo ama devletimiz de pompa fiyatlarını indirse pek hoş olacak ama :D:mrgreen:
caracalstar
30 Ekim 2008, 09:57
geziye katılan varmı bizim roadstarcılardan harikaydı yaa :))
bizimkiler canlanın yahuu :D kımse yokmuuu
caracalstar
05 Kasım 2008, 15:28
suleyman abi nerlerdesın :D
taştan
07 Kasım 2008, 10:46
arkadaşlar kusura bakmayın bir hafta uzak kaldım şehirden o yüzden yazamadım karar verdide işi bitti gitti demeyin saygılarım la
megmode
07 Kasım 2008, 11:47
arkadaslar bu motorların sıfırından antakyada özkaynak motorda birkac adet gördüm almak isteyenlere duyurulur.hepside sıfır:cat:
caracalstar
07 Kasım 2008, 12:08
arkadaşlar kusura bakmayın bir hafta uzak kaldım şehirden o yüzden yazamadım karar verdide işi bitti gitti demeyin saygılarım la
oo ne demek hocam hoşgeldin tekrar:)
omersirin
10 Kasım 2008, 17:27
selamlar, istanbulda motosikletimi nerede bakım yaptırabilirim veya parça lazım olursa nerden alabilirim, bilen var mı acaba?
Selka
10 Kasım 2008, 19:34
Arkadaşlar Merhabalar. Benim motorum Hyosung GV 250 cc AQUILA Cruiser. Motorumdan oldukça memnunum. Lakin yazamadan edemedim. Aklım Bisan Roadstar 250 cc'de. Teknik olarak kullanım olarak tanımıyorum ama Yamaha Virago'nun bire bir aynı olması, V-Twin motor kullanması arkasında Koç Grubunun olması çok iyi. Hala bu motoru çok ama çok seviyorum. Hyo GV almasaydım kesinlikle bu motoru alırdım. Görüntü süper çok hoş. Eğer çok param olsaydı. Motorumve bu modelide alırdım. Kazasız sürüşler ....:rendeer:
NoVaRiX
10 Kasım 2008, 23:17
GV250'nin motoru V-Twin değilmiki?
Sahip olduğıunuz makine Roadstar'dan çok çok daha kaliteli bir makine ama?..
caracalstar
11 Kasım 2008, 11:56
begeni meselesi ayrıca roadstarın haysoungtan bi eksiği yok daha bile seri şehir içinde :)
Selka
11 Kasım 2008, 22:33
Hyosung Gv De V Motor Ama Tip Olarak 2.tercihim Roadstar Dı. çok Param Olsa Onuda Alırdım Demek Istedim.
caracalstar
12 Kasım 2008, 17:06
ya beyler bizim roadstarın kullanma kılavuzunu hala saklayan bi arkadaş varsa hangi tip yag koycagımız orda yazıyodur en dogrusu bı bakıp bana dönebilirmi :D 15-50 koycam ama tam emın olmak ıstedım gene de
Whitehair
12 Kasım 2008, 22:04
evet 15-50 kullanacakınız.
Selka
13 Kasım 2008, 14:49
Arkadaşlar elimde Hysoung GV ye uyan (diğer modelleri bilemem) krom Yan heybelik destekleyicisi mevcut. Çiftini 100 YTL'ye sanayiden aldım. Elimde kaldı. Fazla yani. Satıcıda almadı geri. Çünkü işçiliği var ben satamamda kullanamam da dedi. İlgilenen arkadaşım olursa kargo ücreti almadan adresine teslim 49 YTL'ye vereceğim. Gerçekten o fiyata o işçilikli krom madeninden destekleyici bulamazsınız.. İlgilenen arkadaşlarım için selcukkaya2004@yahoo.com..
SimurG_
13 Kasım 2008, 15:13
ben castrol scooter yağı koydum 10W40 galiba...Şu an piyasadaki en pahalı yağ sanırım...kullanan arkadaşlar önermişti...kullanım kılavuzunda SEA 20W40-SE CLASS VE SEA 10W30-SE CLASS YAZIYOR.yağ değişiminden sonra vites değişimleri falan az da olsa değişiyor.yağ inceliğinden kalınlığından çok fazla anlamam ama kullanıcı tavsiyesiyle oldu.
caracalstar
13 Kasım 2008, 22:03
hımm teşekkürler arkadaşlar
Whitehair
14 Kasım 2008, 01:32
ben castrol scooter yağı koydum 10W40 galiba...Şu an piyasadaki en pahalı yağ sanırım...kullanan arkadaşlar önermişti...kullanım kılavuzunda SEA 20W40-SE CLASS VE SEA 10W30-SE CLASS YAZIYOR.yağ değişiminden sonra vites değişimleri falan az da olsa değişiyor.yağ inceliğinden kalınlığından çok fazla anlamam ama kullanıcı tavsiyesiyle oldu.
O yağ olmaz değil olur motorun da çalışır fakat ideali; 15-50 sentetik yada yarı sentetiktir.Sentetiklerin ömrü daha uzun olur farkı budur. Motosiklet dergilerinin son sayfalarında motorların markasının karşısında ideal kullanım yağ listesi vardır.
Örn bknz: 2teker dergisi ekim sayısı (bisan yok ama keeway için VSX 4T 15-50 yazar)
SimurG_
14 Kasım 2008, 01:38
bi dahaki sefere de 15-50 koyarız...tecrübe artık..
taştan
14 Kasım 2008, 10:28
selam arkadaşlar bisan road starın tork ve beygiri kaç bilen var mı.bu arada hala almadım bisanı ya ulan ne şans kredi çekecektim kriz patladı ama hepinize teşekkür ederim motoru yerinde gördüm sesini duydum kesinlikte tek geçerim
SimurG_
14 Kasım 2008, 11:05
19 hp diyen var daha fazla diyen var tam olarak kaç bilmiyorum ama 74 kiloyum hiç bi yokuşta problem çekmedim... regal raptor dan önce gv 250 ile yanyana çıktım...
_SuLeYMaN_
14 Kasım 2008, 11:07
Ben 2 arkadaş toplamda 180 kg yokuş yukarı gayet rahat çıkıyorum. 20 beygir olduğunu biliyorum bende.
iptaluyelik02
14 Kasım 2008, 15:06
Millet Keeway 250 de takoz problemleri ile boğuşuyor,lisede havuz,keeway de takoz problemi:)Keşke SS lere de tel jant koysalardı.
Varmı arızası vesairi olan Bisan?
_SuLeYMaN_
14 Kasım 2008, 15:16
Ben buzamana kadar hiçbir motor aksamlı arızaya raslamadım Savaş abi. Bisan da eksi olarak gördügüm tek şey 2 kişi binince hakimiyet zorlaşıyor ağırlık arka tekerde ağırlık merkezini iki tekere eşit yaymamışlar.
iptaluyelik02
14 Kasım 2008, 20:27
Ben buzamana kadar hiçbir motor aksamlı arızaya raslamadım Savaş abi. Bisan da eksi olarak gördügüm tek şey 2 kişi binince hakimiyet zorlaşıyor ağırlık arka tekerde ağırlık merkezini iki tekere eşit yaymamışlar.
Arka amortisorler oldukça yumuşak.Seni yanıltan denge problemi buradan kaynaklanıyor.
KID333
14 Kasım 2008, 20:48
Millet Keeway 250 de takoz problemleri ile boğuşuyor,lisede havuz,keeway de takoz problemi:)Keşke SS lere de tel jant koysalardı.
Varmı arızası vesairi olan Bisan?
bende ledow war tel cantlı olmasına rağmen takozla uğraşıyorum:salut:
SimurG_
16 Kasım 2008, 01:46
takoz promlemi neden kaynaklanıyor...ben arasıra bmx bisikletimle karıştırıp kaydırıyorum arka tekeri:)
mterayes26
16 Kasım 2008, 02:00
arkadaslar 74 kilo adamı adamı 250 cc tasımazsa atın çöpe o motoru . biraz ağır olsaymıs motor harıka olacakmıs . eses de biri egsoz acmıs ses su motoru gıbı ötüyordu hehehee . susturucu bolumunden kesıp ses egsozu takarsanız işe yarayabiliyor . . yinede güzel motor güle güle binin
caracalstar
16 Kasım 2008, 16:36
arkadaslar 74 kilo adamı adamı 250 cc tasımazsa atın çöpe o motoru . biraz ağır olsaymıs motor harıka olacakmıs . eses de biri egsoz acmıs ses su motoru gıbı ötüyordu hehehee . susturucu bolumunden kesıp ses egsozu takarsanız işe yarayabiliyor . . yinede güzel motor güle güle binin
zaten ağır dostum agır 172 kilo ^^ ruhsata da bakabilirsin caracaldan ağır yani ki dogrusudu bu zaten :mrgreen:
_SuLeYMaN_
16 Kasım 2008, 19:31
Benim motorun sesini duymamışsın sen anlaşılan su motoru diyorsun :) Benim motoru bilenler sesini de bilir. Çorluda sırf benim motorun sesine hayran olduğu için bir arkadaş aynı motoru gitti sıfır aldı.
iptaluyelik02
16 Kasım 2008, 20:11
bende ledow war tel cantlı olmasına rağmen takozla uğraşıyorum:salut:
Ledow ve bisan'ın tel jantları kesinlikle çok farklı.
KID333
17 Kasım 2008, 01:45
Ledow ve bisan'ın tel jantları kesinlikle çok farklı.
cantları ne kadar farklı karsılastırma fırsatım olmadı ama gobegı farklı ve sorunu halletmem ıcın komple cantı degıstırmem gerekıcek sanırım buda yaklasık bı 250 ytl yı bulur gıbıme gelıyor.
caracalstar
17 Kasım 2008, 14:48
Benim motorun sesini duymamışsın sen anlaşılan su motoru diyorsun :) Benim motoru bilenler sesini de bilir. Çorluda sırf benim motorun sesine hayran olduğu için bir arkadaş aynı motoru gitti sıfır aldı.
bende duydum gayet hoş :)
YÖRÜK
17 Kasım 2008, 17:25
merhaba arkadaşlar.gv 250 almayı planlarken yaza düğün yapacağımdan sanırım biriktirdiğim paranın bir kısmını ayırmak zorundayım.ikinci el temiz bir roadstar almayı düşünüyorum.sizce ikinci eller çok sorun çıkartırmı?savaş abinin dediği gibi forumu baştan sona okudum ve hiç ciddi bir şikayette bulunana rastlamadım.neyse bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
iptaluyelik02
17 Kasım 2008, 19:54
merhaba arkadaşlar.gv 250 almayı planlarken yaza düğün yapacağımdan sanırım biriktirdiğim paranın bir kısmını ayırmak zorundayım.ikinci el temiz bir roadstar almayı düşünüyorum.sizce ikinci eller çok sorun çıkartırmı?savaş abinin dediği gibi forumu baştan sona okudum ve hiç ciddi bir şikayette bulunana rastlamadım.neyse bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
düzgün kullanılmış bir roadstar 2.elde sorun çıkartmaz.
Alacağın motora özenli binilmiş olmasına dikkat et yeter.
YÖRÜK
17 Kasım 2008, 21:08
peki savaş abi ikinci el roadstar alırken en çok nelere dikkat edilmeli?yani belli parçalar yada özellikler var mı dikkat etmem gereken?
ee hani nerde roadstarcılar?topic yavaş yavaş can mı çekişiyor yoksa?
_SuLeYMaN_
18 Kasım 2008, 18:13
Valla sorun yok yazacak bişey de yok herkes sorunsuz bir şekilde motoruna biniyor. Bu arada çorlu dan bir arkadaş benim motoru görüp çok etkilendi gitti oda kendine aynısından aldı. Çorluda roadstarcılar epey çoğaldı :)
YÖRÜK
18 Kasım 2008, 18:26
süleyman arkadaşım roadstarın sıfırı yani 2009 modeli satılıyor mu?bu konuda bir bilgin varmı?arkadaşın 2009 model mi aldı?
_SuLeYMaN_
18 Kasım 2008, 18:32
Bildiğim kadarıyla 2006 yılında getirilen motorları her yıl sanki yeni modelmiş gibi ruhsata o senenin yılını işleterek satıyorlar :) Sıfır aldı arkadaş 3600 ytl ye almış 6 ay taksitle.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO