PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asya Motor Asya ghost-350 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sencerkocer
24 Kasım 2010, 11:08
http://img100.imageshack.us/img100/5299/0028112050.jpg
BIR UÇTAN BIR UCA ÖLÇÜLERİ : 2310x930x1080
DINGIL MESAFESİ : 1650 mm
NET AĞIRLIK : 190 Kg
AZAMİ AĞIRLIK KAP. : 160 Kg
YAKIT HANESİ KAP. : ≥13.5 Lt.
TRANSMİSYON : ZİNCİR
MAKSİMUM HIZ : ≥134 Km./h.
MOTOR TİPİ : 2 Silindir- 4 Zamanlı-su soğutmalı
ÇAP ve STORK (MM) 320 cm3

--------------------------------------------------------------------------------

MOTOR GÜCÜ : 15 hp / 7500 r/min
ÇALIŞTIRMA : Elektrik Marşlı: Marş Pedallı
YAĞLAMA : Basınç ve Sıçratmalı
MOTOR YAĞI : 4 Zamanlı Motor Yağı
LASTİKLER : ÖN 90/90-21 225kpa ARKA 160/80-16 225kpa
FRENLER : ÖN DİSK , ARKA DİSK
JANTLAR : ÖN HAFİF METAL ARKA HAFİF METAL

--------------------------------------------------------------------------------

ATEŞLEME : C.D.I.
ATEŞLEME BUJİSİ : D8EA(NGK)
AKÜ : 12 V./9 A.h
SİGORTA : 15 A
FARLAR : 12V/35W/35W
DÖNÜŞ SİNYAL LAMBALARI : 12V / 10W / 3W
ARKA FREN LAMBASI : 12V/ 21/51W
KORNA : 12V/15dB
GÖSTERGE PANELİ : 12V – 2.7W
YAN LAMBALAR :

TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATI - 8.400 TL

KDV VE ÖTV DAHİLDİR

muratgorgulu
25 Kasım 2010, 16:38
regal raptor değilmi

PHAETONW12
25 Kasım 2010, 17:31
arkada amortisör yok mu ?

mehmet tufan
25 Kasım 2010, 17:34
bu makina 135 km hız yaparsa ben benim makinayı çekiçle parçalarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

bu çinli makinaların tamamnın göstergesi yanlış kardeşim.
benim ufaklık 140 ı çevirdiğinde 120 ile giden araba yanımdan geçiyor
varmı böyle bi saçmalık, ona keza yaptığın km de bağlı olarak çok gözüküyor falan.
git gide uyuz olmaya başladım çin motorlarına.

_pLay_06
27 Kasım 2010, 01:08
bıraz dıkkatlı bakarsanız arkadaskı amortısoru gorebılırsınız dıye umut edıyorum =)

Arjantinli69
27 Kasım 2010, 01:22
çinliler işi baya büyüttü birde kaliteli olanları getirseler ithalatçı firmalar güzel olucak ama,süsle püsle tak takıştır isim değiştir gönder Türkiye'ye

askon
27 Kasım 2010, 01:29
7500 lıra fıyatı var yanlış hatırlamıyorsam motoru yakından ınceleme fırsatım oldu .Şimdi çinlılere ne dersenız deyın tamam ama ya bunu getırıpte ülkesındekı vatandaşına böyle fıyata satmaya calışanlara ne dıyeceksınız kardeşim millet parayı kolay kazanmıyor 1500 ile 2500 arasında mılletın kanına gırersınız ama o mılletın cebınden 7500 tl cıkacaksa bu modellerle bu kalıteyle bu iş olmaz hadı sızınde cahıllıhıne bağlıyorum ama artık sızde bır kaç steyı dolaşın da şu motosıklet konusunda bıraz uzmanlaşın kardeşim

polo34
27 Kasım 2010, 09:12
7500 lıra fıyatı var yanlış hatırlamıyorsam motoru yakından ınceleme fırsatım oldu .Şimdi çinlılere ne dersenız deyın tamam ama ya bunu getırıpte ülkesındekı vatandaşına böyle fıyata satmaya calışanlara ne dıyeceksınız kardeşim millet parayı kolay kazanmıyor 1500 ile 2500 arasında mılletın kanına gırersınız ama o mılletın cebınden 7500 tl cıkacaksa bu modellerle bu kalıteyle bu iş olmaz hadı sızınde cahıllıhıne bağlıyorum ama artık sızde bır kaç steyı dolaşın da şu motosıklet konusunda bıraz uzmanlaşın kardeşim

sen beğenmedin galiba:) yeni regallerin siyah motor olmayanlarında titreşim çok fena diye bir şeyler okudum, bunun motor siyah, acaba durum nasıl? fotolardan güzel görünüyor sanki...

PHAETONW12
27 Kasım 2010, 10:10
bıraz dıkkatlı bakarsanız arkadaskı amortısoru gorebılırsınız dıye umut edıyorum =)

baktım ama göremedim,arka yolcu pegini amortisör sanmış olabilirmisiniz? :silent: bence yok,varsa da koltuğun alt tarafında içerde bir yerde olabilir

gaddar
27 Kasım 2010, 15:50
Vaybee piyasaya yeni çöpler girmiş hemde 350 cc 15 beygir:cyclopsan
Alan arkadaşlar evladiyelik bir mal almış olur son sahibi olmaları hasebiyle :cherry:

karayılan
27 Kasım 2010, 17:15
çok saçma bir motor yapmışlar 350cc 15 hp komedi gibi:queen::queen::queen:

ARBETUS
29 Kasım 2010, 09:30
Bizim Türk ithalatçıları Johnny Pag i keşfetmişler nihayet :) Bu makine de ABD Çin ortak yapımının meyvesi.

Bu motor hakkında gerekli tüm bilgi bu linkte (http://www.johnnypag.com/motorcycles/prostreet/index.php).

Özelliklerinde 300 cc olan modeli için 23.8 Bg gösteriyor. sanırım 350 cc olanıda 25 falandır. Bizimkiler galiba kw cinsinden gösterilen gücü direk Bg olarak yazmış :)

Sağlıcakla.

karayılan
29 Nisan 2011, 12:48
arkadaşlar motor 21 nm tork 23 hp güç üretiyormuş e bu değerlerde çift silindir 320cc bir Cruiser için bence normal

TAYFUNBORA
29 Nisan 2011, 12:54
Tasarım olarak güzel bir motor.Regal Raptor kalitesinde bir ürün.Uzun yıllar binmek için değilde 1-2 sene caddelerde gezineyim insanlar bana bakınsın diyenlerin alacağı bir model.Tasarım olarak dünyada çok tuttu.Ben bayide inceleme ve koltuğuna oturma fırsatını bulmuştum.İnsanı heyecanlandırıyor gerçekten.

Amortisor alttan.Arka çatal çok kalın ve dövme demir.Beyig gücü ile kv yine karıştırılmış.Zaten 250 cc olan motor 22 bg güç üretiyor.Haliyel bu 28 bg civar olur.

Ama bu kadar güzelliğe rağmen fiyatı 8,100 tl dir.7000 tl fiyat olan fotoğraftaki model değil arkadaşlar.Bence bu rakam verilmemeli.

karayılan
29 Nisan 2011, 13:27
250 cc olan model 18 hp 320cc olan model 23 hp:cat:

ALPER55
07 Nisan 2012, 01:13
bilmeyenler için söylüyorum,asya ghost ve regal daytona aynı motor.tasarımcısı ise bir amerikalı.ben motoru 20 gün önce 2. el olarak aldım.motor hakkında kisişel yorumlarımı aktarmak istiyorum.herşeyden önce motor 320 cc ve 25-26 hp. yakıt olaraksa km de 22-23 kuruş yakıyor. motorun tasarımı gayet güzel ve insanların dikketini çok çekiyor.5000 km bakımı bana 170 tl ye mal oldu.debriyaj balatası,yağ,buji vs vs.2 adet sinyal lambası,arka çamurluk içi plastik paçalık koydurdum.ön lamba patlamıştı.philips ampul takdırttım.debriyajı 7 adet plakaya çıkarttım. vites boşa geçmiyordu.bakımdan sonra vites pedalına tekrar işlem yapıldı.şimdi sorun yok. motoru aldığımda arka lamba,sinyaller ve fren lambası çalışmıyordu.arızanın sebebi ise, arka çamurluk arka lastiğe(herhalde artçı yüzünden) sürttüğü için kabloları kesmişti.bunun için arka çamurluğa yaklaşık 1cm yüksettirdim(yeniden vida deliği açıldı).bakımlardan sonra,hararet lambasının yandığını ama fanın çalışmadığını gördüm.kablolarda bir sorun varmış herhalde hallettiler.bir akşam ön fren hidroliği boşaldı.korna ne zaman çalıp çalmayacağı belli değil.daha 1 yılını bile doldurmamasına karşın akü zayıf.ve son olarak motorun kontağı da bozuk.bakalım asya dan cevap bekliyorum.kontak için ne cevap verecekler.motorun koltuğu bir çok motorun koltuğu gibi kolay çıkmıyor.3 vida ile sokülüyor. aküyü çıkarmak yada dışardan takviye yapmak için koltuğun sökülmesi gerekiyor(gerçi akü yerine başka yöntemle takviyenin nasıl yapılacağını gösterdiler-aküyü kullanmadan + nın nerden alınabilceğini gösterdiler.ayrıca kornanın takıldığı yer de çok zor bir bölge.depo 45 tl ye doluyor.kullanımı fena değil.yokuş yukarı bile çok rahat 130 km i görüyor.ben daha acemiyim daha fazlasını denemedim.ayrıca lastikleri de sevmedim.çok çabuk kayma eğilimi gösteriyor.son olarak şunların.vitesleri göstermemesi,benzin ibresinin olmaması çok büyük eksiklik.ben den şimdilik bu kadar...

TaHoE
02 Haziran 2012, 02:30
iyi geceler arkadaşlar ben yeni ehliyet alan bir vatandaşım ve hatta motor da aldım hemde sahibinden com dan asya ghost 350 aldım umarım iyi yapmışımdır :) sizlerden bir ricam oalcak yeni bir motorcu adayı olarak tam olarak kullanmak içinn eğitim almak istiyorum 1 2 gün bu konuda form yetkililerinden ve sizlerden destek bekliyorum lütfen mesaj atarsanız sevinirim

agarta
04 Haziran 2012, 02:25
Bir hafta önce ben de böyle bir motoru REGAL RAPTOR Daytona 350 adıyla aldım. Aynı motor mu? Fakat benim motor 190 değil 184 kg. cc 320 değil 349 cc... Allah Allah kafam karıştı.

lycantrophic
04 Haziran 2012, 10:01
Bir hafta önce ben de böyle bir motoru REGAL RAPTOR Daytona 350 adıyla aldım. Aynı motor mu? Fakat benim motor 190 değil 184 kg. cc 320 değil 349 cc... Allah Allah kafam karıştı.

Enteresanmış...

ALPER55
03 Temmuz 2012, 15:23
kusura bakma arkadaşım uzun süredir bu sayfaya giriş yapmamıştım.evet ghost 350 ile regal daytona aynı motosikletler.eğer hala imkanın olmadıysa, motorunu bir ghost un yanına çekince göreceksin:) asya (bildiğim kadarıyla) nazilli"de üretiliyor.daha doğrusu montajlanıyor ve mondialle de akrabalığı var galiba:)montaj olarak. bu arada motora iyice alıştım.tek şikayetim yakıt kısmı:)

makseli
03 Temmuz 2012, 15:34
özellikler burada yazılanla sitesindeki değişmiş http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=38&udpage=teknik-ozellikler

Motor Tipi : Su soğutmalı, 4 zamanlı, çift silindirli
Motor Hacmi : 320cc
Maksimum Güç : 23hp

agarta
14 Temmuz 2012, 00:59
Evet, Ghost ile RR Daytona 350 aynı motor. BU DA SAHİBİ İÇİN ÇİFTE AVANTAJ.
Bir aydır kullanıyorum.1500 km oldu.Sağlam, güçlü ve hızlı.Yakıtını abartanlar var,bu doğru değil:200'lük scoterler kadar ve 150'lik vitesli markalar kadar yakıyor.HİÇBİR SORUNU YOK,ÇÜNKÜ düz bir ''kara düzen'' motor: Ne enjeksiyonlular gibi uyduruk ne de dijitalller gibi oyuncaktan.Mekanik, sağlam ağır ve babayiğit bir motosiklet. 4.vites.5.vites sürecinde 150 km hızla bir süre kulandım,su gibi akıyor. Vibrasyonmuş titreşimmiş diye iftira atıyorlar.Titreşim rodaj sürecinde,1000 km sonrası arka amortiser yumuşaklaşıp ön amortiser esneyerek yolda sizii bir şahinin kanadındaymiş gibi götürüyor.Özellikle ellerinden çıkaramadıkları japon veya Avrupa hantal chopperleri olanların fesat karalamalarıyla motoru küçümseyen egoist tutumlluldrı hiç önemsemeyin.Bu motor bozulmaz arızalanmaz, parçasını her yerde raflarda bulacağınız bir dizaynda.Ben şmdiye kadar elinden 20 civarında motor geçmiş 25 yıllık bir motosiklet sürücüsü olarak sizlere de öneririm.

agarta
16 Temmuz 2012, 05:25
Dünyanın en pahalı benziniyle 100 km'de 17.800 Lira yakıyor.Km'de 178 kuruş.(Şehir içinde dur kalk kırmızı ışık yeşil ışık... ile)

ALPER55
14 Ağustos 2012, 23:50
Arkadaşlar,1 hafta önce Denizli'den İzmir-Ürkmez'e gittim.(Asya Ghost 350cc ve tek başıma).Gidonun skınıtlı olduğunu(yorduğunu) ve açıkcası kuyruk sokumum uyuştu.bunun bi çaresini bulmadım.bu hırsla motorumu satışa çıkardım ama şimdi yeni gidonu görünce ve istenilirse çok daha rahat koltuk yapılabileceğini öğrenince sanırım vaz geçeceğim.bu arada uzun yolda 19 kr.gibi bir yakıt harcadım.biligilerinize:)

inadinaeses
25 Ağustos 2012, 10:21
selamun aleyküm arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye şuan kullanmakta olduğum kuba 150 cc motorum var yalnız
değiştirmek istiyorum ve asya 350 ghost düşünüyordum yalnız bu motordan alıp kullanan arkadaşlardan net yorumlarını rica
ediyorum ona göre karar vermek istiyorum almışken bir kere alıyım diyorum bu konuda cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

boxerboy
29 Ağustos 2012, 21:33
merhabalar. bu motoru alacağım bende sanırım. ancak yardım istiyorum sizlerden. kredi alamıyorum ve birikmiş param da yok. 500 X 24 toplam 12.000 TL ye bir yerden fiyat aldım. kredi çeksem zaten ödeyeceğim para ile aynı hemen hemen bu tutar. ayrıca plaka ruhsat masrafları da içinde bu paranın. ne diyorsunuz almalımıyım?

Burantay
01 Eylül 2012, 20:14
merhabalar. bu motoru alacağım bende sanırım. ancak yardım istiyorum sizlerden. kredi alamıyorum ve birikmiş param da yok. 500 X 24 toplam 12.000 TL ye bir yerden fiyat aldım. kredi çeksem zaten ödeyeceğim para ile aynı hemen hemen bu tutar. ayrıca plaka ruhsat masrafları da içinde bu paranın. ne diyorsunuz almalımıyım?

kesinlikle o parayı verme derim tabii sen bilirsin.. 12 bin ciddi bir rakam şuanda 0 km si sanırım 9.350 sen 3 bin civarında fazla ödeyeceksin.. 9 bin bile fazlayken bir çinliye sen 12 bin vereyim mi diyosun karar senin

agarta
13 Eylül 2012, 23:51
boxerboy, bu motoru al. ama 9.300 liraya al. kredi kartı ile 12 ay veya daha fazla taksit... bu imkanlar varken 12- mon iki..

sogulcan
27 Ağustos 2013, 15:03
Motoru dün Denizli-Acıpayam servisinde gördüm.Yakından inceledim.Görüntü on numara.Ben uzun boylu olmama rağmen altımda küçük kalmadı kesinlikle.Çok kısa mesafe kullanabildim(sahibini tanımadığım için ayıp olur diye uzağa gidemedim) 3. vitese kadar çıktım hızlanma gayet iyi geldi bana.Titreşim de hiç yoktu.Sahibiyle konuştum(servis ustası aynı zamanda) daha yeni almış 300 km bile olmamış daha.160 a kadar çıktım dedi.Biraz daha çıkardı dedi.O da çok fazla kullanmamış daha onun için o da çok net yorumlar yapamıyor.Arka amörtisör çok sertti bir cruiser motora göre, söyledim adam ayarı var ayarlanır dedi.Motor hoşuma gitti açıkçası ama parça kalitesi nedir hemen dökülüp arıza veririmi bilemem.

sinem54
31 Aralık 2013, 14:42
regalle asya kalitesi ayni degil birkere asya artik ghost uretmiyor yani alanlarin elinde kaldi ikinci eli ayni model regalden cok cok ucuza verirse belki bilmeden alan olur ama kalite ilarwk regal etmez.

OMENEVSE
14 Mayıs 2015, 13:10
Bir yılı aşkındır ghost350 kullanıyorum. Devir üzerinde saati ve benzin göstergesi yok bu yüzden suyun,a benzinine, yağına ve özellikle motor devrine dikkat ederseniz uzun yıllar kullanabileceğiniz güzel bir motosiklet. Regalci arkadaşların kendi markalarını ön plana çıarmalarını anlamıyorum bence malzeme kalitesi aynı.Eğer parçaya ihtiyaç duyarsam regalden sağlarım. Bundan önceki motorum GV250 idi inanın bu motor daha sorunsuz.

lostrider10
03 Haziran 2016, 09:25
Gv 250 almak istiyor dum ama hyosung un parça sıkıntı Si sebebiyle ghost 350 almayi dusunuyorum. Bu motor aklıma yattı görüntü çok güzel ve hız tatmin edici görünüyor Omenevese arkadaş regal ile parça uyumu olduğunu söylemiş zaten mantık olarak bire bir görüntü de ayni

pirali isiyn
05 Aralık 2016, 23:24
kardeşim bende yedek sıfır kontak var gönderebilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

motorun yedek sıfır kontak bende var gönderebilirim