inci1903
28 Kasım 2010, 17:34
İyi Forumlar Arkadaşlar.
Uzun Süren Araştırmalarım Sonucunda bütçeme uygun motorlar arasında bi seçim yapmam gerekiyordu Mondial,Kanuni,Ramzey vb. modellere baktım,en uygun olanını seçmeye çalıştım ve Kuba Xy100-e cup motor almaya karar verdim.Gönül isterdi Honda İnnova,kyomco gibi daha iyilerini almak ama durumum seçtiğim motorun fiyatına müsait.
Özellikleri Şöyle :
Kuba Xy100-e
Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
Motor Hacmi: 97 cc
Soğutma: Hava Soğutmalı
Ağırlık: ~ 90 Kg
Maksimum Güç: 6.2
Yakıt Tasarrufu: 1.5 Lt - 100 Km
Yakıt Sistemi: Karbirator
Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Kampana
Maksimum Hız: 120 Km/saat
Çelik Jant: Standart
Aksesuar: Standart
Garanti: 2 Yıl
Motoru Haziran Ayın da Alıcam Kısmet Olursa,3-4 Ay Süresince Yazları Kullanıcam.Yapıcağım Max. Uzun Yol 50-60 Km.'dir.Fazla Hıza İhtiyacım Yok 90-100km. Yapsa Yeterli Olucaktır.
Kullanan Veya Motor Hakkında Düşüncesi,Bilgisi olan ve Belirtmek İsteyen Herkesin İyi,Kötü Yorumlarını Bekliyorum.
Uzun Süren Araştırmalarım Sonucunda bütçeme uygun motorlar arasında bi seçim yapmam gerekiyordu Mondial,Kanuni,Ramzey vb. modellere baktım,en uygun olanını seçmeye çalıştım ve Kuba Xy100-e cup motor almaya karar verdim.Gönül isterdi Honda İnnova,kyomco gibi daha iyilerini almak ama durumum seçtiğim motorun fiyatına müsait.
Özellikleri Şöyle :
Kuba Xy100-e
Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
Motor Hacmi: 97 cc
Soğutma: Hava Soğutmalı
Ağırlık: ~ 90 Kg
Maksimum Güç: 6.2
Yakıt Tasarrufu: 1.5 Lt - 100 Km
Yakıt Sistemi: Karbirator
Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Kampana
Maksimum Hız: 120 Km/saat
Çelik Jant: Standart
Aksesuar: Standart
Garanti: 2 Yıl
Motoru Haziran Ayın da Alıcam Kısmet Olursa,3-4 Ay Süresince Yazları Kullanıcam.Yapıcağım Max. Uzun Yol 50-60 Km.'dir.Fazla Hıza İhtiyacım Yok 90-100km. Yapsa Yeterli Olucaktır.
Kullanan Veya Motor Hakkında Düşüncesi,Bilgisi olan ve Belirtmek İsteyen Herkesin İyi,Kötü Yorumlarını Bekliyorum.