Orijinalini görmek için tıklayınız : SUZUKİ GSXR 1000 mi HONDA CBR1000RR mi ?
yurnero
28 Kasım 2010, 19:54
:silent: Arkadaşlar bugün hem gsxr1000 hemde cbr1000rr gördüm ikiside çok güzeldi ama teknik açıdan sizlerinde görüşlerini bekliyorum ??:pale:
TutkuluAcemi
28 Kasım 2010, 20:00
Bence cbr1000rr. (Sırf honda olduğundan dolayı.)
cbr daha sakindir daha çok yakar daha ucuzdur kolay satılır
gsxr daha hızı sert ve cbr ye gore az az yakar daha pahalıdır
gerisi zevke kalmış dort buyuk japon motoru arasındaki fark bence %1 i geçmez
cakalaz
28 Kasım 2010, 20:02
Suzuki Rahatlığını HONDA da bulamazsın :bounce:
GorkeM
28 Kasım 2010, 20:02
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/46231-superbike-dergisinin-mayis-sayisi-4-supersport-modelin-karsilastirmasi.html
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/5317-cbr-1000rr-gsx-r1000-yzf-r-1-zx-10r-karsilastirmasi.html
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/12889-patron-kim.html
extrem_015
28 Kasım 2010, 20:03
honda 1000 RR akıllara za(R)a(R)..:)
yurnero
28 Kasım 2010, 20:11
baktımda suzuki biraz daha güzel göründü gözümee:) zaten suzuku gsxr 1000 i araştırıp duruyordum hani 16 yaşımda alacağımdan değilde inş 20li yaşlara gelince :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------
alacam ama 7-8 yıl sonra :) yalnız gsxr1000 çok büyük göründü gözüme 1300 hayabusada vardı o ikisini kullanmak biraz zor galiba yani korktum diyebilirim :D
yurnero
28 Kasım 2010, 20:14
saolun ...ve inş daha 10 seneye yakın varken ailem yinede özelikle annem karşı çıkıyor acaba alanların annesi babası yokmu :d
dur bakalim 10 seneye kim ole kim kala ..
yurnero
28 Kasım 2010, 20:20
işte bende ondan inşallah ditorum :DDD
Alper41
28 Kasım 2010, 21:06
özür dilerim , fakat bence bu yaptığınız boş muhabbetten başka hiçbirşey değil ! .
UğurDuyar
28 Kasım 2010, 22:14
özür dilerim , fakat bence bu yaptığınız boş muhabbetten başka hiçbirşey değil ! .
okuma? diğer yazanlar anayasayı belirlemiyorlar zaten... sitede geyik yapılmaz-boş hayal kurulmaz diye bir kural yok sanırım. sonuçta adam bir soru sormuş :)
otopsici
28 Kasım 2010, 22:27
imam: ey cemaat rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
cemaat: iyi bilirdik bize hep çok sabırlıyımdır hiç gaza gelmem kendimi çok iyi kontrol ederim derdi
jönysf
28 Kasım 2010, 23:26
hende yorum yazmak için açmıştım görüyorumki boş bir konu
shi_bumi
28 Kasım 2010, 23:43
Bu saçma konuya tam 15 cevap yazılmış. Arkadaşın biride "eeeee arkadaş sormuş bizde cevap veriyoruz" demiş. Geçenlerde MT neden eskisi kadar popüler ve keyifli değil şeklinde bir başlık vardı. İşte bu yüzden. Konu başlıkları saçma. Ama maalesef cevaplar daha da saçma.
Kusura bakmayın ama elinin altında 170-180 beygir güç bulunduran ve bu gücün sorumlululuğunu taşıyabilecek birinin açacağı konu değil bu.
Hadi açık açık söyleyeyim. Bu iki motordan birini almaya karar vermiş birinin böyle bir başlık açmayacak kadar tecrübeli ve en kaba tabiriyle "en baba motorcu" olması lazım. aaahhhhhhhh MT nereden nereye !!!!!!!
sedici
29 Kasım 2010, 00:06
imam: ey cemaat rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
cemaat: iyi bilirdik bize hep çok sabırlıyımdır hiç gaza gelmem kendimi çok iyi kontrol ederim derdi
:cat:
hende yorum yazmak için açmıştım görüyorumki boş bir konu
:cat:
arkadaş sen 10 sene sonra alacağın motoru şimdi mi araştırıyosun... ikisi de 5 para etmez 2020 model CBR1000RR süper sen bana güven :bounce:
Alper41
29 Kasım 2010, 00:09
Bu saçma konuya tam 15 cevap yazılmış. Arkadaşın biride "eeeee arkadaş sormuş bizde cevap veriyoruz" demiş. Geçenlerde MT neden eskisi kadar popüler ve keyifli değil şeklinde bir başlık vardı. İşte bu yüzden. Konu başlıkları saçma. Ama maalesef cevaplar daha da saçma.
Kusura bakmayın ama elinin altında 170-180 beygir güç bulunduran ve bu gücün sorumlululuğunu taşıyabilecek birinin açacağı konu değil bu.
Hadi açık açık söyleyeyim. Bu iki motordan birini almaya karar vermiş birinin böyle bir başlık açmayacak kadar tecrübeli ve en kaba tabiriyle "en baba motorcu" olması lazım. aaahhhhhhhh MT nereden nereye !!!!!!!
henüz 1 yıllık üyeyim fakat üyeliğimin ilk zamanlarında bu tür konulara fazla denk gelmiyordum gerçekten çok haklısınız.
metci
29 Kasım 2010, 00:38
1000cc mertebesine ulaşmış bir sürücü tecrübesi sebebiyle bu soruyu sormaz, ya da böyle fantezi sorular gelir atlarız hepimiz...
acayüp
29 Kasım 2010, 01:11
okuma? diğer yazanlar anayasayı belirlemiyorlar zaten... sitede geyik yapılmaz-boş hayal kurulmaz diye bir kural yok sanırım. sonuçta adam bir soru sormuş :)
Müracat
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/73514-motosiklet-net-cafe-geyik-muhabbetleri.html
motocycleboyreigns
29 Kasım 2010, 01:53
Bre forum polisleri,aklınız almıyor mu mesaj atınca başlığı üstte tutuyorsunuz.Madem başlığı beğenmediniz bik bik yapacağınıza mesaj atmayıverirsiniz olur biter.
Yok efendim forumda kalite düşmüş..Motosiklet forumu bu.Krank var debriyaj var piston var daha ne bekliyosun
Zamaninda boyle gereksiz konulara mavrayla yaklasan ve tek tiklamalik degeri bile olmayan boyle bir topici herkesin ilgisini cekecek kadar ilginc ve eglenceli yapan arkadaslarimiz zamaninda banlanmasaydi yada kusturulmeseydi simdi konu bambaska yerlerde olurdu.En azindan konu kilitlenene kadar.Kese ona sacma buna sacma yazilan cevaplara sacma diyen sizlerin yerine onlar olsaydi ne guzel olurdu degil mi ?
Bre forum polisleri,aklınız almıyor mu mesaj atınca başlığı üstte tutuyorsunuz.Madem başlığı beğenmediniz bik bik yapacağınıza mesaj atmayıverirsiniz olur biter.
Yok efendim forumda kalite düşmüş..Motosiklet forumu bu.Krank var debriyaj var piston var daha ne bekliyosun
Helal hocam .
atakan tuna
07 Aralık 2010, 12:53
böle saçma saçma mesajlar yazıyosunda bence ilerde bile olsa senin bi b*k alcağın yokk
sercan2667
07 Aralık 2010, 12:59
APRİLİA RSV4 FACTORY VE S 1000 RR I UNUTNANAK LAZIM ONLARIN BEN MOTOR OLDUĞUNA İNANMIYORUM YA...tam bir hayvan..
ne cbr ne R1 FOREVER BMW S 1000 RR 188HP
Khutuck
07 Aralık 2010, 13:54
Çok bilgilendirici bir konu olmuş :P
Jubaa
07 Aralık 2010, 15:36
Çok bilgilendirici bir konu olmuş :P
Dimi bencede, aydinlandim resmen.:cherry:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO